Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen videókártyát?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
homeless09
üzenetére
Névleg light, de inkább med-heavy. Erősen páncélozott és íves (több steel wallt is összeszedtem vele), a fejlesztett ágyúja 75/110/0.46, kicsik ellen jó, nagyot nem sebez, távolra kevés. Az egész tank tetűlassú, sose érsz oda sehova időben. Ez a legnagyobb gondja, többször is volt olyan, hogy nem értem vissza védeni.
52% volt vele az átlagom, ami egyezik a nagyátlagommal is. De az igazi móka AMX13-nál kezdődik. A dobtáras fejlesztett ágyú, 144/135/0.36, s mellé 61kmh sebesség
avval 60% az átlagomAz imént egy jó kis kört mentem KV1-57-tel, 8 kill, épp elvitték a 9.-et előlem, Steppes, top tierként t5-t3, egyik oldalon szinte csak én mentem, majd vissza kellett fordulnom már szinte az ellenfél bázisától a miénket védeni, mert kedves másik heavynk, T14, bement a sínek mögé és evvel letudta a segítségadást. Csak azon csodálkozom, hogy a top gun mellé nem kaptam Steel wallt is, amennyi lövést kaptam... bár lehet azért nem, mert sok arty splash volt csak.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
avval 60% az átlagom