- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Djuree
félisten
skacok! milyen francia szutykot vegyek hogy kapjak majd garázshelyet?
-
Mcray
senior tag
válasz
#56230144 #8992 üzenetére
KV-13-mamat megölték...Soha nem akartam azt a tankot eladni. Most lehet mégis eladom, ha kell hely másnak...
Increased turning speed of the first suspension by 1 degree per second
Dispersion with first suspension increased by 18% when moving
Dispersion on traversing with first suspension increased by 18%
Durability with first turret decreased by 30 HP
Turning speed of first turret increased by 1 degree per second
Dispersion with second suspension increased by 20% when moving
Dispersion on traversing with second suspension increased by 20%
View range of the second turret increased by 10 m
Turning speed of the second turret increased by 2 degrees per second
Durability with second turret increased by 48 HP
For 85mm D5Т-85BМ ammorack reduced by 14 shells
Reverse speed decreased by 2 km/h
Speed decreased by 10 km/h -
grunge
addikt
válasz
Iron Funeral #8989 üzenetére
És lassabban is tölt. Teljesen tönkretettékezt a tankot, mert német... 235 pen Tier 10-ben...1-el több mint a Löwének. E100 használhatatlan marad. Mikor irták hogy rebalane lesz arra godnoltam h megjön az eszük és emelnek az ágyúk átütőerején, de neeeeeeeeeeem hadd maradjon a legszarabb Tier 10. Hányinger ez a WG brigád..
-
.mf
veterán
Legszívesebben én is úgy használnám, csak van, amikor nem lehet, mert top tier heavy vagy, s elvárják, hogy menj előre, különben csak ülnek egyhelyben, és senki sem támad.
A legidegesítőbb tulajdonsága, hogy szinte bárhol lövik meg, az ammorack elmegy, és egy perc újratölteni. -
InHell
senior tag
Éjjel 1 óra körül meglett az E-100 végre.
Gondoltam átpakolom az E-75-ről a legénységet, erre azok ugye öten voltak, ide meg 6 ember kell.
Ezek ugye már 3. skilles emberek, most rakhatok be melléjük egy kezdő 100%-os havert.
Ennyit a gondosan kitervelt stratégiámról.Vettem is tegnap aranyat, mivel nem akartam XP-t veszíteni, viszont nem tudtam, hogy leállás lesz pont akkor, csodálkoztam, hogy miért nem jön már megfelé az accountomra az arany.
Aztán disconnec, mondom miaf.. és most olvasom reggel, hogy leállás volt.
Azért egyet legalább tudtam játszani az E-100-al 50%-os legénységgel. Nagyon durva lesz.
Egyébként általában pár másodperc alatt megjön az arany, most nézem az accountomat a honlapjukon, még mindig nem érkezett be.(#8983) .mf pont tegnap öltem meg egy lövésből egy IS-8-ast az E-75-el, még én is meglepődtem
-
grunge
addikt
-
Eagle16
addikt
Nem google fordítós lista a változtatásokról (7.5): [link]
-
.mf
veterán
Tééényleg?
Nem is gondoltam volna, hogy ezt jelenti...
Szerintem elég sokan arra számítottunk, hogy ma van az átállás.---
Grunge: megértem, elég jó tanknak tűnik azok alapján, ahogy csatában találkoztam vele. Ellenben az IS8, amivel most szenvedek... heavy létére papírtank. Az előbb kaptam egyetlen lövést Lóritól az elforgatott test elejére, s emiatt üzemanyag, motor, rádió, ammo mind elment és még ki is gyulladt...
Tegnapelőtt kétszer one-shotoltak, egyik arty GwP, másik viszont csak egy E75 volt. Az ágyú jó rajta (lehetne mondjuk pontosabb, és/vagy a lőszere olcsóbb), de a tank...
-
grunge
addikt
Tegnap aztán zseniális köröket futottam a JT / VK45020P B-vel és a T30-al. Kb 4 körből 1 win lett mindegyikkel, de olyan 800-900 xp-s bukták voltak és mindegyik kör hozott bőven a konyhára...mi lett volna ha nem hal el a csapat és nyerünk is néha..
E50M egyre jobban érdekel, nekem tobábbra is az mezei E50 az egyik nagy kedvencem.
-
jimmy74
őstag
Ez végett nem merek prémium hónapot meg goldot venni hátha a frissités szolgáltatás hiba miatt eltünik a prém. v. a most vásárolandó gold.
-
jimmy74
őstag
Sziasztok.
A karbantartások ill. a közelgő 0.7.5 patch miatt van hogy a játék inditásakor azt irja hogy sikertelen csatlakozás a frissitési szolgáltatáshoz.
különben a játékba be lehet lépni és játszani is. -
Patrick76496
őstag
Az úgy poén, pont a kedvenc időszakomban állítják le a szervert, amikor alig dobál fel T-10-be, ilyenkor lehet a legtöbb XP-s köröket menni.
A klánlogóknak örülök, bár nekem moddal így is megmaradtak, tehát nem volt gond velük.
Remélem holnap lesz 7.5 már reggel, nem GTA 4-ezni szeretnék.
-
erikke17
őstag
A fenébe, elfelejtettem, hogy most lesz a leállás -.- és pont IS3-al mentem egy 1800xp-s kört.. remélem megadta még azt..
Amúgy megint mutatja a klán logókat.. -
törölt tag
válasz
Iron Funeral #8969 üzenetére
No akkor neked is örülhettek rendesen
-
bullseye
addikt
válasz
marked one94 #8967 üzenetére
S51 működött ma nekem úgy (igaz, 2 vereség után...), hogy sajnáltam, hogy nem lesz róla replay (kb 3500xp, Ace fokozat, vagy 4 kill).
VK45A 1 hit, utána T95, vakon (scout felfedezte én meg mást lőttem, de megjegyeztem hol pihen) 1 hit... már szégyelltem magamat a dologért. Na mondjuk ők sem örültek kifejezetten... -
Djuree
félisten
válasz
littlemole #8962 üzenetére
grat
-
littlemole
őstag
Ma azt hiszem a kv3 kárpótolt a többi tankért is. jó kis cucc ez.
Victory!
Battle: Abbey Wednesday, July 25, 2012 8:17:36 PM
Vehicle: KV-3
Experience received: 2,628 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 32,996
Battle Achievements: Böelter's Medal, Kolobanov's Medal, Top Gun, Sniper, ReaperPrem nélkül. Top tank voltam.
11 kill. Ennyit még sosem sikerült kilőnöm.
-
Multikiller
tag
Határozottan jó lett az E75 a legerősebb ágyúval. Egész szép pluszos köröket lehet vele menni prémium nélkül is.
Mennyit számít neki a t10-es motor? Érdemes rá gyűjteni az 50000 Xp-t, vagy inkább az E-100-ba fektessem? -
.mf
veterán
válasz
AlexWolf #8954 üzenetére
Ahogy Runo is írta, olvassátok már el folyamatos károgás és tévinformációk helyett.
01 és 04 óra között hajnal legkihaltabb időszakában 3 azaz három óra. A prémiumosok pedig egy teljes extra napot kapnak cserébe ezért a 3 óráért, ami szerintem maximálisan méltányos nekik. -
törölt tag
Ha kicsit figyelmesebben olvasnátok, rájönnétek, hogy mindössze 3 óra leállás lesz, az is éjjel, illetve direkt odaírták hogy a prémiumosok kárpótlást kapnak
-
AlexWolf
senior tag
-
Pomber
csendes tag
Sziasztok
Hogyan tudom megnézni, hogy egy meccs alatt mennyit sebeztem?
-
Fel
addikt
Az orosz szerverre holnap jön a 7.5!
Itt a teljes lista a változásokról: [link] -
erikke17
őstag
Nagyon durca egy arty az a fejlesztett löveggel, csúnya dolgokat lehet vele művelni
Volt pár eset ahol szerintem elment a kedve a játéktól az ellen-nek
Löwe one shoot meg ilyen apróságok hogy egy másik Löwen hagytam 50 hp-t, T-34-et felgyújtottam
Meg ugye AP lövedék is csúnyán tud karcolni ha betalál
-
Djuree
félisten
na eddigi best shot S-51-el, 1 lövéssel egy full HP-s JGTiger!
1800dmg!
-
đe$|re
senior tag
Győzelem!
Csata: Steppes 2012. július 25. 18:06:36
Jármű: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 1 595
Szerzett kredit: 35 203
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés,Acélfal, Top Gun, Mesterlövész -
törölt tag
válasz
homeless09 #8934 üzenetére
Nem fogsz benne csalódni, csak ne mutogasd a hasát!
A T119-es tornyot szemből egy Mause sem lövi át. Legalábbis nekem 4x lepattant tegnap
Statot is lehet vele szépen javítani, nekem legalábbis jelenleg 59%-os nyerésem van vele. -
törölt tag
Hetzert szemből ammorackeltem T-34-85-el.Stugot nem lőttem még be.
-
homeless09
őstag
T32 megvéve.
-
AlexWolf
senior tag
válasz
grizlisandor #8926 üzenetére
ugyan ez van S-51 Object 212-vel is.
Az s-51 legénységét raktam át a Objectra, mégis vagy 5 mp különbség van a kettő közt.
-
Imilenni
addikt
válasz
#56230144 #8929 üzenetére
Én mielött elkezdtem is rajongtam a német tankokért
De...sajna úgy kezdtem neki hogy valósághűen fogja visszaadni az erőviszonyokat...erre mint kiderült kinézetre valósághű a játék..példának feltudnám hozni most a Stug III-mat...a StuK 40 75/L43 hatásos volt a T-34, M4, Kv1 ellen..itt meg? köbö megsem sebzi -.-
De nemcsak ezzel a löveggel... a hosszabb csövű L48..még valahol rosszabb mint a rövid csövű társa...oroszoknál is ez van...amcsikat meg nem próbálom..mert nem rajongok értük
Az is rejtély számomra hogy egy M4 hogy tud kiszedni egy lövéssel nagyából fél kilométeres távolságból? és nem egészen a hátamat lőtte -
hemaka
nagyúr
-
grizlisandor
veterán
Valamit nem értek, hogy ezzel az ágyúval (8,8 cm KwK 36 L/56), 100% legénységgel és semmi kiegészítővel a VK 3001 H és a VK 3001 P 7,12 alatt lő! A VK 3601 G pedig 6,57 alatt lő!
-
vhw
addikt
Nem azt a szót használnám, hogy "hülyeség", de aki nincs benne a témában az csak legfeljebb kipróbálja, élvezi amíg tudja és lelép, nem tartja ott semmi, nem tartja ott a rajongás, amiért mondjuk képes itt valaki a wotban neve-nincs VK tankokkal grindelni, hogy elérjen egy legendás nevű tankot. Szerintem annak a játéknak nincs/nem lesz akkora "megtartó ereje", gyorsabban fognak cserélődni az emberek... Bár fogalmam sincs milyen rajongóbázissal rendelkezik ez MW univerzum.
AlexWolf: nem a valósághűséggel van a probléma, én nem is ezt vetettem fel. A lényeg maga az ötlet, ahonnan származnak a tankok, a modelek. Ez az ami igazán magával ragad embereket. Másképp gondolsz olyan virtuális dolgokra, amiket össze tudsz kapcsolni a valósággal, mint a teljesen kitalált fantázia szüleményekre. (Pl. a GTA San Andreas is egyedi hangulatot adott (nekem legalábbis) a tudat, hogy a virtuális világot létező városokról mintázták, hogy felismerhettem létező élpületeket. Egyszerűen jó viszont látni létező dolgokat a virtuális térben, mert úgy gondolod "áá, ezt már láttam valahol, ismerem!")
Egy tank rajongó így van ezzel a játékkal, újra és újra ráismer a típusokra, ez élvezetes. Ez (is) tartja itt.
-
AlexWolf
senior tag
Részben egyetértek veled. tényleg tök jó feeling, hogy egy tigrincs 2-bn "ülsz" vagy éppen egy T1 Cunninghamben.
Azt azonban lássuk be, hogy a WoT és az "Élet" közti hasonlóság itt véget is ér. Rövid kis példa: Tigris 2 az való életben rálő és eltalál egy PZ38Na-t (jó tudom 38Na csak prototípus volt)...a való világban a 38Na-ból apró pici cafatok maradnak, és amögött lévő épületből is, esetleg végleg törlődik a tér-idő kontinuumból...WoT-ban vígan továbbszalad, sokszor sebesülés nélkül.Ezek után egy olyan játékban, ami minden közvetlen kapcsolatot nélkülöz a valódi világgal, jobban el tudom viselni, ha az egyik bazinagy robotról, lepattan a másik bazinagy robot lövése.
De tényleg téma lezárva. Akit érdekel, utánajár a MWO-nak.
-
Mcray
senior tag
Érdekesség:
Star Warsból volt egy forgatókönyv, amiből film lett és akkor hype lett belőle, hogy kénytelenek voltak az eladás maximalizálása érdekében leszerződtetni világhíres írókat, hogy kiszínezzék az amúgy nagyon hiányos történetet, ami nem állt csak abból, amit a filmben 3X2 óra alatt elénk raktak.
Mechwarrior egy társasjáték volt, és mivel a készítők látták, hogy mi lett a Stat Warsból a könyvek által, maguk is leszerződtették ugyanazokat a világhíres írókat, hogy kiszínezzék az a történetet, ami önmagában már zseniális volt de túl nagy, hogy vászonra vigyék. Hollywood, nem vállalta...
Miután marha jó képzelőerővel vagyok ellátva, nekem az összes Sci-fi szép és sajnálom hogy csak a Star Wars lett akkora siker, amikor van sok jó mellette. Kb 60 darab 250-800 oldalas Battletech könyvet olvastam ki egymás után háromszor, hogy mindent megértsek (10 év volt...) Eléggé benne vagyok a témában
Maguk a Battletech univerzumban játszódó lépegetős játékok is csak a felszínét kapargatják az eredeti frencsájznak, hogy eladhatóan egyszerűek (gagyik) maradjanak.
Amikor megjelent a Wot baromi boldog voltam, hogy végre egy történelmi játék ami történelmet ír, aztán jöttek a francia tankok és Tier 4-től néztem, hogy ezt most miért kellett? Ennyi erővel csinálhatnának Mechwarrioros játékot is ezen az elven. Erre most csinálnak is
A könyvekben a lépegető robotok olyanok mint a Wotban a lassú francia tankok. Támogatás nélkül megeszik őket és ki/mi támogatja őket? Tankok és légiérő.
Ott rontják mindig el a Mechwarrior játékokat, hogy idióta fantázia Rambókat csinálnak belőlük, amit még én sem szeretek, pedig ismerem és elfogult vagyok. Akkor persze, hogy Ti akik nem ismeritek, hülyeségnek találjátok
Két dolgot szeretnék (ami szerintem megoldható)
-Wotban értelmes historical Random/Company
-Mechwarrior online-ban több ragaszkodás a könyvekben lefektetett alapokra. A régi rajongók ki fogják sírni maguknak az tuti.A jövőben megpróbálok nem ide írni ilyeneket hanem az off topicba.
-
vhw
addikt
Én nem igazán értem miért olyan felkapott ez a MWO... Teljesen fantázia cuccok fognak harcolni fantázia cuccok ellen nélkülözve minden kapcsolatot a realitással...
Engem a WoT-ban épp az ragad meg, hogy többnyire valóságban létező típusokkal játszhat az ember. Láthatja mozgásban és irányíthatja azokat a páncélosokat, amiket csak fényképeken meg videókról ismer (esetleg a szerencsésebbek láthattak már élőben is egy-egy múzeumban megmenekült példányokat).
Ha csak mindenféle fantázia tankokkal lehetne játszani benne szerintem lényegesen kevesebb embert fogna meg, illetve tartana meg a játék. (én például már biztos töröltem volna max pár hónap után, vagy fel se teszem)
"XY Random Fantasy Tank Shooter" névvel nem igazán lehet játékot eladni, amire sok ember harap rá, de ha odanyomsz egy Tigrist a bannere, meg 2. vh. brand alatt kínálod, máris többen találnak rá, akiket kicsit is érdekel a második világháború vagy a páncélosok története.Ez az MWO-világ számomra totál ismeretlen, és közel se volt/van akkora hype körülötte mint egy Star Wars körül (ami még engem is meg tudna fogni).
Pár hónappal ezelőtt kipróbáltam a Battlestar Galactica online játékát (felhúzott a WG, na), nem ismertem ezt se, se könyvet, se filmet... Jó, elszórakoztam vele; kis úrhajós lövöldözős cucc, pár hétig húzta, aztán ráuntam.
Hiába a legjobb forgatókönyvet mindig az élet írja...
-
Atlantis
veterán
válasz
AlexWolf #8911 üzenetére
Szóljon belőled a próféta...én nem vettem észre a csapatösszetételekben minőségbeli különbséget a mostani és a tanulóidőszak között. Az MM-től függ minden, ha éppen meg akar szívatni, akkor meg is fog, mindegy, mikor játszol....kb. mint a vizsgaidőszak, tanulhatsz akármennyit, ha a tanár meg akar b...uktatni, akkor meg is fog.
-
törölt tag
Gondolod hogy angolul írsz akkor már más nem is érti csak Alex?!
Gyerekek, engem nem zavar értsétek már meg, felőlem a csigák nemi életéről is beszélgethetünk itt, én csak egy megjegyzést fűztem hozzá a beszélgetéshez.Nagyon rossz szöveg, hogy majd ha nem tetszik egy moderátornak, akkor szól... jah, szólt a múltkor is, és 3 nap bezárás lett a vége, amit én nem szeretnék mert rajtatok kívül még sok emberke szereti olvasni/írni ezt a fórumot.
Ti leszarjátok magasról, elmentek majd máshova szemetelni. azt hiszitek, hogy ti vagytok a nagyfiúk, és bárki aki hozzátok mer szólni, akkor már troll az illető.
Szerencsére nem azt nézem hogy mit mondanak, hanem hogy ki mondja.... -
Mcray
senior tag
válasz
#56230144 #8912 üzenetére
Nem. Battletechről és az új játékról, aminek a Mechwarri sorozat az őse volt, de most úgy látszik, hogy a teljes játék egy az egyben WOT klón lesz...
Gyakorlatilag ugyanaz a két játék de tankok helyett 3 emeletes lépegető robotok vannak lézer, gépágyú és rakétákkal felszerelve.
Sci fi rajongóknak és Wot függőknek mint én különösen ajánlott darab lesz...Hogy legyen miért idegeskedni, ha a top lépegetőnk egy prémium géppel szerencsétlenkedik...
Alex dont feed the troll...
-
AlexWolf
senior tag
-
Mcray
senior tag
Az Panzers...Fújj. Az első 5 pálya tök jó és utána mintha kirúgták volna a fejlesztő gárdát és majmok csinálták volna tovább a játékot...
Alexwolf
Az összes Battletech könyv megvan. Senki sem ismeri őket pedig olyan kötelező darabok, mint az Asimov vagy Ludlum könyvek. A Star Wars univerzum pont olyan jó mint a Battletech mégsem ismeri senki mert nem csináltak belőle filmet...Szomorú.MW online-t folyamatosan követem és egyre inkább elkeseredek attól amit látok. Kezdetben azt mondták hogy a WOT szar és hogy ők sokkal Free to play-sebben csinálják meg a játékot. Most ott tartanak, hogy még nyílt béta sincs belőle, de máris 4 Prémium gépet lehet venni 120 Dollárért...
Pontosan ugyanaz a híg fos lesz a játék (felhasználói csoportja) mint a WOT-é. 300 meg 600 Eff ratinges majmok Prémium gépekkel...
Runo
Miért? Mert WOT és MW online játékot összehasonlítom? Az hol off?Ha másnak lehet itt "beszélgetni" értsd egymás vérét szívni hónapokon át, akkor engedtessék már meg, hogy páran normális hangnemben beszélgessenek.
-
törölt tag
Méirt van olyan érzésem, hogy lassan megint bezárják a topikot?!
-
vhw
addikt
válasz
AlexWolf #8903 üzenetére
Nanana!
Azért a tankos játékfejlesztés csúcsa még mindig a Battle City a '80as évekből -
törölt tag
válasz
belaazallat #8900 üzenetére
Inkább a Cannon Fodder-re
-
AlexWolf
senior tag
A legjobb tankos játék a Scorched Earth!
-
AlexWolf
senior tag
Ha már új, valamilyen szinten a tankokhoz kapcsolódó játék, akkor itt van egy videó a készülő Mechwarrior Online játékról.
Ha valaki esetleg nem ismerné a Mechwarrior/Battletech világot, annak röviden: A 31. században a hadviselés központjában bazinagy, mindenféle fegyverrel felszerelt, páncélozott, a legtöbb esetben humanoid robotok állnak. Van egy jó bonyolult (de elég érdekes) kerettörténet is, de a lényeg hogy bazinagy, mindenféle fegyverrel felszerelt, páncélozott, a legtöbb esetben humanoid robot gyilkolja egymást vadul!!!
MWO-ban majd ilyen robotot lehet irányítani, és jól leabálni vele az ellenfeleket. Lesz benne fejlődés, meg robotfejlesztés kb mint a Wot-ban. Jah és ingyenes lesz a játék, kb úgy mint a WoT (mikrotranzakció lesz benne).Ezen a linken van egy gameplay videó.
csak gondoltam szólok, mert majdnem WoT
-
Mcray
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest