- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen házat vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
AlexWolf
senior tag
válasz
fsb1000 #8796 üzenetére
Jep. félelmetes mennyiségű XP kell, hogy 100%-re húzzad a 3. képességet.
A fellelhető képlet alapján csináltam egy excel táblázatot, amiben benne van, hogy az első 4*100%, százalékonként mennyibe kerül.
Kiszámoltam, hogy ha egy tankot 50%-os legénységről húzol, akkor a 100%+3x100% skill összesen olyan 1,69 millió XP-be kerül.
Ráadásul régen ugye az elit tankokon bekapcsolt fejlődésgyorsítás minden tag kapott xp-jét duplázta, míg most csak csatánként egynek.
-
törölt tag
Egyébként a francia artyk tier4 tól kezdenek erősödni?Mert kb a Somuától jönnek az értlemesebb gépek.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Atlantis #8784 üzenetére
Igazad van.... a tesztszerveres Dossiert töltöttem fel, és abban benne voltak a régi eredményeim. Nem pedig fordítva.
Azért nem tünt fel elsőre, mert nekem sok dossier file-om van. Persze próbáltam időrendben a legutolsót kiválasztani, de úgy látszik nem sikerült (vagy a tesztszerveres frissült utoljára valamiért). Belerakhatnák a filenévbe az user nevet...
---
(#8785) InHell: Szerintem is hasznos képesség, sőt a perkek közül talán a leghasznosabb ez a spotjelző. A legtöbb tankon jó hasznát lehetne venni
Csak az a gond, hogy kevés tankon lehet 3. képességet 100%-ig elérni.
Ha BIA helyett van akkor az nem müxik, mert asz összes legénységen kell lennie, ha meg a javítás helyet akkor annak hatékonysága romlik.
Végül úgy oldottam meg hogy javítás helyett a 2. képesség, mert a javítás %-osan is hozzáadódik majd a 3. slotban -
Atlantis
veterán
Nem használom, de szándékomban áll.
Elsőnek minden legénységemen BiA van, másodiknak meg szerelést fejlesztenek. Olyan legénységem még nincs, amin 3.-nak a közelében járnék. Nem is értem, hogy van itt sokaknak 3. skill a legénységein. Az lenne a titok, hogy elite gépekkel a legénység fejlesztés e és/vagy kreditszerzés miatt mennek még sokat? Én el szoktam adni egyből a vasat, ha elit lesz...legtöbbjét addigra már kellően rühellem ahhoz, hogy ne akarjak menni velük.
-
InHell
senior tag
válasz
joergie #8787 üzenetére
Igen rosszul fogalmaztam, detektál nem becéloz.
Lehet valamiféle késés miatt vagy nem tudom, de eleinte azt hittem azt is jelzi ha pl. egy arty épp targetel, mert szikla mögött álltam, nem lehetett rám látni sehogy, és elkezdett jelezni,
csak úgymond felülről. Aztán rájöttem, hogy valószínű volt nagyon közel egy ellenséges tank. -
joergie
őstag
Igen, meglepően nagy segítség, még ha 3mp-et késik is. hiányzik azokon a tankokon ahol nem azt adtam meg. Arty-n és td-ken használom elsősorban, de pl company-ban is7en is van hogy egy csata kimenetele függ tőle. Nagyon hasznos cumó.
Viszont azt semmi nem jelzi hogy rádlát az arty, vagy fel vagy spottolva a kettőnek igazából nem sok köze van egymáshoz. -
AlexWolf
senior tag
Szerintem is nagyon hasznos képzettség. Azt viszont nem értem, miért csak 100%-nál kapcsol be?
Simán működhetne az pl egy 45 % legénységnél, hogy amikor a rendszer érzékeli, hogy megláttak, akkor "dob egyet D100-zal" (jó szerepjátékos módszer szerint) és ha 45 alá "dob" akkor jelez, ha meg fölé, akkor jön a meglepi egy arty lövés képében -
InHell
senior tag
Nem tudom ti használjátok-e a hatodik érzék tulajdonságot, de nekem pár napja fejlődött ki 100%-ra , és meglepően nagy segítség a csatákban.
Nagyon sok helyen eddig nem is gondoltam, hogy rám lát pl. az arty, tehát ha másra nem is jó, de legalább meg lehet tanulni hova nem szabad állni, még ha azt is gondoljuk, hogy az adott helyen biztonságban vagyunk.
Csaták közben nagyon sokszor előfordul, hogy bejelez mert épp valaki becélzott akit nem is láttam és gyorsan visszahúzódom és így nem találnak el. Alapesetben meg simán bekapnék egy lövést. Nem bántam meg, hogy kiválasztottam ezt a tulajdonságot. -
fsb1000
nagyúr
Ilyen a vereség széria.
Nekem nyerő szériám volt 12:3-al, de volt legalább 3-4 csata ahol bénáztam és már az elején kilőttek és mégis nyertünk.---
Azt tudtátok, hogy TESZT szerveren elért eredmények (csaták) is rögzülnek a dossier fájlban?
Most néztem ezt a stat oldalt: [link] és meglepődve láttam, hogy JagPzE100-al is vannak eredményeim, illetve a BatChat már T10-es -
Mcray
senior tag
válasz
fsb1000 #8778 üzenetére
Tegnap 19 csata. Ebből kb 15 20% győzelmi arányos volt...
Ezekből hoztam egy nyert kört az M8A1-gyel és egy kört a PZ4-gyel, de M82-vel 7 killel sem tudtam tartani a csapatot, mert egyenként odagurultak a foglalóba az ellenséges arty meg Turkey Shootot csinált...ViccesSzomorú, hogy kb 1800 kiosztott sebzéssel nem tudok csatákat nyerni tier 3-ban...Nekem a játék kilép minden 3. vagy 4 kör után...magától...
-
-
Mcray
senior tag
Vent on:
Tegnap majdnem stock M8A1-gyel meglett az ace tanker
Kb ez volt az össz sikerélményem tegnap. Megint szopóágra rakott a WN. 19 csata és mindben én voltam egyedüli, aki nem 600 Eff rating alatt van...Volt olyan kör amit 7 killel sem tudtam megnyerni...
"Érdekes" módon az ellenfél csapatában mindig volt 4 olyan játékos akinek magas volt az eff értéke és jééé, mindent megnyertek úgy , hogy szinte csak nekik volt killjük.
Ennyit arról hogy nincsenek megbundázva a csaták, sőt egész napok...Ez legalább annyira volt random, mint a legutóbbi 17 nyert köröm zsinorban. Semennyire.
Bocs srácok, pipa vagyok.
Vent off.
-
AlexWolf
senior tag
válasz
fsb1000 #8770 üzenetére
tudod mekkora ignore listám van? Olyan sok, hogy volt olyan, hogy 3 ember is eleve rajta volt már pedig még csak a betöltő képernyőt láttam.
Nálam 4 módon lehet felkerülni a listára.
1. Csata elején mint egy hülye kattintgat a térképre (általában itt várok 2-3-at, mielőtt ignorálom, de ha ennél több, akkor automatikusan.
2. Kb mint az egyes pontban, amikor az idiótája végignyomja F1-F7-ig vagy 5x
3. Káromkodik/noob-oz
4. Okoskodik, de vastagon (ez utóbbi, azért ritkább, mert ha jó dolgot mond,akkor csinálom). -
Snakeiboy
aktív tag
válasz
Atlantis #8714 üzenetére
Igen makom volt, nem is tagadom. En mar eleve lettettem rola mikor lattam hogy 5vs1 van es siman ki is szehettek volna, de looser volt mind. Nem tudtak hol kell lonni a VK-t. Az hogy a KV-4 es a kis TD miert HEvel lovoldozott nem tudom, mert mindketto siman atlohetett volna. Ja es a vegen a kis szutok TD miert kezdett el elolem menekulni es miert hatat forditott nyilt terepen azt plane nem ertem. Amugy valjuk be, ilyen eredmenyhez csupa mak kell. Lenyeg az hogy a vegen mar remegtem annyira felporogtem
-
fsb1000
nagyúr
válasz
#56230144 #8766 üzenetére
Hát ezt nem tudom... ált angolul írnak, különben meg sem értem.
De én nem hiszem, hogy nagy különbség lenne a nemzetek között az egy főre eső bunkók számában.Elmentem az amcsi szeróra, mert azt hittem ott nyugisabb lesz és majd köszönnek, meg max. azt kérdik "hogy vagy?"... "milyen az idő?"... stb Ahogy a filmekbe látni, meg ahogy innen KKE-ből elképzeljük a pozitív gondolkodás, és közösségi hangulat jellemzőit.
Áhh... úgyanúgy megy az anyázás, noobozás, meg okoskodás. -
LAJTNING
tag
Arty tracer vadászatot azért hagyták abba, mert felesleges abban az esetben, ha van más célpont. Főleg nagyobb pályákon mikor 2-3 másodperc könnyedén megvan mire ellenfél arty felé odaér a lövés. Aztán a miss után lehet várni fél percet.
Ha spotolva van az arty, akkor nyilván ki kéne szedni, illetve ha 1-2 percig nincs épkézláb célpont, akkor lehet nézelődni.
Amelyik arty nem mozog lövés után az valószínűleg a tracerekről sem tud / éppen elfelejtett / bízik abban, hogy nem figyel másik arty.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Vikunya #8754 üzenetére
Nem tudom, de egyszerűen nekem sem megy, se WIFI-ről, se HSDPA-ról, csak connection error. Szerintem ki kéne várni, hogy jó legyen.
Sixkiller6: Most, hogy mondod, tényleg, az XP mérője kicsit tényleg bug-os. Ezt leszámítva szerintem lehet használni, én nem nagy XP miatt töltök fel csatákat, a többi mérő szerintem tökéletesen mér, bár sok felirat van, amit nem értek.
Mostanában nekem is hülye szokásom végigvárni a csatát, többet tudok menni csak a KV-4-el, még 69,XXX tp az ST-1.
FSB1000: Na azt én is tudom utálni... Egyszer 2<10-re állunk, STOCK IS-3-mal ÉN vagyok a noob tier 10-es csatában.
De a kedvencem: Ruinberg Encounter: Kiírom, nehogy beálljanak cap-elni (T5). Erre egy nagyokos beírja, hogy ennyi erővel ne is öljünk senkit.
A poén, hogy valaki még az ő pártját fogta.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
sanya67 #8762 üzenetére
Eleinte én is végignéztem, próbáltam tanulni, esetleg segíteni infókkal a csapattársakat.
Aztán egy idő óta nem, vagy csak a nagyon érdekes csatákat nézem végig.Azt hiszem akkor hagytam el végleg a csatavégignézést, amikor a "halott" csapattársaknál az a szokás harapozott el, hogy elkezdtek noobozni bárkit ok nélkül, és 10-ből 8 alkalommal megmagyarázták, hogy is kéne játszak E100-al.
Ha előretőrtem, akkor az volt a baj, ha fedezékben voltam hátul akkor az, ha egy 13-90 képes volt körbeszaladni és 500 HP-ról kilőni... na akkor voltam meganoob.
Hasonló esetekben (más tankokkal is) hiába küzdesz végig 10 percet, hiába löttél ki 2-3 tankot + adtál le sok sebző találatot és közben sebződtél le 20%-ra, ha a végjátékban egyedül maradsz akár 3 ellenséggel szemben, te vagy NOOB ha kilőnek és veszít a csapat.Nyilván nem minden "végignéző" ilyen, de minddig akad pár okoska és ők írnak a csetbe.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Sixkiller6 #8760 üzenetére
Ahogy írják a letöltő oldalon, csak azoknál a csatáknál működik rendesen ahol kivárod a csata végét. (ez nálam a csaták 30-40% lenne, ezért nem is használom.)
-
Sixkiller6
őstag
válasz
Patrick76496 #8747 üzenetére
jajj de régen kerestem már vmi ilyesmit! nagyon köszi a találatért!
szerk: bár úgy látom meglehetősen bugos, legalábbis a 7.4-es replayek közül egy csomót nem olvas be, másoknál nem találja el h mi volt a 2x-es meccs és mi nem... ehh -
törölt tag
Jól kezdődik a napom, remélem nem kiabálom el
Győzelem!
Csata: Ruinberg 2012. július 24. 8:19:29
Jármű: Jagdtiger
Szerzett tapasztalat: 2 136 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 42 164
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"Természetesen kellett pár mákosan bekapott lövés. Szám szerint 10
-
AlexWolf
senior tag
válasz
forras2 #8748 üzenetére
Mi a tök értelme lenne a Rat-nak? Bármelyik pályát nézzük is, ha lenne ott Rat, akkor azt már az induló pontról ki lehetne szúrni hol van, sebezni meg kb csak az artyk tudnák. Bár ha megnézzük igazából ő is arty ágyút használt volna, ha jól tudom 2 db 88cm-es lett volna rajta.
"- Te, szerinted mi az a mozgó hegy ott?
- Valszeg egy Rat...ők nyertek!"Kb ilyen lenne a helyzet.
Amúgy, ha megnézed, akkor látható, hogy a prototípus tankok sem erősebbek, mint a valóban létező járművek. Ráadásul, ha nem lennének a játékban, akkor kb 20 tankból válogathatna az ember, és akkor az lenne a baj.
-
vhw
addikt
válasz
forras2 #8748 üzenetére
Először gondold már végig mit lehetne kezdeni egy olyan tankkal, ami valóban akkora mint egy háztömb, és le sem tudja annyira fordítani az ágyúját, hogy lőni tudja a többit (töltési időről nem is beszélve). Két loltraktor is meg tudná bénítani ha elé és mögé állnak, ki se kéne lőni... Igen lassú, nincs lendülete rammolni és lehetetlen lenne mellélőni artyval.
Mit kezdenél vele egy Himmelsdorfon vagy Ensken, ahol el se fér az utcákban.Marked; bár rég artyztam, de én se vadásztam az ellenséges artykra, mert nem elég hatékony, akinek esze van úgyis odébb gurul... De míg tracerekre vadásznék, inkább tankokat lövök, ami "biztos" találat, nem annyira lutri mint láthatatlan artykra lövöldözni.
De ha felvillantanak egy artyt, akkor rögtön az lesz az első célpontom.
Persze ez a "nehéz" artykra vonatkozik, de egy 5-6os gyorsan töltő pontos artyval lehet akár kifejezetten az ellenségesre vadászni... de a ~2000 átlag dmg-s gránátokat, amik 40 másodpercenként töltődnek szerintem kár ilyesmire pocsékolni. -
Vikunya
tag
2x bocs
-
Vikunya
tag
Ha valaki használja androidon a wot assistantot,megmondaná hogy mi jó francért nem tudok belépni már egy napja?
-
Djuree
félisten
az milyen már hogy is-8-al 5 lövésem pattant e-50 elejéről, ő persze átlőtt
hagyjuk már...kamu ez a tank, kb. semmivel nem tudom átlőni csak t10-el, legalábbis szemből...op szar német tankok
de a muast is-4-el sem volt egyszerű, igaz ő is pattogott, végül én nyertem
jah, tegnap is-4-el vagyok, harcolok egy fullos is-7-el, erre valaki 1 lövéssel kiszedi az is-7-et, ammo rackkel, mindenki csak lol-ozott, nem semmi lövés volt -
Dobi 562
addikt
-
forras2
őstag
Sziasztok
Most végig nézegetve a tankokat, több olyan is van a játékba, ami csak prototípus volt, vagy csak tervek voltak róla, semmi több. Akkor jogosan merül fel bennem a kérdés, hogy a Rat miért nem került be a játékba?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
joergie #8745 üzenetére
De hiszen pont azt álítod amit én:
"A legtöbb amit a topjátékos tehet (ha egyedül van), hogy sokat sebez, életben marad(inkább ő marad életben, mint egy nagyságrendekkel tapasztalatlanabb, rosszabb képességű játékos több hp-val - ilyen szempontból önzőnek tűnhet, de jobban megvizsgálva ez a csapat érdeke),"
-
joergie
őstag
válasz
fsb1000 #8738 üzenetére
Nincs igazad, ennél bonyolultabb a dolog. Ahhoz hogy valaki csapatjátékos legyen, kell egy csapat is, vagy legalább 1valaki, akivel együtt lehet tevékenykedni. Gyakran csak a csata vége fele derül ki, hogy valakivel lehet/érdemes e együtt dolgozni. A legtöbb amit a topjátékos tehet (ha egyedül van), hogy sokat sebez, életben marad(inkább ő marad életben, mint egy nagyságrendekkel tapasztalatlanabb, rosszabb képességű játékos több hp-val - ilyen szempontból önzőnek tűnhet, de jobban megvizsgálva ez a csapat érdeke), és amit sebez/öl, azt jókor, és jó helyen teszi(nem a csata végén a bázison amikor már vége a csatának).
Artynál ugyanez a kérdés, hogy tudja e a prioritást élvező oldalt, és tankot maponként, és ugye emellé jön az alapskill. (hiába sebez sokat, ha a lowtiereket lövi, akik mondjuk nem tudnák sebezni az is7-ünket, viszont ott van pl egy T95 az is7-el szemben, akit kicsi eséllyel sebez mindenki más, kivéve az artyt). nálam mindig az ellenfél domináns oldalának toptankja a célpont(nyilván attól függően hogy tudom e lőni), aztán t95 ha van spottolva(illetve a jobban páncélozott tankok, amit tudok, hogy a mi tankjaink nehezebben penetrálnak), és mindenek felett ellen artyja(kivéve város mapon). Mindezen felül ha egy tank spothatáron belül(kb 400m) kerül, akár láthat akár nem, ha úgy érzem veszélyeztet, akkor mindent félretéve azt próbálom kilőni.
Nem szoktam tracert nézni, inkább elmozgok mindig, mert lutrinak tartom keresgetni, meg kitalálni hogy elmozog e vagy nem és ha igen merre, igyekszem biztos találatot elérni spottolt tankra, meg a monitorom is kicsi szerintem ehhez(1280*1024). Ja, és nyilván az egyik szemem mindig a minimapon, jelölök ha valahol gond van, nyomom a T-t célzott tankra, és használom az f2-f8 billentyűket(hátha elérek vele valamit). -
Scheffer
tag
Ha valaki ráérne pár perc (maximum(!) egy óra) gyakorlócsatára és nagylelkűen megengedné, hogy párszor rálőhessek a tankjára, akkor legyen szíves és vegye fel velem a kapcsolatot ez ügyben, ha rendelkezik a következő tankok valamelyikével:
- AMX AC Mle. 1946
- AMX AC Mle. 1948
- AMX 50 Foch
- AMX 50 155 Foch
- jagdpanther II
- Jagdpanzer E-100
- Object 268
- T110E3
- T110E4
- SuperPershing
- M48A1
- Jagdtiger
- ST-1
- IS-6
- M6A2E1A segítséget előre is köszönöm!
-
marked one94
őstag
válasz
fsb1000 #8741 üzenetére
Egy profi játékos szerintem alkalmazkodik a csatához. Én is ezt próbálgatom, most ezért se nézek videókat. Próbálom felmérni a helyzetet, és alkalmazkodni. Kevesebb sikerrel de utána elgondolkozok mit kellet volna, és legközelebb már próbálom úgy.
De a lényeg artysták vadászatok tracerre, hogy nekem meg a csapatnak jó legyen
athomi: hmm hát azért nem
héten vissza is veszem a 212-t és tracer vadászatot rendezek. Tigris2vel gyorsan össze szedek 10k xp E75 és már lesz is credit artyra.
-
athomi
veterán
válasz
marked one94 #8740 üzenetére
gondolom azért, mert míg te vadászol az arty-ra addig ő széthiteli magát
nekem legalábbis az a tapasztalatom h az engem trace-elő arty-k szétlövöldözik rám magukat feleslegesen míg én széthitelem a top tankjaikat
-
fsb1000
nagyúr
válasz
marked one94 #8740 üzenetére
Ezt megértem, mert engem sem érdekelnek a TOP játékosok, kivéve ha nagymellűek és jól főznek.
Viszont az általuk feltöltött replayokat érdemesnek tartom megtekinteni és esetleg megbeszélni. Az előbb csak azért hoztam példának, mert egy jó játékos manővereit megfigyelve jobban kijönnek azok a jegyek amiről beszéltem.Senkit nem akarok megbántani, de mostanában és főleg régebben rengeteg replayt megnéztem kiváló játékosoktól és bennem ez a kép alakult ki. Amit tanultam, azt szinte mind században, CW-n, esetleg szakaszban tudtam megtanulni.
A visszajátszások is hasznosak, de az valahogy másképp vagy gyengébben rögzül az emberben, mint amikor aktívan benne van egy csatában és a fülébe mondják mit csináljon és miért. -
marked one94
őstag
válasz
fsb1000 #8738 üzenetére
Engem nem érdekelnek a Top játékosok...
De ha ennyire nem érdeklik őket akkor meg annyit tegyenek meg, hogy lövés után mozogjanak. De tiszta vicc mikor ezt t6-t7es arty nem tudja. Mindjárt vissza veszem a obj 212 csak azért, hogy tracer-re vadásszak. Na mindegy majd megszokom, csak mostanság tűnt fel, hogy ez nagyon hiányzik.
bullseye: Ha artyval vagy, mindenképpen kapni fogod az anyázást így nem mindegy?
-
bullseye
addikt
válasz
marked one94 #8735 üzenetére
Nem éri meg, mert ha pont jó helyen nézem, akkor éppen megláthatom (bár akkor már lő valakit tőlünk, és kapom az anyázást, hogy én nem...), de legtöbben gurulnak pár métert valamerre, és ha a lövedék nem pont arra megy mellé, akkor már csak top arty-val van esélye, hogy belekerül a robbanásba
De van olyan pálya, ahol az első spotig belő az ember 1-2 ismertebb helyre, hátha épp bejön.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
marked one94 #8737 üzenetére
Ha megnézel pár TOP játékostól visszajátszásokat, akkor az a benyomásod keletkezhet, hogy nem csapatjátékot játszanak (mindig vannak feláldozhatók, lásd Timyy esete) hanem csakis a saját eredményes játékukra koncentrálnak. Persze a sok sebzés és kill következménye gyakran a csapat győzelmét is jelenti.
Nekem úgy tünik ez a szemlélet jellemzi a legtöbb játékost randomban, de az árulkodó jelek csata közben leginkább az Artystáknál figyelhetők meg.
Talán ide tartozik, hogy a trace megjelenése után (valamelyik pecsnél lett használható) fellendült az arty vs arty csata, de aztán pár hónap alatt mindenki visszatért a korábbi kerékvágásba.
És ma már ott tartunk, hogy majdnem felesleges az artykat felderíteni randomban, mert a saját arty akkor sem fog odalőni, ha előre pingelem neki.
(természetesen itt is vannak pozítiv kivételek) -
Timyyy
őstag
válasz
marked one94 #8735 üzenetére
Mert núboznak ha 1 perc után már nem vágtad ki a top tankot.
Amúgy nemtudom, pedig én is leszoktam róla, régebben sokat kukkoltam az ellen bázisra, de ne kérdezd miért.
Ha sok spot van, akkor nyilván inkább keresek egy jó célpontot mert ennyiből valószínű hogy lesz 1, ami fedezék nélkül van, aztán majd holt időben nézelődök arty után, ha csak 1-2 fedezékben ülő piros pöttyöt látok. -
marked one94
őstag
Amúgy mostanság miért nem divat tracer-re vadászni az artyknál? Ahogy nézem a csatákat kb 10ből 1x láttam, hogy az arty ezzel kezdi, és általában az se az én csapatomba van. Ezt csak én tapasztalom?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
#56230144 #8733 üzenetére
Én azzal kezdeném, hogy ezen a pályán (mint a legtöbb pályán) nagyon befolyásolja a játékosok által alklmazott taktikát az artyk száma. Ezért szerintem egy jó poziciót vett fel a T28.
A második megjegyzésem, hogy a löveg kitérithetősége remek, ezért jól ki tudta használni a fedezéket. Német TD, HT-vel feljebb kéne mennni, ahogy az a kacsavadászat rész után meg is történt. 3 killig sima ügy utána következik T28 pozició váltása.A 4. kill ügyes volt, de utána én nem mentem volna vissza az arty helyre, bár a T28-at igazolta ez a döntés. A 6-7 kill majdhogynem ajándék.
Összefoglalom: Ebből a replayból nem sok újdonságot tudtunk meg, miként is kéne játszaniT28-al.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Fandango #8730 üzenetére
Kár hogy a rendszer nem jegyzi kik nézték meg....
Az egyik letöltés az enyém lesz!Továbbra is úgy gondolom a visszajátszások úgy tudnának igazából hasznosulni, ha megbeszélnék ki mit gondol a "taktikáról", és az egyes eseményekről.
Miért volt érdemes oda menni és nem ide, miért X-et lötte a játékos miért nem Y-t... és így tovább. -
Fandango
veterán
-
Imilenni
addikt
"Marder II
Korrigálva a jármű észlelhetősége.
Megváltozott manőverezhetőség terepen az összes lánctalphoz.
Fordulási sebesség lecsökkentve.
Látótávolság 360 m-re csökkentve.
Az összes ágyú (minden jellemzője) kisebb mértékben gyengítve. "
Most fogom eladniValaki nincs véletlen Stug III-ja L70-es löveggel? csak kíváncsi lennék hogy "mit tud" mert..elég gyenguska most igy... :/
-
Fel
addikt
Sajnos az ARL nagy pechjére megkapta azt a jónak tűnő DCA 45 AC löveget, ami azzal a páncélátütéssel elsőosztályú lenne T6-on, de hogy ne legyen OP agyoncsatpák egy ratyi célzásidővel (és a pontossága sem a legjobb..). Elég lenne arra a 105mm-es is, kicsit feljavított tulajdonságokkal. Amelyet viszont így el kellene venni az S35 CA-tól...
-----------------------------------------
Tettem fel pár replay-t. A himmelsdorfi és a ruinbergi 13 90-est is.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Fandango #8703 üzenetére
Jól teszed.. ne kérj elnézést. És szerintem ne foglalkozz az esetleges kifogásokkal és vitriolos megjegyzésekkel sem (#8724). Valószinűleg csak újabb flém szítása a cél ugyanazzal a témával mint pár napja.
Ha más berakhatja eredményeit replay és kifogások nélkül akkor te is.
Akinek nem tetszik, az ne olvassa. Egyébként replay nélkül is sokat elmond a Bőllér és a Master Gunner plecsni így együtt. Sőt azt is megtudhatjuk az eredményedből egy kis fejszámolással, hogy mostanában a T28 Tankász plecsnihez mennyi XP kéne. -
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #8721 üzenetére
jaja, gyúrjál rá
Fel: nekem bejött az S40. sajna ennek az arl-nek tényleg szar a kitérítése, de ki kell farmolni a kövi td-t, muszáj lesz megbarátkoznom vele
13 90 nagyon jó! lórit gyűröm most, így alap ágyúval nem a legjobb. -
Fel
addikt
"ez se szar" Ezzel vitatkoznék... A legszarabb az egész francia TD ágon, az S40-nel holtversenyben.
Nagy, nincs páncélja + tetején egy bónusz weakspot, ritkaszar a lövegkitérítés, napokban mérhető célzásidő... Gyakorlatilag képtelenség vele mozgó célpontot eltalálni, mert mire becélzod kiszalad a célpont a löveg látóteréből.
Nekem is már bent áll a garázsban, de még egy kört sem mentem vele. Elég volt a teszten szenvedni vele, most inkább másra koncentrálok.Például a 13 90-re...
Victory!
Battle: Prokhorovka 2012. július 23. 20:10:55
Vehicle: AMX 13 90
Experience received: 1 035
Credits received: 31 015Ebben a csatában egy sebző lövésem sem volt. Assault mód, támadóként, csak spottoltam
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. július 23. 20:21:21
Experience received: 1 738
Credits received: 42 073
Battle Achievements: Master GunnerNa ez jó volt! Ugyan csak 3 tankot szedtem ki, de végre sikerült egy igazit görénykedni. Pont a megfelelő pillanatban lerohanni az ellent, úgy hogy szinte reagálni se tudjon.
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2012. július 23. 20:55:15
Experience received: 1 423
Credits received: 28 629 (fine for causing damage to allies: 270; compensation for damage caused by allies: 385)Ez pedig azért volt vicces, mert 40 másodpercen keresztül kergettem egy Lorr. 155 51-et. Majd egy Tigrissel fogócskáztam egy Lorr. 40t roncsa körül. Na, hosszú az a 40s újratárazás
-
L-e-f-i-e
senior tag
Tiger 2-höz milyen fejlesztési sorrendet javasoltok? Full stock, kivéve a motor + rádió amit ugye továbbhoztam a Tigrisből...
-
-
Ranger^41
aktív tag
Rohadtmód felbasz már ez a pershing... Minden csatában az első bekapott lövősem viszi a lánctalpat és az ammoracket egyszerre, további lövések vagy a tornyot, de főleg az ágyúr vágják tropára, jellemzően lövés előtt, nem egyszer kellett már menekülnöm 100%os tiszta helyzetből, mert beszart az ágyúm... az meg a másik, h átlagos sebzés elvileg 240, de inkább 180-190 körülieket sebez, néha 200 fölött, röhej...
-
vhw
addikt
válasz
homeless09 #8701 üzenetére
Lássuk a KV-4-et; van hozzá egy egyedi motor 27k, nem viheted tovább, van hozzá egy egyedi ágyú 44k, amit szintén nem vihetsz tovább, majd jön az ST-I, és ha történetesen ez az első szovjet heavy ágad, akkor nincs BL-9ed sem. T9 tankon a jó öreg D-25T azért igen horzsol.
Szal meg van ennek az útnak is a szépsége... -
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #8716 üzenetére
á nem, meló van
hogy állsz td fronton? -
Djuree
félisten
na megvan az arl v39
ez se szar
uccsó meccsemen az s35-el top gunt kaptam. jól le is french nooboztakegymagam megfogtam a hidat 4 ellennel szemben, mint a 4-et kilőttem
-
Fel
addikt
válasz
jozefgucci1 #8692 üzenetére
Szerintem a héten vége lesz a tesztnek, és az orosz szerverre ki is adják a 7.5-öt csütörtökön, vagy pénteken. Hozzánk leghamarabb pénteken, vagy méginkább jövő héten érkezhet.
Egyébként elég sok fals infó van ott... Pl.: A prémium tankok közül kettő jön majd a 7.5-ben, a Kövér Maxi és a Super Pershing. Ez O.K. Az a Churchill Black Prince viszont téves. 1. Nem közepes tank, hanem nehéz. 2. Eddig úgy áll nem prémium tank lesz, hanem T7-es heavy a brit techfában.
Van a teszten brit tank, de az csak a 8.0-ban fog elérhatővé válni, a Matilda B. P. (elég képzavaros név...)Valamint a tesztszerveren a maximális létszám 24.000 fő, nem 13.000.
-
Snakeiboy
aktív tag
Sikerult minden szempontbol felulmi eddigi rekordomat Aladarral, bar 14-9es allasnal elastam magam mert mar csak 380HP volt. Elkonyveltem hogy veszettunk es nem. Bar kellett hozza a bena ellenfel mert en mar legalabb 3szor kiszedtem volna magamat es az elejen is tetovaztam/benaztam.
Victory!
Battle: Widepark 23. júla 2012 9:02:12
Vehicle: VK 4502 (P) Ausf. A
Experience received: 1 755
Credits received: 51 303
Battle Achievements: Kolobanov's Medal, Böelter's Medal, Steel Wall, Top Gun, Defender, Sniper, Master Gunner -
törölt tag
Nem,mindig kitalálom a taktikámat az adott mappon,például keresek 2 embert aki átkaroló hadműveletet hajtok végre,vagy elterelem a figyelmét 1-2 tanknak,amig ők kilövik őket.Randomban is lehet egymást segiteni.Nagyon óvatosan megyek a bázis felé,körüljárom,artykat megpróbálom likvidálni (általában bázisnál vannak) artyknak jelzek,ha tankot találok.Ők kiszedik,én előre megyek,likvidálom az artykat,és elkezdek capelni.Ha védeni kell a bázist (az a mapp feladat) akkor mindig távol maradok a bázistól,a nagy hatótáv miatt.Mindig rálátok a bázisra,tisztán,ezért félbetudom szakitani a foglalást.
-
válasz
homeless09 #8705 üzenetére
Ez nem igaz.
-
babferi
tag
válasz
homeless09 #8701 üzenetére
Jah persze , csakhogy ( elobb mar le lett irva ) : A T32-re mar csak a lanc meg torony kell , a tobbit kifejleszti az ember a T29-en. A KV4 re meg kell meg ezek melett a legnagyobb loveget meg motort is fejleszteni , szoval majdnem ugyanott vagy !
-
Fandango
veterán
Hosszu ido utan vegre egy jo eredmeny, ezt meg kell osztanom, bocsi:
Victory!
Battle: Fjords Monday, July 23, 2012 18:03:58
Vehicle: T28 Prototype
Experience received: 3,314 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 56,697
Battle Achievements: Böelter's Medal, Top Gun, Master Gunner, Mastery Badge: "I Class"
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Metal topik
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- DJI topic
- Motoros topic
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest