Aktív témák

• virkir

veterán

válasz Nooob #4003 üzenetére

Lásd ma atyáskodó hangulatba vagyok megpróbálom megvilágosítani számodra miért nem az effi az elsődleges mérték nálam.
    Vegyük az egyik konkrét játékost Borcz-ot.
    Lejátszott körök:6 848
    Össz sebzés: 6 194 429 hp ami körönként 905 szerinte elég kevés, mivel high tierben nyomta a csatái majd felét T8 felett. Ha nagyon érdekel valaki akkor a játékban még tankonként is meg szoktam nézni ezeket az értékeket.
    Frags per battle: 0.80 megint csak kevésnek találom, személyes elvárásom a minimum 1-es átlag de ez meg is látszik a találati arányán ami 65% pedig a köreinek csak 3%-át mente arty-val.
    Ráadásként ha már effi-t nézünk én ez alapján szoktam megnézni mert kevésbé súlyozza a foglalás/védés/spot pontokat.
    Itt ő kap 997.27-et én 1354.29-et és nem tartom magam jó játékosnak, csak jó átlagosnak.
    Ráadásul nem azt mondtam, hogy szar játékosok hanem, hogy messze nem felelnek meg a klán "követelményeinek"
    De itt van két tank összehasonlítás a Tigris és az IS-3 amivel mindketten kb ugyan annyit mentünk a Tigris-sel még a win is stimmel. De nézd meg a többit. Szerinted ki tette oda jobban magát?

Tigris

IS-3

No tisztábbak a dolgok csikánó?

Aktív témák