- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Engem az idegesít legjobban amit ő is elmondott. Megy a lemming vonat és próbálsz elcsalni néhány embert, hogy legalább ne legyen teljesen üres a többi oldal és nem történik semmi. Írsz, pittyegsz, beépített parancsokat használsz, egyenesen rajta alkalmazod a "Follow me!" parancsot/kérést és SEMMI reakció. Még csak egy "Negative!" üzenet sem jön vissza... mintha rajtad kívül mindenki süket és vak lenne vagy csak teljesen kikapcsolt HUD mellett játszanának.
Ha engem kér meg valaki, hogy kövessem és nem hülyeségre akar rávenni, akkor szívesen megyek, mert végre valaki összedolgozna. Ha meg nem akarok vele menni, mert nem látom értelmét, akkor egyszerűen visszajelzek, hogy nem.
Tényleg nem tudom mit élveznek az ilyenek egy csapat alapú játékban. A suliban torna órán rettenetesen utáltam kosarazni meg focizni, mert mindig arról szólt, hogy volt a csapatban legalább egy olyan ember, aki szerint ez a játék arról szól, hogy csak nála van a labda és egyedül küzd meg minden ellenféllel, ezzel elbaszva a többiek játékát is, mert ennek tetejébe béna is volt és sosem szerzett érdemi eredményeket.
Ugyan ez megy itt is, mindenki azt hiszi, hogy majd ő lesz az aki szétlő minden ellenséges tankot és dupla Top Gun plecsnit szerez. Aztán mikor meglátja az első ellenséget, akkor összerezzenve bújik el és megvár valakit aki majd csaliként kilöveti magát, amíg ő hátulról oszthatja az ólmot.
Aktív témák
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged