- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Bocs a duplázás miatt, de már nem tudok szerkeszteni.
Tudom én vagyok a hülye béna, de adhatna valaki tippet a scout technikához, mert ez nekem totál nem megy. Vagy valami bug miatt, vagy szar a Leopard vagy tényleg elképesztően béna vagyok hozzá.
Hogyan lehet az, hogy 30 méterre vagyok az ellenséges (NEM REJTŐZKÖDŐ) tankoktól és kapok a semmiből egy halálos lövést. Aztán a halálom után egy másik, messzebb lévő tank spotolja őket...
Tízből nyolc kör így ér nekem véget a Leoparddal... Csak az a taktika hoz XP-t, hogy a kör elején beleszaladok az ellenséges bázisba, kilőnek, de felderítettem 10 tankot és ha végül nyer a csapat akkor kaszálok ezerrel. Csak ugye ezzel nem segítettem a csapatot a legkevésbé sem.
De ha azzal próbálkozom, hogy szaladgálok fel-alá a pályán akkor 1-2 spot szokott bejönni nagy ritkán, miközben más, nem scout tankok fedezik fel helyettem az ellenségeket. Most is volt rá példa... előre megyek, elbújok, várok vagy 30 másodperce. Erre odajön mellém egy baráti JgPanzer és ő spotol 6 (!) tankot tőlünk nagyjából 200 méterre... Az én Leóm erre mi a toszért nem képes?
Pedig a tankom teljesen ki van fejlesztve.
.mf: Nálam is folyton ezt csinálja. Teljesen instabil a 7.4.
Aktív témák
- Projektor topic
- Gitáros topic
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Új DDR5 Gamer PC i5-12-14000F -ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest