Hirdetés
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hővezető paszták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Én is túl vagyok már az XVM hullámvölgyén. Kezdetben jó volt látni hogy milyen a játékos állomány, később viszont agypéniszt kaptam amikor láttam, hogy ellenfélnél mindenki 55%m nálunk meg mindenki 43%.
Most már újra szeretem, mert ennek segítségével szándékosan a legjobb ellenséges játékosokra vadászom, ha olyan tankkal vagyok, amit a pálya adottságaival ki is tudok használni ellenük pl T29, T32 stb.
Ha egy 3 fős 60% győzelmes szakaszt ki tudsz nyírni, vagy csak simán helyhez tudod őket kötni 3-4 percre, sokszor elég a győzelemhez, ha rajtuk kívül a többi csapattársuk gyengébb játékos.
Tegnapi T32 csatám pont ilyen volt. 3 darab tier 10 ellenfél platoonban elszigetelve a pálya szélén közel a bázisukhoz, mi meg az egész pályt leradíroztuk és foglalással nyertünk, hiába voltak sértetlenek és hiába alázták, azt aki bátran odament. A halott csapattársaink is időt nyertek nekünk.

Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő