-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
virkir
veterán
-
jahrn
senior tag
-
Djuree
félisten
válasz
jozefgucci1 #9992 üzenetére
be akarok lépni én is egy jobb klánba, ahol van legalább t8 század, és van is minden este elég ember, de még egy ilyet nem találtam. alapítani meg nem fogok, nincs hozzá elég időm/türelmem. a gyakorlószobás játékok nekem nem kellenek, inkább "élesben" tanulnék, akkor legalább móka is van közben. plusz képes lennék alkalmazkodni, olyan tankot vinnék ami éppen hiánycikk, akár artyt is, és sokakkal ellentétben képes vagyok engedelmeskedni akár a leghülyébb parancsnak is. az a 2 év airsoft megtanított a fegyelemre
-
válasz
joergie #9991 üzenetére
Ezért van , hogy a jobb magyar játékosok átmennek külföldi klánokhoz . Vagy netám alapból úgy alakít valaki klánt , hogy összeszedi a régióbol a legjobbakat . Volt szerencsém játszani egy ilyen most alapúlt klánnal ( HAMI ) mindenki kultúráltan írt és beszélt mindemelett nagyon jó játékosokkal .
Amúgy a batchat szerintem jobb lett így Tier10 ben .Nem pattog annyit jobban fordul szóval nekem bejön . eddig csak nyertes kört mentem vele . Sajna az AMX13-90 kedvencem így , hogy felkerült már nem annyira életképes . Simán Tier10-be rak a játék és ott nehéz érvényesülni .
-
joergie
őstag
válasz
AlexWolf #9988 üzenetére
Sajnos a magyar közösség még nem ért el arra a szintre, hogy legyen olyan erős klán, akik amellett hogy erősek(cw területek, eredmények), maguk is "nevelnek" ki jó toptier/cw játékosokat.
Alapvetően 2 lehetőség van egy (magyar) klánnak, ha alklán(ok)al kinvelei a későbbi cwképes emberkéket, ami azt is jelenti hogy azokkal foglalkozni kell, meg benne van hogy sokan nem fogják elérni azt a szintet, amivel fel lehet kerülni főklánba, továbbá ott van annak a lehetősége hogy ezek egy idő után többet akarnak mint amire a főklán képes, tehát ezeket az embereket utána meg is kell tartani, ehhez is elég sokat le kéne tenni az asztalra. És innen jön a másik típusú cw klán, ahova ezek az emberek vándorolnak, ezek azok a klánok akik már bizonyítottak cw térképen, és pusztán már a szervezettségük és eredményeik is mellettük szólnak.Emellett megjegyzem, ha már egyszer benn van egy klán a térképen, a diplomácia kb annyit számít, mint a csatákban nyújtott teljesítmény.
-
LAJTNING
tag
Victory!
Battle: Karelia 2012. augusztus 2. 11:54:16
Vehicle: Type 59
Experience received: 4 466 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 127 441
Battle Achievements: Bölter's Medal, Top GunAz megint hozzátartozik, hogy 21332 vesztes csata mellé...
-
válasz
#56230144 #9984 üzenetére
szerintem érdemes különbséget tenni CW-s klán és CW-s klán között is.
Van olyan klán, aki funból megy CW-zni reális esély nélkül, és van olyan, ami felkészülve, gyakorló csaták százait lejátszva, begyakorolt taktikával, jó játékosokkal és megfelelő/megfelelően felszerelt tankokkal. Mind a kettő féléről van tapasztalatom. Viszont területfoglalásra/megtartásra csak a második típusnak van esélye.
-
válasz
#48613632 #9976 üzenetére
A nagy, profi klánok nem vesznek fel embert egyből a fő klánjukba, pláne nem kis tierű tankokkal.
Nyugat Afrikában van több magyar klán is.
Régen AHA tag voltam (Kb fél évig nem játszottam, és mivel elég hektikus, hogy mikor és mennyi ideig játszok, nem is léptem vissza. Nem akarom az aktív játékosok elöl a helyet foglalni.)
Létezik az AHA-n belül egy nevelő klán, de oda is kell azért némi hozzáértés, hogy bekerüljön az ember. Ahhoz, hogy a nagy csapatba átkerüljön valaki, elég sokat kell fejlődni.
De ez kb minden komolyabb, nagy (területtel rendelkező) klánra jellemző, hogy a fő (értsd CW-ző) részlegbe, csak több tier 10-zel rendelkező, kipróbált játékos kerülhet csak be.
-
törölt tag
Azt jól látom, hogy van ilyen, hogy Clan Wars, ahol Európa térképet kell meghódítani, és Magyarországot Cseh és Horvát erők fogják?
-
törölt tag
AMX12t-t szedtem ki az előbb,a hülye nem ment volna a közelben lévő szikla mögé,á nem!Elkezd forgolódni,én meg rutinos scout lévén szépen gyorsit,forog,lassit,hátra sorrendet követve szétszedtem
Meg is lett az eredménye:Győzelem!
Csata: Karelia 2012. augusztus 2. 10:00:03
Jármű: T-50
Szerzett tapasztalat: 959
Szerzett kredit: 17 261
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
törölt tag
Amúgy fullra kihalt a topik,vagy csak dolgoznak az emberek?
-
Djuree
félisten
válasz
#56230144 #9964 üzenetére
kipróbálom már majd én is ezt a t-50-et, a francia lightok bejöttek, ezek meg még fürgébbek. olyan jó szopatni az artykat, meg a heavyk között cikázgatni, ők meg azt sem tudják hova forogjanak
amúgy rájöttem a legjobb ha le sem szarom a körülöttem futkosó t-50-eket, sebezni nem nagyon tudnak, én meg hiába forgok utánuk, csak kilő a többi tank addig.
-
törölt tag
Valami nagyon el van baszkurálva...Ha én leadok egy lövést,akkor mindenki meglát,és már lő rám,ha más ad le rám 13 lövést,akkor nem látom meg...Persze kivétel,ha nem látom,és egyszercsak 2cm-re megjelenik előttem.
-
Ez az artys téma kezd picit unalmas lenni. Benne vannak a játékban, hozzájuk kell szokni. Ha valaki nem képes úgy mozogni (értsd fedezékről fedezékre) ahogy kell, amikor látja, hogy arty is van, az ne játsszon.
Kíváncsi lennék milyen sírás lenne itt, ha kivennék az artykat és a sok nagy tudású nem lenne képes megsebezi a T95-öt vagy Maust vagy a többi, arty nélkül, szinte átlőhetetlen nagyvasat.
-
törölt tag
Hali. A patch után nekem angol lett. Hogy tudom visszalőni magyarra? Köszke
-
törölt tag
Milyen karbantartás van már megint?
-
KaLeun
senior tag
válasz
D.Orion #9836 üzenetére
Nekem már tavaly augusztus óta pihent 208k xp a JT-men. Meg is vettem egyből a Jgpz E-100-at.
Legalacsonyabb sebzésem eddig 875 volt, legnagyobb majdnem 1300, de általában ~1100 és 1200 között sebzek vele, amúgy egy sebző találat 10k kreditet hoz.
Olyan 8-10 csatát mentem vele (szar mapokon) de minden alkalommal ellőtték a motor és 2x kigyulladtam. Célzás elég gyors és így EGLD-nak nem látom értelmét, az újratöltés lassú (elfelejtettem megnézni). Gyorsulása és a fordulása is jónak mondható, de a sebessége 14 km/h terepen...
Mondjuk elég durva, hogy egy Tigrisnek a full t9-t10 csapatokban kell mennie, ahol röpködnek a 800+ sebzések. Ez már a t8 tankoknak is durva, szerintem. Kicsit lefaraghatnának az MM határokból.
-
virkir
veterán
-
InHell
senior tag
-
Fel
addikt
Ez milyen jó volt...
Draw
Battle: El Halluf 2012. augusztus 1. 23:22:27
Vehicle: M48A1
Experience received: 439
Credits received: 23 140
Battle Achievements: Master GunnerSzerencsére a mi oldalunkról elsőként hullottam (nem mondom meg mi lőtt ki..), így nem kellett végigszenvednem, míg letelik a 15 perc... És nem lehet korlátozni a számukat
.
InHell: Jéé! Ott vagyok/voltam én is!
-
Skyhunter
őstag
válasz
//Crouch// #9919 üzenetére
gugliba beütöd "xvm 2.5.1" ......és láss csodát, az első link letölthető, jó verzióra mutat.
-
Patrick76496
őstag
Virkir, Marked one94: Ez esetben elnézést, félrevezetett a weboldal.
Jelenleg nagyon nem áll rendelkezésemre más tech tree, csak ezt bámulom, ha tudni szeretnék valamit.
-
//Crouch//
tag
Üdv!
7.5-ös xvm mod-ot tudna valaki linkelni? Persze csak ha van már.
Köszi! -
Joe.36
addikt
válasz
Stauffenberg #9915 üzenetére
IS7 el ki lehet jönni pluszban prém nélkül, sérülten is, ha sok találatod van, nekem ez a tank vált be legjobban, míg az E-100 katasztrófa....
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
homeless09 #9906 üzenetére
Én még nem vettem prémiumot. Farmolok artyval meg Tier 5-6 szintű vasakkal. Ha megyek pár jó kört a KV-2-vel és a 152mm-es ágyúval akkor az kapásból +100.000 kredit. Prémium nélkül.
Mindenesetre ettől függetlenül akarok prémiumot venni. Mert a munka mellett kevés az időm játszani és ezzel a tempóval sosem fogok elég XP-t összeszedni arra, hogy Tier 10-es tankjaim legyenek.
-
Joe.36
addikt
válasz
Sixkiller6 #9908 üzenetére
Én úgy tudom hogy a legelején 3000 fölött volt a hp-ja csak le, le szedegették, most vissza raktak belőle.
-
bullseye
addikt
nekem a 0.7.4 hangár nélkül is akad
("updating the garage" résznél megáll a rendszer)
kicsit szemezgetek, mi lehet az, de inkább várom az új packot... -
Djuree
félisten
na 5 meccs 5 vereség az mle 46-al
verné telibe egy taliga aprómajom ezt a fosch játékot, holnap meg tuti 5 meccs 5 győzelem lesz....
Sixkiller6: hát az a 2400 vagy mennyi nem volt elég. pampognak a núbok hogy szar tank, adjunk neki buff-ot, há hogyne. végülis egyszerűbb mint megtanulni játszani vele
igaz azt tegyük hozzá hogy masszívabb mint bármelyik t10 tank, de akkor inkább adtak volna neki extra páncélt, értelmesebb lett volna. -
Sixkiller6
őstag
3000 hp-t kapott a maus???? hát ezek teljesen hülyék?
asszem abbahagyom, nem várom meg h jöjjenek a 5-10000 hp-s tankok meg a légitámogatás -
Mcray
senior tag
Nekem sehogy sem megy a játék Virkir pakkjával. Premium, nem premium garázs. Mind 1. Ha leszedek mindent üresre megy szépen...
Ha lesz 7.5-ös Pakk és azzal sem megy, akkor reinstall lesz belőle.
-
homeless09
őstag
válasz
Stauffenberg #9905 üzenetére
Ott jön be a képbe a prémium.
-
Orlin
addikt
"Végre" Pershing-el nyomatom
De annyira nem tetszik pedig sokan dicsérték.A T20-hoz képest lassú és egy vagyon a javítása
-
homeless09
őstag
válasz
Cingáriusz #9900 üzenetére
Azt már frissítened sem kell, csak felrakod, max egy lokalizációs csomagot letölt hozzá aztán kész
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest