- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Fel
addikt
A tegnapi nap eredménye: [link]
...és poénja:
Steel Wall Comettel...
----------------------------------------------------------------
Ügyes kezű userek elkészítették a WoT Logger 2.12 8.1 kompatibilis verzióját. Korábban csak orosz verzió volt, de most már itt az angol változat is: [link]
Azon túl, hogy ismeri a brit tankokat, még az effi számítás is változhatott benne. A globális érték nálam nem sokat változott (1408-ról 1403-ra), de több tanknál jelentősen más az érték (pl.: Comet ~3400-ról ~1700-ra). Szerintem inkább hibajavításnak tűnik a dolog, mintsem az új számítási módnak. -
-
D.Orion
veterán
-
Atlantis
veterán
válasz
virkir #24483 üzenetére
Mondasz valamit, én is hasonlóképpen gondoltam. (más: ennyire rossz voltál, hogy elvették az avatarod?)
vbbb: alapon tényleg kritikán aluli a Lorraine, de fullosan nagyon kellemes köröket lehet menni vele. Még nekem se sikerült teljesen ráérezni, de néha már kijön vele a lépés. Egészen kedvet kaptam a francia heavy-khez is, kár hogy T1-ig vissza kéne mennem miatta.
xlt': ne haragudj meg, de nem értem, mi visz rá ilyenre egy játékost. Mentsen meg az MM a hasonlóktól, aki direkt vízbe megy az agyonpáncélozott T8-as gépével...így az egész csapat játékát tönkre tudod tenni rögtön az elején. Nem peches vagy, hanem...no, egy másik jelző jutott eszembe...
-
xLt`
tag
Ennyire jól, hogy mehet a játék? Tegnap megvettem a kv4-et, stock az egész.
Első körben sikerült leduplázom így hajnalban. Utána 4 kör defeat, végig bedobált tier X-be.
Köv körben megint, be is huppantam a legközelebbi vízbe, mert nem vagyok hajlandó mausokat lövöldözni. Természetesen win.
Újabb két kör. Itt már az egyik csak tier9. Ez is defeat.
Következő körben megint tier X - víz. És ez is win. Peches vagyokEz is megmutatja, mennyire nem egy emberen múlik a csata. A balanceról meg ne is beszéljünk.
Azthiszem elég is lesz mára -
KaLeun
senior tag
Egy ideje nem játszottam a T30-cal, de ez a meglövik a lánctalpat és aztán ammorack sérülés, valami új fícsör?
-
jahrn
senior tag
No vegre osszejott az elso csata M18-al ami mar nekem is tetszett: LINK kb 10sec-el a vege elott nyertunk (kill-el persze)
-
vbbb
őstag
Csata: Airfield 2012. november 15. 23:01:15
Jármű: Lorraine 40 t
Szerzett tapasztalat: 1 940 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 37 384
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "III. osztály"3 vereség után - ma vettem - egy nagyon élvezetes játékot adott a végére. Most először végeztem ki úgy egy tankot(Type 59), hogy 'átugrattam' felette.
-
vbbb
őstag
Ez a Lorri stock-on tényeg egy fostalicska...
-
diegho
nagyúr
válasz
Simulacrum #24481 üzenetére
Szituáció függő. Szerintem kb egyformán jó mindegyik, talán a T-62A van kicsit lemaradva, mert sok vele a 240-260 körüli sebzés és nagyon idegesítő, ha egymás után 3-4 ilyen van.
-
jahrn
senior tag
No mivel az M18 hianyzott a t6 TD gyujtemenyembol ezert beszereztem eggyet.
Ugyan 14 csata utan meg korai vegleges iteletet mondani, de ugy tunik h M36 sokkal jobban fekszik nekem. Meg anno a teszt szeron probalgattam az M18-at de mintha ott agilisebb lett volna (persze lehet h rosszul remlik).
Igy viszont mar nem olyan nagy buli, szerintem az eggyetlen igazi elonye az M36-tal szemben a jobb traverse speed, ugyanakkor a Slugger legalabb idonkent pattogni is szokott. Mind1, megyek meg vele 100 csataig aztan felulvizsgalom a velemenyemet. -
Simulacrum
senior tag
-
scyllarus
veterán
El sem hiszem, hogy lehet használni valamire az A-20-at
Előtte mentem egy kört, ahol kikaptunk, de engem lőttek ki utolsónak. Ilyenek sem voltak még ezzel a vacakkal.
[link] -
-
Atlantis
veterán
T-44-re melyik ágyút javasoljátok? Papíron a LB-1 tűnik jónak, de fene tudja...mondjuk mindegyiknél kevéske a 175-ös pen.
-
forras2
őstag
Köszönöm
Plecsni nem járt érte, de nem bánom, ez most nagyon kellett az én WoT-os önbizalmamnak
Most újra kedvet kaptam.
Szerk.:
Jahm, és a lényeg, nagyon rég óta az első olyan köröm, amit ténylegesen élveztem, és emlékezetes csata marad, és ez a lényegTudok mutatni olyan képet, ahol 2,4k-t sebeztem, nyertünk, túléltem, és majdnem ugyan ennyi kreditet kaptam. De tudok olyat is mutatni, ahol hasonló mennyiségűt sebeztem, túléltem, nyertünk, és nem kaptam ennyi kreditet.
-
jahrn
senior tag
válasz
jozefgucci1 #24468 üzenetére
Nem en csinaltam a kepet szal nem nekem jar a koszonet.
Amugy a legtobb tankommal az elotetpancel ala a torony tovebe lovok mert az a leggyorsabb/legegyszerubb. -
-
Enzolord
addikt
Azt tudja valaki, hogy mi alapján kapjuk az XP-t csatánként?
Hogy mi milyen súllyal esik bele a számításba? -
forras2
őstag
KV1s-re van vmi grátis ma?
3 tankot lőttem ki, 1,8k-t sebeztem, tehát teljesen átlagos kör volt vele.
Annyi volt a változás, hogy vízbe fulladt a legénységem
És 19k kreditet kaptamIlyen átlagos teljesítményért nem szoktam ennyit kapni
-
jahrn
senior tag
válasz
jozefgucci1 #24433 üzenetére
Sok helyzetben be lehet loni az elotetpancel moge ha szemben all. De itt egy kep ami segit:
Oldalrol/hatulrol ugyanolyan papir mint a sima Pershing.
(#24420) pitepeti71 Ha nem tanulsz meg jatszani (es ami fontosabb, elvezni a jatekot) alacsony szinten akkor high-tierben is szenvedes lessz.
-
törölt tag
válasz
jozefgucci1 #24459 üzenetére
Nem is megyek "support" nélkül vele sehova, mindig 2-3 tankot kísérek vele
Az artyk ellen meg van Asgard védőpajzsom -
Akos96
senior tag
Na mivan, ma van a PzIV-el felgyújtás világnapja? Egy körön belül tök véletlen lángra robbantottam két páncélost.
-
-
törölt tag
Én nem értem, meglátják a JagdPz E-100 -amat, és elhátrálnak... nem annyira op tank az....
-
Patrick76496
őstag
válasz
AVarice #24452 üzenetére
Kisebb páncélzatú tankok könnyen egylövésezhetőek (pl M3 Lee, T-28, 4-es td-k, stb...). Lehet, hogy csak engem szopat a random faktor a sok mellémenővel, az elődjével még mesterlövészem is volt egyszer, 50+%-os átlag találati aránnyal. Amúgy lehet vele osztani az ellent, de ha nagyon hülye a csapat, akkor semmit sem tehetsz. Nem biztos, hogy másnak is ez a véleménye a fullosról, de stock-ként játszhatatlan. Annyi biztos, hogy T7-8-ban 100 alatti sebzéseknél ne várj többet, fogsz találkozni lepattanókkal és 0 dmg-kkel is.
-
AVarice
tag
válasz
Patrick76496 #24451 üzenetére
Teljesen kifejlesztve ér valami? Így eléggé elment a kedvem tőle.
-
Patrick76496
őstag
válasz
AVarice #24450 üzenetére
10 másodperc alatt tölt, ha betalál néha az ötös tankokba is keveset sebez. Csak akkor vedd meg, ha bírod ideggel az álló tankra teljesen rászűkített sorozatos mellémenő lövedékeket. Nem annyira lassú, csak a forgása lomha cseppet, de hozzá lehet szokni. Stock löveggel kész kínszenvedés, a pálya felét sem lövi be, ja és a nagy lánctalp is kell a komolyabb löveghez... Pozitívum, hogy jó a horizontális löveg kitéríthetőség, balra 14, jobbra 29.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
SoulReaver #24448 üzenetére
Neke az hamar megvolt..de a II. Craius meg varat magara
-
válasz
SoulReaver #24446 üzenetére
Az első osztály is jó érzés lesz.
-
Plasticbomb
addikt
Érdekes a mai nap. Ha veszítünk, nekem 4 kill 500 ~xp van, és a csapatból 2 tankon még 2 kill, ha nyerünk 4 kill ~500 xp. KV-2vel és esetleg a csapatnak még 2 tankon 2 kill... Ha más nem, a kill/battle arányom szépen növekszik vele...XD Így még 48 csata, és meglesz az S-51...
-
Paul119
addikt
válasz
GaburroSan #24442 üzenetére
[link] hát ez a vas úgy érdekes lenne 450mm páncéllal
-
GaburroSan
aktív tag
válasz
Patrick76496 #24441 üzenetére
Piros passz! Full orosz tech tree!De mi igaz ebből az passz!
Orosz site! [link] -
Patrick76496
őstag
válasz
GaburroSan #24426 üzenetére
Mi a szar? Most ezekre mind rá kell keressek.
-
gzbotii
nagyúr
En PzIII kinlodas utan a PzIII/IV-el eleg jol elvagyok...nem persze kifejlesztve ra minden, igy eleg jo
-
Valaki ismeri ezt a klánt? Global Liberation Army
Meghívtak, hogy lépjek be hozzájuk.
(#24432) GaburroSan: szerintem fake így elsőre
(#24433) jozefgucci1: a superpershing szemből szinte mindenhol elnyeli a lövedéket a spaced armor miatt. Lődd a lower hull-t (ezt nehéz nála), vagy a parancsnoki kupolát (lelőg róla egy géppityu).
-
Azzal lőttem , gondoltam kipróbálom pattog-e vagy egyáltalán mit sebez és adta is rendesen. Nekem amúgy T10 ban az E100 a mumusom szemből .Ok tudom alul lőhető ,de beforgatva nem egyszer pattantam már róla . Amúgy a superpershing is egy nagy talány nekem .Néha simán átütöm szemből máskor többször egymás után sem.
Most valaki egy kis szakasz ?
-
válasz
GaburroSan #24426 üzenetére
Ez érdekes. Kérdés, hogy honnan van a kép, mert én is tudok ilyet szerkeszteni.
-
vhw
addikt
válasz
#48613632 #24420 üzenetére
A pályák ismeretével, tipikus "tűzzónákba" nem hajtunk bele hacsak lehet.
Ügyes mozgással, fedezékek maximális kihasználásával, amihez ismerni kell az épp aktuális tankunk képességeit/jellemzőit (méret, gyorsaság, páncélzat - hova, mi mögé fér el, hova tud időben odajutni, melyik rész tehető ki jobban ellenséges tűznek)Kiismerni a legkedveltebb camper helyeket (oda-vissza). Ha előző csatában arról az oldalról, arról a helyről mi tudtuk jól osztani az ellent, akkor a következő csatában mindenbizonnyal az ellenség is elfoglalja azt pozíciót.
Sok játékosnál látni ezt a hibát, ha valami láthatatlanul elkezdi lőni, akkor csak néz bambán maga elé, keresi a célpontot és nem tudja mit tegyen, vagy újra és újra kidugja magát a fedezékből, újra és újra beszedve a rejtőzködő támadó lövéseit. De nem kell! Nem kell minden áron megsemmisíteni a láthatatlan veszélyt, tudni kell róla hogy ott van, és ennek tudatában tevékenykedni. Talán az egyik lövés után felvillan, vagy előrébb mászik. Vagy ha mindenképp tenni kell valamit, akkor csak spotolni a kérdéses területet pillanatokra elő bújva a fedezék mögül.
-
diegho
nagyúr
válasz
#48613632 #24409 üzenetére
Csak egy tanács!
Tanulj meg tier 1-5ben játszani rendesen és utána indulj el felfelé. Ha kell vegyél egy tier2-3-4-5 prémium tankot pár forintért, hozni fogja a free xp-t dögivel, letolsz vele egy 500 csatát, megtanulod a játékot rendesen és utána indulás felfelé. Azért ne tier 6on tanulgass, mert ott már kéne tudni játszani és tisztában lenni az összes dologgal, különben nem lesz sok sikerélményed, pláne nem tier10 tankban ülve, amikor 3 másodperc alatt meghalsz egy épület mögül kinézve (és még sokat mondtam a 3 másodperccel). Amiket meg kell tanulni:
- melyik pályán milyen tanktípussal hova célszerű menni
- melyik pályán hova áll az ellenséges arty és hova tud belőni (megnézed a sajátot hova áll, megjegyzed, következőben azon a pályán a másik oldalról már tudod hol szoktak állni)
- melyik tanktípussal hogyan kell mozogni és mi az elsődleges dolgod, tehát mikor nézel ki és mire lősz (nem, nem mindegy, hogy milyen tankkal milyen tankot lősz, az meg pláne nem mindegy, hogy hol lövöd)
- mik az alapvető taktikák a pályákra, tehát melyik oldalon célszerű támadni, melyiken védeni, honnan tudsz belőni a vonuló ellenfelek oldalába stbHa ezek megvannak, akkor lehet menni tier6-ba és élvezni a játékot.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
scyllarus #24424 üzenetére
Hat, 38-al is szenvedek. Csak legyen meg az ELC es akkor remelem lessz egy ujabb kedvenc
Most jovok egy olyan csatabol, ahol belfuttam telibe az ellenbe: 8 tank nyitott ram tuzet es 3mp altt kilottek. Ilyen se volt meg..peddig nem en mentem legelol, csak azok mind egy csokorban voltak
-
Snakeiboy
aktív tag
Regebben valaki arult itt wot dobozos kodot, jelentkezne nalam privatban ha megkernem. erdekelne egy kod, elore is koszonom!
-
scyllarus
veterán
válasz
gzbotii #24415 üzenetére
A Su-85B-t én is imádom, 8 killes 15-14-re nyert csatám is volt vele
Az ELC-AMX nekem is tetszett borzasztóan, rá is hajtottam, aztánaz AMX-40-nél feladtam. A 38 még használható volt, hogy sokat pattintott, de a 40-essel, mint light tankkal berakott a nagyok közé. Scoutolni nem lehet vele, mert tetű lassú, a nagyok meg 1 lövéssel kiszednek, azok már nem pattannak. Csak akkor jó, ha top közelinek oszt be az MM, de az meg ritka volt nálam. Egyszer lehet, hogy újra rászánom magam, de ahhoz még lelkierőt kell gyűjtenem, sokat.jano_77: a Panther mikor volt heavy?
-
válasz
GaburroSan #24421 üzenetére
Az a váltás már rég megtörtént, így lett az IS-4 tier 10-es. Korábban csak 1 ruszki heavy ág volt.
(#24420) pitepeti71:
1. ésszel kell játszani
2. lehetőleg mindig fedezékben kell lenni
3. lehetőleg soha nem szabad egyedül maradni
4. nagyon jól kell ismerni a pályákatMég sorolhatnám.
De teljesen kivédeni sose lehet.
-
diegho
nagyúr
3 egymás utáni köröm, szerintem nem szerettek az ellenségek:
Victory!
Battle: Widepark 2012. november 15. 13:55:38
Vehicle: T-62A Experience received: 3 792 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 89 545
Battle Achievements: Top Gun, SniperVictory!
Battle: Ruinberg 2012. november 15. 14:04:21
Vehicle: M48A1 Experience received: 3 324 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 72 129
Battle Achievements: Radley-Walters's medal, Pascucci's medal, Top Gun, SniperVictory!
Battle: Widepark 2012. november 15. 14:20:59
Vehicle: Bat Chatillon 25 t
Experience received: 3 404 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 86 065
Battle Achievements: Top Gun, Sniperlehet többet kéne tier10 medekkel játszanom.
-
GaburroSan
aktív tag
Az Sg-n láttam 1 táblázatot arról hogy az IS-7 másik ágon lesz mint T10! Ezt valaki meg tudja erősíteni vagy fake? Ha igaz akkor akinek lesz IS-7-e akkor megkapja a másik ág T10-ét?
-
válasz
#48613632 #24417 üzenetére
A T8 arty 2 lövésből ki tud szedni a tier 10 heavydből, ha ammo racket kapsz, akkor meg egyből. Azt meg ne hidd, hogy minden ellenfelet fogsz látni, aki rád lő. Sőt, minél magasabb tier-en vagy, annál gyakoribb, hogy akár a pálya túl feléről is meglőnek olyanok, akiket nem látsz, mert egyre pontosabbak az ágyúk. A TD-k többségét valszeg ott sem fogod látni.
-
törölt tag
De legalább látom, hogy honnan lő, meg ki lő rám! Biztos megvannak a T10 nehézségei, meg OK, az arty ott is szopat, de max T8, nem úgy mint itt, hogy Stug a Hummel ellen
Csak azért gondolom, mert azokból a meccsekből, ahol aránylag fent vagyok, tudok élvezetes csatákat vívni. 2 géposztállyal feljebb egyszerúen nincs mit tenni, még a sebzésnek is tudok örülni. Na, ha ez megszűnik, boldog ember leszek.
Enzolord
Pénzrészét lesz@rom, ha annyira bukó, akkor veszek aranyért, az én bénaságom, hát fizessem meg. Vagy összeszedem a rávalót a kisebb tierekből. A lényeg, hogy meg lehet oldani! A fel nem fedezett ellenség ellen nincs módszer. Egyszer csak bekapod és annyi. -
Mcray
senior tag
válasz
gzbotii #24414 üzenetére
Ha a Luchs-szal sokat mozogsz és úgy is jó vagy vele akkor az ELC nem fog gondot okozni. Az ELC-nek nincs tornya ezért hasonlít a Su-76-re csak 3X, annyira mozgékony és a nagy dögök is félik a lövegét, ha seggukben vagy. Csak arra kell odafigyelni, hogy ne nyíl egyenesen haladj vele, mert akkor mindenki kiszed. Első lövés leláncol és már kapod is a tüzérségi lövést.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
psycroptic #24405 üzenetére
Ha mar jatekelmeny: en a Luchs-al es a SU-85B-vel hoztam a legjobb formam. A SU-85B-vel egy csataban 9 tankot szedtem ki, valami 9%-al vegeztem de nyertunk
A legjobb csatam aval volt. Egyhamar nem adom el -
Mcray
senior tag
válasz
gzbotii #24410 üzenetére
Hehe, akkor alig várom az élménybeszámolódat az Amx 40-ről
A fél játékot kitoltám már, de eddig az "Asszony, csinálj valamit, mert megdugom magam" dij nyertese nálam az Amx 40. 2. Helyen a Somua 40-es áll. 3. helyen meg a Pz38NA.
A vicc az, hogy az ezek után jövő tankok mind jók. Sőt a két francia 5-ös egyenesen szuper.
-
gzbotii
nagyúr
AMX38-tol a hajamat tepem: lassu, gyenge agyu, pontalan. Legalbb a lovedekek jo aranyban pattank le rolla.
-
törölt tag
Állandóan azoktól a kurva magasabb tierektől kapok be valamit. Nem is látom, és szétkap 2 lövésből. Úgy várom már a T10-et, mint a messiást
-
jano_77
nagyúr
EZT ismeri vki?
-
törölt tag
Na, az ILYEN csatákat szeretem
Végére megdöglöttem, bár ha nem bénázom el az utolsó lövést, akkor az M6 is meglett volna. Minden percét élveztem
Sajnos a legtöbbször még a közelébe sem érek az élménynek
-
psycroptic
őstag
válasz
gzbotii #24401 üzenetére
Ha csak Tier 8-ig mész, akkor szerintem mindegy, hogy mivel játszol, mert a Panther II-vel is lehet élvezni a játékot, mint az AMX 13 90-el vagy Tiger II-vel és IS-3-al. A lényeg, hogy Te érezd jól magad az általad kiválasztott tankkal, mert én hiába ajánlom pl. a KV-2-őt, ha Neked nem tetszik.
-
válasz
jozefgucci1 #24402 üzenetére
Ja, igaz. Mondjuk én semelyik lightot nem javasolnám kezdőnek.
Az IS-7-et tényleg golddal lőtted?
-
A T50 et és a nagytesót kezdőnek nem ajánlanám , mert maga a játék sem egyszerű vele és a fentartás + egy nehézség. Egy zsákutca az az ág amúgy is és sok fölös xp kidobás .Anno végigcsináltam ,de csak a T50-et tartottam meg csak és kizárólag fanból. Szeretem szivatni vele az ellent , viszonylag gyakran rak T6 ba vele ahol nem csak scout-ra jó.
Kipróbáltam ma az IS7 -et gold ammoval és szerencsémre pont egy másik IS7 -el kerültem szembe a csatában . Nem tudom béna volt -e vagy sem ,de csak egyszer sebzett mig én lelövöldöztem szépen az életét . Kérdezte is hogy goldal lövök-e rá ? A lényeg ötböl -öt betalált és sebzett szóval abban a körben megérte.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
psycroptic #24399 üzenetére
De, szeretnek, max tier8-ig. Utanna allitolag premium nelkul vesztesz mindig penzt
ollie: kosz a reszletes leirast
Amugy, most valamien perverz gondolat folytan egy AMX38-al kinlodok. AMX40-et akarom kiproblani meg az ELC AMX - az egyik legszebb tank, szvsz
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest