-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mindenki nyugodjon le!
-
-
-
Timyyy
őstag
Nemtudom te miről beszélsz, ezzel azt érzékeltettem hogy ennyire lehetetlen amit ír.
Magamnak se költenék ennyit a játékra, nemhogy másnak. Tudom hogy lehetetlen hülyeség amit ír, ezért merek ilyeneket ígérni, mert tudom, hogy nem létezik.[moderálva]
ne személyeskedj
[ Módosította: ollie ]
-
diegho
nagyúr
válasz
forras2 #25478 üzenetére
Ugyan már, ha mindig beszarnék, ha 2 tier-el magasabb tankok ellen kerülnék hogy a fenébe tudnék sok 2000xp feletti kört menni? A legjobb az, amikor utolsó tank vagyok, olyankor jön az xp dögivel. Mondjuk az is igaz, hogy a gold ammo-k kb felét feleslegesen lőttem el, pl a KT oldalába, Type-ba, SU-100-ba, szóval igazából 1 tölténynek volt jelentősége, amit a KT kapott szemből.
-
forras2
őstag
válasz
diegho #25474 üzenetére
Nagyon nem szűkül össze, csak kb 3× annyira mint Nekem, pedig nálam is 100%-os legénység van
Bár én mindegyik legénységnek elsőre javítást adtam plusz képességnek. Érezhető is már, mert hamar össze dobják a megsérült alkatrészt
Először nézem, mi az istent csinálsz??? Biztos rossz videót töltöttél fel, de most már megnézem.
Hát, én nem hiszem el, hogy ennyi csata után (előre is bocsi) ennyi esze van csak ennek az embernek, hogy 2 type59 meg egy tigrincsII közé berongyol. Azt lőn világosság, a tudás és a gold ammo párosítása csodákra képes
-
luke.
aktív tag
válasz
diegho #25467 üzenetére
Ha majd rászánom magam a programra akkor leprobáljuk gyakorlóban arty-heavy felállásban. Te oda állsz ahova akarsz én meg lőlek arty-val spot nélkül. Addig meg ha ilyen botosal találkozunk századozás közben akkor továbbra is küldi majd mindenki a bot feljelentést. És volt már olyan, hogy játékos eltünt egyik napról a másikra és nem azért mert nevet váltott...
-
nyunyu
félisten
válasz
AlexWolf #25462 üzenetére
Meg feltűnt még egy dolog, amikor régen bement a fejlesztési fába az ember akkor látszott, hogy mennyi XP van az adott tankon, most meg eltűnik és csak a free XP marad meg.
Latszik az, csak nem a jobb felso sarkot kell nezni, mint eddig, hanem az aktualis ablak bal szelen levo tankot.
-
-vitya-
őstag
az új motornak hála, ha elég erős a motor, bármilyen hegyet meg ehet mászni:
-
-
Djuree
félisten
nemsoká minden játék ingyenes lesz. ez a mikrotranzakciós megoldás a nyerő. megkapod az alapjátékot és minden kis szir szarért fizetsz. nekem elég sok pénzem van már a wot-ban, namost hogy jártak jobban? árulták volna mondjuk 10k-ért és akkor semmiért nem kell fizetni, vagy így
hát így.
-
psycroptic
őstag
válasz
joergie #25442 üzenetére
Mit teszel olyankor, mikor álló célpontra lősz és nincs megnyúlva a célkereszt, max egy kicsit és 5 lövésből sem találod el? Ha elé célzok nem talál, ha mögé célzok nem talál, ha rá célzok nem talál, ha az oldalának egyik felére célzok nem talál, ha a másikra sem talál. Minden lövés között helyet változtattam a counter miatt. Az arty S-51 amivel voltam. Azon a csatán senkit és semmit sem találtam el. Laggolás nem volt, lövés nem tűnt el. Két splash dmg-t tudtam kiosztani 463hp sebzéssel. Ilyen szokott-e veled előfordulni? Ha igen mit csinálsz ilyenkor?
-
diegho
nagyúr
Figyelj! Ne vele vitatkozz, hanem mutass bizonyítékot arra, hogy ez létezik. Én lejátszottam több, mint 20ezer csatát, egy rohadt modot sem használok a játékhoz, felteszem játszok, ennyi, de! és itt jön a lényeg, szinte az összes tank keresztmetszeti modelljét ismerem, tudom hol van bennük ammorack, fuel tank, spaced armor stb. Tisztában vagyok szinte minden a játékot érintő dologgal, de semmilyen program nincs, amivel láthatod az ellenfél tankjait csak úgy. Bugok vannak, amiket ki lehet használni és ennyi.
-
luke.
aktív tag
válasz
virkir #25439 üzenetére
Én jó helyen néztem utána a megfelelő dolgoknak, ha te nem találod a fát az erdőtől akkor a te bajod. De állok a teszted elébe szívesen ha gyakorlóba spot nélkül eltalálsz két lővésből kétszer spot nélkül akkor kapsz egy gond tankot tőlem bármelyiket. Nem nagy feladat hiszen más az állítólagos program nélkül -amúgy bevallotta, hogy ő használja- ötből ötször eltalált.
Játékos nevet nem írok nem záratom ki, mert egy homokszemből nem lesz sivatag, a problémát a wargamingnek kellene megoldania, de mint válaszoltak egyszer "dolgoznak a botos problémán". Valahogyan minden online játékban ez a válasz, már megszokott...(#25450) HeZzZ t9 és t10 tankokkal nem foglalkozom, már a t8 is sokszor veszteséges nyert csata esetén is. De például Pz3/4-el rendszeresen 20k-25k nyerességgel megyek. (#25465) Így működik minden online ingyenes mikrofizetős játék.
-
HeZzZ
senior tag
válasz
diegho #25464 üzenetére
van-van ne úgy vegyétek hogy NEM lehet játszani pénz nélkül. csak ezerszer macerásabb.
egyébként azért írtam le amit írtam, mert a WG így gazdagodott meg a WOT ból és így van most ott ahol van, tehát a lényeg: amit leírtam, az egy sikeres marketingterv, amit bevált, és profitál.
#25466 erről beszéltem
-
diegho
nagyúr
A 8-as tanktól fizessünk témához annyit, hogy a klánomban is van sok prémium nélküli játékos, pl Ceremonia, neki nincs prémiumja, nincs nagy prém tankja. Lehet csodálkozni a win rate-en és az eff-en is.
-
válasz
myckey #25458 üzenetére
nem tudod véletlenül a nevét annak a modnak, amivel a régi kinézetűre lehet rakni a tech treet?
Meg feltűnt még egy dolog, amikor régen bement a fejlesztési fába az ember akkor látszott, hogy mennyi XP van az adott tankon, most meg eltűnik és csak a free XP marad meg.
Szóval jól meg kell jegyezni, hogy mennyi XP van a tankon és abból mennyit költöttél, ha nem akarsz véletlenül a freeből költeni. Erre nincs egy mod ami visszarakja? Vagy megoldja ha felrakom a régi tech treet? -
forras2
őstag
Nahm, akkor már 3 ilyen embert "ismerek"
Szerk.:
HeZzZ
Attól függ, mennyi ideje van játszani.
Ha van idegzete, és ideje játszani napi több órát, akkor vesz T5-6-os tankokat, és azzal irdatlan mennyiségű kreditet és free xp-t be lehet hajtani a kasszába, és úgy már nem is olyan szenvedés a játékPersze tanktól függően, hogy hány "farm" tankot vesz.
-
jano_77
nagyúr
Az új amcsi vonal ugye az M7 tankból fog kiágazni!?
Ha már meg van a 8.2 patch jövetelekor az M7 tankom, akkor megkapom az árát vagy nem lesz semmi ilyen akció most? -
forras2
őstag
Vannak olyan játékosok, akik nem fizetnek a játékért.... Ismerek olyan játékost, sőt, itt köztünk is van olyan, akinek 10-es tankja is van, ha jól tudom 2 is, és nincs prém tankja, és nem is költ a játékra, csak az ingyenes prémium fiókokat használta/ja, amikor lehetett.
Nem akarok nevet mondani, mert nem vagyok biztos, hogy Ő az. De ha vissza olvasol meg tudod, mert pár napja beszélgettünk arról, hogy egyes tagoknak miért van ilyen kevés tankjuk, akkor jött elő ez a téma....
diegho
Erről a KV1s-s körödről légyszi 1 replayt tegyél fel. Én is ezzel a tankkal játszok főként, és kíváncsi lennék, Te mit alkottál -
diegho
nagyúr
Míg nagyban röhögtem itt a csodálatos összeesküvés elméleten mentem két kört:
Victory!
Battle: Dragon Ridge 2012. november 21. 10:27:27
Vehicle: KV-2
Experience received: 4 776 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 62 911ctory!
Battle: El Halluf 2012. november 21. 10:37:37
Vehicle: KV-1S
Experience received: 5 748 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 63 667
Battle Achievements: SniperTaláljatok még ki pár marhaságot, mert ebből xp rekord lesz így! Léciléciléci!!!
-
Mcray
senior tag
Radar bot témához:
IS-8-cal top tank voltam. Beálltam egy bokorba és jött 2 arty lövés. Kb 30 másodperce ment a játék és halott voltam. Beírtam, hogy szeretem az Arty rape-et, erre jött a válasz, hogy "ÁÁÁ, csak kb az egész csapatunk téged lát, miért ne adjunk le rád lövést?"
Ennyit fűznék hozzá a témához. Én sem vagyok tévedhetetlen, de szerintem 95%-ban user error az oka annak ha megzúz az ellenséges arty. A maradék 5% felőlem lehet Isten vagy Ufók behatása, nem azon fog múlni a játék élvezete számomra.
-
HeZzZ
senior tag
maxos tierek a tankjaid? mert azokkal nagoyn nehéz ám pluszba lenni a napi szorzózás után, ha közben egyet sem mész farmolós tankkal
#25446 AlexWolf
hát a tech tree az tényleg hót sz** az előzőhöz képest. az angol tankok szintén nagy csalódások.
a grafikának örüüüüüüüüüüülj, fel lett tupírozva 2012 es szinvonalra -
scope2007
addikt
hogy elkezdték reklámozni ezt a gémet.
sport klubbon nyomatják ezerrel.
tankcsata.hu névvel
de ilyen holnap be se jön nálam
legalábbis telefonon nem. -
mondjuk ha az ember nem egész nap WoT-ozik (még a munkahelyéről is, mint néhányan) vagy csak hobbiból játszik, akkor nem lehet olyan pro, mint azok, akik ezt teszik. Napi 8-12 óra intenzív WoT-ozással nem nehéz übernek lenni. A halandók többségének azonban van élete a WoT-on kívül is. Én inkább azt választom (na jó, néha WoT-ozni is jó
).
az elmúlt 2,5 hónapban nem WoT-oztam, tegnap néztem meg az angol tankokat, meg az új fizikát. fizika tetszik, angol tankok egyelőre kevésbé. Ami nem tetszik még, az a grafika agyzsibbasztó csillogása, és az új techtree. viszont végre megint van normális FPS. Már majdnem annyi, mint a béta alatt volt kb. 2 éve. Hiába no, fejlődik a technika! -
Paul119
addikt
remélem ezt a serene isten verése pályát gyorsan ki törlik..
-
myckey
veterán
de mi a problémád?
az hogy kilőnek?
vagy az,hogy a semmiből?mindkettő természetes dolog ebben a játékban.
helyezkedj jobban......ha nem is látsz ellenfelet,ne menj olyan helyre,ahol elképzelhető,hogy vannak többen.pláne,ha az egész térképen alig van 1-2 piros....akkor tuti,hogy bújócskáznak..iylenkor pedig a semmiből kapod az áldást,ha véletlen eltévedsz valamerre.vagy ott az Arty is.
teljesen általános dolog,a counter artyzás....legnagyobb móka,mikor te figyeled a jó helyeket,az ellen artyja lő egyet.....nem megy el a barom,és te pedig kilövöd a semmiből...egyébként ja! a spot rendszer kaki,de há ez van...én is szoktam agyfaszt kapni.de inkább lőjenek ki a semmiből,mint hulljon el a csapatom 2-3 perc alatt
-
virkir
veterán
Meg közben az is eszembe jutott, hogy az arty-nak van egy olyan tulajdonsága, ha blindre talál akkor nem látod a robbanást ergo érdemes a következőt is oda lőni.
Alap, ha meglőnek, főleg arty akkor mozogni kell mert simán jöhet a következő ugyan oda.#25436
A tudatlanság az amit leírsz csak te pont nem annak néztél utána aminek kellett volna.
Ezek a csodcsíter programok semmi másról nem szólnak csak a lehúzásról.
Gondolj bele ha működnének akkor nem lenne tele a net ingyenesen letölthető helyekkel? -
luke.
aktív tag
válasz
diegho #25432 üzenetére
A tudatlanság az ha nem nézel utána furcsaságoknak. Ha megteszed te is rábukkansz érdekességekre... nincs olyan online játék amire nincsennek ilyen dolgok.
(#25435) HeZzZ Fölösleges aranyat vásárolni. Én nem vagyok klántag mégis ha csak simán kinapizom a tankjaimat akkor az minden nap simán 150-200 ezer ezüst bevétel. Századba délután néha szoktam menni (elég sokan hívnak, mert elégedettek a játékommal) ott 75%-85% a nyerés onnan plusz folyik be az ezüst. Egyetlen probléma a sok XP ami kell a köv. szintű tankhoz az lassú de ki lehet várni.
-
HeZzZ
senior tag
válasz
diegho #25410 üzenetére
#25410 diegho
azért mert, nagyon ügyes a WG.
kialakította úgy a játékot, hogy free-mmo ként elkezdjék játszni. akiknek bejön a játék, az fejlődik és fejlődik egyre.
míg nem elér tier 8 hoz.
tegyük fel van a garázsában eg ytier 8 as hevi, egy 6-7-8 td, meg egy 6 os arty.
itt fognak jelentkezni a minuszos körök egyre gyakrabban. pláne ha közösséégben is van, ahol gyakorlóznak, századoznak stb stb. azok mind viszik a pénzt.mivel elment idáig, tehát érdekli a játék. el kell gondolkozzon hogy mit csináljon az egyre növekvő XP követelményekkel, és az egyre fogyó pénzzel. megáll itt, és hiába a vágy a nagy tankok után, csak a csatatéren fogja őket nézni ahogy más tolja velük. vagy elgondolkozik a pénzbefektetésen. legyen az fiók vagy tank, mindegy.
nem lehetetlen egyetlen forint nélkül játszani. de ha valaki klántag, tehát nem egyedül vagy 2 fős platoonokba rója a köröket ezer meg ezer csatákon keresztül akkor, bizony a pénz csak fogy. esetleg vért izzadva farmolással lehet tartani a nagoyn nagyon csekély növekedést, kv-1el kv-2 vel pz4 el stb.
és ezért modntam hogy okos a WG, mert baromi jól kitalálta.
sosem gondoltam volan hogy én is fizetni fogok a játékba, de mostanra már van type59 em löwém, meg nemegyszer fizettem a prém fiókért is. mert igy tudom tartani a fejlődést, és így tudok aktív tag lenni a CW ken századokon, illetve gyakorlókon.
-
virkir
veterán
Ilyen nem létezik.
Jó lenne egy replay vagy legalább screenshot de khm... ezek általában nem szoktak lenni.
Aztán azért mert te nem láttad az esetleges spottert ő még lazán mutathatta az egész csapatot.
És... volt/van tudtommal két pályán olyan bug, ha a kezdőkör mellett egy bizonyos pontra áll tank akkor az ellenfél összes induló tankját pár másodpercre bespotolja.
Meg ahogy Paul119 írja vannak tipikus helyek ahova már csak unalmába odalő az arty ha kicsit is értelmes. -
luke.
aktív tag
Stop!!! Én nem lővök csak elgurulok akárhova és megállok. Neked meg el kell találnod. A bizonyos radar bottal ezt megcsinálta 5x egymás után, 5/5 lővés talált. Ezt írtam nem mást.
Komolyan már ott tart az ember, hogy akkor ő miért ne fizetné ki azt a pár ezret ezért a botért, és simán mondja, hogy "csak random lőtem úgy, hogy minden lővésem talált spot nélkül".
-
-
luke.
aktív tag
válasz
virkir #25420 üzenetére
Ha produkálod azt amit az a játékos akkor fizetek neked egy gold tankot. Bemegyünk ketten gyakorlóba én nehéz tankal te arty-val megállok valahol és találj el. Ha megvan megyek másik helyre és ugyan az a szitú. Ne aggódj fákat nem fogok döntögetni most sem és tereptárgyakat sem rombolok.
(#25425) AlexWolf: radar bot, én is a furcsaságok után kezdtem kutatni és van és működik, és meg lehet venni, találtam olyat aki meg is mutatta.
-
Mondjuk tegnap csibukkal mi is elég érdekes csatában voltunk.
3-3 arty volt malinovka assaultban. mi voltunka védők.
az egyik artynk, lement a domb aljába egy bokorba, kb egyből (francia arty volt kb ott volt 20 mp alatt), másik artynk afk volt az induló dombon a bokrok mögött, a harmadik artynk meg a szélmalom mögött állt.
kb a 1,5 perc végére halott volt mind. 2 ellenséges arty szedte ki őket (egyik 2-t másik1-et) úgy, hogy nem volt ellenséges tank kb a folyóig (ezt azért merem állítani, mert a mi oldalunkon a sok okos előre rohant).
Ja és nem random lövések voltak mert mind a 3-at telibeverték (az egyiket én láttam, a többit a többiek mondták mondták).
Tudom, hogy elvileg mindent a szerver számol, de ez véletlennek túl valószerűtlen volt. -
Fel
addikt
válasz
jano_77 #25419 üzenetére
Nem kell feltölteni.
" Added a new branch of Chinese tanks (17 cars, light, medium and heavy tanks). Light Tank Tier Renault NC-31 is issued along with the slot."
ollie: Hosszú bot, az egyik végén derékszögű törés, itt kell megfogni. Ha sötétben vagy csak a fejed fölé emeled és megpörgeted, ha koppan, akkor ott volt valami...
-
jano_77
nagyúr
Az érkező 8.2 patch-el jönnek ugye a kínai tankok és kap mindenki egy Tier I tankot egy garázs-al.
Ha vkinek van szabad garázs slot-ja, akkor ugye nem abból vesz el a rendszer az ajándék I szintű tankhoz?!?
Mert ha igen, akkor inkább feltöltöm az üres helyeket, nem akarok elbukni egyet sem. -
Djuree
félisten
ez simán benne van a játékban. teljesen szar a spot rendszer, de ezt már párszor átbeszéltük. tőlem 30 méterre eltűnik a tank miközben lövöm, ő persze lát és lő tovább, közelebb megyek és 10 méterről már meglátom megint. ez nem radar bot, csak bug és tele van ilyenekkel a játék.
-
luke.
aktív tag
válasz
virkir #25414 üzenetére
Utálom a kávét. Ez egy olyan cucc amivel spot nélkül látod az ellenfelet és tudod lőni főként arty-val használják. Nézz utána, sokan használják.
Ma idáig csak 8x lőtek ki úgy, hogy fönt volt az álcaháló körülöttem 300 méterre mindenütt saját tankok sehol egy ellen aki spotot adott volna rólam és akkor bumm játék vége. Aztán érdekes módon a tőlem nem messze lővő játékosok is így jártak.Szerk: ÉS olyan 1,5 hónapja amikor kutakodtam ez ügyben gyakorlóban demonstrálta nekem egy játékos arty-val milyen jó is ez. Akárhova mentem ő mindig pontosan tudta hol vagyok. Csak ő és én voltam ben a gyakorló szobába.
-
luke.
aktív tag
Szerintetek mikor oldja meg a wargaming, hogy a radar bot nem múködjön a WoT-ba? Már kezd nagyon unalmas lenni...
-
virkir
veterán
válasz
forras2 #25406 üzenetére
Ahogy ollie írja kizárólag.
2PzIV és egy M4 platoon igen hatásos bír lenni T5-ben és még T6-ban is meghatározó tényező.
Szvsz nem vészes a pontossága annak az ágyúnak csak nem szabad mozgó célpontra lőni vele messzire, T5-től lefelé oneshot minden ha nem szívat a játék és ésszel használva a gold ammo-t még bőven nyereséges prémium nélkül is.HeZzZ
úgy értem tier 8 tól indul be a játék komolyabb oldala
Így is lehet nevezni a zöldséggyűjteményt akik prémium nélkül vastagon égetik a creditemet. -
válasz
forras2 #25406 üzenetére
Amióta a 105-össel használom (gold ammóval) a pz4-et, 70+%-os winrátám van vele, és szinte kivétel nélkül 1000 felett van vele a sebzésem, de volt már 3000 felett is. Összeszedtem kb 10-12 top gunt meg 2-3 Radley-Walters-t is. A Shermannal ugyanez a helyzet.
De tény, hogy tök más játékstílust igényel, mert a derp gun pontatlan, így kizárólag közelharcban lehet használni, ahhoz meg több skill kell, mint a sniperkedéshez. Viszont priceless, mikor egylövésezed a stugot, vagy bármelyik tier 4-es tankot, a tier 5-ösök meg 2 lövésből állnak. Szóval ilyenkor nagy a wtf faktor az ellenfélnél.
-
forras2
őstag
válasz
virkir #25398 üzenetére
105-össel a PzIV-et?
Amúgy már csak elvből sem veszem vissza.
Nagyon jó köröket mentem a PzIV-el. Azzal tartom az xp rekordomat, azzal tartom a kill/kör rekordomat.
Inkább meghagyom így a PzIV-et a tudatomban, hogy jó tank volt, minthogy vissza veszem, azt csalódjak ebben isHeZzZ
Azaz csak Tier8-tól nevezed a gépeket tankoknak?Djuree
Ahhoz képest, amilyen volt, határozottan az -
-
Timyyy
őstag
válasz
Napfénysüti #25399 üzenetére
Jó gyorsan haladsz, gratula
Más...
Valaki jönne platoonba kb délig? -
HeZzZ
senior tag
válasz
csaabz #25401 üzenetére
igen igen én csak arra értettem. nekem a tank szó 8 tol kezdodik
heavybe nagyon jok lesznek, nem ugy mint az angolok. med ágon pedig oroszos lesz, de mindegyiknek a kerek type felé toronnyal amire mondták hogy eszméletlenül pattogos lesz. viszont tenyleg kell majd kompromisszumokat kötni.
-
HeZzZ
senior tag
IS7 el volt egy annyira jó köröm hogy nem igaz.
a jgpze100 4x is lepattant abbol kettő. face-to-face. közben még egy e75 is kellemetlenkedett. Végül én nyertem.
ezért mondják a legjobb tanulnak még mindig
-
csaabz
őstag
Nem tudom, nézted-e azt a videot, ami részletesen bemutatja a kínai tankokat. A mediumokról például azt írják, hogy lassúak és könnyen átlőhetőek lesznek. Cserébe erős ágyúval.
A heavyk meg sztem csak tier 7-8 felett lesznek jók. Azok is csak akkor, ha nem felejtenek bennük 1-2 hitboxot...
Aktív témák
Hirdetés
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest