-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
mynames #27782 üzenetére
Pedig az álcafestét leírásában ott van, mikor megveheted gold-ért, hogy +5%. Nézd csak meg nyugodtan. Mondjuk én a KT-ra nem ezért raktam fel, hanem azért, mert tetszik.
(#27792) scyllarus: "Egyébként: "a ma csupa agyhalott játszik" poszt szerintem igenis hasznos. Ha valaki játék előtt átfutja itt a posztokat, van-e valami változás, láthatja, hogy aznapra esetleg érdemes keresni valami más elfoglaltságot, mielőtt szétveri a billentyűzetet..." - Én ebben nem hiszek. Attól, hogy valak épp szív, egyáltalán nem biztos, hogy a ,ásik is szív. Olyan, hogy szopóág, nincs. Ezt tudom, mióta fent van az xvm, látom, milyen playerekkel játszom egy-egy csatában.
-
Arpee78
senior tag
válasz
Iron Funeral #27783 üzenetére
Piszok egyszerű kis program, megbámulható bármely tank bárhonnan. Valahogy megbütykölhető, hogy azokat is láthassuk amelyek még nincsenek a listában.
-
ktg3
őstag
Tud valaki linkelni valami fasza hitbox skint ami a legtöbb tankot lefedi?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
KaLeun #27796 üzenetére
Na igen de T10-hez vagy legalább 2000 csata kell hogy legyen. Ennyi idő alatt meg az ember sok mindent tanul. Én is totál szerencsétlen voltam mikor idén elkezdtem játszani de azárt most már 6000 csatán túl nagyjából tisztában vagyok a dolgokkal, ismerem a térképeket és nem rohanok egyedül az ellen bázisára meghalni. De még magas tierben is sokan vannak akiknél azt érzem mintha olyanok lennének mint kb én újoncként.
Alacsony tierekben ez benne van mert még csak ismerkedik az ember a játékkal na de van aki 2-3-4 vagy több ezer csata után is itt tart? -
KaLeun
senior tag
válasz
Napfénysüti #27788 üzenetére
Rengeteg az új játékos, nem kell aggódni lesz utánpótlás. Elkezdtem a angol light vonalat, és ott t2 és t3 környékén 30-ból 28 játékos az épp, hogy csak elkezdett játszani. Sőt még t8-ban is rengeteg, az lyen 1-2k csatás fazon, aztán csodálkozzon az ember, hogy mindenki az arty mögött campel vagy felszáll a vonatra...
-------------------------------------------------
Tanácsot kérek.
Magányos hős szerepe nem kifizetődő, mert lősz egyet vagy kettőt (0-200xp) aztán várhatod, hogy beér a vonat (~400xp). Ha a lemmingekkel megyek akkor sem tudok sokat sebezni, hisz ott is csak 1-2 hőssel és az artyval találkozhatok.
Hogy lehet ilyenből a lehető legjobban kijönni?
-
Timyyy
őstag
Diegho vagy valaki, akinek az új amcsi tankok a garázsában vannak a teszt szerveren, dobna pár képet róluk?
Kíváncsi vagyok, és egyet sem láttam még. -
homeless09
őstag
válasz
Én csak szimplán 0 másodpercet tudtam aludni az este
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Djuree #27791 üzenetére
Igen, hajtottam érte ezerrel. Már letoltam vele kb 30 csatát de eddig írd és mondd kb 25% a WR-em vele és jó ideje az első tankom a nagyobbak között amivel a meccsenkénti 1 kill alatt vagyok. Kétségbe is estem hogy ennyire béna lennék nagy csatában? De bakker a többi tankommal (IS-8, Jagdtiger, Pershing, Ferdi) meg megy a játék. Egész egyszerűen nem értem. Az ember azt gondolná aki T10-ig eljut az már ismer pályákat, tudja hova érdemes menni. De nem. Jó példa erre múltkori Live Oaks csatám. 2-en mentünk keményen a híd felé és hát persze hogy ott jött 6 ellenfél ráadásul nem kis tankokkal (ugye T10-es csata). Mikor rám rontottak keményen éltem vagy 10 másodpercig. Ilyenkor egész egyszerűen nem tudok mit tenni. Ja azon a csatán persze a lemingvonat is elvérzett a városban mint a huzat...
És IS-7-el ez megy a csaták nagyon nagy részében. Bakker már örülök ha végre kifogok pár értelmes társat akikkel lehet játszani. Elborzasztó, lehet ezt a gépet hagynom is kellene. -
scyllarus
veterán
válasz
Kezdek megnyugodni. Már síkideg voltam, hogy elfelejtettem játszani, az utóbbi napokban a 33%-os WR-nek is örülnöm kellett. Látom, nem én vagyok így egyedül.
Egyébként: "a ma csupa agyhalott játszik" poszt szerintem igenis hasznos. Ha valaki játék előtt átfutja itt a posztokat, van-e valami változás, láthatja, hogy aznapra esetleg érdemes keresni valami más elfoglaltságot, mielőtt szétveri a billentyűzetet... -
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #27790 üzenetére
megvan az is-7? grat! jó tank
le fog az pattanni még sok másról is. én sokszor is-4-el pattanok grillérőlja meg hummelről is...
-
Napfénysüti
nagyúr
Úúúúú nem is meséltem a nap poénját. IS-7-el lepattant a lövésem egy Hetzerről(!!!!!).
Igen jól olvassátok hogy Hetzer, szemből telibe kaptam és 0dmg lett. Azt ne kérdezzétek mit keresett ott, gondolom valamelyik okos ellenfél szakaszban bevitte mint titkos fegyvert.
Ezen speciel amúgy én is csak röhögtem. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
homeless09 #27787 üzenetére
A héten délelőtt dolgozom.
Játszani persze nem szoktam ilyenkor ma talán estefelé de bevallom tegnap eléggé elment a kedvem tőle. Megnéztem, a tegnapi 13 csatámból 15,38% lett a WR. Ez talán az eddig legrosszabb napi mérlegem pedig nem felejtettem el egyik napról a másikra játszani. -
homeless09
őstag
válasz
Napfénysüti #27785 üzenetére
Koraiak vagytok gyerekek
-
Dobi 562
addikt
Vhw kollegától (vagy bárkitől aki eredményesen használja) kérdezném, hogy mi a véleménye a 8.2-es Type 62 rebalance-ról?
Type 62
Fordulékonyság 45°/sec-ről, 54°/sec-re javult.
16%-al csökkent a célkereszt széthúzódása mozgás közben.
12150L-3 motor szintje 7-ről, 5-ös lett.
A talaj ellenállás nehéz terepen 20%-al csökkent.
A jármű súlya nőtt 7400 kg-ról 7860 kg-ra.
Tier 6-ból felkerült Tier 7-be.
A sebesség nőtt 50km/h-ról 60km/h-ra.
Az ágyú célzási ideje nőtt 2,29 sec-ről 3 sec-re.
Az ágyú újratöltési ideje csökkent, 5,71 sec ről 5,7 secre.
Az ágyú pontossága nőtt, 0,39m-ről 0,37m-re.
Az ágyú sebzése nőtt, 160-ról 180-ra.
Az ágyú átütése nőtt 130mm-ről 145mm-re.
A torony forgási sebessége nőtt, 46°/sec-ről 48°/sec-re.
Az életerő növekedett 690-ról 880-ra.Azon gondolkodom hogy ha karácsony tájékán elérhetővé teszik meglepem magam egy ilyen jó kis tankkal, felderítősdit játszani és arty-ra vadászni kiváló lenne.
Az adatokat innen ollóztam.
-
KaLeun
senior tag
válasz
Stauffenberg #27729 üzenetére
Ez találó.
Sajnos már csak éjjel és kora reggel lehet értelmesen játszani.
Zsinórba nyomtam vagy 10 200 effes csatát, hiába sebeztem a failekhez képest sokat. Olyan értetlenek vannak.... Beírom, hogy ott rejtőzködik egy ISU, erre kiáll egy IS és megkapja a -800-at. Aztán a P2 ugyanez, azért még egy M18 is megpróbálta.
Na azért az ilyen elit "lilák tartsunk össze, mert különlegesek vagyunk" szakaszok is tudnak alkotni... Ensk nyugati oldal, elmegy mindenki az északi híd felé és kiderül, hogy itt csak védekeznek. Tehát várható a támadás a déli hídnál, amit egyébként csak egy magányos JT véd. Fent elindul a céltalan lövöldözés, mindenki "beássa" magát. Az ellen főerői megérkeznek az alsó hídhoz, a JT pikk-pakk elvérzik, az arty még egy picit feltartja a támadókat és az ellen már a kastélynál is van. Ekkor az übereknek feltűnik a dolog... lehülyéznek, idiótáznak mindenkit, hogy védtelen maradt a másik oldal és aztán meghalnak. Aztán ők is ugyanott álltak végig a gerincen, 2 t10-es tankkal, és onnan lövöldözték az északi híd védőit...
-
Iron Funeral
őstag
válasz
SoulReaver #27739 üzenetére
Először Jagdantilopnak olvastam azért is tűnt fel
Más; akinek van bélája az tudna csinálni pár screenshotot róla? (oldalról, előről, belenézünkacsőbe, vagy ilyesmi)
-
mynames
senior tag
Hát arra , hogy ha BiA-t adok a népnek akkor nehezebb ellenfeleket kapok. Én csak ezt találtam , de erről itt nincs szó:
"This perk increases the training level of each crew member's Role/Major Qualification by 5%. It also improves the Repair, Firefighting, and Camouflage skills by 5%. It does not affect role-specific skills, nor any perks (in-game description is incorrect). There is no benefit whatsoever unless all of the crew have this trained to 100%. The perk stays in effect if a crew member is knocked out during battle. The perk is cumulative with Improved Ventilation and skill boosting consumables."Egyébként az álcázófestésről sem találok semmit...
-
_seth_
veterán
Legutóbbi csata: 0:15-re nyertünk, pedig T10-9 csata volt artykkal, 2 lövés 0 találat, egyszerűen az e75-tel nem értem oda mire vége lett... akikre rálőttem azokat mire én lőttem pont leszedték, 3db e100 takarított rendesen.
-
homeless09
őstag
Brutál jó gép ez a T57,
-
mynames
senior tag
válasz
#21346560 #27776 üzenetére
Pont azon gondolkodtam, bár nem kedvelem a csak 100% után aktív cuccokat, ill. 5% -ot ad hozzá ami nem tűnik soknak...
(#27777) vbbb: van valahol erről írásos anyag, mert én semmit nem találtam a neten?Más: korábban írta vki, hogy az álcafestés +5% álcázást ad. Ez igaz?
-
vbbb
őstag
válasz
GeGexx #27773 üzenetére
WOT TWEAKER V2.4 FOR PATCH 0.8.1.rar
Az első 3-at én mindig kikapcsolom, plussz az "Effect of tree shaking"-et.
A grafikai beállításnál a fű és mind a két lánctalp effektet is kikapcsolni.
Így 1920*1080 és minden maxon van az élsimítást is beleértve.
(#27776) Runo
Viszont akkor nehezebb ellenfeleket kap ha jól tudom.
-
mynames
senior tag
válasz
Stauffenberg #27772 üzenetére
1200 kört nyomtam le az M18-cal. Az egyik nagy kedvencem. Szerintem töltésgyorsító legyen mindenképp!
Én sniperekedésre használom, ha pedig be kell menni a sűrűbe akkor ne lassíts, mert 2 lövésből véged van
Most volt egy kör ahol csak egy helyben álltam sniperkedtem. A lista alján voltam és ez lett.
Most ilyen az M18-asom, de már kezdek gondolkodni a 4. skill/perken.Amúgy meg már összejött az xp a T28P-re de félek tőle, mert nagyon lassú. Ha csapatban van ilyen akkor mindig besegítek neki, annyira rossz látni , hogy pl. 2-vel megy fel Himmelsdorfon...
-
GeGexx
aktív tag
Tudna valaki valamilyen beállítást ajánlani, hogy mesterlövész módban ne legyen 10-20fps-el kevesebb játék közben?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Stauffenberg #27766 üzenetére
Nem. Nem adódnak össze. Meg van egy maximum is.
Tegyél rá hálót, periszkópot. Harmadiknak én szerszámos ládát raktam rá. Ugyanis a toronyforgatást sűrün megeszik rajta. -
Scheffer
tag
válasz
diegho #27754 üzenetére
Random csatákra azért különösen jók ezek az auto-loaderes járművek, mert egyáltalán nem pörögnek az események, ezért az a 20-30mp töltési idő egyáltalán nem tűnik soknak, ráadásul ott a pszichológiai előny is; nem merik lerohanni, nehogy kitárazzon rájuk. Szóval jelenleg az új amerikai Tier 10 heavy jobbnak tűnik a T110E5-nél.
-
Chris0321
veterán
Mirabeau kedves játékossal nem régen futottam össze. Hősiesen beállt E50-el top tankkal az artyk mögé és amikor többen kérdőre vonták mit csinál ezt válaszolta: I play in def! I'ts forbiden? Természetesen lazán bedaráltak minket, összeszedett 2 killt és némi sebzést mikor az ellenség eljutott a bázisunkig. Majd mikor az egyik oldalt megtisztítottuk és az ellenség a másikon közeledett hősiesen elhúzta a csíkot a bázisról. Elrobogott az ellenség bázisáig az artyjukat keresve, tett egy kört, bár kértem legalább álljon be foglalni de nem. Ekkor már egyedül volt 3 ellenségre, majd miután elküldtem a pokolba lendületből bevágtatott a vízbe. Persze nem ez volt számára az első beszólásom. 1260 eff-el rendelkező játékostól többet várna az ember, bár jól látszik a kisebb tierekben érzi jól magát, nagyobb tankokkal nem igazán megy neki. A csata után persze várt 2 levél is a hangárban, amiben kiröhög a tatom miatt. Persze válaszolni nem tudtam mert letiltott.
-
Stauffenberg
nagyúr
M18-ra milyen felszereléseket javasoltok? Most van egy álcaháló, de telepakolnám. Gondoltam még a töltésgyorsítóra, illetve a periszkópra, hogy még távolabbra lássak el, hiszen elég pontos a 90mm-es csöve.
Amúgy a távcső (+10% mindig) + periszkóp (+25% mozdulatlanul) összeadódnak?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Patrick76496 #27762 üzenetére
Nagyon sokat számít a driver, de értelemszerűen nem mindig fog a GPU gyártója az új driverben a kedvenc játékoddal is foglalkozni. Viszont a sláger játékokra fordít kellő figyelmet, főleg ha olyan játékról van szó, amit ő szponzorál (a WoT-ot tudtommal egyik sem).
Nézd meg a frissítéseknél a changelogot, szinte nincs olyan, hogy ne lenne ott pár aktuális sláger játék amin ne javítana (akár teljesítményben, akár bugot, stb).
Anno nekem a Skyrim esetében lendített +30%-ot a megjelenés után pár nappal kiadott friss nVidia driver. Ez nem elhanyagolható.
-
myckey
veterán
válasz
homeless09 #27758 üzenetére
de én se tr7 ről beszéltem
csak az ágyúval kapcsolatosan írtam amit írtam. -
vbbb
őstag
AMD kártyával rendelkezőknek ajánlom ezt a BETA drivert egy kis FPS növelésre!
-
-
virkir
veterán
válasz
homeless09 #27728 üzenetére
Mert a PzIV 105-ös prémiummal olyat ver bele, hogy megzöldül?
Szeretem amikor jönnek a nagyfijjug mert csak annyit lát, hogy M4, PzIV aztán lélekszakadva tolatnak amikor beléjük megy a 350-400 hp-s puszi.
Manapság vigyázni kell a troll ágyúkkal. -
-
diegho
nagyúr
válasz
Scheffer #27743 üzenetére
Akkor nem csak nekem van hiányérzetem tier8-9ben. A 8-as amúgy elég szimpatikus lenne, a pen sem érdekel, hogy kevés, de sokkal előbb betölt a lövések között, mint összeszűkül a célkereszt, így nem alkalmas arra, hogy megszórjak egy 100m-nél távolabbi célpontot, pedig pont ezt kéne tudnia szerintem, no meg a 4 töltény is botrányosan kevés. A 9-es szintén nem tetszik, mert azon kívül, hogy elég lomha, az átütése is kevés, 210pen nagyon tud pattogni még a tier9 medekről is és hiába van 390-es alpha, ha az egész tár még 1600-at sem sebez, magyarán a lorraine-t sem biztos, hogy megeszi egy tárból. 10-es annyiban tetszik, hogy kisebb, mint az 50B, viszont elmenekülni nem lehet vele, még egy E-100 elől sem. A 7-es viszont igazi régi amx feeling, gyors, magas pen, ráadásul APCR, ami jó gyorsan repül, ezt biztosan kihúzom, de a 8-asra már nem megyek rá, inkább visszaveszem az 50 100-at, vagy 120-at, ha autoloaderezni akarok tier10-en kívül (bár ott a lorraine és a 13 90 is a garázsban, de már rég nem mentem velük)
-
Atlantis
veterán
Meglett a nagyobb ágyú végre a Patton-ra...második csatában utána "Tank Ász". Talán megbarátkozom végre ezzel a tankkal, mert eddig eléggé rosszban voltunk.
Chris0321: ugye csak viccelsz? Természetesen a hosszabb 88-ast, L/71 asszem a neve. Ettől lesz talán a legjobb T8-as med...
-
Chris0321
veterán
A Panther II-őn melyik ágyút érdemesebb használni?
-
myckey
veterán
ja és én még neked egy privátot se küldtem,meg mást se az anyjába privibe....
szal lehetőleg ezeket ne nekem címezd már
-
D.Orion
veterán
válasz
myckey #27737 üzenetére
myckey & homeless09 és mindenki más aki úgy gondolkodik mint ti, illetve azok akik teleszemetelik topikot: A prohardver fórumán azért nyitunk(illetve írunk bele) topikot, hogy ott hasznos információ csere történjen. Az összes játékokkal kapcsolatos topikban gondot okoz a "chat" jellegű hozzászólás áradat, melyeknek információ értéke egyenlő a -10Millióval! Az 1% hasznos információ megnyilvánulás pedig elveszik emellett a 99% szemét mellett amit rengetegen ide beokádnak. Mégis miben segíti elő az ide járók fejlődését az, hogy éppen anyáznak a noob-ok miatt? Továbbra is semmiben! Nektek és a hozzátok hasonlóknak pedig még ki is nyílik a bicska a zsebében, hogy ugyan milyen jogon mer valaki szólni amiatt, hogy ne chat-eljenek a FÓRUMBAN! Ez egy szakmai fórum és NEM chat! Nem akarom megmondani, hogy mit csináljanak a modik,de én minden olyan hsz-t törölnék azonnali hatállyal ami nem szolgálja a játékosok előrejutását vagy nem éppen kifejezetten vicces illetve érdekes információ. Több igazán jó játékos is elhagyta már a topikot azért, mert itt 99%-ban csak szemét hozzászólás terem. Például ott van virkir aki alig ír már ide pedig milyen jó modpack-jai voltak és igen hasznos infói. De lehetne sorolni még minimum 8 másik nick-et akik még jobb példák lennének, kik már nem is törik magukat azért, hogy jobb legyen ez a topik. Elég legyen már és embereljétek meg magatokat! Ha mindenképpen anyázni és noob-ozni akarjátok a másikat, és szopó-ágazni meg szidni a játékot a lepattanó és 0dmg-s lövések miatt, netán chat-elni támad kedvetek, akkor arra ott az OFF topik melynek a linkje az első hsz-ben megtalálható! Sőt még az is le van oda írva, hogy ne itt OFF-olj!
Én itt részemről nem reagálok rá tovább, ha valaki válaszolni akar, akkor írjon az OFF topikba és ott folytathatjuk. Az innen érkező privátokat olvasás nélkül törlöm, mert esélyt sem adok arra, hogy pm-ben lelkileg kielégülve elküldjél engem anyámba és a fórumon meg nyálas szavakkal diplomatikusan megtedd ugyanezt.
-
homeless09
őstag
válasz
Stauffenberg #27740 üzenetére
Nem azért írtam, na .
De én úgy 11-ig hagyom a játékot, mert csak a statom rontom ma
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
homeless09 #27733 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy minden prémium tankos hülye. Az előbb egy Löwe-vel váltottuk meg a világot (én KV4-gyel) és szépen aprítottunk. Viszont prémium tankot többségében sajnos azok vesznek, akik már menthetetlenül rákattantak a játékra de mellé hülyék, hogy maguktól jussanak el magasabb tier osztályokba vagy csak képtelenek elég hatékonyak lenni ahhoz, hogy sima tankokkal összeszedjenek elég kreditet.
Akinek meg van már sok top level tankja, annak jól jön, de neki meg jó esetben van már annyi tapasztalata, hogy nem követ el olyan fatálisan idióta lépéseket, mint a teljesen noobok.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Iron Funeral #27736 üzenetére
Az egy olyan TD szerüség ami jagtiger kinézetü de mégsem... sorry az elírásér
-
myckey
veterán
válasz
D.Orion #27735 üzenetére
neked is lehet valamiféle,nem is tudom mid
vannak itt már elegen,akik megmondják a frankót,nem értem te is minek kezdedők ki vannak akadva,hogy mennyire """emberek játszanak,hangot is adnak ennek
de te dettó ezt csinálod
te is ki vagy akadva a "sírós" hozzászólásokon.azt mondod ne írjanak ez végett,de te akkor miért írsz miattuk?
nem az első eset már,de nem is a második
nem kötekedem én,de érted
-
Iron Funeral
őstag
válasz
SoulReaver #27734 üzenetére
"jagpoanthil"
Ez milyen élőlény kéremszépen?
-
D.Orion
veterán
Minden áldott hétvégén és minden áldott akció alkalmával tele van a játék agyhalottakkal és ti mindig sírtok emiatt! Minek? Ha nem bírjátok, akkor ne játszatok ilyenkor! Vagy a másik megoldás, hogy tűritek csendben és röhögtök rajtuk!
Bazira unalmas minden áldott hétvégén elolvasni +100hsz-t amiben az van leírva, hogy ilyen noob-ok jaj ilyen bénák és lemmingek ellen játszottam Mégis ki a jó fenét érdekel ez és mégis milyen lényegi információt tartalmaz? Mégis milyen plusz tartalmat ad hozzá a topikhoz? SEMMIT!
-
SoulReaver
veterán
Kár, hogy nem mentem a replayokat... volt ma egy frakó kis csatánk..
mecs végefelé én maradtam (IS) meg egy t18 prot.
Ellennél kb 5 tank, crusader, jagpoanthil, tiger, t29 meg pz4 asszem...
kilőttem a jag ot meg a crusadert, pz4et leszedte a t28, aztán szegényt kilőtte a t29, nálam kifogyott a páncéltörő, tiger lő mint állat, forgatom magam, pattogok, sima repesszel szedem, de max dmg kb 120... rám jön a t29, elhalt rajtam (nekem irányított ütközés 100%) bele tolt a vízbe, tigerre utcsó lövésem 100, aztán elhaltam..
ha lett volna még 2 páncéltörőm akkor meglett volna a tank ász :S de több mint 500 csatám van az IS-el, még nem jött rá össze az ász
-
homeless09
őstag
válasz
Stauffenberg #27729 üzenetére
Nana,
SuperPershingel egyedül védtem a völgyet egy másik SP, egy IS, és egy KV1S ellen, utóbbi hátulról jött rám, de sikerült mindig jól forgatnom a tankot + fedezékben maradnom. SP-t és IS-t ki is löttem, viszont a KV1S-t folyamatosan 0dmg-ztem, azt hittem megőrülök. Ki is lőtt végül.
-
myckey
veterán
mit vártok!
agyba főbe reklámozzák...
szerintetek foglalkoznak az emberek a másikkal?
a lófasztbemennek,milyen szép kis tankok,lehet vele lőni,meg megy is...aztán ennyi.
most is vannak fenn valami 135 ezrenki is léptem,majd este 10 után,ha feleződik a létszám,persze akkor is kifoghat az ember remek játékosokat,de azért csak kisebb az esély....bár a fene tudja
egyébként itt nem arról van szó,hogy ki mennyire tudja a gépet irányítani,csak arról,hogy legalább az eszüket használnák,de hát na
sith7:
poén volt ámGeGexx:
gondolom a Matildára érted.
persze,természetesen a sebessége kuka 24kmh.
nem árt 2x is meggondolni,hogy mit kezdesz vele,mert ha az ellen egyszer valahol áttör,te pedig már a messzi messzi galaxisban játrsz,akkor gém óver
és a sebessége végett egy bizonyos idegrendszer is kell hozzá.
DE,én szeretem a szovjet lassú heavyket,ezért ez is nagyon fekszik. -
sith7
félisten
köszi a válaszokat
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
homeless09 #27728 üzenetére
Este van, visszatért a játékos keménymag a vasárnap délutáni leckeírásból.
Dél körül játszottam utoljára, akkor jól ment, most belépve megint káosz az egész, egyszerűen senki sem tudja mi a franc a dolga. Ráadásul a prémium tankok is hemzsegnek, ami nem nagy számú komoly játékosra utal.
-
homeless09
őstag
IS-el miért kell félni és állni a fedezékben egy Pz4-el szemben?
Meg T29-cel Crusaderrel szemben?
Csak én nem értem?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Dobi 562 #27720 üzenetére
Pedig a KV3 ágyúja teljesen jól használható. Király Tigrist vagy IS-3-at is lyukasztja (tegye is, a KV-4-en is sokáig ezt kell használni). Erre pont egy Jumbo M4 fogna ki rajta ráadásul 20 méteres lőtávolságról? Nonszensz. Meg a KV-2 torony hátulja is ami a játék legnagyobb mozgó céltáblája.
(#27722) sith7: Köszönés valamelyik nyelven. Nem kell hozzá nyelvésznek lenni. Google Translate a lengyelben találta meg. Azt jelenti "Hello!".
-
sith7
félisten
Mit jelent az , hogy siema ?
Egyre többször látom beírva a chat - be -
myckey
veterán
válasz
Dobi 562 #27720 üzenetére
már ha a "gyengített" torony van fenn...vagyis aminek oldala/háta kevésbé acélos
bár azért na...simán lőni kellene oldalról is
sith7:
nos az egy olasz futball klub
A.C. SIENAcsak az olaszok rövidítik,és n helyett m betűt raknak be...mit tudom én,jobban kézre esik,állítólag
-
Dobi 562
addikt
válasz
Stauffenberg #27717 üzenetére
Legközelebb lődd a Jumbo tornyát. A frontja és oldala ha beforgatja elég pattogós. A KV-3 ágyúit pedig nem az átütésük miatt szeretjük.
-
Jolet
őstag
ha valaki lát a csatában köszönjön rám :-)
lunczgabo néven vagyok fent
max V.-ösz szintű tankjaim vannak -
Stauffenberg
nagyúr
Beszarok... KV3-al megyek és egy buzi M4A3E2-vel szemben nem boldogul a 122mm D-25T... négyszer lőttem meg a 44 HP-val rendelkező szerencsétlent és háromszor az oldaláról és egyszer a haslemezről pattant el...
De a KV-2 budi tornyának is sikerült hátulról adnom két pattanót (a harmadik lövést végre bekapta, de akkor is na).
-
myckey
veterán
nem mondom hogy ne vedd zokon az ilyeneket...mivel én is csúnyán lerendezem a szemétládákat.szal segget csinálnék a számból,ha jönnék a Buddhista szöveggel
na de azt se csináld amit én szoktam
szóval érted
-ja igen! lehet jelenteni,de szerintem annyit ér mint halottnak a csók
nem veszik el semmi,ha felszerelésbe veszed meg,máshol nem is lehet
felcuccolod a tankodat,és ott is marad,de van amit csak aranyért távolíthatsz elálcát sztm csak TD-re (tank destroyer) meg artyra érdemes venni
Dobi 562:
butiful taktik mensz -
Jolet
őstag
köszönöm mindenkinek a válaszokat!
ti mit csinálnátok, ha egy barom csapattárs addig tol a rejtekedből kifelé amíg le nem esel a szikláról?
ennyire hülyék?
a múltkor meg egy nagy és tapasztaltabb tank beszorított, hogy ne tudjak elhátrálni az ellenség elől aztán amikor kilőttek persze akkor meg fedezéknek használt
tényleg szemetek az emberek még egy ilyen játékban is :-(ti mindenre ráteszitek az álcázást meg az erősített páncélt? eddig nem költöttem ilyenre
ezek elvesznek ha kilőnek? -
forras2
őstag
válasz
Tenken #27691 üzenetére
Nekem kedvenc tankjaim közé tartozik a KV1s.
De nincs vele lepattanóm, vagy 0 dmg-s találatom. Ha eltalálok valamit, akkor többségben átviszi, és ha átvitte, akkor az életerőt is cseni szépenhomeless09
100%-os legénységgel sem lesz jobb az a reload15:34 nálam.
Ha nagyon zavar, akkor vegyél töltés gyorsítót azzal lehet pár mp-t csökkenteni rajtajozefgucci1
T6-ban azért elég ütőképes az a tank. Van páncélja is, ügyesen forgatva pattannak róla az ellenfelek szépen.
Ágyúja nagyon sok mindent át visz, és mellé még sebzése is van, nem is kicsi.
Ezt valamivel ellensúlyozni kell. A lőszer árával és a töltés idő kicsit megnövelésével tették.
Ha újra töltene 6-8 mp alatt, akkor mindent végig lehetne gyilkolni vele, a besorolásában nem igazán lenne ellenfele, ami meg azt eredményezné, hogy csinálnának belőle prém tankot, tuti. -
Dobi 562
addikt
Korean is végre frissítette a hit zone skin-jét 8.1-re. Igaz még csak a kontúros verziót. Akit érdekel, itt megtalálja.
-
Dobi 562
addikt
Majd 4K csatás játékos nekiáll magyarázni, hogy foglalják a bázist, mert az több xp és kredit mint a sebzés... Többen próbáltuk neki megmagyarázni, hogy nem így van, de nem akarja elhinni. Írtam neki csata után, hogy akkor miért van hogy én a 2200 sebzésemre M6-al kaptam több mint 1000 XP-t, míg a 100%-os bázisfoglaló T-44 (mellette volt még 800 sebzése) csak 600 körül... Hát akkor ezért van hogy amikor erőfölényben vagyunk akkor is beáll foglalni néhány jó képességű. Egyszerűen nincsenek tisztában a játékrendszer alapjaival.
Nem sikerült megértetnem vele, csak azt szajkózza, hogy ezt csak én találtam ki, és hogy ISU-152-vel többet ér a bázisfoglalás mint a sebzés/ölés...
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
emerico2004 #27705 üzenetére
T28Proto is hasonlóan gyors, sőt a sima T28, T95-ről meg ne is beszéljünk
-
emerico2004
aktív tag
üdv kv1-s -re el kell jutni a nagy ágyúig addig nem sokat ér , töltés és célzásgyorsító kötelező rá. És az után is tudni kell használni amíg tölt fedezék vagy erős riszálás.
kv2 a leglomhább tank amivel találkoztam nem csak a sebesség de a toronyforgatás is, viszont gold ammoval a 152-es ágyú belever 800-at egy t7-t8 nehézbe is. viszont azzal csak a s-51 arty felé megy az út.
t150 pedig 1-1ben mint a kv1 csak 1 tierrel magasabb.
-
Chris0321
veterán
-
Akos96
senior tag
KV-1S: legtöbben ezt javasolják, én a játékosok számából és a találkozások kimeneteléből úgy gondolom, elég jó tank
KV-2: ha felizgat a tudat, hogy a valaha létezett legsebezhetőbb torony van az amúgy KV-1 tankodon, akkor ezt javaslom.
T-150: nem rossz, de asszem az az ágyú pont nem tehető rá, ami miatt a KV-1S "elég jó" tank.ollie: egy helyben állni nem jó csatában? Ezt mondd Karlnak: [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- QuantaPlex T42S-2U
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- SzoftverPremium.hu
- Új FULL HD webkamera + Számla
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest