- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Tudnám egyes idióták mit élveznek azon ha neki mennek a csapattársnak.
Állok m18-l. Már egy ideje. Su85 nekem jön oldalról. Még azt se lehet mondani, hogy el volt forditva a tornya.
Franc megeszi az idiótákat. -
Paul119
addikt
ez csalás hogy 3x xp
mellesleg szép rekord ilyet még én sem csináltamDefeat
Battle: Highway 2012. november 18. 19:36:00
Vehicle: IS-7
Experience received: 171
Credits received: 11 157
kellett nekem meg nyikkanni... nagyban döcögök ki a síneknél hátul erre pukk...gw tiger ammo rackolt -
Hát ez jó volt.
Victory!
Battle: Mountain Pass 2012. november 18. 20:22:06
Vehicle: KV-2
Experience received: 135 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 0Nem, nem lőttek ki, csak egyszerűen olyan lassú a KV-2, hogy mindenkit kilőttek, mielőtt egyáltalán rálőhettem volna valakire. Egyszer tudtam lőni, akkor természetesen pattantam a 200-as pennel a Chruchillről...
-
Paul119
addikt
válasz
GaburroSan #24970 üzenetére
20-24k körül, modul sérülésektől függ de ma mentem olyan kört prém nélkül 40k és a javítás 200kredit
ja kicsit elvesztettem a fejem mikor már 3. csatában így döglöttem meg így,volt egy másik magyar srác is az ellen oldalán ,kérdezte milyen mondom fogadjunk hogy 2x tuti be fogok gyulladni,azt mondta jelezzem ha megtörtént..patrikgtaivs: nem lehet hogy inkább a benzin tankon gyengítettek valamit ?
-
diegho
nagyúr
Kik köszöntek rám ma annak a csodálatos csatának az elején, aminek kimenetelét már a számláló elindulása előtt megmondtam, pedig xvm mod nincs fent?! (a bat-ünk pingelt egy útvonalat, hogy hová fog menni, azt mondtam stieger-nek, hogy 14:00-kor már másik csatában lesz másik tankkal, 14:22-kor meg is halt, szóval mire abban a csatában 14:00-ra ért a számláló tényleg másik csatában volt) Valaki hivatkozott arra, hogy ph-ról "ismer".
-
GaburroSan
aktív tag
válasz
Plasticbomb #24984 üzenetére
nem jó vigyázni kell vele mert ha nekimész akkor kigyullad!!! Mint 1 hímestojás!
-
Plasticbomb
addikt
válasz
GaburroSan #24981 üzenetére
És milyen gyorsulása lenne, csak kb megállni nem lehetne velük...XD 80annal átrongyolsz egy másik tankon...XD
-
Djuree
félisten
válasz
GaburroSan #24981 üzenetére
hát kb.
-
Djuree
félisten
válasz
Patrick76496 #24969 üzenetére
mit szarakodnak már? nitro-t neki vagy kerozint, hagy égjen, sőt robbanjon
-
GaburroSan
aktív tag
válasz
Patrick76496 #24975 üzenetére
Ma már nem mert most nagyon rá hajtottam az Is-7re! Még kell 10k xp!
-
kanyipicske
tag
válasz
homeless09 #24976 üzenetére
Én mindig megijedtek tőlük, ha kevesebb mint 100 életem van.
-
Patrick76496
őstag
válasz
GaburroSan #24970 üzenetére
Heló! Láttam, hogy hasonló statisztikával rendelkező játékos vagy hasonló tankokkal, ezért arra gondoltam, hogy megkérdezem lenne kedved szakaszba jönni? Avval mennénk amivel te szeretnél, nekem is van Type meg IS-8.
Játékban a nevem Patrick76496. Üdv!
Basszus ezt privátba akartam.
-
Fel
addikt
Az eddigi legjobb kör a Centurionnal:
Victory!
Battle: Widepark 2012. november 18. 18:57:15
Vehicle: Centurion Mk. I
Experience received: 1 825
Credits received: 47 085
Battle Achievements: Master GunnerReplay: [link]
A 17 fontos löveggel 3641 sebzést sikerült összepuffogtatni. Az itt elkövetett 5 killel sikerült a kill/battle arányt 1-re feltornászni (21 csata eddig), hiába no, nagyon gyenge az a 150-es átlag sebzés..
Alig várom, hogy lelökhessem róla ezt a stock tornyot, és, hogy megkapja a 20 fontost. -
válasz
Patrick76496 #24969 üzenetére
Hmm lehet, hogy jól teszem, hogy már egy ideje nem játszok az IS-7-tel?
-
D.Orion
veterán
válasz
CptMisi #24966 üzenetére
Nem véletlenül linkeltem be a statját a tankról. Már nekem is szemet szúrt, hogy neki minden brit tank szar. Mondjuk nem tudom, hogy az a 2K XP-s kör mennyire lehetett szar azzal a tankkal, el sem tudom képzelni milyen szenvedés lehetett ilyen eredménytelenül zárni azt a csatát. Az a rengeteg plecsni és a 85%-os találati arány is szörnyű tankra vall.
-
Paul119
addikt
válasz
GaburroSan #24963 üzenetére
-
GaburroSan
aktív tag
Olyan érz6ésem van mintha T43-ban ülnék, vagy a Pantherban! 100-150 csatáig 1szer nem robbantam fel ammorakkel ma meg 4 vagy 5 ször! elkeserítő!
-
Djuree
félisten
válasz
GaburroSan #24955 üzenetére
nekem tetszett az is-8
-
Paul119
addikt
válasz
GaburroSan #24959 üzenetére
volt hogy 1 csatában front találat után 2x ki gyulladtam, de mostanában már nem ég annyit csak a benzin tank sérül,lehet csak a mázli istene van velem ilyenkor
-
Patrick76496
őstag
válasz
GaburroSan #24959 üzenetére
Nekem még nincs IS-7-em, de a többiek által leírt hsz-ekből rá lehet jönni.
Kérdezd Paul119-et, vagy Dobi 562-t, most ők jutnak eszembe, akinek van. 39 csatából az én IS-8-am egyszer sem robbant fel ammo rack miatt.
-
GaburroSan
aktív tag
válasz
Patrick76496 #24958 üzenetére
Köszi!Akkor ez lesz az elsődleges szempont! Mennyire ég az IS-7?
-
válasz
GaburroSan #24955 üzenetére
Na és? Szinte bármelyik tier 9-es tankot ki tudja szendi egy lövésből. Ettől még nem rossz a tank.
-
GaburroSan
aktív tag
GW panther 1 lövéssel kiszedett már unom!!!! "0" páncélja van ennek az IS-8nak. Már lassan rosszab mint a T28 Protom, az volt ilyen!
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #24949 üzenetére
Azzal nem élek túl sok csatát? Akkor erre mit mondasz?
-
Akos96
senior tag
válasz
Stauffenberg #24949 üzenetére
- Merkblatten, 47A/30
-
válasz
GaburroSan #24944 üzenetére
Az IS-8 egy nagyon jó tank.
-
-
Patrick76496
őstag
válasz
GaburroSan #24944 üzenetére
És akkor én mit mondjak, amikor a 100%-os biztonságos elhelyezéssel rendelkező Type 59-emnek robban fel a lőszerrekesze?
Megpróbálom a gammát.
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #24943 üzenetére
Nem tudom mi bajotok a Lee-vel, még a win rátám is jó vele
-
GaburroSan
aktív tag
még 20k xp és eladom ezt a fostalicska IS-8-at!!!Ma már másodszor lőnek ki full hp-ről!
-
Akos96
senior tag
Megtaláltuk az emberi intelligencia maximumát a játékban: az M2 MT végig figyelmesen ügyel arra, nehogy az enemy háta mögött pikkpakk megszerezzük a bázisukat, egyik istenségért sem hajlandó beállni foglalni, óvatosan kikerüli a pontot, de előtte még megvárja, míg a két arty előre megy (nehogymáő).
scyllarus: legyünk pontosak: a Lee ebben a játékban nem tank.
-
Bingisz
addikt
Győzelem!
Csata: Province 2012. november 18. 17:39:55
Jármű: Hotchkiss H35
Szerzett tapasztalat: 2 487 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 10 917
Csatában elért Achievement: Őrjárat, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"14 ellenfélhez volt közöm valami módon. Sajna replay nincs, mert még a cw-s dolgok miatt ki volt kapcsolva és elfelejtettem visszakapcsolni...
-
Plasticbomb
addikt
Az szép. Tier 8 tier 9es csata. Mi oldalunkon 4en haltak meg, a másikon 3an. És így nyert az enemy.......
-
Plasticbomb
addikt
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ez valam,i isteni idegnyugtatás most.. T34el folyton nyerek, és folyton 50+os köröket lazán hozok legalább 3 killel... csoda történt!!!!XD
-
csaabz
őstag
Óriási szenvedés ez a Caernarvon, bármi átüti bárhonnan. Nem ellensége semmilyen tanknak. Az alpha damage túl alacsony (mint a többi brit tanknak) a tűzgyorsaság pedig ezt nem tudja ellensúlyozni. Lassan fordul és gyakran kap ammo racket.
-
GaburroSan
aktív tag
válasz
Stauffenberg #24932 üzenetére
T7-től kezdődnek igazán a kínaiak addig Orosz technológia!
-
Akos96
senior tag
Ez az M3 Lee csak szerintem egy kupac trágya, vagy más is ezen a véleményen van?
-
Stauffenberg
nagyúr
Tök jó ez a kínai tankokat bemutató videó... gyakorlatilag az egész arról szól, hogy melyik kínai tank melyik (főleg szovjet) típus másolata...
De legalább nem kellett a modellezéssel sokat bíbelődni, csak átfesteni őket és meg is vannak...
-
GaburroSan
aktív tag
válasz
Patrick76496 #24929 üzenetére
Gamma-t állítsd feljebb!
-
Patrick76496
őstag
válasz
GaburroSan #24927 üzenetére
Mitől ilyen fényes Fisherman's Bay-ed?
-
Taragas
aktív tag
válasz
GaburroSan #24920 üzenetére
Korábban valaki mondta, hogy nincs olyan, hogy kill lopàs, mert aki utcsónak lő, azé a kill. Ez az ékes példa bizonyítja az igazam.
-
Plasticbomb
addikt
Ez nálam a T34... Megnyugtató tudat, hogy van akkora penem, hogy átütök vele majd mindenkit... Ráadásul Hogy lehetnek akkora hülyék az emberek, hogy IS-8al meg t110e5-el a lövegpajzsom lövik... holott, ha kinn a lüövegpajzs, akkor majdnem mindig a kupola is lőhető... Az előbb pont így vertem egy fincsi puszit egy m103-ba.. akkorát kapott a kupolájába, hoyg utána már nem tolta ki az orrát sem,, amíg ott voltam, és az artyk le nem szedtek....
-
erikke17
őstag
Ma KV2-vel kritikán alul teljesitek trollgunnal
Átütő lövedék HE ammoval és 200-akat sebez -.- Ez nonszensz..
De mikor T5 csatába dob be akkor inkább AP-t használok mert ugyebár ha jön egy puhatestű és AP betalál esélyesebb, hogy nagyobbat sebez HE-nél, mert mi van ha HE nem hatol be és felületen robban..És még farmolni is jó lehet vele
Vicces mikor kigurul elém belesózok 600-at aztán csak menekül -
GaburroSan
aktív tag
Nem hiszem el!!Lelövöm a Maus-t 12hp-ra erre a T92 kivégzi! Hihetettlen!
-
Elég megnyugtatólag hat a troll gun Heat ammoval az idegeimre:
Victory!
Battle: Sand River 2012. november 18. 16:44:37
Vehicle: PzKpfw IV
Experience received: 1 834
Credits received: 58 306
Battle Achievements: Radley-Walters's medal, Top Gun, SniperA Pz4 csak úgy köpdösi a top gunokat...
Következő:
Victory!
Battle: Lakeville 2012. november 18. 16:53:29
Vehicle: PzKpfw IV
Experience received: 1 861
Credits received: 63 157
Battle Achievements: Radley-Walters's medal, Top Gun, Sniper -
GaburroSan
aktív tag
válasz
homeless09 #24911 üzenetére
Ezért lett vörös!
[link] -
GaburroSan
aktív tag
válasz
marked one94 #24913 üzenetére
Okés! Az nemsokára meglesz!
-
Akos96
senior tag
válasz
Ha már Vörös Hadsereg, ne legyen már ződ.
-
Plasticbomb
addikt
NO, zsír. Ma első csatám IS-8-al, egyból 3 E-75tel kerülök szembe úgy, hogy még csak BL9 van a gépen, és tök egyedül vagyok, mindenki más a sok-sok effesek közül elment lemmingelni...
Maradok inkább S-51nél mára...
-
marked one94
őstag
válasz
GaburroSan #24897 üzenetére
30k xp szerintem elég én kb 35k fogok hogy tuti meglegyen
-
vhw
addikt
válasz
Vörös az idegtől
-
homeless09
őstag
válasz
GaburroSan #24903 üzenetére
Hogyan lett az piros?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Ha nekem 15 FPS van, az mar jo
-
vhw
addikt
-
Patrick76496
őstag
válasz
Paul119 #24820 üzenetére
Ja úgy érthető.
Nekem eddig az ST-I volt a legnagyobb gun depression-nel rendelkező nagy tierű tankom. Az M6-nak is elég jó, lehet meg kéne venni azt a T29-et.
Pár hónapja visszavettem az M2 medium-ot, prokhorovka assault-on nagyon jól jött az a -20-as gun depression.
(#24821) D.Orion: Ennyire jó az a BDR? Én is szerettem, de azért nem ennyire.
A DCA 30 nagyon adja abban a tier-ben, csak az a baj, hogy lassú és papír.
(#24834) ollie: Kb én is ennyit tudtam produkálni egész héten, csak a Type-pal. Remélem a következő hét jobb lesz.
-
Stauffenberg
nagyúr
Oké, hogy a hadiszerencse forgandó, nade, hogy a KV-3-mal kilövök 16 lövedéket és mindegyik lepattan vagy átmegy, de nullát rombol...
Na jó, valójában az egyik sebzett is, így a nap első nyertes körét (3x XP-vel) sikerült úgy abszolválni, hogy 270 dmg volt az összes amit bevittem.
-
GaburroSan
aktív tag
válasz
De azért megnyertük!
-
vhw
addikt
válasz
Taragas #24901 üzenetére
A zárolás (fagyás) azt jelenti, hogy egy tét CW csatában kilőtt tank tiertől függően órákra/napokra nem használható tét CW csatában (ilyen a területért vívott csata, vagy a landing döntő). Ettől függetlenül randomban, században tudsz játszani a kérdéses tankoddal.
A zseton pedig nem konkrét személyeket jelöl, hanem a klán CW-re fogható játékosállományát úgy összeségében (T5 tank megszerzése után jár zseton az ember után) amennyi zsetont raksz a kérdéses területre, annyi játékos léphet be abba a csatába, több nem.
-
myckey
veterán
válasz
Chris0321 #24899 üzenetére
nekem 4 csatához volt türelmem....
tr5 be jó volt,mert nagyot sebez a tankom,és egyszerűen tudtam fordítani a csata kimenetelén.
tr4......az a baj,hogy nagyon csapatfüggő....ez a Lee jó TR4 tankok ellen.
De TR5-6 ba...na hát ott ha eggyel is találkozok,akkor vége a játéknak.így csak annyit tudtam kihozni,hogy utolsónak estem el.mást nem lehet,ha sorra lőnek ki mindenkit.majd éjszaka próbálkozom.kevesebb ember=kevesebb ökör.de lehet nem így lesz
-
Taragas
aktív tag
Na srácok cw-s kérdésem lenne megint. Szval azt értem, hogy bizonyos esetben visszakerülnek az adott területre rakott zsetonok a talonba(vesztés, bizonyos esetekben döntetlen), de hogy van ez a tank zárolás? Ha játszol egy tankkal, akkor azt 24 órára(körre) zárolják? Sokszor írjátok hogy kifogynak a tankokból, azért kérdem. Meg oké, hogy egy zseton egy játékosnak felel meg(akinek legalább tier5ös tankja van), de egy adott zseton egy azonosító a játékosra nézve a klánban, tehát egy adott zseton egy bizonyos játékost azonosít, vagy csak a játékosok számát jelöli, akik a klánban klántagok. Tehát pl ha egy területen, amit megtámadtak, van mondjuk 8 zseton, akkor csak az a bizonyos 8 játékos védhet, akit az a 8 zseton azonosít, vagy mondjuk bárki a klánból, aki éppen ráér védeni. Ezekben kérnék segítséget, mert nem értem pontosan hogy is van. Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest