Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Engem az idegesít legjobban amit ő is elmondott. Megy a lemming vonat és próbálsz elcsalni néhány embert, hogy legalább ne legyen teljesen üres a többi oldal és nem történik semmi. Írsz, pittyegsz, beépített parancsokat használsz, egyenesen rajta alkalmazod a "Follow me!" parancsot/kérést és SEMMI reakció. Még csak egy "Negative!" üzenet sem jön vissza... mintha rajtad kívül mindenki süket és vak lenne vagy csak teljesen kikapcsolt HUD mellett játszanának.
Ha engem kér meg valaki, hogy kövessem és nem hülyeségre akar rávenni, akkor szívesen megyek, mert végre valaki összedolgozna. Ha meg nem akarok vele menni, mert nem látom értelmét, akkor egyszerűen visszajelzek, hogy nem.
Tényleg nem tudom mit élveznek az ilyenek egy csapat alapú játékban. A suliban torna órán rettenetesen utáltam kosarazni meg focizni, mert mindig arról szólt, hogy volt a csapatban legalább egy olyan ember, aki szerint ez a játék arról szól, hogy csak nála van a labda és egyedül küzd meg minden ellenféllel, ezzel elbaszva a többiek játékát is, mert ennek tetejébe béna is volt és sosem szerzett érdemi eredményeket.
Ugyan ez megy itt is, mindenki azt hiszi, hogy majd ő lesz az aki szétlő minden ellenséges tankot és dupla Top Gun plecsnit szerez. Aztán mikor meglátja az első ellenséget, akkor összerezzenve bújik el és megvár valakit aki majd csaliként kilöveti magát, amíg ő hátulról oszthatja az ólmot.
Aktív témák
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest