-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
De de, teljesen jól látod.
HeZZZ
Amikor M6-tal kigurul egy KV-1S a sarkon és 40 méterről engem néz, szólok a lányomnak, hogy hozzon nekem a pelenkájából. Ilyenkor úgy nyomom az "S" gombot, hogy kifehéredik az ujjam.
Ha nem egyedül vagyok, hagyom hogy elvonják a figyelmét. Ha egyedül vagyok próbálom kidugni a lánctalpam szélét, hogy eldurrantsa magát, mert ha az megvolt, akkor simán elkapom,míg ő jó ha egy lövést be tud tárazni addig amig szétszedem.Ha ugyanez a KV-1S nem engem néz hanem a másik irányba pásztázik, akkor belövök a test és a torony közé. Jó esetben megöltem a legénységének egy részét vagy teljesen beakasztottam a tornyát és simán elbánok vele.
Egy darab KV-1S, nem ellenfél. 2 darab, amik váltva nyitnak tüzet, le tud radírozni egy 6-7 tankból álló szárnyat.
Aktív témák
- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ha nem egyedül vagyok, hagyom hogy elvonják a figyelmét. Ha egyedül vagyok próbálom kidugni a lánctalpam szélét, hogy eldurrantsa magát, mert ha az megvolt, akkor simán elkapom,míg ő jó ha egy lövést be tud tárazni addig amig szétszedem.