Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz
fsb1000 #7184 üzenetére
Amilyen sorrendben ott látod, olyan sorrendben voltam CW-zni, és TC-zni. Vagy igazából nem értem, hogy most azért kérded, mert te ezeket a klánokat semmiben nézed? 2011 júniusa óta, amikor bekerültem az ELITBE, egészen 3 héttel ezelőttig CW-ztem egyfolytában magyar és külföldi klánban is, ahol nem egy top klán jött szembe minden este, és anno ODV szintű klánokat vertünk meg. Az akkor szintű csapatukat természetesen. Mindegyik klánnal volt terület többször is. Ha nem ment a CW, akkor meg ment a korlátlan, vagy éppen 8-as TC, ahol szintén jöttek a MUMMY, PTS, CSA, stb klánok, ez minden este ment, és nem egyszer összedobott velük is. Sőt a -TAC- ban más klánosokkal is játszottam, nem tudom mond e neked vmit az FTC, PRC, FILO név. Kb ennyi. Remélem kielégítőnek találtad a választ.
A HUNS felvételi követelményeit nem rémlik, hogy kritizáltam volna,de lehet, hogy igazad van. Már nem emlékszem. De azt ismerd el, hogy az baromság volt, ezt megmondta anno a srác is, aki fent volt nálunk TS-en is, amikor azt mondta, hogy átveszi az akkori klán aktívabban és jobban játszó játékosait, kb 15-20 embert. Csak senki nem akart menni. Egyrészt a közösség miatt, másrészt, van akinek még az a CW mennyiség is sok volt, amit abban a klánban csináltunk. Több nekik nem fért volna bele. Így szakadt volna szét a társaság, és ezt nem akartuk bevállalni.
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest