Hirdetés
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Bobyjack
senior tag
Őszintén szólva én is azt éreztem. Most visszanéztem és 8 tankkal szemben maradtam egyedül a végén
Kicsit erősen vert a szívem onnantól.
Vannak vicces jelenetek persze. A T1 Heavy nem tudom mit érzett, csak ment körbe-körbe, simán kiszedtem hátulról. Az arty nem tudom hogy került oda ahova
. A végén a D2-vel a srác nagyon ügyesen hátra felé fordította a tornyát, nehogy meglőhessen
Persze a sok mákom mellett most vettem észre, hogy az amúgy ügyes PZIV bénázása is kellett. Már 8 killje volt a gyereknek troll gunnal, észre sem vettem hogy ott van szinte mellettem, de most az egyszer mellé lőtt szerencsére.
A szerver oldali célkereszt pont nem volt bekapcsolva. Már több, mint egy éve használtam, de a többi moddal együtt kivágtam a francba, amikor a 8.2-ben egyszer annyira leesett az fps, hogy nem tudtam célozni. Azóta teljesen moddolatlanul játszom, így sosincs gond az fps-el. Pedig régen minden a 0-ra volt levéve és wottweakerrel is kikapcsoltam mindent és tömörített textúracsomag volt fent, mégis néha diavetítést néztem. Nem feccöltem bele időt, hogy rájöjjek melyik/melyikek okozzák a dolgot, megvagyok nélkülük.
Szerintem azért láthatod, hogy be van kapcsolva a szerver oldali célkereszt, mert már annyit használtam, hogy talán tudat alatt úgy célzom mintha be lenne kapcsolva. Mindenestre jó dolognak tartom, ha nem lenne az fps drop használnám is.
(#31578) Antonius1978
Ismerem az R betűs dolgot, használom is.
Minden kezdésre várakozáskor benyomom a padlógázt. Amikor írogattam az elején, akkor is magától ment a tank.
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung galaxy watch 5 LTE 44mm 1év garanciával
- Mars Gaming MKMINI W RGB CHROMA Mechanikus Gamer Billentyűzet OUTEMU PRO brown switchekkel
- Sony PlayStation 5 (PS5) játékkonzol
- Asztali PC , R5 5500 , RX 580 8GB , 16GB DDR4 , 256GB NVME , 640GB HDD
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest