-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Fjords pályán IS-3-mal volt tegnap egy fantasztikus csatám. Platoon társam Centurionnal nagyon sokat segített és amikor kellett, vándorolt a pályán, míg én lekötöttem egyedül az ellenséges fő erőket délen a halál kanyarban. Fogtam egy T32-t, két IS-3-mat, egy csak Gold-ot használó Pershinget, egy VK3601-et és egy vagy két KV-1S-t
Csata után csak egy dolog járt a fejemben. Jó-jó, de T32-vel nem 3000+ hanem 5000+ sebzést ki tudtam volna osztani abban a helyzetben.
Érdekesség: 2 tankjuk (IS-3 és Pershing) úgy fosztott meg a killtől, hogy vízbe haltak direkt...De egyik marhának sem jutott eszébe, hogy ollóba fogjanak és kivégezzenek...
Tegnapi stat:
Aktív témák
- PfSense Mini ITX Tűzfal Szerver
- Új Lenovo ideapad V17 Multimédiás"Kis Gamer"Laptop 17,3" -30% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ASUS GeForce RTX 3060 12GB OC Edition
- Dell ReadyRails 2U PowerEdge R520 & R720 Szerverhez
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató! Fekete, Fehér!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest