- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Djuree
félisten
ezek az új game módok hogy jönnek elő? nem találtam külön menüt. simán indítva meg mindig a régi sima játékba tesz be.
-
tank1
tag
Vajon miért lehet az, hogy szinte mindig a támadó csapatba osztanak be? Egészen nagyszerű dimbes-dombos pályákon ferdinanddal kínlódni.
-
KaLeun
senior tag
Ennél már csak az a jobb amikor az egyetlen megmaradt ellenfél, akkor áll neki foglalni amikor a csapatunkból megmaradt pár ember odaér az ellen bázisához. Erre elindulnak vissza, ilyenkor persze én vagyok a noob, mert maradok. Hiába mondom, hogy nem fognak visszaérni, de még a foglalással nyerhetünk... Persze nem érnek oda időben és én vagyok aki miatt a csata elveszett... Még meg is fenyegetnek a feljelentéssel...
-
diegho
nagyúr
Megint találkoztam egy csodálatos játékossal és megint német tankban ült: E-75, capelünk ellenfél is capel, ő ment be először a körbe Lakeville 80-50 nekünk 4-4 capelő és kimegy a körből a hülyéje, hogy visszamegy resetelni!!!! 80-50-nél maximum capelési sebesség mellett. Meg is írom a WG-nek, hogy töltessenek már ki egy IQ tesztet a játékosokkal, sokkal jobb lenne azt látni a nevek mellett, mint bármilyen eff-et, statot, abból rögtön tudnád, hogy mire képes.
-
jozefgucci1
addikt
Teljesen más játékstílust kíván a Lori mint az Amx. Nekem elsőre elég bukós volt aztán rájöttem és persze olvastam is , hogy ez inkább amolyan támogató , hátulról csipegető tank. Sajna még ezt is átlövi egy Pz4 is szemből és mostanság oldalról kaptam pár ammorac puszit , de élvezet vele játszani . Eddig 63%-os vagyok vele szóval jó ez csak rá kell érezni . A nagyobb löveg képes vicces dolgokra vele , de már a Tier10-et is átlövi , ha a rendszer is úgy akarja. A 13-90-et meghagytam szórakozni mert imádom , ahogyan írtad az arty-kat lehet vele rendesen szivatni és ez jól esik. Még 60 K xp és megvan a bat és végre kipróbálhatom klábtársakkal falkában .
-
Atlantis
veterán
Azért foglalkoznak veled, mert ha oldalába vagy hátába kerülsz akármilyen dögnek, ahol már mindegyik sebezhető szerintem a 13 90-essel, akkor 2 lövést is bele tudsz ereszteni, mielőtt rád fordul, ami kellemetlen neki. Ha nem fordul utánad, akár egy tárat is kaphat, ami már nyomorékká teszi a legtöbb nagyvasat is.
Plusz idegesít mindenkit, ha egy nálánál gyengébb kis vacak cikázik körülötte és működik a vadászösztön. -
Djuree
félisten
válasz
Atlantis #6485 üzenetére
hát sokmindenre nem jó, de kavarni azt nagyon tud. sokszor van hogy olyan tankot látok amit nem tudok átlőni, de akkor is meglövöm egyszer, akkor meglát, rámfordul nagynehezen, én addigra elbújok, engem nem tud meglőni, de a többi haver így már kimegy elé és meg tudja lőni, az meg nem tud visszalőni mert a csöve felém néz. mikor ezt eljátszom 2-3 tankkal egyszerre, az elég sokat hoz a csapatnak. azon csodálkozok, hogy miért foglalkoznak velem, nem jönnek rá hogy csak elterelés. gondolom nincs amx-ük
-
Djuree
félisten
á gecc ezzel a 13 90-el mekkorát lehet játszani. hogy meg lehet szopatni az artykat
tegnap kiszedtem több menetben is 2-2 artyt (ha véletlen nem tudom kiszedni akkor spot, de akkor is végük), annyira jó nézni mikor szidják a csapatot hogy a köcsög amx-et hogy engedték be
hát a köcsög amx okos és kivár picit és akkor megy mikor látja hogy átfér mert le vannak foglalva a többiek
minnyá megvan a lórira a zikszpé... -
tytyty
tag
Régi,de talán még nem volt, hogy ,ha nagyon ugrál a fps akkor segíthet,ha a wot prioritását levesszük low-ra. Illetve nagyon ritkán az auto detect a grafikánál is segíthet. A pioritás a win7 64emen használnom,mert nélküle játszhatatlan a játék. Van program ami fixálja pioritást,mert különben minden indításnál be kell állítani.
Gigabyte Nvidia 560gtx-nél szaggat a játék,ha az élsimítás nincs maxon. Havernak is ugyenez a kártyája van,és neki is így megy, viszont laptopon lévő nvidiánál nincs így.
Remélem valakinek jól jött. -
Murder3
addikt
Megint megy erőse offtopikba a topik
Ezt tessék inkább véleményezni!GW Maus
páncélozott spg vonal top tier ötlet!
két választható lehetőséggel.
egy normál sebzésű nem túl gyors de nagyon pontos és gyorsan célzó ágyú
és egy retenet pontatlan,lassú és iszonyú lassan célzó de hatalmas sebzéssel és a legnagyobb area sebzéssel megáldott szörnyeteg.
kis +páncélt kapott és egy papír tornyot, hogy tankok is szanaszét szivassák, de sok hp és nagy páncél védi az spg-ktől.. -
bullseye
addikt
válasz
Nazgulls #6475 üzenetére
nem engem kérdeztél, de
CPU elég ide, memória jobb lenne duplán
8600 GTS emlékeim szerint már nem olyan szörnyű. mint a korai 8600-ak, de azért nem túl erős, de ez még mind rendbenválaszidő viszont nekem nagyon magasnak tűnik
letöltés gyenge a kapcsoalthoz képest, és 7MB mellé az upload is több szokott lenni 0,75-1,5Mb, ahhoz képest az up is vacak.
valami nincs rendben a kapcsolattal, csak innen nem tudom megmondani, szolgáltató/modem/géphiba. de pl. egy kölcsönnotesszel ha ugyanilyen ramaty, akkor a saját gépet már kiszűrheted, mint hibaforrást... -
Nazgulls
csendes tag
válasz
Stauffenberg #6471 üzenetére
nekem csak az első 1-2 ment szokott kínlódni.. a többi az már megy..
Rendszer :
Microsoft Windows XP
Professional
2002-es verzió
Szervizcsomag 3Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU
E8200 @ 2,66GHz , 2GB RAM , HDD 232GBGeForce 8600 GTS , 512MB
Internet:
Sebességmérés... Válaszidő: ~279.6 ms
Letöltve: 141.8 KB
Feltöltve: 20.4 KB
Feltöltési sebesség: 238.6 Kb/s
Letöltési sebesség: 1.9 Mb/s
Sebességmérés kész.
Internetkapcsolat valószínű típusa: 7M ADSL
( ~73.7 x gyorsabb, mint egy átlagos modemes kapcsolat)
Egy átlagos weboldal betöltéséhez szükséges idő: ~0.5 s
Egy 10 MB méretű fájl letöltéséhez szükséges idő: ~37.7 snem vagyok nagy PC zseni szóval nem tudom ,hogy ez mennyire rossz vagy jó.
szerinted ? -
diegho
nagyúr
válasz
Stauffenberg #6470 üzenetére
Melyik pálya melyik bázisa volt ez?
-
Stauffenberg
nagyúr
Imádom. Megyek a KV-2-vel (legerősebb tank a csatában az enyém) és már csak én maradok, meg egy low tier scout. Már az ellenséges bázist foglalom, mikor feltűnik. Nekem a budi torony és a 152mm-es cső van felrakva. Nem nehéz megjósolni, hogy ki fog nyerni.
Persze, hogy nem én, mert körbeszaladgál és nem tudom az ágyút még csak a közelébe sem fordítani. Vagy legalább 3-4 percig szaladgált körülöttem 0-2%-ot lecsipegetve lövésenként. Majd beírtam neki a chatbe, hogy feladtam, elmegyek üdítőért, addig lőjön ki.
-
Nazgulls
csendes tag
[Még be sem tett a játékba de már 12 db. tankot kilőttek tőlünk]
ilyen a sírba visz..
-
krisss93
aktív tag
Ő a kedvenc trollom
Sokkal érdekfeszítőbb az ő által keltett flémeket olvasni, mint a legtöbb troll (aki általában 12 éves pöcsös) fröcsögését, mert közben végig magán tartja a kultúra álarcát.DE azért sok lesz már a jóból, haggyuk abba az offot mert megint moderát kap a totyik.
-
diegho
nagyúr
Hányszor mondtam már nektek, hogy itt egy ember direkt generálja a feszkót, direkt mond ellent a többségnek és mindenhez jobban ért, mindent jobban tud nálatok? Hányszor?! Na ugye! Nem kell vele foglalkozni és kész.
-
Mcray
senior tag
válasz
LAJTNING #6456 üzenetére
Mindenki válaszát köszönöm a témában, de ez most már túl sok off. Elnézést, hogy ezt generáltam.
Jelenleg van gép tervem, amit a "milyen gépet vegyek"-ben ajánlottak. Meg kell rágnom, de teljesen jó a konfig.
Tápon NEM fogok spórolni, de lehet nem kell másikat vennem mert elég lesz a jelenlegi 450-es Chieftech.
ON
Most kezdek játszani. Megpróbálom elkapni egyikőtöket egy platoonra -
törölt tag
Így van, de nem vitatkozunk. Láttam már 150k-s gépet elégve egy olcsó táp miatt. Mert ugyebár min spórol az ember... alaplap szuper kell, proci a legnagyobb, ramból a legtöbb, a vga mindent vigyen... aztán ugye ki is futott a keretből, a tápon spórolunk kicsit...
Én nagyjából sejtem mi lesz a gépben, és választok elsőre egy normális tápot, aztán jöhet a többi.
De lehet hogy "hozzá nem értő" vagyok... valószínűleg 23 év számítástechnikával eltöltött év után már inkább felejtek.... -
Atlantis
veterán
Megvettem a Pershing-et. Nagyon jó kis gép, remélem, tetszeni fog annyira, mint a Panther II. Előbb-utóbb azért elmegyek az orosz med ágra is...
-
LAJTNING
tag
válasz
fsb1000 #6455 üzenetére
Nem mintha annak aki 5-6 évre tervez egy gépet kevésbé kéne a minőségi táp, tekintve, hogy még azok is eléggé "elhasználódnak" annyi idő alatt. Nyilván egy irodai gép esetében megint más kérdés, de ha valaki értékesebb dolgokat pakol a gépbe, azt lehet nem egy "10 ezres" tápra kéne rábízni. Lehet pont az is "elég, kibírja", de hát ki mennyire szereti a szerencsejátékot.
-
-
pws
aktív tag
Ma el vagyok átkozva. Csak Lemming-ek közé rak be.
Már vicc kategória. -
fsb1000
nagyúr
válasz
#21346560 #6441 üzenetére
Ezt a hozzánemértők szokták szajkózni... Egy számítógépben (vagy más műszaki berendezésben) minden komponensnek azt kell teljesítenie amit elvárunk tőle a műszaki jellemzői alkapján. Az üzembiztos működés szempontjából a táp semmivel sem fontosabb mint bármely más "főalkatrész". De asszem ezt nem itt kell megvítassuk...
-
Atlantis
veterán
Ferdinandon a nagy ágyúval egy valamiből lett több: a teljesen beszűkült célkereszt mellett eltűnő, ill. sebzést nem okozó lövésekből. Kisebb csúzlikkal nem voltak ilyenek. Persze ha betalál, akkor az szép...
-
babferi
tag
válasz
Patrick76496 #6442 üzenetére
Celzasgyorsito csak olyan lovegre erdemes venni aminel alapbol lassal szukul a celkereszt ( pl 2.7 sec vagy tobb ) ill. tavoli celpontokra gyakran lovoldozol. En pl. Object BL10-e miatt hasznalok , Churchillre szerintem felesleges .
-
Dobi 562
addikt
A random csatákon belüli núbozás egyre gusztustalanabb méreteket kezd ölteni. Már akkor is elkezdik a hülyegyerekek ha toronymagasan vezet a csapat és persze nyerünk is. Ja és általában a 0 killes semmitérők kezdenek bele.
Szerencsétlen E-100-unk tartja magát egy utcában Himmelsdorfon, miközben 3 oldalról támadják, egy Patton, egy T110E, egy KT és közben núbozza őt a kilőtt prém T34-esünk. Nem mellesleg az E-100 már 3 tankot kilőtt (a T34 0-át) és megakadályozta hogy az ellenfél resetelje a foglalóinkat...
-
Patrick76496
őstag
Vereség
Csata: Cliff 2012. július 4. 18:38:19
Jármű: Churchill
Szerzett tapasztalat: 1 015
Szerzett kredit: 32 297
Csatában elért Achievement: Top Gun, Védő, Kiváló Lövész
Rohadt SU-85 elfoglalta a bázist, nem láttam rá, mire pedig el is találtam, addigra 100-on volt és közben odaért a háromnegyedes panzer is... 63 lövés, 47 találat. Töltésgyorsítóval eszméletlen jó ez a tank asszem veszek rá célzásgyorsítót is. Tippek?
Kibxott játék megint kilépett -
fsb1000
nagyúr
-
Murder3
addikt
f2p játékokba ha nem fizetsz első és legfontosabb szempont, az, hogy gazadásogasn gyere ki a meccsekből..pl egy f2p fps-ben is ha veszel egy fegyvert 1 napra akkor alap, hogy minimum az árát össze kell gyűjtened vele, hogy másnap is megvehesd.
a többi csak másodlagos szempont.hát annyit sebzel amennyit tudsz..na most ha tier besorolás miatt pl az ágyúd alkalmatlan a szituációra akkor nem igazán tudsz mit csinálni vele.
vannak tankok amikkel tudsz irányítani van a mivel nem, na most egy német heavyvel pl nem igazán azzal a csapatra vagy utalva.
pl top vagy tigrissel meg top vagy kv3-is-el az oroszokkal lehet te döntöd mert ott tudsz front line heavyként viselekedni, de egy tigrissel nehezen.
ha meg hátulról próbálsz támogatni az megint nem rajtad múlik, mert ha nincs scout akkor nem tudsz lőni, ha nincs csapattámogatás akkor nem tudsz "támogatni"...JP-vel én csináltam ezt, hogy beállok a tipikus td helyekre de ez értelmetlen főleg jp-vel..mert a legtöbb pálya alkalmatlan arra, hogy kihozza az előnyét vagyis a jó rof-ot éppen ezért nem játszok td-ként velük és mindig próbálok oda menni ahol sok ellen van, hogy tudjak lőni, mert azt, hogy egy meccsen lövök 5-öt vele azért nem fogok jp-zni.
panther ugyan ez a kategória semmi értelme hátul maradni, mert úgy az ellenség 80%-ára nem fogsz rálátni vagy azért mert nincsennek scoutolva vagy azért mert takarja őket a hegy/fedezék..úgy meg aztán sokra mész a gyorsan lövő kicsit sebző ágyúval.
solozni se nagyon ajánlott az artyk miatt+előbb utóbb úgyis bespotol az ellen scoutja... -
diegho
nagyúr
válasz
homeless09 #6437 üzenetére
Mert jönnek majd a 10-esek és felül akarnak lenni a listában.
-
homeless09
őstag
Minek vesznek emberek med tankot, ha úgyis kempelnek vele? T6os medek t6-7-es csatában, az lemaradt.
-
jozefgucci1
addikt
Eddig nem nköpködtem az artykra megvoltam velük-ellenük , de mióta itt vannak az új francia csodák azóta nagyon eldurvult a dolog. Sand Riveren védtünk az ellennél három Tier7-es francia arty nálunk GWt-k. A végén egyedül maradtam T34-el és a francia tarack szó szerint cikázott körülöttem végül mivel befoglalták nem lőttek ki da amúgy a három arty nyolcat ölt . Ezt eléggé elkúrta a WG szerintem . Egyre többen állnak be rizsporos , parókás tarackot vezetők táborába sajnos.
-
vhw
addikt
válasz
Murder3 #6428 üzenetére
Mivel már a JT is a garázsban van, és nem vettem még soha premiumot magamnak (egyébként egy T34em van amivel nem szeretek és nem is nagyon szoktam játszani) számomra marhára nem szempont a kredit, ha high tier tankokról/csatákról van szó.
A spórolós kollégáknak meg eleve zsákutca magasabb szintű tankokat kifejleszteni, mert jelenleg az a rendje a dolgoknak, hogy azok fenntartása többe kerülnek mint az alacsony szintű tankoké.Megint... kinek mi éri meg, nekem megéri, ha többségében 300ak lebegnek a levegőben lövésenként, mint 200-meg 220-ak, főleg TDnél vagy nehéz tanknal. Az a sebzés ott már nevetséges (már a Tigrisen se valami csodálatos, de ott sajnos nincs más alternatíva).
Semmi más érv nem szól a 88as mellett csak az olcsó lőszer, na most akkor mi van? Én a tankjaim felszerelésénél arra törekszem, hogy az harcértékben a maximumot hozza, nem azon, hogy jaj de ne menjek már minuszba -> úgy kell játszani.Pár napja beszélték ki itt, hogy azt nem te döntöd el, hogy milyen csapatba kerülsz, milyen pályára, milyen tankok közé, viszont hogy mennyit sebzél abba igenis nagy "beleszólásod" van, tehát a jó játékos mint olyan létezik (de nevezzük akkor kiváló játékosnak, hogy ne legyen zavar, mert az ilyen nem csak nagyjából ismeri a pályákat meg a tankokat, hanem nagyonis jól).
-
Murder3
addikt
érdekes én annó jp-t mikor játszottam egy ideig a 105-meleltt voksoltam de pár csata után lejött, hogy marhára nem éri meg mert iszonyúan mínuszol és hajamra kenhetem azt, hogy 250-eseket lövöldöz+tonan 0 sebzás és leppatanók..
visszraktam a 88-ast és lám így is 120-140 csata alatt meglett eliten úgy, hogy már nem is erőltettem mert nem készültem a ferdit megvenni így nem sürgettem.
és így nem is mínuszoltam le magam a csaták után..ergo a jp-re a 105-ös egy nagyon hülye döntés mert csak a magad dolgát nehezíted meg vele. -
Atlantis
veterán
Ezt egyértelműen a 7.4 óta csinálja...tekintsük fejlesztésnek, szerintem ez jobb, mintha betöltésnél fagyna ki, legalább nem vagy afk.
(összeesküvéselmélet: elkezdtem gyanakodni, hogy az ilyen kifagyások után változtat az MM a mázli-faktorodon
egyelőre még megfigyelés alatt van a jelenség).
-
Murder3
addikt
ennyire értetlen vagy vagy direkt csinálod?
ha egy t9-es ágyú sorozatosan 300-alatt lő t8-on az kicsi...egy t8-as heavyn kénytelen vagy azt használni, de pl egy jp-n hülye leszek a 105-öt használni...nem érdekel az átlagsebzése mert nem lő annyival többet átlagba, hogy megérje.A gazdaságosság pedig midnaddig szempont amíg kredit kell a továbbhaladáshoz.
(persze akinek van t8-as prem tankja vagy folyamatosan premiumot használ annak megértem, hogy nem...)Hagyjuk már ezt a jó játékos baromságot..ez nem egy rts vagy fps gém de még nem is 1v1, hanem egy piszok nagy random faktoros baromság...
aki tisztában van a pályák taktikáival,nagyjából képes rugalmasan gondolkodni és tudja a tankok gyengéit és nagyjából tudja a saját tankjának az erősségét és nagyjából ki tudja használni az nevezhető jó játékosnak.olyan dolgok mint sebzés vagy pontosság lényegébe nem is a játékosokon múlik...a random lepattanókról és a rendkívül idióta spot rendszerről ne is ejtsünk szót.
+mm besorolás kb teljesen tönkre vághatja az egész csatát már előre.
és hiába nagy a rof-od nem feltétlen tudod kihasználni..mert ugye az se rajtad múlik, hogy most mennyit tudsz lőni mm/pálya kiosztás végett pl vagy spot hiányában esetleg fedezékbe húzódás.pl egy szemléltető példa a JP-vel..minap egy 8killes csatám volt.sebzések
245,121(kill),29(kill),195(kill),247,265,300,56(kill),272,275,229,37(kill),180(kill),7(kill),6(kill)na msot 18 lövés amiből 16 talált és 1 pattant...27k kreditet kaptam..ha ezt 105-el hozom akkor szinte biztos, hogy mínusz vagy legalábbis pár ezer +lett volna csak...mert az kapásból 18k-s lőszerkiesést hozott volna és itt top kategóriában voltam szóval tőlem csak alacsonyabbak voltak inkább itt ellenem vagy egyszintűek...
szerintem az a szánalmas, hogy egy t9-es ágyú nem lő 390-et néemt oldalon is mikor az oroszoknál már t7-es ágyú 390-es lő...
kt-n azért sem értem, mert az l/52-höz képest az l/68 még rof-ban is gyengébb és a sebzése se több tőle.(nekem a kt szinte mindig minimumot lövöldöz pl míg a vk-n az l/52 meg azért normális sebzéseket dobál általában) -
diegho
nagyúr
Nem tudom mi van, de Patton-al 3 napja folyamatosan olyan csapatokat kapok, ahol maximum 1db 50% win ráta feletti játékos van az első 5-ben.
-
Patrick76496
őstag
Győzelem!
Csata: Murovanka 2012. július 4. 14:27:52
Jármű: T-44
Szerzett tapasztalat: 2 246 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 30 255
Éljenek a medek! Yaay megint lefagyott a játék, ahogy kiléptem fórumozni. -
Dobi 562
addikt
válasz
Atlantis #6420 üzenetére
Engem is kidobál néha a patch óta csaták végén! Eddig próbáltam a túlmelegedésre fogni, pedig annyira nem is forrósodik fel a gépem... Akkor ezek szerint kaptunk egy újabb bugot. A 7.2 vagy 7.3 után meg egy ideig képernyőmentéskor fagyott ki a játék, de ez mostanra megszűnt... Érdekes.
-
vhw
addikt
Egyáltalán nem mindegy az sem mekkorát sebzel 1-1 lövéssel.
Ha meg a társakat követve támogatod őket, akkor az a lényeg, hogy a lehető legrövidebb idő alatt lehessen likvidálni egy-egy tankot (ideális esetben mindenki lő egyet és már boruljon is egy tank)
Lövésem nincs honnan jön ez a rof mindenek felett szemlélet pont TD-k esetében. (és nem csak a JPről van szó, de Ferdi 128as grindnél, VK aladár, KT esetében, de akár a VK bélánál is, ha valakinek nincs meg a a hosszú 105ös, és nem akar 46k xp-t rákölteni a 63k-s 128as helyett.
És senki nem azért teszi fel ezt az ágyút szerintem, hogy a csapattársak kedveljék... -
Atlantis
veterán
Csaták végén 7.4 óta engem is kidobál néha, de csata közben szerencsére nem és a csatabetöltésnél való kifagyások is megszűntek. Hiba nélkül tűri azt is, ha tálcára teszem, majd visszalépek.
Elkezdett érdekelni az orosz med vonal, érdemes vele foglalkozni? Előnyök-hátrányok a német és/vagy amerikai medekhez szálhoz képest? KV-1S felől közelíteném meg a témát, az már volt korábban, de kredithiány miatt eladtam.
-
Djuree
félisten
nézd meg a konfigom, megy rajta fullon minden, pedig nem mai. 200k-ból olyan gépet rakok neked össze ami 2-3 évig elvisz mindent fullon. új vagy használt cuccok kellenek. mert ha jó használt is, akkor egyszerűbb egy használt gamer konfigot nézned a megfelelő eladó topikban. ha új kell akkor érdemes összerakni. legjobb ha intel procit veszel ati kártyával, tapasztalataim (kb. 50-60 gép összerakása) szerint így a legjobb ár/érték arányban a cucc.
-
Dobi 562
addikt
Német oldallal nehéz pénzt gyűjteni szerintem. Az első tankom ahol azt vettem észre, hogy rohamosan nő a kreditem ha sokat játszok vele, az az E-75 volt (TD-ket leszámítva, Stug III - JagdPanther szerintem jó kis farmgépek).
Az IS viszont szó szerint fossa a kreditet a 122-essel... 91 csata alatt olyan 2-3 milliót hozott... Prémiummal persze.
-
tank1
tag
Nem mindenki lapít a bázis mellett td-vel. Van aki a többieket követi és hátulról osztja az áldást. Itt egyáltalán nem mindegy, mennyi idő alatt tölt újra az ágyú. Továbbá valószínűleg a csaták jó részét nem a jagdpanther fogja eldönteni, mivel előszeretettel helyezi tier9-10 közé, így racionális döntés a 88-as. Persze akinek fontos, hogy kedveljék az ötperces csapattársak, használják a nagyobbat sebző ágyút.
-
-
InHell
senior tag
válasz
Napfénysüti #6411 üzenetére
Egyelőre pénzhiányban szenvedek, a Tigert is el kellett adnom, hogy meg tudjam venni a Tiger II-t. Nem bírtam kivárni míg összejön a 2,4 millió. Vettem rá töltésgyorsítót meg ventit is, így el is ment az összes pénzem, a maradék kb. 100 ezret meg a tegnapi 12-es bukó széria el is vitte.
Churchillel akarok most pénzt farmolni. -
psycroptic
őstag
Ide kattintva kérhetsz segítséget. Én is itt kértem segítséget úgymond "időtálló" gépre.
-
Mcray
senior tag
Új gépet kell vennem, nincs mese. Az is csoda hogy 7 éve annyira jól össze tudtam válogatni mindent, hogy csak tápot és kétszer VGA-t kellett vennem...
Most is hasonlóan jó gépet akarok összerakni, de nem tudom milyen Intel proci + Vga párosítás nyerő ár/érték arányban
illetve
Nem tudom, hogy van e bármi előnye ha AMD procival van párosítva Ati (jelenleg ez van) kártya
Ha elég erős vasat tudnék összerakni, még a mostani Ati 4830-amat is bele tudnám tenni és menne randesen a játék.
Egy Hardware-es szaki segíthetne privátban
200 000 Ft a lélektani határ. Monitor van, azt nem kívánok venni. Amit csak lehet átmentenék a mostani gépemből.
-
-
InHell
senior tag
válasz
Napfénysüti #6396 üzenetére
Biztos, hogy 100%-os legénységgel sokkal jobb lesz, egyelőre még ott nem tartok.
Tudtam, hogy lassú-lomha lesz de erre nem számítottam. Pl. ha álló helyzetben meg akarok fordulni, szerintem kell olyan 20 másodperc neki. -
Dobi 562
addikt
Végre szembe találkoztam egy T95-el JagdTigerben ülve. Ezt már régóta ki akartam próbálni!
A lövege alá lőve, a hasára célozva nem sikerült átütnöm, a lánctalpára célozva (szemből) csak leláncolni sikerült, sebezni nem. A bal oldali kupoláját viszont minden lövésem átvitte, oda lődözve a 3. vagy 4. lövésem kivégezte a szörnyet. 1 vagy 2 találatot kaptam tőle, de nem sebzett. Az egyik a lövegpajzsot érte, a másikat nem tudom, nem láttam nyomát. A JagdTiger hasát sikerült eldugnom, így előnyben voltam vele szemben.
-
Patrick76496
őstag
Próbáld meg újratelepíteni a játékot, hátha megoldja, csak először backup mindenképp! Lehet egy kis ram bővítés sem árt, bár az én asztalimon (3 éves hardware) szépen fut teljesen közepes grafika XGA felbontáson, abban is 2 giga ram van, és nem tapasztaltam kifagyást, és még redsceen-t sem, pedig az is vmi ram próbléma elvileg, és 32 bitesen csinálja. Ezen a laptopon meg csak low grafikával játszol, pedig ebben van 8 giga ram.
-
Mcray
senior tag
válasz
Patrick76496 #6402 üzenetére
2 giga corsair ramom van, de update-et megelőzően, soha nem fagyott/cseszett ki a program, csak 2-3 óra után, de annyit ritkán játszottam... Most ott tartok, hogy hagyom az egészet a csába és játszom mást, míg ki nem javítják ezeket a hibákat.
-
vhw
addikt
válasz
Napfénysüti #6396 üzenetére
Az alfa damage az ágyú lövésenkénti sebzése, amit harcban elsőre tudsz okozni, mielőtt rád irányulna a figyelem. Tehát egy Bl-10es ISUnak van egy marha nagy alfa sebzése, amit kioszt mielőtt észreveszed és eltűnik vagy visszahúzódik a sarkon. Vagyis te már benyaltál egy 6-700as puszit, ha neked történetesen egy alcsony alfájú ágyúd van, mondjuk 200as dmg-vel akkor az ilyen csiki-csuki játékokban, vagy bozótból lövöldözésben nem jösz ki jól (hiába tölt gyorsabban az ágyúd ellensúlyozásképpen, láthatatlanná vált vagy fedezékbe húzódott ellenségre nem tudsz lőni, nem tudod kihasználni a gyorsaságát).
tank1: Szerintem, a csata megnyerése szempontjából az a "józan döntés" hogy egy TD-n a nagyobb alfájú ágyú legyen fent, mert a rofot a hajadra kenheted (mert csak gyors heavyknél vagy medeknél van jelentősége). Ha ezen felül, te csatán kívüli okok miatt (; olcsóbb lőszerár) döntesz a kisebbet sebző ágyú mellett... hát az nem kétségkívül racionális.
-
Veatta
aktív tag
válasz
Patrick76496 #6399 üzenetére
A kifagyás okát nem tudom, de nekem is ezt csinálja a 7.4 óta, előtte nem volt semmi ilyen jellegű hiba. Ehhez még hozzá jött az új patchel a csaták befejeztével is ki-kilép időnként. Remélem a következő javításnál nem fog sokat romlani a helyzet.....
-
Patrick76496
őstag
Minecraftnak szoktak ilyen problémái lenni.
Hány GB ram? Nekem még olyat is csinált, amikor néztem a replay-t, és ugye ctrl-al lista nézetet akarok váltani, megáll a kép és berreg. Felengedem megy tovább, megáll. Megint lenyomva tartom, ismét.
Az egésszel az a baj, hogy a játék újraindításáig ezt élő játékban is megcsinálta, csatában eléggé macerás volt gyorsan egymás után nyomkodni a kanyarodást, mert a Churchill szarul fordul menet közben.
Napfénysüti: Nekem van, hogy 50 FPS-nél is szaggatósnak tűnik a kép, tehát WXGA felbontás, medium textúra, kis árnyékok, vége.
Én egész nap fent leszek, majd írok.
Veatta: Igen sajnos nagyon sok leállos bug van, hála az égnek nálam azt befejezte, hogy töltésnél kilép.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Patrick76496 #6399 üzenetére
Sermi ott a nevem. Olyan 7 után leszek ma mert megyek még bevásárolni. Máskor már korábban fent szoktam lenni. Nagyon jó lenne ha valakitől tudnék kicsit tanulni hogy hogy használjam ezt a dögöt.
Lehet ma veszek egy hónap prémet is még maradt 4000 aranyam. Elég erőteljesen el kéne kezdenem pénzt farmolni.Mcray: én azt vettem észre hogy sokszor hiába ír ki 30 fps-t a program de olyan mintha szaggatna, szemmel láthatóan akad. Pedig ennyinél elvileg folyamatosnak kellene látnom a képet.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- iPhone topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest