-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Játék során kiírja a game, hogy van már 3.2-es XVM.
Rákerestem, de csak a teszt szerverhez találtam. (xvm 3.2 test4.zip - 0.8.2 common test)
Esetleg tud vki mást, ami már jó a 0.8.1-es verzióhoz is vagy csak ez létezik és felmegy ide is? -
válasz
Atlantis #26890 üzenetére
Na akkor ehhez mit szólsz?
Csak 1 prémium van köztük. mod: már a T34 is prémium...
tank - csaták száma
T30 - 921
Type 59 - 775
M103 - 711
T34 - 684
T29 - 646
IS-8 - 484
M4 Sherman - 407
T32 - 399
T110E4 - 355
KV-1 - 332
M6 - 321
T110E5 - 292
T-50-2 - 280
KV-1S - 256
KV-4 - 253
IS-3 - 248
IS - 216
PzKpfw VI Tiger (P) - 213 -
Atlantis
veterán
200 csata? Az rengeteg. Egyetlen olyan nem prémium tankom sincs, amivel mentem volna ennyit, mindegyikkel előbb ki lett fejlesztve az utód és adtam is el őket...ennek hátránya, hogy a legénységeim még csak második skill-jüket építgetik, holott jópár ágon tartok T9-nél és mindig átképzem őket. Ahogy észrevettem, másoknál ilyenkor már a harmadik közepén szoktak tartani, gondolom azért, mert az elit tankokkal szoktak menni még plusz köröket.
-
Mcray
senior tag
De de, teljesen jól látod.
HeZZZ
Amikor M6-tal kigurul egy KV-1S a sarkon és 40 méterről engem néz, szólok a lányomnak, hogy hozzon nekem a pelenkájából. Ilyenkor úgy nyomom az "S" gombot, hogy kifehéredik az ujjam.Ha nem egyedül vagyok, hagyom hogy elvonják a figyelmét. Ha egyedül vagyok próbálom kidugni a lánctalpam szélét, hogy eldurrantsa magát, mert ha az megvolt, akkor simán elkapom,míg ő jó ha egy lövést be tud tárazni addig amig szétszedem.
Ha ugyanez a KV-1S nem engem néz hanem a másik irányba pásztázik, akkor belövök a test és a torony közé. Jó esetben megöltem a legénységének egy részét vagy teljesen beakasztottam a tornyát és simán elbánok vele.
Egy darab KV-1S, nem ellenfél. 2 darab, amik váltva nyitnak tüzet, le tud radírozni egy 6-7 tankból álló szárnyat.
-
HungAryan
tag
Egy kérdés azoknak, akik teszt szerveren gurultak már pár kört a tier VIII-as kínai heavy-vel.
Mit gondoltok, használhatóbbnak tűnik, mint az IS-3?Én tegnap este mentem vele pár karikát és nagyon meglepett.
Nagyon jó kis cuccnak tűnik, pedig X-es tankok közé dobott be egyfolytában.
Egy T57-et kinyírtam vele full HP-ról 1v1-ben, mert nem tudott átlőni szemből.
Bár gondolom kicsit debil lehetett a srác, azért más is pattogott rólam rendesen.A löveg egész gyorsan tölt és csak kicsit marad el az alfája az IS-3-tól.
Viszont függőleges lövegkitérítése ennek se nagyon van...Ha ez is így marad, akkor szerintem megtaláltam az IS-3 utódját.
-
Szerintem az amcsi vs ruszki győzelmi aránynál jön ki a páncélzat különbsége. Az amcsi tankok többségével nem tudsz egyedül rambózni. Ha kihal a csapat, akkor neked is véged egyszerre több ellenfél ellen, hacsak nem egy csapat makimajom az ellenség. Az orosz tankokkal viszont nagyobb az esélye a túlélésre, hiszen jobban páncélozottak, így kevésbé gond, ha egyszerre többen támadnak téged. Persze lehet, hogy rosszul gondolom.
-
Mcray
senior tag
A céges telefonomak hála, mert "neki" köszönhetem a 70 garázshelyet amim van, lehetőségem van szinte mindent az éles szerveren "tesztelni" a saját statisztikám kárára.
Ebből következik, hogy már nem tudok olyat mondani, hogy "X" tank jobb mint a másik, mert ha ugyanannyi kört(200+) megyek két tankkal, mindkettőt elég jól megtanulom, és a hátrányaikat megtanulom kezelni. Ebből meg az következik, hogy ha sikerül minimalizálni a tankok hátrányait, oda lyukadok ki, hogy minden tank, ami ott áll a garázsomban, tök szuper
Véleményem szerint (nem kell velem egyetérteni), ha valaki lehúz 200 kört egy olyan géppel amivel az elején nagyon szenved, eljut arra a pontra hogy megszereti és dőlnek majd a jobbnál jobb körök.
Na de ki az a hülye (
) aki 200 kört megy olyan tankkal, amit nem szeret? Hát én. Eddig az Amx 40 és a Souma 40-be tört bele a bicskám. Eddig a többi problémás gép mind szeretett gép lett, amit nem akarok eladni.
A valós harcérték (értem itt a túlélést és a folyamatos sebzést VS győzelmi arány) és a statisztika sokszor köszönő viszonyban sincs egymással. Erre itt vannak a saját példáim:
-T29-cel folyamatosan zuhan a győzelmeim aránya a kezdeti 80%-ról (most 64%), annak ellenére, hogy ezzel 4500 sebzéses köröket tudok hozni és nem is olyan ritkán. Oka: agyhalott csapatok néha zsinorban 5 játékban egymás után.
-IS-sel folyamatosan növekszik a győzelmeim aránya (régen 45% körül volt), annak ellenére, hogy csak 2200-3000 sebzéses köröket tudok vele menni. Általában közepes csapatokat kapok vele.Hasonló a párhuzam tier 6-ban is:
-M6-tal stabil 60% a győzelmi arányom, annak ellenére, hogy 3500 sebzéses köröket hoz elég gyakran.
-KV-1S 82%-os győzelmi arány, ami lassan de biztosan csökken. Ezzel csak egyszer tudtam 3500-at sebezni, de 3000 sebzés is ritka...Nem fura? Ebből az jön le (nekem), hogy hiába sebzek sokkal többet az amcsi tankokkal (mert ennyivel jobban lehet velük sebezni), az IS és KV-1S-sel sokkal könnyebb játszani, főleg ha hülye a csapat és egyedül kell fordítani, hogy nyerjünk.
Mind a 4 tankot imádom és nem tudom azt mondani, hogy ebből a 4-ből "X" jobb mint a másik, mert mindegyikkel imádok játszani, de mindegyik teljesen más szellemi állapotot igényel, főleg a T29 ha egyedül fogsz egy átjárót és a csapatod otthagy meghalni. Sok hülye nem érti meg, hogy egy T29-nek háromszor annyira kell egy közepes tank fedezete, mint bármilyen más hasonló nehéz tanknak. Hiába a jó torony, ha 3 type megrohan = game over, de 1-2 mindig jön velem a másvilágra
Az IS-sel akárhogyan próbálkozom, nem jön össze a tank ász. Hiába imádom és érzem magam jónak vele, statisztika alapján nem értem meg ezt a tankot...
-
Fel
addikt
Először lebontottam a hangárt, majd rendeltem havat...
Letöltöttem ezt: [link]
Szerencsére a letöltési előzmények között megtaláltam a linket, mert különben nem emlékeztem honnan van.patrikgtaivs: Engem kimondottam zavar egy-két újratervezett pálya. A legutóbbi csomagból El Hallouf ami nagyon rossz lett. A 8.2-e kerülők közül gyk. mindegyik..
Prokhorovka: A domb a K-i oldalon fele olyan magas lesz, és a vasúti átjáró felől szinte nincs is így fedezék, annak aki felmászik.
Erlenberg: Legtöbbször az ÉNy-i oldal felé megyek, és ott lehetett azért bújni a domboldalon az artik elől, most már nem.. De hepehupa az az van, úgyhogy gyengébb lövegkitérítésű tankkal nem is érdemes felmászni rá.
Ruinberg: Tegnap volt egy vicces eset.. A térképet K-Ny-i irányban kettészelő utcába mentem be a Centurionnal, a középtájt lévő romhoz. Gondoltam, majd onnan jól terrorizálom a térre menő tankokat.. Haha.. A Centurion piszok magas tank, de még így sem sikerült normális lövést leadnom, mert olyan frankón átalakították az utcát, hogy gyk. teljesen takarja a rálátást a térre.. Az utakat kiemelték, és domborúak lettek..A hangokat megváltoztatták, nem a módosításod miatt ilyen. Benne van a patch notes-ban is.
Először én is azt hittem, hogy a hülye oroszok mindenből HE-t lőnek, de gyanús lett mikor láttam, hogy a batmobil vagy a T-62A ugyanakkorát sebez mint máskor.. Világos lett, hogy HEAT lőszert lőttek, csak ugye az új hang kicsit megzavart. -
Atlantis
veterán
Természetesen rajta volt a BL-9, de ez az alap gondjain nem sokat segít. Múltkor ránéztem a statomra vele, furcsa módon egészen jó magamhoz és a többi T8-as HT-hez képest, mégsem szerettem vele menni.
ollie: Egyetértek, szerintem is jó gép az M6, kicsit ronda, de használható. T6-ban mégis a VK3601 marad a kedvencem. Igaz az nem HT.
-
HeZzZ
senior tag
válasz
Patrick76496 #26877 üzenetére
a KV4 nekem is szimpatikus.
ollie távolról tényleg jó. elhiszem amit írok. de nincs félelem egy m6 ban ha szemben egy kv1s vagy egy kv2 jön?
-
M6 téma:
A legnagyobb a DPM-e a tierjében, vagyis bármelyik tioer 6-os heavyt szétszedi 1-1-ben. De, ezzel a tankkal lehetőleg kerülni kell a közelharcot, főleg a tier 6-os KV-k ellen. Nagyon pontos az ágyúja, nagyon mozgékony, így kiváló sniperkedni és meglepni az ellent. Az eleje is meglepően pattogós tud lenni. Az tény, hogy nem olyan noob-biztos, mint mondjuk a T-150, de a megfelelő kezekben csodákra képes.
-
Atlantis
veterán
válasz
Dobi 562 #26870 üzenetére
Az IS szerintem is a legjobb T7-es HT, jó volt vele menni, ehhez képest utána sokkoló volt az IS-3, amit utáltam, semmi nem sikerült vele, el is adtam és ott megakadt az orosz HT-vonal. Talán egyszer majd ha nem lesz már mit fejleszteni (sosem lesz ilyen), akkor folytatom.
-
Dobi 562
addikt
Rohadt igazságos az XP rendszer. A rohadt barom bot használó azért kap 421XP-t mert nem is csinált semmit. A köcsög tankja begurult a pálya sarkába és ott volt. És ennyi, és mellette foglalták a bázist és kilőtték az arty-kat és ő csak ott van és nem csinál semmit. Én meg 2700 sebzésig jutottam, mivel 4 ellen harcoltam a városban és kapok másfélszer annyit, mint ő.
És meg lehet nézni a véglény statját IS-7-el is, na ő ha a csapatodban van akkor nagyobb az esély a bukásra:
Az elején a csapattársak elkezdték írogatni, hogy "omg", meg gratuláltak az ellenfélnek a győzelemhez, gondolom ők még kínozzák magukat xvm-mel és látták a szerencsétlen statjait. Aztán amikor megláttam, hogy az IS-7 megy a sarokba, már értettem mindent...
-
HeZzZ
senior tag
válasz
Dobi 562 #26870 üzenetére
megszólalok megint én is mostmár ha a -kinek melyik tank a best- téma van.
tier 7 ben, szerintem is az IS visz. Hajszállal a T29 után lemadarva.
Mcray írásához pedig én is hozzátenném, ( FÜGGETLENKÉNT ) hogy nemértem az M6 fényezését.
Anno tier 6 körül örültem ha a KV-3 mammal, vagy a KV-1S-el vagy még a mostani KV-2-vel is, ő jön szembe és nem ugyanaz amivel én vagyok.
Nem nyúltam az amcsi ághoz nagyon, így nem vagyok a szakértőjük, de nemértem miért "jó" az M6.Az érvekkel szépen alátámasztottátok, meg a statisztikákkal, azokat figyelembevettem. Ez csupán vélemény, mint ahogy erről szól a topic is
-
Dobi 562
addikt
Na, akkor ha valaki más is a védelmébe vette végre szegény IS-t, akkor én is. Szerintem az olyan kijelentések, hogy ez vagy az a tank szar, az általában abból fakad, hogy az adott júzer nem tudja használni.
Ha én 61%-os győzelmi arányt tudhatok magaménak egy tankkal (csak random csata, szakaszban 10-nél kevesebbszer vittem), akkor az nem lehet olyan szar tank...
Egy titka van neki (vagy nem is titok, de lehet pár embernek újdonság lesz): közel kell vinni az ellenfélhez. Ki kell használni a tank mozgékonyságát, próbálni az ellenfelet oldalba kapni, de egyébként szemből is szinte visz mindent a nagyobbik 122-es löveg, gold ammo-val meg főleg (de nagyon ritkán kell használni). Ez egyébként adja magát, mert azzal a löveggel kár messzire lövöldözni, lassú a lövedék repülése, és pontatlan is a löveg. Tehát azt kell használni amink van, az pedig az IS mozgékonysága és a brutális sebzése. Ezért van az, hogy a sok báziskemper IS játékos 0 sebzéssel fejezi be a csatát, majd csak rájönnek hogy valamit rosszul csinálnak vele (vagy nem).
A lőszer drága, igen. Nekem prémium fiókkal mégsem volt soha kredit gondom vele, sőt mire az IS-3-at kifejlesztettem vele, vagy 2-2,5M tiszta hasznot hozott (de lehet hogy többet is, pontosan már nem emlékszem), most pedig ő a november hónap tankja, szó szerint fossa a kreditet.
-
Mcray
senior tag
válasz
D.Orion #26865 üzenetére
Sziasztok!
Nem láttam, hogy válaszoltatok eddig.
Valamit benéztem. Nem az IS 4 témához szerettem volna hozzászólni, hanem, hogy mindenki kukázza az IS-t mert pontatlan vagy lepattannak a lövései. Mivel akkor kaptam egy 50 ezres bünti csekket, simán azt hittem zavaromban, hogy az IS-4 témához szeretnék hozzászólni. Hemzseg a topic, azzal, hogy ez tuti jó, amaz, meg kerülendő, meg kukába való...Azért szóltam csak hozzá, mert nekem állatira jól megy vele (IS de IS 4-is) pedig bénázok rendesen, és minden hátránya nálam is jelen van. Nem akarok én senkit sem leszólni, mert neki nem tetszik/nem megy adott tankkal. Csak le akartam írni, hogy nekem mi a bevállt taktika, hátha valaki, aki nem bír vele, kipróbálja és sikert ér el.
M6 téma. Ez kihoz a sodromból. Nem én potyogtattam a spanyol viaszt, mert az már akkor egy jó gép volt amikor én még a T-28-cal grindoltam jó régen, meg akkor is amikor megvettem és hülye voltam hozzá és még nem éreztem rá. Kezdetek óta az M6 meg a Tigris tank a legszarabb tank a játékban (hagyjad ki, ugorjad át free XP-vel, papírból van, nem sebeznek eleget az orosz gépekhez képest stb...), és kb a csapból is ez folyik, illetve itt is több alkalommal elhangzott.
Nem akartam tapló paraszt lenni a hsz-emmel, de úgy látom sikerült. Sajnálom, ha felhúztalak vele titeket. Nem szeretek hülye lenne, de aznap nagyon az voltam.
Üdv
-
D.Orion
veterán
Der Tiger-Panzer Dokumentation De szinte egytől egyik mindegyik fontos II.VH-s tankról szó van benne, gyártósori és harctéri dokumentumfilmek egyaránt. Nagyon jó, érdemes már csak a képanyag miatt is végignézni. Pl itt ebben láttam először M3 Lee szerelőcsarnokot.
-
Random n00b kérdés: hogy tudom a garage hátterét így átállítani? Mert látom, hogy mind prem mind standard accounttal lehet más kinézetet adni neki (legalábbis a linkelt képeitek alapján).
-
Mcray
senior tag
válasz
S.Copperpot #26817 üzenetére
Szia!
Köszi! Nem para, válasz is ment rá
-
Patrick76496
őstag
Marha jó néz ki az a garázs. A tied sajna sokkal szebb.
Nem is a tankok miatt, hanem csak azért, mert van különbség full low és max grafika között.
A fadobozokban vannak az ajándékok.
Van zsákodban minden jó, IS-7, Bat Chatillon...
Sajnos mostanában nagyon sok a bucka a WoT-ban, lehetetlen pontosan lőni menet közben (legalább is számomra) még vert stab-os E-50M-el is, mert fel-le ugrál a célkereszt. Inkább megállok, ilyen dolgokba csak akkor érdemes belemenni, ha sima az út felülete. Nekem a teszten elég hülyén mentek a hangok, pedig csak a rádiós fájlokat piszkáltam. Amikor arty lőtt, akkor olyan volt, mintha AP-vel lőttek volna meg, amikor meg normál tank, akkor meg olyan, mintha HE-vel. Mondjuk tényleg sokan is lövöldöztek HE-vel, de azért nem mindenki.
-
mynames
senior tag
Tier 8 és felette, a győztes kőr is könnyen minuszos vagy csak nálam van így? Tiger2-m van még csak, nincs másról tapasztalatom.
-
Fel
addikt
válasz
Patrick76496 #26856 üzenetére
Itt a tél és mindenkinél behavazódott a garázs?
Nekem karácsonyfám is van:-----------------------------------------------------------------
A 8.2 teszttel kapcsolatban pár észrevétel, megjegyzés:
- Változik a tankok eladásakor felugró ablak:
Előnyére. Szerintem így jobb lesz, mint az eddigiek.
- Az új becsapódási, robbanás hangok elég furák számomra.. Az különösen nem tetszik, hogy a HEAT lövedék becsapódásának a hangja ugyanolyan lett, mint a HE hangja (csörömpölős).
- A kínaiak eszméletlen dolgokat hoztak ki a licenszelt tankjaikból.. Pl. a kis Renault NC-31-nek nincsenek bekötve a hull-ba az első lánckerekei.
És mégis megy..
- És ami engem a teszten is utolért:
Ez egy Mk.7/1. Szerintem azért van benne ennyi lőszer, mert minden üres helyet azzal töltöttek fel. Ahol nincs ember, ott lőszer van..
Még valami.. Komolyan nem értem mi a ráció az újratervezett mapokban. Minden magaslatot legyalulnak, ami egyrészt jó, mert kisebb emelkedőket kell megmászni, másfelől baj, mert alig marad fedezék az arti áfium ellen. És azok a buckák, huppanók mindenfelé.. Ehh.. Nem tetszik.
-
Patrick76496
őstag
E-Penis növelés: Az ember akkor tudja menni a legjobb köröket, amikor már full ideg, mert elmegy a net pont a csata idejére, és így 0 sebzéssel végzi a kört. Fogalmam sem volt, hogy képes vagyok megcsinálni, vesztesnek könyveltem a többi top tier elhalálozása miatt.
Érdekes dolgot vettem viszont észre. Legalább 3 lövésem volt ghost shell, pedig a SU-152 teljesen betöltötte a célkarikát, mégis sorozatban mentek mellé a lövések, pedig akkor már jó volt a ping. Lehet, hogy ez az előbbi router újraindításnak tudható be. Még így is mínuszos lett egy laza 600-assal, vigyázni kellet az arty-ra is, nehogy megpusziljon a SU-14.
Gold ammo-t nem használtam egyet sem, a végére kb 6 HE maradt a teljes lőszerrekeszből.
-
Tomi0703
addikt
válasz
forras2 #26850 üzenetére
igazabol szerintem is az orosz lenne jo. en nemet pz 4 agon kezdtem, de a 38na-nal majdnem abbahagytam mert ugye scout (amirol nekem fogalmam sem volt, hogy hogyan kell vele jatszani) es untam, hogy tier 8-akba dobal. igy elsore az orosz ag szerintem tokeletes. majd mikor meglesz neki a kv1 majd aldja az eget, hogy ezen az agon jott..
-
forras2
őstag
válasz
scyllarus #26849 üzenetére
Haverom orosz ággal kezdte. De össze vissza szórtak a tankjai, nem tetszett neki, 100-120 csata után azt mondta, hogy nem köti le a játék, így hanyagolja.
Mondtam neki, hogy adj még 1 esélyt a játéknak, de kezd német ággal. Jelenleg 1700 csatánál jár, és napi rendszerességgel játszik -
Patrick76496
őstag
válasz
Napfénysüti #26843 üzenetére
Persze.
Azért én is szoktam pár szép dolgot írogatni, de azt csak a platoon chat-be.
-
forras2
őstag
válasz
q13579 #26835 üzenetére
Szia!
Ne állj nyílt terepen sose. Bújj el, és fedezékből lövöldözz.
Ha szemtől szembe kerülsz valakivel, akkor kicsit fordítsd a tankod vmelyik irányba, hogy a találatok ne teljesen szemből érkezzenek a tankod elejére, hanem kicsit srégen, így nagyobb az esély rá, hogy pattannak rólad. Meg ha rám hallgatsz, akkor nem a brit ággal kezdesz így elsőre. -
HeZzZ
senior tag
válasz
Napfénysüti #26843 üzenetére
talán épp az ilyenekért vannak kirohanásaik?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Patrick76496 #26834 üzenetére
És az azt jelenti hogy HAD-Moderált?
-
mynames
senior tag
válasz
q13579 #26835 üzenetére
Pont a brit ágat??? A másik 3-ban több a fantázia.
Ha pedig pár napja kezdted ,akkor türelem. Van itt aki már 2 évenél is régebben nyomja...
---
más:
(én meglepődtem a HAD-os user kirohanásán mert eddig csak kulturált tagokkal találkoztam, ill. tudásban is helytálltak. Ennyi, részemről lezárva!) -
-
kisküzdő
tag
Sziasztok.Tiszta szívemből gyűlölöm az arty-t,nem is tagadom."El...ják az egész játékot."Jöhet nekem bárki azzal hogy tudás kell hozzá,próbáltam. Igaz kicsiben de akkor is.61% win (bár a tankokon lenne ennyi.)
Szeretem ölni őket de ez azért mégis csak felháborító,hogy ezzel a TD-vel ami nem spydygonsales Nekem kell irtani őket.
-
HeZzZ
senior tag
vannak rendesek a HAD ban és a klán ról nem mondok el egy rossz szót sem
csak annyit hogy fogják vissaz a trágár tagokat, mert így megy a rossz hírnév mindenfelé amerre játszanak.
reklám, reklám hát bocs, de igaz
-
q13579
senior tag
Sziasztok.
Pár napja kezdtem a game-t nagyon akarok, de valahogy nem megy
.
Brit ágat kezdtem el, most II-es szintű tankkal megyek, de egyszerűen piszok gyorsan kilőnek... Van hogy egy lövés szemből és szétrobbantam.
El nem tudom képzelni hogyan csinálják, nekem a célzásom is iszonyat lassú, így a lövéseim baromi pontatlanok húzos helyzetben. A legénységem 53%-os,
MIt kellene fejlesztenem, mit kellene használnom, hogy hatékonyabb legyek?
-
Patrick76496
őstag
válasz
Napfénysüti #26833 üzenetére
Én HAD-M-es vagyok.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Patrick76496 #26829 üzenetére
Még szerencse hogy vannak azért normális HAD-osok is igaz Patrik?
-
Enzolord
addikt
Kezd elmenni a kedvem ettől a k*rva játéktól..
2 egymást követő kör t30-cal, lepattan az első lövésem, majd fél másodpercen belül kapok 3 darab 500 feletti löketet, game over... És nem artyk voltak... -
HungAryan
tag
Jajj-jajj, nem ezért raktam be, teljesen lényegtelen, hogy milyen klán tagja. Csak azért érdekes, hogy mi tud egy embert ennyire kiakasztani egy játékban, hogy csak úgy kurvaanyázzon össze-vissza.
Én szánom az ilyen embereket, a való életben gondolom jól pofánb@sz valakit, ha nem tetszik neki a dolog... -
forras2
őstag
válasz
Dobi 562 #26816 üzenetére
Igen, ez sem elhanyagolható szempont
pitepeti71
Igen, néha rossz a lassú reload, de viszont még mindig jobb a lassú újra töltés, és a 400 sebzés, mint a gyors töltés, mindenről pattanás, és a 180-as sebzés.
Sima ammoval is át visz szinte mindent amivel összedobja az MM.
Néha szivat, hogy pattog mindenről, de többségben nincs ilyen gond.
Pl KT-t átviszi teljesen szemből simán a sima ammo is. -
-
sith7
félisten
Köszönöm a válaszokat,
...... komolyan mondom kezdek elbizonytalanodni ...
... hogy jutottam el idáig ... pedig azt hittem a 85 - ös ágyúval tuti leszek ... igaz ezt hittem a PZ - IV - ről is, amíg meg nem néztem ollie rep - jeit , azóta 105 - össel aprítok
-
Stigma.HC
senior tag
Eladva:
A következő tank sikeresen eladva 'VK 3002 (DB)' Kaptál kredit: 729 665 kreditet.
Na végre rápakolva 101k xp, egyszer talán jó lesz
Az utolsó kör egész jóra sikerült vele, kill nem lett de a sebzés az nekem volt a legtöbb. Ami azért vicces mert mindenki nagyobb tankban ült mint én. -
törölt tag
Még egyszer megkérdezem, hátha valaki tud segíteni. A replayokat mivel lehet átalakítani video formátummá? Nálam a Fraps valamiért nem indul el. van aki esetleg mást használ, vagy én vagyok buta??
-
S.Copperpot
tag
Nekem tetszik az ötlet és támogattam is a fórumban.
Persze a részleteket ki kell dolgozni, hogy ne lehessen visszaélni a rendszerrel, de nagyon jó ötlet!
Ha nem haragszol, odaírtam az én verziómat is, ami valószínűleg kevésbé fáj a WG-nek: érmet lehessen szavazni. Kiváncsi leszek lesz-e valami hivatalos reakció. -
Dobi 562
addikt
válasz
forras2 #26815 üzenetére
Ráadásul az IS-sel is könnyebb lesz kitermelni az xp-t a legjobb ágyújára a KV-1S 122-esével, mint a 85-össel.
---------------------------------------------------------
Ma mentem 5 csatát az M6-tal. 90%-os legénységgel, minden modullal már kezdi megmutatni az igazi arcát. Azt hiszem felül kell bíráljam a korábbi álláspontomat, mert kezd jobban tetszeni, mint a KV-1S. -
-
Dobi 562
addikt
Majdnem 8 kill lett, de az utolsó ellenfelet sikerült kilőnie az arty-nak, legalább lett 1 killje neki is.
Van visszajátszás is, de semmi extra. A szokásos helyemre megyek sznájperkedni de elég pontatlan az a löveg nagyobb távolságokra. Emiatt és a blind shotok miatt a találati arányom kritikán aluli ebben a csatában...
-
sith7
félisten
KV-1S - re érdemes a 122 - es ágyút kifejleszteni ?
-
jahrn
senior tag
-
Stigma.HC
senior tag
Ma minden összejön ezzel a 3002DB-vel, lehet megérezte hogy pár kör és el lesz adva
-
Dobi 562
addikt
válasz
kanyipicske #26795 üzenetére
Néha érdemes megnézni a hivatalos oldalt is, hátha találsz valami érdekeset.
-------------------------------------------------------
(#26794) Akos96 : Overlord írta egyszer a blogjában, hogy német fanok ne aggódjanak, meg fogják kapni a papír leopard A1-üket. A wiki szerint 10-70 mm-es páncélzata van, nem tudom mire lesz elég tier 10-ben.------------------------------------------------------
(#26796) Tenken : Április elsején volt egy ilyen tréfája a WG-nek, hogy lesznek 10-nél magasabb tierek is, aztán azt nyilatkozták, hogy nem tervezik. Én többet nem tudok róla.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- Konteó topic
- Mobil flották
- További aktív témák...
- QuantaPlex T42S-2U
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest