Hirdetés

Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

Bocs a duplázás miatt, de már nem tudok szerkeszteni.

Tudom én vagyok a hülye béna, de adhatna valaki tippet a scout technikához, mert ez nekem totál nem megy. Vagy valami bug miatt, vagy szar a Leopard vagy tényleg elképesztően béna vagyok hozzá.

Hogyan lehet az, hogy 30 méterre vagyok az ellenséges (NEM REJTŐZKÖDŐ) tankoktól és kapok a semmiből egy halálos lövést. Aztán a halálom után egy másik, messzebb lévő tank spotolja őket...

Tízből nyolc kör így ér nekem véget a Leoparddal... Csak az a taktika hoz XP-t, hogy a kör elején beleszaladok az ellenséges bázisba, kilőnek, de felderítettem 10 tankot és ha végül nyer a csapat akkor kaszálok ezerrel. Csak ugye ezzel nem segítettem a csapatot a legkevésbé sem.

De ha azzal próbálkozom, hogy szaladgálok fel-alá a pályán akkor 1-2 spot szokott bejönni nagy ritkán, miközben más, nem scout tankok fedezik fel helyettem az ellenségeket. Most is volt rá példa... előre megyek, elbújok, várok vagy 30 másodperce. Erre odajön mellém egy baráti JgPanzer és ő spotol 6 (!) tankot tőlünk nagyjából 200 méterre... Az én Leóm erre mi a toszért nem képes?

Pedig a tankom teljesen ki van fejlesztve.

.mf: Nálam is folyton ezt csinálja. Teljesen instabil a 7.4.

Aktív témák