Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Sziasztok. Kezdő tankos vagyok, kb 1300 csatával, 47% WR-rel. Tanácsotokat kérném. Mai napon Abeyy mapon egy normál csatában a T29-essel épp indulni készültem a jobbszárny felé, amikor egy PzII-es tankocska a meggymagköpködőjével elkezdte csiklandozni az oldalam. Lepattogott mind, láttam már ilyen playereket, akik szakaszban bejönnek nagyobb tierbe (csak tudnám minek), még örültem is a várható "ingyen" SteelWall acsinak. Azonban a PzII-es szakasztársa, egy M7-es, szintén tűz alá vett. Eddig a csatából kb 5-6 másodperc telt el, tehát elég gyorsan történt minden. Én továbbra is nyugodt voltam, T29-et az M7 se nagyon karcolja, gondoltam viccesek a srácok, na haladjunk.... Haladtam én volna, de ekkor leesett mindkét láncom, az egyiket a Pz tartotta tűz alatt, a másikat az M7. Kb. fél percig álltam így leláncolva, baráti tűz alatt (HPm nem csökkent, csak nem tudtam menni).
Ekkor már izzott a chat, hogy mit művel a két kis tank, én pedig a magam feje után menve, kissé felbosszantva, és úgy érzem joggal, kivégeztem a két kis agresszort. A már messzebb lévő csapattársak azonnal anyáztak rám, reporttal fenyegetve, de szerencsére pár lassabban induló tanktársam megvédett és elmesélte a nem-szemtanúknak is, hogy miért lettem kék (mert a két "baráti" kill után biza kék lettem). Nagy egyetértésben megállapította mindenki, hogy mekkora gyökér volt a két agresszor, és töknyugodtan folytattuk a csatát.Screenshot erről az állapotról (már arrébb jártunk a kezdőtől):
Mintegy 3-4 perc elteltével kihajít a játék a csatából, eképpen:
24 órás bannt kaptam, mert lelőttem két low tier kisfiút, akik miatt ki sem bírtam mozdulni a kezdő pozíciómból.
Arra kérnélek Titeket, foglaljatok állást. Magánvéleményen az, hogy (elnézést mindenkitől de) a WG szopjon le egy taliga aprómajmot, az ilyen kretén player pedig sz*rjon g*cit.
Aktív témák
- Autós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 10th 27% ÁFA ,14" ,i5-1240P ,16GB RAM ,512GB SSD,magyar bill 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen5 ,14" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB DDR5 ,512GB SSD ,garancia 2027.09.01
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest