- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
virkir
veterán
Utolsó off ebben a témában részemről.
1. Suttyót keress a családodban biztos örülni fog a mama ha így szólítod meg ebéd előtt.
2. Kizárt, hogy egy szinten legyek azzal a platoon-nal ezt konkrétan kikérem magamnak
3. Jelenleg nincs "valamit érő" magyar klán ha a CW-n való részvételt tekintjük nem is nagyon volt meg nem is lesz mert nem az ér valamit ha 1-2 területtel elvannak pár napig aztán mennek a feledésbe.
4. A toborzó szöveg meg egy nagyképű hülyeség főként, hogy már régen nem azok aminek indultak, ahogy kacsa meg kistoth elképzelte.
5. Háborította a rossebet. Ez lenne a minimum elvárás egy klántól aki valamit is szeretne csak be is kéne tartani vagy hagyni a fenébe az egészet és nem, nem akartam bekerülni főként az alapítók miatt, pedig valószínűleg lett volna rá lehetőségem de mint már leírtam nem megyek klánba soha többet.
6. Már azt is kifejtettem párszor, hogy csak effi alapján megítélni egy játékost főként klánfelvételnél a legnagyobb parasztvakítás és marhaság.
7. Amúgy csak ezért a hozzászólásért igazán kár volt ide regisztrálni de látom jó hüjjeszokás szerint ha valami negatívum felmerül egy klánról akkor a tagok leküzdhetetlen kényszert éreznek a mosdatásra ahelyett, hogy elismernék ha esetleg tévednek, vagy nem úgy vannak a dolgok ahogy ők elképzelték.
+1 Vigyázzatok a pofámmal mert volt már akikkel összeakaszkodtam és és nem győztek csak békét kötöttünk
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- LG LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged