Aktív témák

törölt tag

válasz kisküzdő #33387 üzenetére

Nem akartam ezen a témán rugózni, meg ígérem, most sem fogok, de azért 1x elmondom.

Nincs egy hete, talán 2-3 nappal ezelőtt történt, hogy tiltottak 1 órára, a film-barkochba topikból, mert valami kultúrpata felnyomott az egyik T. modinak, hogy egy "nem polkorrekt" filmből mertem linkelni.

Fentebb említett topik lényege, hogy egy tetszés szerint választott filmből belinkelsz egy, majd még egy, esetleg még egy kockát, mely film címét ki kell találni. Aki kitalálja, rakhat új képeket .. ésatöbbi ...

No, én meg voltam olyan merész, hogy az éjszakára való tekintettel egy nehezebb feladványt választottam, és nem átalkodtam képet linkelni a JudSüss c. 1940-es propaganda filmből. (hozzáteszem és kiemelem, semmiféle politikai hátsó szándék nem volt, pusztán egy nehezebben kitalálható filmet kerestem, és hát ez megvolt)
    Azt azért hagy fűzzem hozzá, hogy a film kereskedelmi forgalomban kapható, fent van a Youtube-n, magyar felirattal, ráadásul megtörtént eseményeken alapszik. (Ez utóbbi tény azért nem elhanyagolható)

Na, nem is lenne ezzel gond (lenne, de inkább hagyjuk) ha itt (és sok más helyütt) nem látnám, hogy a lelkes "magyar" fiatalság épp oda sz@rik, ahonnan eszik.
    Mert mégis csak nonszensz, hogy egy magyar fórumon, egy számomra teljesen jellegtelen, közel-keleti ország érdekeit ilyen szinten képviselik, ugyanakkor a saját hazánk fiait meg nyugodtan lehet ócsárolni, nem zavar senkit, kivéve egy-két renitenst? (Engem, például, ahogyan korábban már párszor kifejtettem)

Még egy apróság: Az összes fő járművem mindkét oldalán megtalálható a magyar zászló, igen sokszor be is köszönök a magyaroknak, pálinkás jó reggelt :), vagy hasonlók :DDD
    De egyszer sem tapasztaltam, hogy más nemzetekből ez miatt esetleg atrocitás érne, amiből számomra az következik, hogy az ezen a fórumon hangoztatott "legköcsögebb nemzet" bizony messze nem igaz, mivel akkor nyilván ez másnak is, nem magyaroknak is feltűnt volna.
    Akkor? Felköpünk, és aláállunk? Ehhez a mentalitáshoz csak gratulálni tudok.

Ezzel a hozzászólásommal egyetlen más nemzet, vagy ország képviselőit sem akartam bántani, sértegetni, vagy a nemzeti identitásukat megbolygatni, csupán azt szeretném, ha a miénk kicsivel több tiszteletet kapna, megérdemelten.

Aki pedig esetleg nem értene egyet, az menjen oda a nagypapihoz, és mondja meg neki, hogy sz@r ez a nemzet, teli van köcsög magyarral, hátha örülni fog neki, hogy érted harcolt a II. VH-ban, vagy 56-ban.
    Mert azt ne felejtsd el, hogy egy nemzet csakis akkor jelenthet számodra valamit, ha már tettél is érte. És ebben most nincs benne a 20ezer lejátszott WoT mérkőzés.
    Uff, részemről téma lezárva, sejthetően semmi nem fog itt változni.

Aktív témák