-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Atlantis
üzenetére
Nem tudom, hogyan csináljátok, nekem eddig szíváshalmaz az UE57. Igaz ehhez nagyban hozzájárulnak azok a csapatok is, amiket kifogtam vele (őrizetlenül hagynak egy egész oldalt, egy lövés nélkül suicide rusholnak, stb). Ezután maradok ott, az első gyorsabb tank (amiből azért alsóbb tieren van elég) megkerüli a terhes anyatetűvel vetekvő fordulása sebességem és oldalról-hátulról kilő.
Nekem elég pontatlannak is tűnik, hiába jó papíron az acc. Igaz csak 75%-ra fejlesztett a crew benne.Veatta: én is remélem. Nekem is tegnap vagy 5-6x kilépet csata végével, kétszer közben is lefagyott (egyiknél indulásnál, még visszaértem, a másiknál közben, mire visszaértem, már kinyírták a tankom)
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Projektor topic
- Proxmox VE
- Apple asztali gépek
- Adobe Photoshop
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest