-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Amíg a 0.7.4 pecs meg nem érkezik az új játék tipusokkal, azzal szórakozattom magam, hogy megnézem meddig tudom 2000 felett tartani az eff ratingomat egy minimaussal.
Most 29 csatánál tartok... és csökken.
Ha 2000 alá esik az effrating, akkor veszek egy loltrakit és ha azzal sem tudom tartani a 2K eff-et elindulok az orosz vonalon IS4 vagy IS7 irányába.Valamikor gyerekként a Volánban fociztam Bene Feri alatt (II. osztály ut), sokáig rendszeres szurkolója voltam a Fradinak és a mai napig emléxem a kettős rangadókra a Népstadionban. Örülök hogy ott lehettem, a teltházas szurkolás élménye nem hasonlítható a sörreklámos kocsmai bulizáshoz.
Aztán a magyar foci valahogy valamikor elpárolgott... EB/VB/EK, nem sok tétje maradt magyar szempontból. Sportesemény a TV elől? Bőrfotel és csipsz? Lehet... én inkább bringázok egyet a srácokkal, vagy egykapuzunk a játszótéren és megértem azokat akiknek csökkent az érdeklődése a nagybetűs sport íránt és WoT-tal múlatják a szabadidejüket.
Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Eredeti játékok OFF topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Üzleti vita és megbeszélés
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest