- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Paul119
addikt
oh a kedves wg levele
Your clan emblem violates our Game Rules and EULA, and as such, we require it to be changed.
The emblem has been removed and can be replaced by yourself, through the clan tools.Your clan name violates our Game Rules and EULA, and as such, we require it to be changed.
Restrictions have been placed on your account until this matter can be cleared up.
Please provide us with a new name which abides by our naming policies.
ühüm... kedvesek -
Tomi0703
addikt
válasz
robogo81 #25520 üzenetére
ahogy mar leirtak, valamivel mozgekonyabb es gyorsabb (top motorral termeszetesen) mint a kv1. eros pancel, pattognak is majd rola rendesen. agyuja szerintem jo. celzasi ido kicsit lassu de meg lehet gyorsitani. nekem viszont mostanaban eloszeretettel (szinte minden korben) serul az uzemanyagtank. lancolni is szeretik. legenysegnek en mindenkinek javitast adtam (lanc vegett) kiveve a vezetonek mert neki kuplung egetot. nagyon jo kis tank en imadom.
-
D.Orion
veterán
Végre sikerült mennem egy igazi T8 csatás spotter kört M5 Stuart-al. 2100dmg-t osztottak ki(4 tankra, ebből SP kapott 1100at, T20 meg 920at) az én felderítésemből(én nem is sebeztem senkit, lőni se lőttem csak a végén poénból KV3-ra) és ezért 530xp-t kaptam. Plusz a scout medal, de mint tudjuk medálért nem jár plusz xp.
Előtte azért mentem egy olyan csatát ahol top tank(hetzer, B1 M3 lee, többi mind kisebb szintű) voltam és 743sebzésért(spott sebzés nem volt) 808xp-t kaptam. Itt volt 4 killem, de ugye elvileg ezért sem jár plusz xp.
Mind két csatában életben maradtam.
(sarkítva)
2100spot dmg~530xp
743dmg~808xp
(sarkítva)
A lényeg: a rendszer jutalmazza a spottolást, de nem olyan elfogult mértékben, mint ahogy azt sokan gondolják. -
-
diegho
nagyúr
válasz
-vitya- #25585 üzenetére
Persze lehet, csak nem szemből és persze gyorsan lő, csak ugyebár spotolnak van pár másodperced és halott vagy, mert se páncélzat, se hp, viszont lehet vele csodás 240-eket sebezgetni, ha éppen átüt.
Plasticbomb Szotyi18 a neve? Az a magyar 3-as type platoon elég komolyan elcseszte a játékukat.
-
joergie
őstag
válasz
psycroptic #25468 üzenetére
Elszívok egy cigit és tolok pár kört valami OP tier10el
-
Tomi0703
addikt
válasz
Djuree #25545 üzenetére
az ilyenekbe en nem szoktam beleloni hanem ha valahogy vissza tudok menni, akkor altalaban o oda megy a helyemre. en pedig beallok moge es nem engedem, hogy visszajojjon. volt mar, hogy tortent ilyen. kb 100 hp-m maradt mire visszaengedett majd bealltam moge es nezzem ahogy lovik. bar altalaban ha annyira csokken a hp-ja mint nekem akkor visszaengedem. majd legkozelebb tanul belole...
-
gzbotii
nagyúr
Az a csodalatos erzes, amikor egymas utan 2 gold amot lo melle a KV-1 a 122mm agyuval, ugy, hogy az ellenfel egyhelyben all, a cel minmalisra szukult es 80% fedi az ellenfelet..
-
diegho
nagyúr
válasz
-vitya- #25572 üzenetére
Na azért ez stock állapotban tényleg brutál szar. 219pen 320dmg az ágyúja, nos azzal szemből tier10 csatában sok sikert, de én nem adtam fel, szépen összeszedtem rá az ágyúra valót (szerintem én vagyok az egyetlen barom, aki 350ezer freexp-vel - amit nem gyűjt semmire, csak van - szív stock tankokkal) és most már egész tűrhető.
Itt egy 6k dmg-es kör vele: [link]
-
GaburroSan
aktív tag
Az új medálokról volt már szó? Ha nem akkor itt vannak!
Lucky – Witness the destruction of an enemy vehicle by an enemy team player. You must be 10 meters or less from the enemy vehicle at the moment of its destruction.
Cool-Headed – Survive at least 10 ricochets and non-penetrations in a row from enemy team players.
Spartan - Survive a ricochet or non-penetration from an enemy team player. Your vehicle must have less than 10% of its hit points left.
Ranger - Destroy all enemy light tanks (at least 3) in the course of one battle.
-
A scoutok nekem sem, valahogy nem nagyon megy velük. Bár valahogy mégis kiszenvedtem a T-50-2-t, azért jó az néha trollkodni. A játék elején amúgy a medeket szerettem jobban, aztán egy idő után rájöttem, hogy a heavykkel jobban megy (valóban, a medekkel sem vagyok túl jó).
mod: ej, mennyi szóismétlés
-
Mcray
senior tag
Hát ez az. Engem is ez foglalkoztat. Nem csak úgy a levegőbe anyáznak hanem mintha tudnák honnan vagyok. Lehet kevesebbet kéne az EU fórumon irkálnom, mert ott látják a zászlót. Egyre több antipró játékos rohangál az EU fórumon és ha már a játékban nem tud, akkor a fórumon aláz másokat a piros gombbal
Ott legalább tud napi 5 killt csinálni
-
vbbb
őstag
Nem semmi, én nem tartok meg olyan sokat mert nincs sok időm játszani. Viszont majdnem minden ágat húzok egyszerre a scout tankok kivételével...a T-50 meg a Leo-nál feladtam, nem nekem valók.
(#25576) Mcray :
Szard le őket....egy időben engem is foglalkoztatott, de akkor keményebben kell visszaszólni és abbahagyják általában.
-
vhw
addikt
Azt honnan tudják, hogy magyar vagy?
Nekem egyetlen tankomon (FCM) volt kint egy hónapig a magyar zászló (amiből direktbe következtethettek rá, de ezelőtt is tagja voltam 3 magyar klánnak, akkor se ért sértés emiatt)
Vagy 100-150 csatát mentem vele így.
Azért elég gyakori volt a 3-4-5... killes csata vele, na meg virított a 60%-os győzelmi arány. Mégis csak 1-2 alkalommal fordult elő, hogy megszóltak, akkoris angolul és akkoris azért mert premium tankkal követtem el ármányos tetteimet (ezeket konkrétan zöld effes kis BT-2, Tetrarch hősőktől, akiknek ezúttal nem jött össze a noobok szisztematikus bezúzása, mert a másik oldalon is volt aki észnél volt) -
-
diegho
nagyúr
Nemrég nagyon leszidtam a SU-122-54et, nos kellett kb 80 csata mire rákerült a nagy löveg, azóta egész jó kis TD lett, nem egy 704 szint, de használható.
-
válasz
HungAryan #25546 üzenetére
Nekem mindegy, mert én minden tankot új legénységgel kezdek, mert minden tankot megtartok tier 5-től.
(#25556) +SoulRiever-: az E2-vel inkább heavy stílusban kell játszani, mert lomhább, és eléggé acélos a frontpáncélzata (bár a gyenge, 128-as pen miatt bajban leszel tier 6 felett). Az E8 egy igazi med, agilis és gyors.
(#25560) Mcray: hova írnak ezek? privátban kapod?
-
SoulReaver
veterán
Kösz srácok
Am. valószínű, hogy mind2-t ki kell fejlesztenem, mert csak úgy lesz elite a sima M4.
De jobban húz a szívem a E2 felé..
mégis csak erősebb a páncélja. De azt nem értem, hogy a második tornya miért lesz gyengébb oldalt és hátul... :S
-
Djuree
félisten
néha engem is lecsitereznek meg reportolnak hogy csalok
erre írják hogy report mert csal, és van hogy ezért többen is reportolnak
hülyék ezek. nem bírják elviselni ha 6-os tankkal lövöm ki a 8-as tankjukat, mert amatőrök és rosszul vannak befordulva vagy sehogy. nem foglalkozok velük, már lepattannak.
-
myckey
veterán
válasz
Enzolord #25561 üzenetére
na de ha egyszer mindkettőbe van jó...most akkor nem írhatom,hogy szar az egyik vagy másik.
stílus függő.
de akkor azt mondom,hogy az erősebb páncél,jobban játszható....viszont lassabb...
persze ez nem KV lassúság....hanem ilyen SuperPershing féle...+SoulRiever-:
az a 2. torony nem zavaró....egyáltalán.nem annyira számottevő.nem úgy jön ki,ahogy papíron le vagyon írva.
egyébként 1. toronnyal is szokták használni az emberkék. -
Mcray
senior tag
Srácok nem tudjátok milyen új divat van születőben a játékban?
Eddig a kutya sem szólt hozzám, most meg az elmúlt egy hónapban vagy 10 megjegyzést kaptam. Ebből egyetlen volt pozitív
+ = Jé, azannyát, de jól tolod KV-1S-sel. 82% győzelmi ráta vele. Az szép
- = Na nézzed az elitista köcsögöt.
Jó a kicsiket erőszakolni mi, köcsög?
Játék után rámírt: Ignore listára tettelek te paraszt csíter
K. Anyád ba...ad szájba hülye magyar G.cistb.
Pár Szlovák, Cse, Lengyel, Román egyén szidalmát, a platoon társaim fordították le nekem.
Egyrészt szinte mind magyarul írja, illetve minden második szerint elitista csíter (Az meg mit jelent) vagyok.
Közös jellemzőjük, hogy nagy részük Magyar illetve szomszédos országi gyűlöletet keltő egyén, másrészt mindegyik 50% alatti globális győzelmi aránnyal rendelkezik.
Egyiket sem provokáltam, csak odagurultam, "beangléztam", hagytam, hogy lepattanjon és megadtam neki a kegyelemdöfést (Ha nem én szedtem le full HP-ről).
Diegho!
Te is tapasztalsz ilyet? Ez a 60% győzelmi rátának köszönhető vagy csak szimplán így mutatják a világnak, milyen fejlett egyének jönnek kis hazánkból és környékéről? -
myckey
veterán
válasz
SoulReaver #25556 üzenetére
nekem mindkettő megvan...
az egyik strapabíró...a másik viszont fürge.
nos én mindkettőt szerettem.
E2 fun tud lenni....elöl igen jól páncélozott...pláne ha top tr vagy....mész előre,a lövedékek meg pattognak.
E8 is jó,mert könnyen tudsz vele helyet változtatnisztm mindkettőt nyomassad
Mcray:
én mostanában szoktam magán csaton elküldeni őket a jó b...p....
nem tehetek róla...annyira,de annyira felb.....nem tudom magam visszafogni.
persze nem rendszeresen,csak ha igazán nagy idiótával akadok össze....ami viszont mostanában eléggé gyakori -
jano_77
nagyúr
válasz
E2-t többet látni a csatákban mint E8 - én mondjuk ennek ellenére utóbbit választottam, egyenlőre.
E2 keményebb, míg E8 gyorsabb, fürgébb.
E8 sajnos kevésbé pattogós, de azért elő fordul néha. -
Enzolord
addikt
válasz
Mi szakaszban toltuk 3man az E2-t...
Hihetetlen jó tudott lenni..
Lassabb, mint az E8 de pattog az eleje, és igen masszív..
Nincs összehasonlítási alap, de én az E2-t ajánlom.. -
Napfénysüti
nagyúr
Kapaszkodjatok meg: most találkoztam egy 16k csatás 43%-os 400 effes T95-el T9-es csatában.
Na rá nem lehetett mondani hogy alig játszik és azért gyenge. Ellennél volt a vége 15-3 lett ide. -
A hozzászólásod első felét én is írhattam volna , együtt érzek veled.
Hogy ne csak off legyek .: Anno még bétában kezdtem játszani és hát így utólag úgy érzem ott nem sokat tettem a játékhoz. Nekem simán kelett vagy 3K csata + ez a fórum és szakaszozás , hogy mostmár azért hozzá tudok rakni én is valamit a csataákhoz. Szerintem sokan vannak így ezzel !
-
HungAryan
tag
Azon gondolkoztatok már amúgy, hogy mekkora szívás lesz képzés szempontjából az új amcsi ág?
Átképeztem a legénységet a RAM II-ból az M7-re, ez eddig rendben.
Na, de utána át kell képeznem majd light-ra, majd med-re, a legvégén meg heavy-re.
Fantasztikus legénysége lesz annak, aki nem eleve jól képzett embereket használ... -
Djuree
félisten
az ilyen blokkoló idiótáktól mindig felmegy bennem a pumpa és belelövök egyet, vagy többet ha nem érti a dolgot. cs-ben is volt sok ilyen, ott kezdett el idegesíteni a dolog. van olyan akibe belelövök blokkolás után és fel se tűnik neki hogy meglőttem
na ezek az igazán hülyék akiknek fogalmuk sincs hol vannak.
ez a blokkolás dolog pedig annyira egyértelmű, nem képzelem magam Napóleonnak, hogy taktikai zseni lennék, de ez olyan alap dolog amit mindenkinek tudni kéne aki belép a játékba. és hány ilyen van? minden nap van 1-2 ilyen. van aki direkt a seggembe áll hogy még véletlenül se tudjak fedezékbe tolatni. erre van amúgy a rézsút állás amit legalább sokan ismernek, ami valahogy így néz ki: / / / / így nem blokkolják egymást és mégis tud mindenki lőni meg kinézegetni. -
Bingisz
addikt
válasz
Napfénysüti #25522 üzenetére
A mellékelt ábra szerint ő az.
Alexwolf: Aki lenyom 6000 csatát az már pont nem az a kategória amit te leírsz. -
GeGexx
aktív tag
Ha egy legénységet átképzek egy másik tank használatára attól még tudja használni az eredeti tankot?
-
myckey
veterán
AlexWolf!
ezt nekem szántad?
de miért?
én ne mis vagyok benne a témábaszerintem nem nekem.....nem inkább dieghonak akartad címezni?
-
Mcray
senior tag
válasz
AlexWolf #25534 üzenetére
Nem értek egyet egy cseppet sem.
Napi max 3 órát játszom, de inkább 2 órát. A lányom a hátamon mászik és néha nagy párnával tarkón vág, rángatja a kezem stb. A feleségem 1 óra játék után folyamatosan ordít, hogy "MINDIG AZ A K_RVA JÁTÉK, VELEM NEM FOGLALKOZOL" és én is munka után fáradtan kezdek játszani, miután megetettem, megfürdettem és megpróbáltam letenni a lányom aludni ( ugye ez nem mindig jön össze, mint fent olvasható)
Kb 5-6000 csatát tisztán tök egyedül játszottam végig (mert nem tudtam mi az hogy szákasz vagy század) és már 500 csata után hasonló eredményeim voltak mint most.
Ahhoz, hogy valaki 46%-ot tudjon felmutatni az kell, hogy ne legyen se agya (elnézést kérek. Nem személyeskedés), se reflexe egy ilyen játékhoz. Ezek miatt bukom el a csatáim 40%-át, mert túl kevés vagyok hogy változtassak ha egy ilyen top pléer a top tier tankunk és Löwével lövöldözi a madarakat és a vízben a saját árnyékát...
Én is követek el hibákat, de nem akkorát és nem annyit, hogy több száz vagy több ezer játék miattam ússzon el 14 másik embernek.
-
válasz
AlexWolf #25534 üzenetére
Pedig tényleg vannak, akik aktívan tesznek a vereségért, mindezt úgy, hogy győzni akarnak, és nincsenek is tisztában azzal, hogy kárt okoznak a saját csapatuknak. Ilyenek pl. azok, akik blokkolnak téged, amikor vissza akarsz tolatni fedezékbe. A legtöbben nem szándékosan csinálják, hanem egyszerűen nem gondolkoznak.
-
válasz
myckey #25527 üzenetére
Szerintem ez a következő módon fordulhat csak elő (mert ugye ott a másik 14 játékos, aki egyensúlyba hozhatja a csatát akkor is ha valaki balfax )
Tehát.
Vannak emberek, akik naponta este mondjuk csak fél-1 órát tudnak játszani, munka után, fáradtan, esetleg gyerekekkel körülvéve, és nem napi tizeniksz órát a munkahelyen és otthon is.
Ezeknek az embereknek nincs idejük arra, hogy belemelegedjenek a tankvezetés csodás világába, hanem hazamennek tolnak mondjuk 10 kört, amiből jó eséllyel van mondjuk 6 bukó 4 nyertes (mert ugye szopóág nincs, csak béna játékosok...sicc). De mivel minden nap kb ennyit tud játszani, és kb ilyen arányokkal előfordulhat simán az, hogy a nyerési %-a nem 60% körüli, csak mondjuk 45-50%.
De azok a büdös életben nem fogják felfogni ezt, akik egyetem vagy éppen munka alatt/helyett + után egész nap csak WoToznak, így minden tank és minden pálya a kisujjukban van. Az ő szemükben a 45-50%-os emberek béna balfaxok lesznek, akiknek nincs helyük a világban. Legalább is az ő világukban.Az megint más kérdés, hogy nem szabad velük foglalkozni. Mindenki úgy játsszon, ahogy neki tetszik!
(Tudom könnyen jár a szám, hiszen kihagytam vagy 2,5 hónapot, így elhalványultak azok a rossz emlékek, amikor pont egy vagy több, nagyon nem pro játékos miatt buktunk köröket.)
UFF
-
HungAryan
tag
Próbáld meg letölteni valamelyiket.
Kíváncsiságból múltkor megnéztem jó pár ilyen oldalt, mert valahol olvastam, hogy hack-re panaszkodtak.
Mind arra mennek, hogy küldj valami jó kis emelt díjas SMS-t nekik. Ott is ez van, ahol le tudod tölteni a cuccot, csak a kicsomagoláshoz szükséges jelszó hiányzik.Mivel szerver oldalon van számolva szinte minden, ezért elég nehéz lenne megvalósítani akármilyen belepiszkálást. Gondolj bele, hogy hogyan töltöd fel az egyenleged arannyal vagy kredittel, amikor kívülről nem nagyon férsz hozzá az adatbázisukhoz szerintem.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
diegho #25525 üzenetére
Igyekeztem finoman fogalmazni.
Viszont elnézve sokszor a játékosfelhozatalt nem hinném hogy a nagyon alacsony win rátások a vereségért játszanának szimplán csak nem gondolkodnak vagy ennyit tudnak.
Azt már mondjuk én sem értem mi a jó abban ha valaki sokkal többször kap ki mint ahányszor nyer. Egy idő után elég bosszantó tud lenni még napi szinten is ha sok a bukó. -
myckey
veterán
válasz
robogo81 #25520 üzenetére
T-150
Talán egy hangyafasznyival jobban mozog mint a KV1...de lehet csak én képzelem be.....
Igen erős páncélzat.
Jó ágyú.Persze nem céloz gyorsan,de azon lehet faragni.....
Jól forgatva kész erődítmény.....akár a többi KV tank. (kivéve KV2)
Nem igazán szoktak a modulok sérülni.legalább is nálam nem számottevő.
célzás,töltés,szellőzés...ezek ajánlottak rá.
embereknek pedig javítás,mert szeretik láncolni.meg persze a többi egyéb skill,idővel...307 csatám van vele....54% win.
csak azért,hogy ne a levegőbe beszéljekDiegho:
"Ez már NAGYON átlag alatti! 46%-ot csak úgy lehet elérni, ha direkt a bukásért játszol, vagy nem is tudom... ez már felfoghatatlan kategória..."nem akarok beleszólni,de ez meg a lónak a másik oldala.....vereségért játszani...ne már
-
diegho
nagyúr
válasz
Napfénysüti #25522 üzenetére
Ez már NAGYON átlag alatti! 46%-ot csak úgy lehet elérni, ha direkt a bukásért játszol, vagy nem is tudom... ez már felfoghatatlan kategória...
-
emre
veterán
itt meg a használati utasítás , meg itt
Ollie
Az első hsz-ben ez a link már nem él. Esetleg szedjed ki onnét."Wargaming warns players about fraudulent sites offers!!!"
-
robogo81
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy pár kérdésem:
A vélemények érdekelnének pro/kontra 2 tankról:
Su-85,meg a t-150,(lehetőleg ne azt,hogy kerüld el jó messzire,hanem hogy ha meglenne mire számítsak).
A forgótornyos Td-röl tapasztalat.
Meg hogy megéri-e megvenni a T25 prém tankot? Jól keres?Előre is köszönöm.
-
diegho
nagyúr
Minden csatám random és 61%, így válaszolok.
HungAryan tudom milyenek voltak, tegnap már meg is jelent a klánunkban egy egyén az ignore listámról, 322 tag volt. Régebben is volt nálunk pár, aki szeretett elég sokat magyarázni csaták közben, de szóltam nekik, hogy fejezzék már be, ne égessük magunkat. Van amikor én is szólok, ha valaki oltári nagy marhaságot csinál és elmegy rajta a meccs, de nem ugatom végig a csatákat, 322-ből pedig ismertem pár olyant, aki sportot űzött ebből.
-
HeZzZ
senior tag
tudnátok mondani egy CW aktív - aktív életű klánt? megfelelő tankokkak keresgélek egy érdemes lehetőséget.
-
Enzolord
addikt
válasz
HungAryan #25506 üzenetére
Minden Onlány játékban megvannak ezek a kiber szájkaratésok akik itt tudják kitombolni magukat, és önbizalomhiányukat, valamint a rengeteg komplexusukat a való világból ezzel akarják ellensúlyozni, hogy a játékban kevésbé jó játékosokat, vagy csak szimplán a többieket alázzák...
-
luke.
aktív tag
Ha 50%-os győzelmi arányom van akkor az milyen? És 6000 csatámból 5500 random úgy válaszolj. Szerintem jónak számít.
Timyyy az a hsz nem az enyém amit írtál, de várom majd az eredményt. Tőlem csak pár cálaszt és pár random csata statot találsz.
-
gzbotii
nagyúr
Elovettem a jo oreg Hetzert es a sok KV1 kinlodas utan futtam egy elvezetes kort...3kill + 2 sezese
Lenyeg, hogy: ELVEZTEm!
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest