Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Az új peccs (7.4) eljövetele óta volt olyan 50 körüli csatám E-75-el és egyetlen egyszer nem gyulladtam ki, mondjuk rejtem is az alját, ahogy csak tudom, nem is akarok rá esélyt adni.
A KT lomhább lett, 27 km/h körüli végsebességet produkál az eddigi 32km/h helyett (vagy e-körüli, nem emlékszem pontosan de lassabb lett az biztos) és lassabban gyorsul...
Az Aladár is mintha lassabb lenne, de vele keveset játszottam, csak a napi duplázókat csináltam meg.
A KT-nak ez a fű alatti nerfelése kicsit érthetetlen számomra, nem igazán éreztem OP-nak ezt a tankot. Szerintem az IS-3 egy sokkal jobb gép, mondom ezt úgy hogy csak ellenfélként találkoztam vele, nekem nincs. Olvastam itt a fórumon, hogy többen is "szenvednek" jelenleg a KT-vel, tartsatok ki, az E-75 egy iszonyatosan jó gép lesz! Kinézetére (szerintem) a legszebb tank a játékban, szinte ugyan úgy néz ki, mint a KT, de ha eldugod az alját ez szinte sebezhetetlen és brutális az ágyúja is!
Aki farmolásra T-25-ben gondolkodik, az inkább válasszon mást. Az előző akció óta valahogy megváltozott az MM besorolása, tier 3-5 csatába elvétve kerül, jellemzően a lista alsó harmadába rak az MM, 7-8-as top tankos csatákba, ahol édeskevés az ágyúja. El lehet vele bohóckodni, de farmolásra nem jó.
Az új játékmódok nekem nagyon tetszenek. Ahol két olyan csapat jön össze, ahol jellemzően a sárga-zöld effes játékosok vannak többségben mindkét oldalon, ott nagyon élvezetes csatákat lehet menni! Sokan szidják a "támadás" módot, ahol szerintük mindig a védők nyernek. Ezt megcáfolnám, én eddig többször nyertem támadóként, mint ahányszor vesztettem. Prokhorovkán támadóként az összes csatám nyerő volt. Védőként részt venni csatában néha kicsit unalmas, volt már hogy az utolsó 5 perc anélkül telt el, hogy ellenséges tankot láttunk volna, 3-4 top heavy-jük kempelt a lerakópontjuk körül... Remélhetőleg 1-2 elég lesz a játékosoknak, hogy fölfogják miről is szólnak az új módok.
Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Hardcore café
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borderlands 4
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 M2 Pro (16/512GB) - Alig Használt, 48 Ciklus!
- Vanquish Gamer Számítógép ház
- Eladó Ablakos Számítógép ház
- DELL Optiplex 3050 Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, 2 év g,
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garan
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest