Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
fsb1000 #3579 üzenetére
Ezzel egyetertek, valoban 2% korul mozog a dontetlen.
En is jelenleg 50%-on allok, gondolom azonban elerem az 51%-ot.
A 45%-os dologgal kapcsolatban : igy vagyok en a Ferdivel meg a JT-vel,mindent csinalok veluk, csak epp nem kempelek (kivetel 1-2 palya ahol nekem az elejen elonyos).
En sem tudom megmagyarazni, hogy miert ilyen szar veluk a statom, pl az SU85-el 58%.
Nagyjabol az lehet, hogy nem vedunk minden fontos pontot, es valahol attornek es a seggembe kerulnek, vagy siman a tuzerseg nyir ki, de ra lehet fogni a csapattarsakra is, hogy pl nem tudtak kinyirni egy ellenseges neheztankot, mert epp nem volt szerencsejuk, igy az nyirta ki oket.Es akkor az ellenseg letszamfolenybe kerul, es akkor a TD-k mar ashatjak is el magukat, mert ahogy en latom, nagyjabol 2-3 olyan palya van, ahol egy TD meg tudna forditani a csata menetet.Akinek van kedvenc tankja, az mennyire hatekony vele ? Ugy ertem a nyeres-vesztes arany.
A kedvencemmel a KV-13-al leesett 56%-ra, aztan valahogy jo csapatba kerultem es neha en is hozzajarultam picitt a dolgokhoz, igy visszatornasztam 58%-ra, de remelem majd a 60%-ot is elerem, mar csak azert hogy bizonygassam magamnak, hogy milyen fasza csavo vagyok azzal a jargannyal
Amugy neha megesik olyan is, hogy mar az elejen kilonek, igy csak a szerencsen/tudason mulik hogy a mi csapatunk nyer.
Aktív témák
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- Intel NUC 5CPYB mini pc eladó
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest