Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
+1, hogy rosszabb lett a Churchill besorolása. Sokkal gyakrabban rak be 6-os tankok közé, félek a KV-1S-től, mert 2 lövés vagyok neki, a sok Penetration, de 0 dmg miatt... A játékmódok szerintem is okék, megtanultam körülbelül játszani velük, teszt szerveren volt 100+ csatám (az elsőn kihúztam az ST-1-et BL-9-ig, a másodikon pedig a T-54-et fullosra). A T-54-et nem nagyon várom, a 44-est is hanyagolom, tegnap volt vele egy 2 perces csatám, előrementem scoutolni, és amikor jöttem volna vissza, az 50 100 ammo rackelt. Az ilyen tankot utálom, ha nincs mellettem másik medium, egyszerűen fogalmam sincs mit kezdjek vele, ha próbálok is körbeflankelni valakit (620-as motor), akkor a kiválasztott lazán forgatja utánam a tornyát (még az E-100 is), de a T-54-gyel sem sikerült az 50 Foch, mert az oldalát elkapva konyec a kici orosznak.
Ráadásul gyakran láncolják, meg a T-50-est is. Heavy-vel valahogy jobban adja, tegnap sok szép csatám volt az IS-sel, szvsz majdnem olyan jó, mint a KV-3, még 9330 TP az IS-3. Egyik csatában fennakadt top tankként az M103 egy hegyoldalban, szegény nem tudott semmit sem kezdeni, mivel nem volt elég gun depressionje, és szétszedtük egy Tigrissel, a mellette álló másik IS-sel együtt. 40 k credit lett levonások nélkül a csata, eszméletlen az tank! 
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- ASUS routerek
- Discord
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1 humoros
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ráadásul gyakran láncolják, meg a T-50-est is. Heavy-vel valahogy jobban adja, tegnap sok szép csatám volt az IS-sel, szvsz majdnem olyan jó, mint a KV-3, még 9330 TP az IS-3. Egyik csatában fennakadt top tankként az M103 egy hegyoldalban, szegény nem tudott semmit sem kezdeni, mivel nem volt elég gun depressionje, és szétszedtük egy Tigrissel, a mellette álló másik IS-sel együtt. 40 k credit lett levonások nélkül a csata, eszméletlen az tank!