-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
HungAryan
tag
válasz
Patrick76496 #25193 üzenetére
Na, hát ezzel én is vitatkoznék egy kicsit.
Szerintem egyáltalán nem lassú, elfogadható a mozgékonysága, eddig nekem nem okozott gondot.
A páncélzata szerintem neki a legjobb az összes tier VIII-as med közül.
Az ágyúja valóban lassan céloz, de stabilizátorral és jó legénységgel már nem annyira zavaró.
Én mindig oldalról lövök mindenkit vele, ha tehetem. Itt pedig bőven elég a pontossága, nem távolról lövöldözök.
Egyedül a KV-4, ami mindig meg tud szopatni. A segge kivételével sehol nem tudom stabilan átütni.
Ha már itt tartunk, szerencsétlen SP mit szóljon? Neki kevesebb a pen-je és egyáltalán nem lehet med-ként használni a lassúsága miatt. Max. marad a prém. lőszer, de én farmolós tankon nem szívesen használok, mert a maximális kredit szerzés a cél.Ammo rack és gyulladás csak az elején fordult elő nálam. Illetve a gyulladás az akkor, ha poroltó helyett extra üzemanyagot raktam be.
Mióta nem használom, azóta nem sokszor volt szükségem poroltóra.
Úgy látszik ahány ember, annyi vélemény alakul ki egy járműről.
Amiket felsoroltál, azok nekem egyáltalán nem okoztak eddig gondot.
Én nagyon szeretek vele menni, csak az a bajom, hogy néha már unom... -
Napfénysüti
nagyúr
Én meg szegény Patrikkal tegnap azon vitáztam hogy nem értem miért kedvező az MM-je a Type-nak mikor szinte jobbnak tűnik mint egy Pershing.
Bár hozzáteszem nekem nincs Type-om csak Pershingem ezt csak így érzésre mondom azok alapján ahányszor összefutottam vele.
Erre persze mikor tegnap szakaszoztunk 1 az 1-ben ledaráltam egy Type-ot de szerintem ő szimplán csak nem volt túl jó játékos mert én se vagyok jó.Egyébként asszem WoT-os pályafutásom alatt kb tegnap volt a 2. nap amikor az asztalt tudtam volna csapkodni. 3-as szakaszban sem tudtunk egy rendes kört menni annyi szerencsétlennel kerültünk össze. Volt hogy az egész csatában a legtöbbet sebeztem Pershinggel de olyan simán kikaptunk mint a huzat. Pedig nekem volt 2 értelmes szakasztársam de együtt se tudtunk semmit tenni ha a fél csapatunk kill nélkül elhal 3 perc alatt.
Egyszerűen nem értem ilyen T6 felett hogy lehet ennyi ember aki képtelen némi gondolkodásra. Nem unják meg ha kikapnak? Engem egy jó vesztes kör nem zavar ha élvezetes volt a csata és sebeztem meg a társak se voltak rosszak. Ha jobb az ellen nem szégyen kikapni ezzel nincs gond. De mikor bedarálnak mert annyira különböző erősségű játékosokból áll a két csapat az azért bosszantó.
Sz*póágban én sem hiszek itt általában akkor jön egy rossz sorozat ha a mellég rakott társak nagyon gyengék. Ez az ami befolyásol egy csatát. Legalábbis szerintem. -
emre
veterán
válasz
Ezzel tudnék vitatkozni, de majd ha nem mobilrol leszek.
-
-
válasz
A KV-kon nincs spaced armor, nekik csak egyszerűen vastag a páncélzatuk.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Tomi0703 #25180 üzenetére
Kösz, saját készítmény. A teljes XVM-et, vagy csak az xvmconf fájlt?
5 ok, amiért ne vegyen senki Type 59-et:
- Lassú
- Papír
- pontatlan és lassan céloz
- Kicsi az átütés, de mivel lassú is, ezért nem alkalmas flank-elésre, még közel sem érek a tankhoz, már szétlő, sőt néhány tankot még oldalról sem lehet átlőni valszeg a spaced armor-juk miatt (IS-3, IS-6, IS-8, KV-3, KV-4, KV-5, ST-I)
- Nagyon sok a kritikus, rengeteg ammo rack sérülést kap (safe stowage miatt nem robban, de volt már, hogy úgy is elpukkant 500 hp-ról az 50 100 egy lövésétől), állandóan megsérül az üzemanyag tank, ha imád engem a játék, akkor még ki is gyulladErre már csak az tesz rá, hogy egész nap hülyékkel játszottam, 4 fórumtárs tudja igazolni. Röhej, hogy mindig csak 5. feletti próbálkozásra sikerül leszorzózni. Aki meg akarja cáfolni, az holnap este 6-7 után jöjjön be szakaszba egy ugyanilyen médincsájnával.
Más: Vágom már miért van ennyi arty. Az ilyen agyhalottak között nagyon szépen szét lehet csapni, csak kell hozzá egy mininum ötös SPG és jónapot. GwPanther dobálja a sebzést ezerrel, nagyon nagy fun, amikor az E-100-ba küld sorban 600-akat.
Válasz GaburroSan egy régebbi hsz-ére:
Feltoltam fullra a gammát, de csak ennyit értem el:Egyébként fisherman's bay-en mi lehet kezdeni med tankkal azon kívül, hogy bemegyek középre?
-
diegho
nagyúr
Nagyon számít a szint és a tank típus is. Stieger-el szoktunk szakaszozni este, volt, hogy 1000-el többet sebeztem, nem spotoltunk, de mégis ő kapott több xp-t, én 50B voltam ő E-50M. Ma is volt egy bukott csata, én sebeztem 4600-at, ő 1700-at, én spotoltam 600-at, ő 1600-at én kaptam 400xp-t ő 600-at.
-
Stigma.HC
senior tag
Állandóan megtudnak lepni a top tankok a csapatban
, konkrétan az előz meccs egy E75 hősies kempelésén majd arty vadászatán úszott el. Cliff, 1-es pontról indulva én is8-al és egy m103 elgurulunk jobbra a hegyhez, ketten vagyunk, mondom no para majd a többiek megtolják a bal oldalt, addig mi feltartjuk az ellent. Igen ám de az E75 lecövekelt a kezdőnkön egy bokorban, a többiek középen hadakoztak mi meg szembetaláltuk megunkat egy is8, m103, kv5 T30 és is3 csapattal
Persze ahogy azt kell nem csinálták magukat össze mikor megláttak minket és szépen közénk hajtottak mind
gyors elhalálozásunk reményében ami be is következett (bár itt meg kell jegyezni hogy ilyen sokszor még nem pattantak az is8 oldaláról mint most). Szegény T95 társunk középen átverekedte magát de hát itt vége is lett neki hamar mert egyedül maradt. Mikor az ellen már robogott a bázisunk fele az E75 úgy gondolta eljött az ő ideje és nekiindult bal oldat végig a bokroknál, szegény protot a bázison hagyva egyedül
gyors levadászta a két ellenséges artyt és itt vége is lett a játéknak mert befoglalták a bázisunkat.
Ha mondjuk segített volna átverekedni már az elejétől fogva a T95-nek középen és megkerülök hátba támadva az 5-ös fogatot vagy berongyolnak az ellenséghez sima ügy lett volna, de nem jobb volt végignézni ahogy a csapat elhullik és csak akkor cselekedni. -
Fel
addikt
Itt van, hogy mit alkotott. A saját sebzésen kívül nem sokat:
Azt én értem, hogy alacsonyabb tierű, de a készítők elmondása szerint nincs már differenciálás a szerint, hogy milyen tierű lő milyet. Aztán ezt az esetet is tekinthetjük eme állítás ékes cáfolatának..
------------------------------------------------------------
Hát nem szánalmas?
Szerintem nagyon...
-
homeless09
őstag
Rá kell érezni erre a Super Pershinre, de nem rossz kis gép ez. Persze lehetne picit gyorsabb, de egy közepes körrel is hoz 48 ezret(prém acc-al 72 lett volna), mellesleg nekem külsőre baszottul tetszik
És nem az önmagam vígasztalásaként írom ezt, hogy nem fölöslegesen csaptam el 27 eurót rá
-
myckey
veterán
Menjen a jó édes ....oda a WG meg a nem tudom még kijük....kurva életbe abba
T32-vel 3x penetrálom a tr6 VK-t...sebzés nélkül....10m en belül
ő meg baszki....2 lövésből levett belőlem majd 400-at
tr6 tank.
megbszm ......Aztán Löwe.......
2x lövöm alul....jön fel lejtőn...belátok a sunájába,erre 2 penetrálás sebzés nélkül. -
Napfénysüti
nagyúr
Csúcs a felhozatal megint, hagyom is mára ezt.
-
HungAryan
tag
válasz
Patrick76496 #25175 üzenetére
Köszi. Azért bíztam benne, hogy valami különálló cucc. Nem szeretem ezt a sok felesleges kacatot.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Patrick76496 #25169 üzenetére
most nezem, nehany tank nev at van irva. kva jo!
ezt az uj xvm-et belinkelned?
-
Fel
addikt
Hócipőm tele van néha ezekkel a brit tankokkal... Hova a 'csába nem pakoltak lőszerrekeszt a kedves készítők ezekben?!
Gyakorlatilag mindegy honnan lőnek meg, annak az a vége, hogy lehal az ammo rack.
A másik gyöngyszem, amin kicsit most felhúztam magam:
Összelövöldözök 3211 sebzést. A többiek még 2000-et sem (4502A-nak ~1800)... A KV-1S-nek 1442-re kap ~200-zal több xp-t... Ennyit számít a kill? Akkor nekiállok én is fraghunterkedni
-
Djuree
félisten
na. mondom ez ellen a csapat ellen nem játszok, csúnyán elvertek volna, nagyon prok voltak. egyszerűen sansztalan lettem volna
-
GeGexx
aktív tag
E-75ben mennyi kell az I. osztályhoz ill. a tank ász jelvényhez?
-
HungAryan
tag
válasz
Ez a mod létezik külön, ami jelzi másodpercben, hogy mennyi idő van vissza a bázis elfoglalásáig?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Ez meglepett nem gondoltam volna hogy a Type-nak könnyített MM-je van.
-
AVarice
tag
KV-1 után ti melyik tankot javasolnátok, illetve melyiknek mi az előnye/hátránya?
-
Patrick76496
őstag
válasz
GaburroSan #25164 üzenetére
Remélem nem igaz.
Basszus mivel szarakodnak még, ha a modellek már kész vannak? Ha valami bug van, azt majd max a teszt szerveren kijavítják. Ez belinkelnéd hol olvastad?
(#25166) Napfénysüti: Igen. Úgy mint az SP, a JT8.8, a KV-5, és az IS-6. A Löwe-t és a T34-et már felrakhatja akár T10-be is.
Tőlem kért segítséget
:
-
Grillo
őstag
válasz
GaburroSan #25164 üzenetére
Hát azért elnézve a bemutatót, nem ez fogja megölni a karácsonyom.
-
GaburroSan
aktív tag
Nah..utánna nèztem, ès nincs jó hírem.Skacok megcsúsztak a Kínai jàrmüvek beillesztèsèvel ezèrt a 8.2 kiadàsa 2013 januàrra csúszik.
-
gzbotii
nagyúr
Mennyi noob van, eszem megall neha.
PzIII/IV-el mentem. Churchill es Churchill I kollegakat az elso(!) percben kiszedtek.
Maradtam en es egy PzIV aki meg ert valamit (mint tank, persze). PzIV hamar elesett. En kilodtem 4-et+2 scout es 2 sebzese (10%-ig).Aztan lattam nincs mas eselyem, foglalas. Egy Pz38nA es en berontunk a bazisba, majd csatlakozik egy A20, Pz38nA hamar leszedtek, en meg 2 kilottem ott..foglalunk. 60nal allunk. Jon egy PzIII/IV..lovom es erre az eszes A20 elindul fele, fel a hegyre. Persze, hogy a foglalas visszaesik 45%-ra...aztan amikor ujra 75% megjott egy PzIII/IV es egy T-34 amik leszedtek engem..aki egyedul maradt a baziban..es ugy altalaban.
Miert kellet kimenni? A 2 Churchill, hogy volt kepes 1p alatt meghalni?
-
válasz
GaburroSan #25144 üzenetére
Én igen, csak nem robbant be.
(#25158) IceMan87: a tehetséget is nézitek, vagy csak felvesztek mindenkit, akinek tier 10 tankja van?
-
válasz
Napfénysüti #25115 üzenetére
A hasát, vagy a vasalódeszkát a tetején.
(#25122) +SoulRiever-: ha szereted a közelharcot, derp gun + heat ammo
(#25128) Enzolord: megoldás, ne menj úgy platoonban, hogy a társa(i)d magadabb tierü tankban ülnek. A Type alapból nem kerül össze Maus-szal.
-
Patrick76496
őstag
Érdekes, nekem is ezen a pályán lett meg a tank ász, úgy tűnik fekszik ennek a járgánynak.
Csak az én köröm top gun-nal és radley-walters-el volt fűszerezve.
(#25125) Enzolord: Nem kevés egy kicsit az a 92 mm-es átütés Tier 5-be?
Én most hagytam abba a Churchill-t, mert keveselltem az ő 110-esét, csak pattog és nyomja a 0 dmg-t a többi nehéz tankba. 700 csatát bírtam ki vele.
Nincs valami hír arról, hogy mikor jön a 8.2 teszt szerver? Hétvégén nem lenne rossz már kínaiakkal játszani.
-
IceMan87
csendes tag
A Pipe of Destiny
és az Akadémiája
tagfelvételt hirdet.
Ha szeretnél tagja lenni egy jó társaságnak, akkor jelentkezz az alábbi elérhetőségen.
A jelentkezésetekbe mindenféleképp írjátok bele az:e-mail címeteket (amit minden nap néztek)
játékon belül használt neveteket
életkorotokat[P.o.D] követelmény:
TeamSpeak 3 kötelező használata
Minimum egy darab tier 10 nehéz vagy közepes tank vagy tier 8 tüzérség.
Maximálisan CW iránti elkötelezettség.
Legyél napi szinten aktív tagja a klánnak.[P.o.D-A] követelmény:
TeamSpeak 3 kötelező használata
Minimum egy darab tier 5 nehéz vagy közepes tank vagy tier 4 tüzérség.
Legyél napi szinten aktív tagja a klánnak.
CW iránti érdeklődés.Érdeklődni és jelentkezni itt lehet:
Weboldalunk:
Köszönettel: Pipe of Destiny vezetősége.
Good luck & Have fun!
-
zoszt
tag
válasz
nagysandor88 #25154 üzenetére
90ezer lett ez, de nem minden kör hoz így. Átlag alatti/körüli játékos vagyok, ez a jobban sikerült csaták közül való, de ebben is lőttem pár lepattanót, ahol rossz helyre céloztam.
Az AMX meg gondolom telefonált vagy ki kellett mennie vagy a lopakodó medálra hajtott. -
myckey
veterán
na TR1-2 be ismét nem tudok csillagozni....
ennyi......
hullanak mint a legyek. -
Paul119
addikt
válasz
nagysandor88 #25152 üzenetére
hát akkor nincs semmi különbség
nem nagyon nézegettem még a gift shoppos dolgokat
-
zoszt
tag
Azt hittem vesztes meccs lesz, de emberünk lehozta a csatát medálokkal. Egy ilyen lopakodós érmet nekem is be kellene szerezni, most már tudom is hogyan kell. Emberünk mindig jókor volt jó helyen.
A visszajátszásnak a legvége érdekes, a többi csak eszetlen top dog lövöldözés, ahogy én láttam. -
Paul119
addikt
válasz
nagysandor88 #25148 üzenetére
a giftesben szerintem kapsz mellé pár ajándékot.. talán 50 aranyas javító készletet stb.. de nem esküszök meg rá
-
Tenken
őstag
válasz
nagysandor88 #25148 üzenetére
Giftshop-os cuccokat tudod másnak is venni.
-
nagysandor88
tag
Mi a különbség, ha a giftshopos 2500-as gold packot veszem és a get gold menü alatti vásárlás között?
-
KaLeun
senior tag
válasz
GaburroSan #25144 üzenetére
Frankón egymás után kapom a ammorack sérüléseket, vmi kis pici scout rálő a lánctalpra, bemondja, hogy track blabla sérülés/szakadás és aztán felvillan az ammorack is.
-
KaLeun
senior tag
Mostanában nem játszottam az amcsi tankjaimmal, csak a fun, uk és bat artyval. Ez most valami új fícsör, hogyha meglövik a T30 vagy a T110E5 első görgőjét akkor automatikusan az ammorack sérülés?
-
-
nagysandor88
tag
válasz
Djuree #25123 üzenetére
Én nem félek tőle, megeszem Cafee-val
Steppes-en voltam, egyedűl mentem a bázist védeni T8-T9 csatában Caffeval. Felbukkant egy 13-90 és egy E-50. 13-90-et leaprítottam, addig ez a szerencsétlen E-50 nem tudom mit művelt. Mikor látta baj van, gondolta nekem jön. Ekkor már beküldtem egyet a lánctalpába, majd legurultam a dombról, Majd mikor előbukkant a lánctalp lelőttem, feltette, megint. Na itt lett vége, váltva kapta, egyet hasba, egyet lábbaÖrülhetett nekem. Egy arty is besegített a bontásba, hogy rohadna meg, pedig meg lett volna full HP-ról egyedül is. Ilyenkor sajnálom csak, hogy nem rögzítem a csatákat, de amilyen pechem van nem jönne ilyen össze soha.
Amúgy aznap kb 3-4 ilyen eset volt, hogy jó időben trackeléssel ettem meg 2-4 szinttel magasabb ellent. A másik egy tigris volt full HP én meg a kis m7-emKorábban volt itt téma a scout tankokról. Nekem megvan mind a 3 top light, a Chaffee a kedvenc, a vk sem rossz, a t-50-2 inkább az a berohanós fajta, meg néha sniperkedni nem rossz vele, ez igaz a Chaffee-ra is. De ami könnyen és jól hozza a kreditet, az az ELC. Íme egy kb átlagos kör:
-
GaburroSan
aktív tag
eh....elkezdtek hívogatni klánba!
IS-7 ilyen kapós!
-
Fel
addikt
válasz
Napfénysüti #25104 üzenetére
Neki van
:
A hasát kell lőni (a 8,8 cm L/71 löveg már elég hozzá), de ha beforgatja, vagy megemeli picit a hátulját, akkor necces. Régebben weakspot volt a másodlagos, 7,5 cm-es löveg alatti részen a lövegpajzs, mostanában nem tudom lőhető-e ott. A tetején a vasalódeszka még mindig átlőhető. Illetve a torony legalja, ahol egy függőleges sáv van, bár ide is elkél a jókora páncélátütés, mert jó vastag..
Összelöktem egy képet is:
1. "vasalódeszka"
2. lövegpajzs, a két löveg között
3. torony alsó peremeÉrtelemszerűen adott szituációtól függően kell célt választani. Alacsony tankkal, közelről nem lövünk a tetejére, vagy magasabbról a hasára, stb..
-
D.Orion
veterán
válasz
pszihopata85 #25094 üzenetére
BUG! RIOS topikban lehet róla olvasni.
(#25134) Ranger^41: A 9800GT szerintem nem lehet baj, mert pl öcsémnél is az szolgált egy időben és nem volt probléma, bár igaz, hogy abból a kártyából is annyi van, mint égen a csillag. Ez a Z szériás alaplapban a CPU-ban van az integrált vga vagy a lapon?
Rendesen le van tiltva / ki van kapcsolva bios-ban? Bocs Intel-hez nem értek.
-
virkir
veterán
válasz
SoulReaver #25122 üzenetére
Mint minden tankra venti+rammer az első. A maradék hely szabadonválasztott.
Használd a 105-öst, vigyél magaddal legalább 10 prémium lőszert és akkor egy 450hp-s Tigris sem ellenfél.
Ésszel használva a prémium lőszert is ki lehet vele jönni pluszba. -
Ranger^41
aktív tag
Tlán emlékeztek, hisztiztem pár napja vagy hete, hogy rendszeresen leesik ilyen fépercekre ilyen 2-3ra az fpsem, és teljeesn játszhatatlan lesz, és nem tudtam semmihez kötni, és hogy mi az oka.... Most egy gpu monitorozó progit elindítottam játék közben, és míg általában 50% között van a gpu usage, amikor belassul fosra a játék, akkor visszaesik 5.6%ra. tehát valami megfogja a videókártyát. 9800gt van, z68as alaplapba, tehát integrált kártya is van. ötlet valakinek?
-
homeless09
őstag
A beszéd nyelvét át lehet állítani valahogy angolról oroszra?
-
GardaY
tag
válasz
GaburroSan #25088 üzenetére
hali. énis kaptam de nemtom miez
-
Paul119
addikt
válasz
pocakját, de ha 200+ penes ágyúd van nyugodtan lőheted a tornyát is ott is be lehet vinni szép maflásokat
bár én csak teszten néztem meg milyen az e50 de egész bejövős volt csak ne döglött volna el ennyiszer a motorja
-
myckey
veterán
válasz
ahol mondtam.
lövege mellett,kissé lefele.persze ez az amcsi heavy tr10 lövegére érvényes....mással még nem próbáltam,de ezzel ott rendre átlövöm
na jó....5 ből 3x tuti -
Enzolord
addikt
Azért csak lehet fejlődni ezzel a játékkal...
Visszavettem a T14 prém amcsi vasat...
Nagyon tetszik, bár ez szentimentalizmus picit, mert nem ennek kell számítani, de ez van..
Régebben megvolt, majd eladtam..
26 csatát mentem vele anno, ma 1et..
Rövid összehasonlítás: 26 csata 4000 össz tp 5 kill..
1 csata 1105 tp 3 kill..
Örülök, hogy nem emlékszem, hogy erőszakoltam meg ezt a szegény vasat anno.... -
Djuree
félisten
válasz
psycroptic #25121 üzenetére
e-50-től én is félek mint a tűztől
többi 9-es med nem tud meghatni, de ez...
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok Tankerek!
Létszíves adjatok tanácsot, hogy az M4-re milyen felszerelést pakoljak, illetve, hogyan tudnék hatékonyabb lenni a csatamezőn a kis 460 hp-jával?
Sajnos nem sok lövés kell neki. Megszerettem az új löveggel, nagyon "erős"
.
Volt egy afférom a sima tigerrel, kb 50m-re voltunk egymástól... szerencsére vagy 450hp-ja volt, bujkáltam a roncsok között ahogy azt illik, lőttem bele szépeket meg nagyokat, de gondolom rádöbbent, hogy neki én csak egy lövés vagyok és agresszíven bejött a fedezékembe és csatt..
de 32hp-ra megcsonkítottam
Szóval kafa kis gép (Maxra kifejlesztve), viszont eddig csak nehéz tankkal toltam és szokni kell..
-
-
GaburroSan
aktív tag
én most várakozó állásponton vagyok! Várom a 8.2-őt, mert megvan az xp a t6 usa medre és kész a legénység az új kínai type fogadására!
-
scyllarus
veterán
válasz
Dr_Syrex #25112 üzenetére
Vannak érdekes játékosok.. Egyik csatában 100m-t tehettem meg az A-20-szal, de már 5!!! lövés került el, mind saját csapatból jött... Tegnap meg egy Hetzerrel futottam össze szemtől-szembe, belelőttem egyet, ő is lőtt (mellé), aztán ELFORDULT oldalt, és komótosan elindult tőlem kb 20m-re, a PzIV-em trollgunja előtt
Ilyet még nem láttam TD-től
-
Djuree
félisten
válasz
nekem meg a maus.
GaburroSan: első köröm is-8-al. egy arty 1 lövéssel kiszedett. szted ezek után mennyi kedvem volt is-8-al menni? elkezdtem artyt húzni
-
Djuree
félisten
he, vaterán 40k-ért árulja az acc-ját
[link] -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
scyllarus #25109 üzenetére
Összességében nem volt rossz játszani a mai délelőttön, de néhány igazi agyhalottal volt szerencsém egy csapatba kerülni: pl. Malinovkán már csak külső szemlélőként voltam kénytelen rezignáltan tudomásul venni a domtetőn a malom mellett álló JpzIV-es fogyatékos NEM LŐTTE az előtte tiszta célpontként álló M4-et és ARL-44-et. 2x szóltam neki, hogy kezdje már elvégre nyomkodni azt a k#rva tűzgombot, de semmi
És nem volt afk, mert néha megmozdította a lövegét. Mikor már 10 méterre volt tőle az ARL, akkor rálőtt egy lepattanót, miután visszakapott egy szép találatot és végül elintézte egy arty -
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #25095 üzenetére
Az biztos..
Bár nekem a 8.0 előtt volt meg, nem tudom, hogy azóta bütyköltek e rajta ezek a remek WG-s fiúk és lányok valamit... -
Atlantis
veterán
válasz
Timyyy #25105 üzenetére
Átérzem, ugyanilyen a Patton az E50 szerepében és ennek még rosszabb a páncélozottsága és ágyúja. Bár ez legalább mozog, E50 a nagy motor nélkül nem túl fürge...Ha jól emlékszem, te is Patton-t szeretnél, előre készülj fel, hogy eleinte nem fogod szeretni...hacsak nem lesz ~90k free XP-d, mikor megveszed.
Tudom, én beteg állat vagyok, de E75-ön is a KT ágyúját használom, pedig megvan a nagy csúzli is. Elégedett vagyok vele így is.
-
scyllarus
veterán
A héten délutános vagyok, úgyhogy délelőtt játszogattam. Új ember lettem, hatalmas tehertől szabadultam meg: meglett az xp a T-34-re, eladhattam az A-20-at
)))))))))))))))))))))))))))))))). A végére már kezdtem megtanulni, Ász plecsni is megvolt, de akkor is rühelltem minden percet, amit játszottam vele. (Na jó, volt 2 jó percem, egyszer megleptem egy bázison kempelő SU-101-et, beleálltam a fenekébe, 14-et lőttem bele a meggymagköpőmmel, 760 élete volt oda mire egy T-32 kimentette)
Más: azt hittem, reggelente könnyebb, 22k játékos volt fent. De milyenek... Volt olyan csata, hogy csak én nem voltam piros az egész csapatból, az ellenfélnél 3 zöld, 4 sárga. Legalább nyugodtan indultam, tudtam, nem nekem kell megváltani a világot -
Paul119
addikt
válasz
Napfénysüti #25104 üzenetére
nekem volt... de inkább hanyagoltam, bár most hogy lehet kreditért heat lőszert venni , lehet vissza venném
emre : na látod amíg csak egy bolha fasznyi fordulékonyság hiányzik addig nem érdemes panaszkodni
-
Timyyy
őstag
válasz
Atlantis #25101 üzenetére
Valószínű hogy utálatom fő oka az, hogy nem fullosak még. Az E50 maga a katasztrófa, csak lánc van rajt egyelőre, szóval had ne mondjam mit csinálok vele 10-es csatákban... és ugye csak olyanba teszi sajnos...
E75-re már "csak" löveg kell, de az lenne a legfontosabb, úgyhogy egyelőre azt se élvezem. -
Napfénysüti
nagyúr
E-100-a kinek van?
-
Atlantis
veterán
válasz
Timyyy #25087 üzenetére
Nofene, azt hittem, csak az E75-öt nem szereted.
E50 egyébként tényleg érdekes gép, amennyire szerettem az előd Panther II-t, ezt annyira nem. 150 csata alatt sem éreztem rá, pedig amúgy semmi baj nincs vele, mozgékony, páncélja se rossz, ágyú is megfelelő, mégsem megy vele a játék. Lehet kéne néznem pár replay-t vele, háta segít.
Vagy csak kevés a játéktudásom a T9-es medekhez, se a Patton (még stock), se a Lorraine nem a kedvencem még, bár utóbbival egyre jobb a viszonyom.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest