- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Léghűtés topik
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
psycroptic #7995 üzenetére
Valszeg eltévesztette a topikot
-
KaLeun
senior tag
Szerintem különleges figyelmet élvezünk, mert egy komolytalan megjegyzésem hirdetésnek lett minősítve és egyből figyelmeztetést is kaptam érte. Holott a szövegkörnyezetből kiderült volna, hogy nem volt valós hirdetés. Pedig még
ment mellé, emlékeim szerint..
Egyébként mindig alapos hirdetést adok fel nem csak úgy odahányok egy sort. Ha hirdettem volna megadtam volna a pontos típus és paramétereket és amúgy is egy speciális változatot érdekelne, ami egy különleges kiadás volt és nem hinném, hogy pár darabnál több lenne az országban... Ha meg annyi ezresem lenne amennyi, nyílt üzletelést láttam már az aprón kívül... Lehet egyből tudnék is venni egy bontatlan példányt is.
Mindent látó szem figyel, de szerintem van bőven segítsége is...
-
InHell
senior tag
válasz
Memphis79 #7984 üzenetére
Köszi az infót, ha már eljutottam idáig az E-100-at feltétlenül kifejlesztem.
Lehet az fogja elvenni a játéktól a kedvem végérvényesen, de majd meglátjuk.
(#7983) BloodRay köszi, akkor megveszem majd a legjobb motort is. -
Fel
addikt
Érdekes.. Még csak most tűnt fel, hogy a T10 közepesek APCR lőszerrel lőnek alapból:
Az M48-é mondjuk éppen APDS, de gondolom nem akarták külön lemodellezni annak a lőszertípusnak a működését, így "csúsztatva" APCR lett.
--------------------------------------
És...
Same old story...
Hogy ezzel még mindig nem csinálnak semmit sem..
-
Patrick76496
őstag
Na ilyenkor megy el a kedve az embernek...
Zsinórban nem tudom ez a hanyadik, mert közben mellékesen mondom, hogy kidobott a játék, így elvesztek az eddigi csaták statjai. Állandóan berak piros eff értékű top tier tankok közé a mi csapatunkban alig van 4-5 sárga player átlagban (abból egy én vagyok), az ellen meg mindig kap valami hiperszuper zöld eff értékű lila win ratio-s batchat-et, T-50-2-t, vagy valami arty-t. 5-ös tankkal egyedül védek egy oldalt a hatos csatában, akár Chuchill-el, akár KV-4-el megyek, mindig szétk*r az arty.
-
diegho
nagyúr
Hamarosan megvan az E-50M még 5-6 csata kell hozzá, szóval kb holnapra tudom írni, hogy melyik med lett igazán jó, melyik gyenge stb. Elöljáróban annyit, hogy ez a Bat nem is olyan rossz, mint első menetből gondoltam
-
diegho
nagyúr
T-44 kapott valami nerfet teszten? Megyek E-50el, jön 2x T-44 lövök egyikre, ammo rack blow up, másikra ammo rack blow up. 2 lövés 2 pukkanás, valamit írtak is utána oroszul, de a fene se figyelte, hogy mit.
-
Memphis79
aktív tag
szia!
Az E-75öt mindenképp érdemes teljesen kifejleszteni mert jó kis vas még mindig.
Az E-100-ra én már spec sajnálom a kiadott xp-t de ez ugye egyéni megitélés,hogy mi tetszik-egy biztos nem jobb annyival-sőt..sztem tesztszerón próbáld ki tetszik-e mielőtt kimegy a kredit meg az xp -
InHell
senior tag
Kb. 7000 XP kell még az E-75-ön a legjobb löveghez, de már most jobban szeretem mint a tigereket.
Elég lomha sajnos a legjobb motor még nincs kifejlesztve. Érdemes 50k XP-t még a motorra áldozni, vagy inkább azt már toljam az E-100-ba majd?
870 vs. 1200 HP nem tűnik kevésnek. -
Timyyy
őstag
T110E3 akit érdekel.
-
Patrick76496
őstag
Második Kolobanov
Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. július 17. 9:55:18
Jármű: КV-4
Szerzett tapasztalat: 328
Szerzett kredit: 10 792
Csatában elért Achievement: Kolobanov Kitüntetés
Jött volna fel az E-75, az M103 a hegyre, a T110 capelt, meg volt még 2 arty. Az utolsó percben kilövik az artynkat, és az Objectet, amíg én csipegetem a támadókat. A végén lejár az idő, nem sikerül becapelniük és karcolás nélkül megúszom.A túlésésemmel nyertem meg a csatát.
-
Fel
addikt
válasz
Antonius1978 #7977 üzenetére
Szerintem azon semmit. Csak a 85-ös tulajdonságai változnak, annyiban érintett a KV-13.
-
-
AlexWolf
senior tag
válasz
Antonius1978 #7974 üzenetére
Csak új regisztrációnál működik. kipróbáltam.
-
joergie
őstag
válasz
Murder3 #7967 üzenetére
Nekem az e50 jobban tetszett, gyorsabb, és bár nagyobb, valahogy könnyebb érvényesülni vele, a 8mp-es töltési időhöz könnyebb alkalmazkodni mint az 5.5-hez. Nekem nagyon épül a játékom a páncélzat forgatására, és a cső függőleges lefelé kitéríthetőségére, és ennek egyik sincs, és akkor mellé ez az 5.5sec töltési idő, ami csikicsukihoz kevés, 1v1be meg ritkán kerül az ember, ahhoz meg lassú hogy manőverezzen hozzá az ember(bár menet közben tényleg pontos). Mindig elsővonalba nyomom, T62-vel pedig nem lehet. páncélja szemből nem nyel semmit, 25fokban 155ös pennel bekapja a tier10 tdktől a HE-t fullsebzéssel.
e50m-be egyszer ellőtték a motorom, úgy mozgott kb mint egy e100, és bár már nagyrészt vége volt a csatának, többet sebeztem vele így, mint amikor még fickós volt
De hát kinek a pap kinek a papné. -
Sanya
nagyúr
válasz
Stauffenberg #7957 üzenetére
akkor mit mondjak egy pantherrel, amikor kv-1-et kb 10 lövéssel tudom messziről kiszedni, mert 4db 0 hites lövésem van vele
-
Napfénysüti
nagyúr
Félig off: akiknek ígértem hogy platoonozunk sajnos fel kell függesszem egy ideig mert úgy néz ki behalt a gépem kijelzője (remélhetőleg csak az inverter). Megpróbálom minél előbb megjavítani de alkatrészt kell még szereznem.
-
Fel
addikt
A T-34-85 majd ilyen lesz:
A lövegnél szerintem csak a plusz sebzés a változás (165-ről 180).*szerk.: Kicsit gyengébb RoF: 10,31 helyett 10; jobb aim time: 2,9s helyett 2,3s.
Az új motorja 600 LE-s, ami 80-nal több, mint a régi top. Egészen jól mozog vele.
És úgy tűnik változtattak a T-34-85 Extended tornyon is, mert máshogy néz ki. Kicsit mintha magasabb lenne, de keskenyebb, és inkább "szögesebb", mint kerekded. -
.mf
veterán
Ez az S35 el van átkozva
Hiába lenne jó TD, folyamatosan csak assaultokat kapok vele (defense-t még nem kaptam, de már 6-7 assault volt), és olyan csapatokba tesz, ahol a magasabb tierek ellen is hiába sebzek vagy van 2-4 killem, mégis bukjuk. De így 20 meccsből csak 3-4-et nyertünk, a csapat fele egy-két percen belül el-leminngel és egyetlen kill nélkül meghal.
Átváltok másik tankra, egyből hozom a normális win-rátám, de evvel nem megy, pedig a tank tetszik, jók a képességei is, s mégis... -
Paul119
addikt
remélem gyorsan ki javítják ezt az a prémium m26ot... jgpze100 al 5db lövésem pattant le róla, mi ez? mintha valami láthatatlan erőtér venné körül
-
Murder3
addikt
válasz
joergie #7966 üzenetére
miért e-50 m-nek nagyobb a páncélzata vagy a pattonnak?
szerintem mindegyik elég könnyne üthető..orosz tankok meg jobban nyelik el a lövéseket ez mindenképp a javára van.szerintem tényleg nem kellene egy med-nek erős páncélzat ahogy ilyen ágyúkse és E-50M sem kellene de ez a leginkább ami nem kellene.
már ha egy picit több pent kapnak mondjuk 230-240-et és t10-es hp-t már többek a t9-ektől.
jelen formába teljesen opok és nem odavalóak...
-
joergie
őstag
válasz
Dobi 562 #7956 üzenetére
ja semmi
hülye RDA platoon mondja hogy kempeljünk csak bázison jó lesz...hülyék. be kellett áldoznom magam hogy nyerjünk. ha dupla lett volna az a kör akkor hagyom veszni.
Coop911 m48-at mindenképp, azzal még nem mentem, de a pattont istenítik, a t62 meg játszhatatlan. se páncélja se sebessége, csak egy viszonylag jó ágyú...állítom T54 tier9esként képes verni a t62-t. inkább ott is megcserélném, felküldeném t54et tier10be és t62-t tier9be. csak ugye történelmileg is egymást követték...
az én tippem kv5...ha tudod használni, az a legjobb prémium tank szerintem lowet T-34-et is beleszámítva. M6 premiumot viszont kipróbálnám. -
Murder3
addikt
no igen így biztos éles lehet a kontraszt, de ha mondjuk ha x ezer csatát játszol le vele azért eléggé feldühíthet az a hatalams mértékű anomália ami azokat az ágyúkat leli pontosság tekintetébe.
mondjuk a panther hosszú 75-öse kiválló példa...eddig rendbe, hogy nagyon pontos gyors, de ha kiakarja az ember használni hát akkor máris nem lesz olyan pontos
mert azért az az 1,5-2mp-s időkivárás ami szinte kötelező miután teljesen rászűkült a lövőkör elég nagy frusztrációt okoz nekem a kevés sebzés miatt.
mert téynleg kb rátudok lőni 2-t mielőtt eltűnik evvel a módszerrel kb.
ha meg próbálok gyorsabban lőni akkor meg 4-ből ha eltaláljaazért mondom, hogy éles a kontraszt mert ugye orosz ágyúnál nem várod a gyors pontosságot az tipikusan az h elmélázhatsz amíg teljesen szép lassan rászűkül a célkerszet ősz egy iszonyat nagyot elmész aztán kezdődik előlről.
A német tankoknál meg ugye ez egy potenciális sőt egy feltűntetett előny amit az ember köteles kihasználni, muszáj erőltetni azt, hogy legyen vmi virág ennek mert máskülönben hamar rálehet döbbenni, hogy akkor mi a jó büdös értelme is ennek...
ilyenkor zavaróak ezek az anomáliák ami német tankba elég gyakori, hogy kivárod míg rászükül és vársz még egy 3mp-t mégis 1cm-el elhúz jobbra a lövedék aztán ugyna úgy célzol akkor balra..stb ez elég gyakori szinte mindeggyik ágyúnál...pedig pontosság tekintetébe nem kéne a random xarságnak működnie...
a 128-as ágyú a legrosszabb de hát elvielg az elég gyenge célzás tekintetben is(tényleg nem értem miért olyan gyenge elvileg az még a korai szakaszban készül tehát akkor még elvileg élnie kellett annak a fellállásnak h németek pontos ágyú...) -
Cooper911
senior tag
Ti melyiket vennétek?
M48 vs T62 (melyik játszhatóbb?)
Super pershing vs KV5 (kizárólag kredit hozam szempontjából)
Ma mentem tesztszerón Super pershingel mintha 35 körül ment volna. Javitották?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
marked one94 #7960 üzenetére
Mivel a T20 ág nem a fő csapásirányom ezért máshova tapsoltam el pár napja 12k free XP-t. Azóta még nem pótoltam. Akkor már a szenvedős farmolással is hamarabb kitermelem, mint újra gyűjteni ennyi free XP-t.
-
Gorcsev
tag
Nem láttam, hogy lett volna róla szó, de a francia ág változásával, akinek ki van fejlesztve a feljebb kerülő med/light tank, annak most (holnap reggelig) érdemes visszavennie féláron, mert egyel feljebb kerülve és akkor eladva, elég jó pénzt hozhat a konyhára.
-
krisss93
aktív tag
válasz
Stauffenberg #7959 üzenetére
Nekem megvolt rá a 90 milis, de nem bírtam azt a szopást amíg összeszedtem rá 16 k xp-t.
Szóval ment a levesbe. -
marked one94
őstag
válasz
Stauffenberg #7959 üzenetére
és miért nem nézted meg előre hogy mihez mennyi free xp kell és úgy tartalékoltál volna? Én mindig így csinálom és el is kerülöm ezzel a sok szopást stock tankkal.
-
Stauffenberg
nagyúr
Nincs US heavy tankom, az nálam szovjet ágon megy. Szóval marad az, hogy ezzel farmolok ki annyi XP-t, hogy felfüggesztés + torony meglegyen. Aztán felnyomom a szintén tier 5 óta meglévő 105mm-es ágyút, az legalább képes akkora dmg értéket okozni, hogy már valamennyire lehet vele farmolni.
-
vhw
addikt
válasz
Stauffenberg #7957 üzenetére
A heavy ágon M6on fel lehet oldani a 90est, onnantól meg csak ~16-17k xp kell a T20-ra (lánc+torony) hogy felpakolhasd rá. Ezt akár free xpből is meg lehet oldani egészben vagy részben.
-
Stauffenberg
nagyúr
A WG komolyan gondolta ezt a T20 dolgot? Egyszerűen kínszenvedés ez a tank...
Ugyan azzal a szaros 76mm-es ágyúcsővel kell szenvedni amíg el nem érem a 90mm-es darabot, mint az M4 Shaermanon? Vagyis nem ugyan az, de az M1A1 és az M1A2 ágyú között csak a gyorsaságban meg a pontosságban van eltérés.
Az M4-re még tök jó, de az M4A3E8-on már nagyon szenvedős volt, mert a saját tierjét már nem tudta mindig rendesen lőni és iszonyat piciket sebzett. Erre meg még a T20-ra is egy tier 7 tankra is egy gyakorlatilag tier 5-höz való csövet mellékelnek?
Ezek hülyék... Egy egész emberöltő ezzel bármit is kifarmolni.
-
Dobi 562
addikt
Nekünk nem volt szerencsénk, mivel a T2 LT folyamatosan jelentette a közös cseten, ki hol tartózkodik... Érdekes, mikor az utóbbi két hétben szabin itthon voltam és játszottam rengeteget, nem találkoztam ennyi (
hülye barommal) "funny" játékossal, mint most 2 óra játék alatt.----------------------------------------------
joergie! bocs, hogy nem köszöntem az előbb, csak azután láttam a neved, hogy írtál közös cseten. Jó, kis csata volt, nem sokon múlott! -
.mf
veterán
válasz
Dobi 562 #7949 üzenetére
Nekem is egy nagyon hasonlóm volt az imént, csak alacsonyabb meccsen.
Karelia, és mi vagyunk a támadók. T6-T4 meccs, csakhogy egy Pz3/4 hozott egy T1-est magával. A T1-es elkezdet másokat lődözni, amiért kilőtték. A Pz3/4 ezután "Vendetta" felkiáltással folytatta. Szóval elkezdődött a játék -2-vel. A többség jobbra ment, és ott kinyírták őket. Asszem 2-7-nél álltunk, már jöttek is be onnan a kiindulópontunk felé, hogy az artyt levadásszák, de a végére mégis fordítottunk, mert egy scout bejutott a bázisukra és le tudtuk szedni az artyjukat, majd a többit finoman scoutolva, snipolva meg leginkább arty támogatással kiszedtük. 2-7-nél, mint támadó csapat, random meccsen, teljesen eltűnt jobb szárnnyal, nem gondoltam volna. -
forras2
őstag
Remélem, hogy a PzIV-hez nem nyúlnak hozzá.
Iszonyat pontos ágyúja van, lövéseim 95%-a mindig talál. Nagyon jól eltalált tank, nagyon szeretem. És az sem elhanyagolható, hogy nem tudok vele minuszos kört menni. Ha egyetlen egyet nem lövök, kiszednek és vesztünk, akkor is hasznot hozLol, mostani csatámban a T-28-amat 1 Pz38T szedte ki 3 lövésből
-
Dobi 562
addikt
E-50 100% irányított ütközés képességgel: megyek fel a lejtőn, feltűnik egy IS-7, egyből rükvercbe kapcsoltam, ő meg irány utánam, rammolt. Ő sebződött 350-et, leesett a lánca, ott maradt a lejtőn és szétlőtték. Én pedig 245 sebzést kaptam, visszatolattam és harcoltam tovább.
-
jahrn
senior tag
Ha meg csak tier 4-5-ot oneshotolnanak. De pl Su-85tel rengeteg T-34-85ot oneshotoltam, sokkal tobbet mint a tobbi tier 5 jarmuvemmel osszesen.
Egyertelmuen annak a 107mm-nek tul nagy modul dmg erteke van ahhoz h tier 5 jarmu hasznalja.A magam reszerol kifejezetten varom h mi lessz 7.5-ben a PzIII-mal. Igy h az eggyik nagy mumus visszaszelidult valszeg visszaveszem.
-
jahrn
senior tag
válasz
jimmy74 #7948 üzenetére
Az SU-85 egyertelmuen OP volt tier 5on a 107mm-el, plane amiota a KV-2 feljebbkerult. Ha kap latotav+mozgekonysag buffot akkor nem lessz az rossz, plane h elvileg 7.5 utan max tier 7-ek ellen kerulhet ossze.
Persze en is lenyomtam 800 koruli csatat az SU-85tel mert jol lehetett benne szemelyzetet huzni, de ideje volt elvenni azt az agyut tole. -
Dobi 562
addikt
Figyelem! Fokozott "funny" veszély:
Darkiller (T92) és kis szakasztársához Tidusvalan-hoz (T2 LT) volt (bal)szerencsém.
Már azt se teljesen értettem miért kell 8-as arty-nak egy 2-es scout tank... Az ő elmondásunk szerint scoutolni jött. Ehelyett elkezdte lőni a Maus-unkat. Aki kilőtte, majd Tidusvalan a közös cseten jelentgette az ellenfélnek a tankjaink helyzetét.
Mivel egyazon klán tagja (([LTFNL] Les Tankiste Français No Life), gondoltam írok a klánvezetőnek és gratulálok a kiváló klántagságához. Ekkor láttam, hogy eme csodás frenszia klán vezetője maga Darkkiller, így nem láttam értelmét a kommunikációnak.
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Az új patch-et olvasva mi a .......-ért butitanak le nerfelnek jól bevált tankok lövegeit?
Pl:T-28,SU-85..ezekkel a mai napig nagyon jókat szorakozok..meg más is.
ki a francot zavar ez?
Elmegy a wot........ B+wot. -
WOT Armory
csendes tag
-
Arpee78
senior tag
WOT Statistics, olyan mint a WOT logger.
-
no, megveszem a 12t-t aztán egy hónapos szünet következik ismét.
5 meccsből kettőn megint gyulladt az e75 első hasi találatra. Olyan 200-250méterről leadott lövésből.
Tök értelmetlenek a tűzoltós skillek, 4 tagnak van, olyan 40% körül, de ugyanúgy égek. -
Mewryck
tag
válasz
AlexWolf #7899 üzenetére
+1: lövés hangjából szintén meglehet mondani(saját tapasztalat),melyik megy mellé,melyik talál(sebzés nembiztos,gyakori a lepattanó)
7909: játszottam már vele egy párszor random meccseken,mind ellenfélként,mind csapattársként,nem tudok róla rosszat mondani a játéka alapján,a beszélgetés kb egy köszönésben kimerült
-
Dobi 562
addikt
Ha valaki most kezdené a WoT-ot, egy NVIDIA akció (állítólag csak újonnan regisztráltaknál működik a dolog): Gear Up. Game On: World of Tanks
-
homeless09
őstag
válasz
Antonius1978 #7932 üzenetére
A párduc tornyát még én is átlövöm keresztbe csúzlival
-
Antonius1978
addikt
válasz
homeless09 #7926 üzenetére
Aha, ezt mondjuk meg tudom erteni...de akkor mer olyan szar a nemet lovegek sebzese ?
Ugy tudom a ruszkikenal nagyobb volt a torkolati sebesseg...kivetel talan az 57mm-es panceltoro agyu, mert az meg a Tigrist is at tudta loni nemely helyen, ha jol tudom (lehet teves inforol van szo).
A 122-es az keresztben at tudta utni a Parduc tornyat, igy olvastam... -
homeless09
őstag
válasz
Antonius1978 #7923 üzenetére
Nem csak a löveg/lőszer átmérőjétől függ a sebzés. A lőszer kialakítása,anyag használata, és a torkolati sebesség sokkal fontosabb.
-
KaLeun
senior tag
válasz
marked one94 #7911 üzenetére
Remélem, hogy lesz még ennyi időm, mert péntek óta nagyon szarul megy. Pedig kell még lóvé a 12t, 13 75 és 90, Bat, E-100 td járgányokra és a Lóri grindem valami hihetetlen vontatott (mondjuk utálom is).
-
Srácok!
Most akkor pontosan miért is jár majd garázs hely?
amx 12t, meg 1375? Elég csak kifejleszteni, vagy kell az összes modul?
valaki gyújtson pilácsot pls.
köszi -
diegho
nagyúr
Megvettem az E-50et teszten, rajta van a lánc, első motor, torony, tigris ágyú, 75% legénység és már most sokkal pontosabb, mint eddig bármelyik tank amivel játszottam, igaz még csak 1 kört mentem vele, de akkor is elég jónak néz ki ez így is, egy stock T-54hez vagy Patton-hoz képest álom az biztos, itt legalább van pen.
KV-13 lövege most már 180-at sebez.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Zeratul #7914 üzenetére
Csodas hir...azert remenykedem, hogy a KV-13 lovegen javitanak, nem olyan sok az a 144 atlag atutes...a sebzes az meg hagyjan a Parduc hosszu 75-os lovegehez viszonyitva, de az joval gyorsabban tolt es 52-el nagyobb az atlag atutese is...Habar nagyobb lovegre nem szamitok a kicsi torony miatt,de jobb atutes azert jolesne
-
Murder3
addikt
válasz
L-e-f-i-e #7890 üzenetére
már miben is érted?
németeknek kb egy tierrel rosszabb penjük van t10-en meg még t6-t7-en is.
páncélzatuk meg nem sokat ér ellenbe nagyok és lassúak tele weakspotokkal.
az meg egy rejtett adalék, hogy az orosz tankok messze a legjobban nyelik el a lövéseket..igazából nem lehet olyan pontot találni ahol felérnének pl orosz párjukhoz a német tankok.
amerikaiakkal össze elhet vetni, de ott meg magas teirbe eggyértelműen a nagyobb pen és gyorsaság az amcsik ajvára dönt és az amerikaiaknál vannak azok az igazi rolling bunkerek 1-2 td személyében..ez azért irónikus mert pont a németek híresültek el erről a rolling bunker szerepkörről pl maus,e-100 meg pont a németek voltak akik a világháború során is elég kemény tankokat használtak az adott ellenpárjukhoz képest ezzel szembe pl a maus,e-100 papírkutyák egy t28,t95,E4-E3-akhoz képest. -
virkir
veterán
válasz
Cingáriusz #7909 üzenetére
Oszt ezt hogy?
Mert nem így szűrtem le az eddigiekből, már csak a WOT Armory tevékenységéből sem. -
grizlisandor
veterán
válasz
marked one94 #7911 üzenetére
Köszi szépen!
Győzelem!
Csata: Ruinberg 2012. július 16. 16:03:39
Jármű: VK 3001 (P)
Szerzett tapasztalat: 3 264 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 33 943
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"http://mwreplays.com/replay/AFUGUYJBCV4D/
Elég jó csata volt, és nem top tier voltam! -
Zeratul
addikt
válasz
Antonius1978 #7913 üzenetére
A KV-13 top lövegét kapják.
-
Antonius1978
addikt
Elolvastam a hireket, azt irjak hogy kiegyensulyoznak sok jarganyt, koztuk a kedvencemet is a KV-13-at.Kivancsi vagyok milyen lesz az uj.
Na es hogy elvettek a T34/85 100as es az SU85 107es loveget.
Van valakinek adata az uj 85-os lovegrol ? Atutes, sebzes, toltesi sebesseg ? -
marked one94
őstag
válasz
grizlisandor #7910 üzenetére
Még van időd én olyan 2 hetet tippelek.
-
grizlisandor
veterán
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy kb mikor lesz Eu szerón 7.5?
Van időm még az AMX 40-et kimaxolni meg kiszedni vele az XP-t a AMX 12t?Üdv.: grizlisandor
Szerk.: Nálam C2D E5700, 2 GB DDR2, HD5570 és 1280x1024-be minimum grafikával produkálja a 60-120 fps-t, de néha lemegy 40-re a minimum...
-
Ha találkoztok a játékban ilyen néven valakivel, hogy "Sinenfutorepatolvaj" akkor messzire kerüljétek el mert egy igazi seggfej!
-
fsb1000
nagyúr
válasz
AlexWolf #7907 üzenetére
Béta idején a játék elment gyenge C2D-vel meg akár alaplapi VGA-val is Low beállításokkal.
Mamár erre nem sok esély van.
----
Ennek az ECL MMX-nek 10 sec a töltési ideje + nem forog a tornya... Olyan mint egy gyors TD, miért lett ebből light?
Az amcsi forgotornyos TD-k jopbban tetszenek és a besorolásuk is jobb. -
AlexWolf
senior tag
válasz
fsb1000 #7905 üzenetére
Elég lenne ahhoz, ha nem csak egy magot lenne képes használni a WoT...de erről is volt szó annó, majd képes lesz 2-4 magot használni.
Emlékszem még a béta idején folyamatosan 100 fölött volt az FPS-em, aztán egyszer csak bekorlátozták, ami olyan jól sikerült, hogy semmilyen módon nem tudom 30-50 fölé tornászni (pályafüggő). Pedig a gépem nem romlott azóta.
-
AlexWolf
senior tag
Télleg, mikor jön az új fizika? Nemrég láttam egy videót, ahol 7.3 vagy 7.4-be ígérték...most meg jön a 7.5, és gondolom ebben sincs benne.
-
Fel
addikt
válasz
fsb1000 #7900 üzenetére
Ez úgy szokott mostanában menni, hogy a későbbi verzióban megjelenő prémium tankok a szuperteszterek számára elérhetőek, mezei halandóknak nem. (Lásd most 7.5 teszt és benne van már a 8.0-ban megjelenő prémium)
Egyébként ilyen: [link]
Churchill szerű toronnyal, és 6 fontos löveggel.
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 25.000 ft tól elvihető HP 840 G11 Ultra 5
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged