Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Azért ebben a videóban számos olyan részlet van amit baromira bemákolt. Egyébként a leírtak többségét én is próbálom követni, mert figyelem a jó scout játékosok stílusát, de az olyanokat magyarázza meg valaki amit az előbb leírtam. Előre megyek spotolni, de nem én derítem fel az adott tankokat, hanem valaki mögöttem.
Rohadt idegesítő, mert ezért nem kellene egy szaros scout tankban ülni...
#Scheffer: Köszi ezeket a tippeket is! Igyekszem őket megfogadni, de ahhoz, hogy mindenféle képességet rápakoljak a személyzetre, ahhoz előbb fel kell őket nyomni 100%-ra. De egyszerűen 4-5 csata után elmegy a kedvem az egésztől, mert folyamatosan olyan érzésem van, hogy a scout tankok csak nevükben felderítők, valójában képesség nélküli díszek.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -30% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim konzol!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest