Aktív témák

• Patrick76496

őstag

+1, hogy rosszabb lett a Churchill besorolása. Sokkal gyakrabban rak be 6-os tankok közé, félek a KV-1S-től, mert 2 lövés vagyok neki, a sok Penetration, de 0 dmg miatt... A játékmódok szerintem is okék, megtanultam körülbelül játszani velük, teszt szerveren volt 100+ csatám (az elsőn kihúztam az ST-1-et BL-9-ig, a másodikon pedig a T-54-et fullosra). A T-54-et nem nagyon várom, a 44-est is hanyagolom, tegnap volt vele egy 2 perces csatám, előrementem scoutolni, és amikor jöttem volna vissza, az 50 100 ammo rackelt. Az ilyen tankot utálom, ha nincs mellettem másik medium, egyszerűen fogalmam sincs mit kezdjek vele, ha próbálok is körbeflankelni valakit (620-as motor), akkor a kiválasztott lazán forgatja utánam a tornyát (még az E-100 is), de a T-54-gyel sem sikerült az 50 Foch, mert az oldalát elkapva konyec a kici orosznak. :C Ráadásul gyakran láncolják, meg a T-50-est is. Heavy-vel valahogy jobban adja, tegnap sok szép csatám volt az IS-sel, szvsz majdnem olyan jó, mint a KV-3, még 9330 TP az IS-3. Egyik csatában fennakadt top tankként az M103 egy hegyoldalban, szegény nem tudott semmit sem kezdeni, mivel nem volt elég gun depressionje, és szétszedtük egy Tigrissel, a mellette álló másik IS-sel együtt. 40 k credit lett levonások nélkül a csata, eszméletlen az tank! :DDD

Aktív témák