- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- iPad topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
GaburroSan #25319 üzenetére
Én KV-1el mentem hasonló csatát.
6 kill, 2052 sebzés (vagy 2025) és bukó
A győztes csapatban sem ért el ennyi sebzést senki, de még csak a közelébe sem.
Ez lehetett volna a 3x csatám. -
Napfénysüti
nagyúr
Tegnap végre meglett Jagdtigerre a top löveg. Tetszik, tényleg jobb vele osztani.
-
virkir
veterán
-
Zeratul
addikt
- Low performance fixed for some configurations (mainly for Radeon VGAs) for the following maps: Steppes, South Coast, Highway, Mines, Widepark, Abbey.
Ideje volt.
-
KaLeun
senior tag
válasz
csaabz #25381 üzenetére
Angol nehezekhez angolos hidegvér szükségeltetik... Jól el kell találni, hogy merre mész, mert utána már nem fogsz odaérni sehová... A Churchill VII-tel, lett a talán az eddigi legjobb statom (egyedül), pedig igazán csak a legnagyobb ágyú kifejlesztése után éreztem rá. Mondjuk azért nem számítok arra, hogy a Black Prince-szel is ilyen jól fog menni.
De igazából a Caernarvonra vagyok kíváncsi, mert be kellene újítanom a t8 századra valami nehezet, mert a T34 már szarrá van nerfelve.
-
gy-daniel
tag
Igazad van, és nem is azt írtam, amit szerettem volna
. Csak arra emlékeztem, h jobban bírja az ütközéseket, de most, beugrott, hogy irányított ütközés képesség van a legénység egyik tagján... már amikor írtam, furcsáltam, h a repesz ellenit használtam volna ütközés ellen is. Késő van már
.
-
vhw
addikt
válasz
gy-daniel #25389 üzenetére
Azért egy gyors felderítő tankon (legyen az akár a VK28 is) nem valami okos dolog egy súlyt növeli (tehát mobilitást rontó) felszerelést rápakolni, mikor annyi más feladatkörének jobban megfelelő felszerelés létezik (binoc, optika, álcaháló, töltésgyorsító, venti, fejlesztett felfüggesztés [plusz hp a láncnak!!!])
-
_seth_
veterán
Megvásárolva:
T110E5' vettél. Elköltöttél kredit: 6 100 000Legelső köröm vele:
Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. november 21. 0:25:03
Jármű: T110E5
Szerzett tapasztalat: 1 932 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 32 587Nem mondom nem a legjobb pláne nem prémiummal de legalább nem buktuk el, 1 killem is volt és még némi sebzés
A front páncélt tesztelgettem, hogy mi az amit kibír és egész jó
-
Na, ez a legjobb köröm eddig a Pattonnal:
Victory!
Battle: Mountain Pass 2012. november 21. 0:23:31
Vehicle: M46 Patton
Experience received: 1 875
Credits received: 60 268
Battle Achievements: Mastery Badge: "1st Class"Beáldoztam némi free XP-t a nagyágyúhoz, itt volt 4698 sebzésem.
-
gy-daniel
tag
Rettegjetek, ma láttam egy wot hirdetést a discovery chanel-en
. Jön majd a sok újonc, persze főképp saját csapatba
. Jah, és, hogy a témához is hozzászóljak, én VK2801-el szoktam leütközni a többieket (van plusz repeszpáncél is). Más scoutokat kb az életem negyedéért cserében ölöm le. Persze ezt főként, ha védem a saját artykat.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Iron Funeral #25382 üzenetére
Igazából én nem nagyon ismerem az E-50-et a másik oldalról nézve, teszt szerveren sem mentem vele sokat. P2 az L/71-el nem lehet nagyon rossz, azt a löveget a két T7-es Tigrisen szerettem meg.
Csak azt hallottam a német medekről, hogy gyulladósak és gyenge az ammo rack-jük is. Az E-50 is brutál jó gép lehet, elnézve a 2,3-mas célzás idővel, és a 0,32-es pontosságot.
(#25383) Bingisz: Ne hidd, hogy nem próbáltam meg leláncolni.
Nem feltétlen kell ram-elni azt a Ferdit, ha annyi a haspáncélja, mint a Porsche Tiger-nek (110), akkor nem nagy gond az átlövése. Nekem is volt KV-4-em, de nem nagyon ram-elgettem vele. Múltkor nagyot szakadtam, amikor 2 KV-5 hegyről nem bírta átlőni az ST-I-et, ezért mindketten nekem rammoltak.
Le is ment 4-400 hp belőlem, de szartam bele, jót nevettem.
Nem mondtam, hogy nem lehetnek jók a német tankok. Sőt lehetnének jobbak is, a Henschel és a Porsche Tigrisem szétlyukasztják szemből. Tudom a P-ről ezt mondani hülyeség, pedig még a leghülyébb is tudja, hogy a kupolát, a hasát, vagy az FSH-t kell lőni. Persze amikor nagy balfaszokkal találkozok, akkor sorozatban pattognak róla, de csak akkor.
-
forras2
őstag
Mivel ilyen szépen kérted, elsorolom
1.; Pontatlan az "új" ágyúja, nem is kicsit. Német tankok ágyúja a legpontosabb a játékban, a PzIV lassan rosszabb mint az orosz tankoké.
2.; Szinte mindenről pattanik.
3.; Amit átvisz, vagy 0 dmg-s lesz a találat, vagy alig sebez vmit.Azt hiszem nagyjából ennyi volt vele a bajom, mielőtt eladtam.
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #25380 üzenetére
Fúúúú!
Olyan rossz dolog ez a rammolás...
Főleg amikor KV5-ben ülve nem tudok semmit se kezdeni a Ferdivel, ezért fogom és 800 hpról lenullázom szegényt...Amúgy Fel leírta, hogy hogyan lehet ezeket kivédeni. Le kell trackelni és kész. Azért is jó, mert durván 60°-ot be is fordul a tank, ezért lehet egyből lőni az oldalát.
De különben is? Miért gond az, hogy a német tankok is jók valamiben?
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Patrick76496 #25380 üzenetére
Haha, és erre mégis mennyi esély van még egy randomn00b csatában is? Arról nem beszélve, hogy én pl. nem rammolgattam nagyon E-50ben mert minden alkalommal te is sebződsz elég rendesen azért meg nem éri meg hogy te is elfogyj, közben meg olyan stukkered van ami saját sérülés nélkül megoldja a feladatot. Persze volt úgy hogy kérte nagyon a T-54 meg az IS-7 lerammolta magát rajtam de ez csak azért volt mert készültek az "Expendables" castingjára
-
Patrick76496
őstag
válasz
Iron Funeral #25375 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy ópé, de ha te vagy a gyengébb tankban, akkor ez azért nem olyan vicces.
(#25376) Bingisz: Erről beszélek. Múltkor linkelt valaki linkelt ilyen videót, amiben mindenbe belemennek full speed-del E-50M-el, azokon lehetett nagyokat nézni.
-
Fel
addikt
válasz
Azt szerencsére még nem tette... De ami késik, az nem múlik, úgyhogy várom már mikor fog egy t9-10 td egy lövéssel agyonvágni.
(Ma egy honfitrás egy lövéssel elintézett Obi 704-el az ST-1-ben
Csak elfoglaltam a helyemet és pukk *-*)
Mellesleg nehogy azt hidd, hogy a heavy ág jobb. A Caernarvon-tól kezdve, a Conqueror hull ugyanezt tudja, csak ott a vastagabb és döntöttebb UFP miatt kicsit védettebb, de ha a hasát lövöd az eredmény ugyanez lesz.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Bingisz #25376 üzenetére
540dmg nem abnormális egy 64tonnás 60-nal száguldó torpedótól, más kérdés, hogy az összes ilyen merész Jenőt ki lehet iktatni egy szimpla detrackel.
(#25379) Fel: Na én a durranást nem így értettem de ez jó szójáték volt
Conqueror szerintem meglepően jó volt annak ellenére, hogy mint ahogy említetted az UFP-n kívül nincs benne anyag, az ágyúja gyakorlatilag E-50M kategória, kicsit gyengébb pontossággal és instant célzással, szerintem nagyon pöpec, igaz annyira sokat nem játszottam vele, de a nyers adatok is jót sejtetnek. -
Bingisz
addikt
válasz
8.2 bugfix:
- Fixed an abnormally high damage from ramming in some cases.
-
Patrick76496
őstag
El is mehet a WG a faszba ezzel a buzi E-50-nel.
Neki rammel full gázzal a T-54-emnek és rögtön lebasz 540 hp-t. Persze még a hasáról is pattog a 200 mili pen.
-
Fel
addikt
válasz
D.Orion #25370 üzenetére
Nincs, nem is lesz. Attól ugyanúgy meg fog sérülni..
Már foglalt rajta mind3 hely, és nem költök rá még 10 aranyat sem. Előbb adom el, mint cseréljek rajta bármit is.Következő csata:
Draw
Battle: Redshire 2012. november 20. 21:20:32
Vehicle: Centurion Mk. I
Experience received: 874
Credits received: 37 587
Battle Achievements: Master Gunner, SharpshooterNem is lett volna rossz, ha nem a mi oldalunkon van ez a díszpinty:
Nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy az egész csata rajta ment el, mert egy gyáva féreg.
És az elmaradhatatlan:
Pechemre itt már előtte elhasználtam a repair kitet, így javítani sem tudtam...
-
Atlantis
veterán
válasz
Antonius1978 #25334 üzenetére
Remek az ágyúja, érezhetően magasabb a pen, a páncélozottsága is szerintem jobb, mint a többié. Dinamikája a legjobb motorral jobb, mint a Pershing-é, sőt asszem csak a T-44 előzi meg, meg talán az angol gép. Végsebessége is jó.
Szóval summa summarum egy jó csomag. Nem is sérülékeny, legalábbis T-44-en és Pershingen is többször lövik el a lőszerrekeszt.
Fel: kár érte, pedig hogy minden néptől legyen med-em, nekiállok az angoloknak. Talán javítanak rajta, mire odaérek a Centurionhoz.
-
Patrick76496
őstag
A minőségi olaj befolyásolja a Type kigyulladásának esélyét?
-
scyllarus
veterán
Nem csodálkozom. Ha megnézed, én sem írtam sehol, hogy rossz lenne, csak annyit, hogy nekem nem jött be, mert megszívatott az MM állandóan. Meg valahogy nem éreztem rá, vagy nem tudok vele játszani. Majd később megpróbálom még azért, nem adom fel könnyen. Az első T6-os tankom volt, az sem segített, az új ellenfeleket azzal kellett kitapasztalnom. De ellenfélként láttam csuda dolgokat műveltek vele.
-
Fel
addikt
Újabb csata Centurionnal:
Defeat
Battle: Ruinberg 2012. november 20. 20:57:45
Vehicle: Centurion Mk. I
Experience received: 1 111
Credits received: 48 930
Battle Achievements: SniperJogos a kérdés, hogy vajon a többiek mit csináltak..? Én nem tudom, nem ott voltak, ahol én...
És az elmaradhatatlan:Komolyan... Ezzel a tankkal nem lehet kiállni másik tankkal szemben harcolni. Ha az elejét mutatod ellövik a lőszerrekeszt. Ha kicsit forgatod, akkor rálő az oldalának az elülső részére és szétlövi a lőszerrekeszt, (mindkét oldalról megy!!). Ha kicsit hátrébb lövik meg az oldalát, akkor kigyullad... Pff...
-
törölt tag
Van valahol mail cím módosítás lehetőség? Vagy az is elég ha valahol ki lehet kapcsolni ezeket maileket wot-al kapcsolatban.
-
scyllarus
veterán
válasz
Akos96 #25347 üzenetére
Annyira nem sz.r. Persze, ha folyamatosan berak nyílt terepekre, bot csapatban, akkor frusztráló, hogy az ellen könnyű tankjai szétkapják egy perc alatt, de lehet vele jó köröket menni, a javítása meg olcsó. Én a T1HT-t már kiszenvedtem vele (irány a T-29
), eladtam, de visszavettem, és már nem sok kell az M4-hez sem. Aki meg tényleg jó játékos (nem mint én), az gyorsan túl van rajta.
-
Fel
addikt
válasz
HungAryan #25350 üzenetére
Hah! Új taktikai elem:
"- Fallen trees are counted as masking cover (like bushes) for the visibility system (fallen trees were excluded from the calculation of visibility earlier)." - Elképzelem amint majd nekiesnek a népek prokhorovka, vagy murovanka erdős részén a fákat kidöntögetni.Korábban viccelt valamelyik dev egy"szorgalmas favágó" acsival, lehet mégis bevezetik majd.
gzbotii: A garázsban a szerviz gomb mellett ott van az, hogy Exterior (magyarul talán Kinézet..), és ott az emblémák között vannak a zászlók (utolsó opció azon belül).
-----------------------------------------------------------------
Ma megfutottam a 15.000. csatámat!
Szép kis lemmingezős bukta lett... Egy stock M6 társaságában fogtunk egy oldalt Arcticon.
Legalább erről emlékezetes lesz:Komolyan, néha sírni tudnék ettől a Centuriontól, annyira kiábrándító és elkeserítő...
Tegnap este végre ráraktam a 20 fontos löveget. Így már kb. egy szinten van a többi tier 8 közepessel, sebzésben. Másban nem..
Szerintem még kifejlesztem hozzá a maradék két modult és elteszem pihenni. Minden kedvem elment tőle. -
gzbotii
nagyúr
Hogyan lehet egy tankra, pl magyar zaszlot rakni?
-
Tenken
őstag
válasz
trust007 #25355 üzenetére
Nem rég megkérdeztem support-ot, hogy mi a helyzet Dual Graphics-al, de semmi értelmeset nem mondtak. Amennyire tudom semmilyen jellegű optimalizációt nem tettek be a játékba. Ha működik is a dolog, azt maximum az amd-nek köszönheted, így ha többet akarsz tudni szerintem az ő házuk táján keress.
Mellesleg maga a game amd párti, vagyis azonos szinten sokkal jobb teljesítményt nyújt a vörös oldalon (talán ez sem a véletlen műve).
-
Patrick76496
őstag
válasz
HungAryan #25350 üzenetére
Én megnézem.
(#25349) Stigma.HC: Velem is ez megy már egy ideje (ma is), ezért kitaláltam, hogy én századba fogok menni. Persze nem a saját klánnal, mert velük is csak vesztünk, hiába az FC, ha a játékosok nagy része 900 vagy alatti eff értékű. Megláttam a LOVE századot, rögtön beléptem. Mentünk 4 kört, mind a 4 nyert. Ezt neked szopóág.
-
trust007
tag
kedves wot-ozó/fórumozó társaktól az kérdezném, hogy használ-e vki AMD Trinity/Liano processzort +vmien dedikált videokártyát(pl. hd6670) wot-ra, és ha igen milyen eredménnyel? (vagy látott-e olyat aki használt
)
-
emre
veterán
Végre egy szerkezet amivel tényleg öröm a játék, pedig még csak a lánctalp és a nagyobbik löveg van rajta.
(ha szétlőnek és vesztek akkor is)
Ja, a második skill-t 80%-on levő legénységgel hihetetlen jó a látótávja.
Én is meglepődtem, hogy mennyit spotoltam, pedig azért volt rajtam kívűl még 1-2 jó tank.A KV1-S-t lehet én is eladom.
A második skilljüket húzó legénységgel is hihetetlen lassú a célzás, pontatlan a lövés, viszont nem olyan gyors mint volt. -
Antonius1978
addikt
válasz
scyllarus #25340 üzenetére
Igen, ha pl a 6os VK3001P-vel megyek, tuti hogy az elso 2-3 csucstank az KV1S.
Van olyan is, amikor mindket oldalon legfelul 3-3 ilyen tank van...Tenken, en a KV13-rol mentem IS-re ha jol emlekszem, az elejen nagyon bejott, a kedvenc tankom lett, most meg hogy megfosztottak a sebessegetol, mar nem olyan jo, ugyhogy gondold meg...Mondjuk lehet vele alkotni, ha van sok penzed akkor a rovid 122-est is fel tudod ra tenni gold ammoval, akkor talan tobb TP gyul, fene tudja, en 2/3 aranyban 85, 1/3 aranyban 122es loveggel jatszodtam/jatszok vele.
-
HungAryan
tag
Ha valaki megnézné esetleg.
-
Akos96
senior tag
Ááááá kész... feladom az amcsi line boncolgatását. Ez az M3 annyira szar, hogy nem szenvedek vele.
-
válasz
emerico2004 #25329 üzenetére
A Pz4-be meg a Sherman-be is nyereséges a gold a trollgunnal.
-
Tenken
őstag
válasz
homeless09 #25344 üzenetére
Mármint micsoda? KV13?
-
Tenken
őstag
válasz
scyllarus #25340 üzenetére
Nekem szinte elit, de még mindíg folyamatosan felülre tesz. Kicsit már tartok is tőle, mert ha számon tartja, akkor baromi nagyot kell szopjak a többi tankkal amit húznék..
Szerintem OP egyébként. Kell a fedezék neki persze, meg nem olyan vastag a bőre, de az a pen meg dmg kárpótol mindenért. Amíg nem volt csak nem szerettem ellene játszani, de most, hogy tudom mire képes, csak azért nem rühelltem jobban szerintem, mert kevesen tudnak hatékonyan játszani vele.Amúgy akinek volt ilyenje az mit javasol? Fejlesszem ki kv1s-ből az IS-t meg KV13-at, vagy az utóbbiból menjek rá IS-re. Úgy nyerek pár modult, meg vagy 30k xp-vel kevesebbet kell kifarmolnom.
-
homeless09
őstag
Na, KV1-S kifejlesztve, lehet SP-vel( na nem avval
) farmolni.
-
scyllarus
veterán
válasz
Antonius1978 #25338 üzenetére
Nekem volt, el is adtam. Engem utált a MM, KV-1, PzIV, T-28 mindegy mivel voltam, KV-1S volt a top. És baromi lassan tölt, de ha egyszer eltalál, fekszel. Na, mondom, ez kell nekem. Megvettem, toltam, még mindig az volt a top a csatákban, de az ellenfeleknél mindig a nagy ágyús fullos. 16k XP, kitoltam, megvettem, örültem - onnantól max középre rakott, IS, Tiger, US tankok, minden jött, amikbe egyet már kevés lőni, többre meg nincs idő, mert persze kell a csapat, akiket lehet ezzel a hajóágyúval támogatni, egyedül bajban van.
Majd egyszer visszaveszem, ha lesz sok szabad helyem.
-
vhw
addikt
válasz
Patrick76496 #25333 üzenetére
Megnyitod a tank adatlapját, és vidd az egeret a tűzgyorsaság érték fölé, egy kis ablakban jelzi ki az adatokat (ezt tudja a pontosságra és célzásiidőre is)
-
Antonius1978
addikt
válasz
emerico2004 #25325 üzenetére
Szeretnek egyszer en is benevezni egy KV1S-re, ugy emlekszem hogy ki is van kutatva.
Nos, ez egy olyan tank, amelyet kurvara ruhellek, meg 7es tankban ulve is, mivel az agyuja igaz hogy lassan tolt, de nagyot ut, 6os cuccokkal jatszva ellene gyakran pattanok rola, o meg bezzeg soha rolam...
Nagyon fel tud idegesiteni ez az 1 tank -
Antonius1978
addikt
válasz
GaburroSan #25317 üzenetére
Emma' dofi, en is szerettem az M7et, jo gyors volt, igaz papirbol, de jo volt a kreditszorzoja is, valami 1,1, vagy tobb.Ha lesz helyem, egyszer visszaveszem, jaj, es a tank formaja is tetszett amugy.
-
Tenken
őstag
válasz
Nekem most lett meg először, de szerintem brutális a 122-es löveg. Ha nem figyelnek T8-on is bontok vele rendesen.
-
sutyi^
senior tag
Farmoltam egy ilyen igénytelen SU100M-et. Jó móka főleg LB1-el. Két nyűgje a nagyon tré vízszintes kitéríthetősége az ágyúnak, meg a nullalofaszsemmi gundepression.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Atlantis #25231 üzenetére
Meg tudod indokolni, hogy miert tartod a Panther 2-t a legjobbnak ? Nekem sem amcsi, sem orosz, sem francia megfeleloje nincs meg (mondjuk a T44 ki van kutatva, es a T-20al is haladok), de en nem ereztem olyan uberfasza tanknak.Minden atlovi, es lomhan gyorsul, a kanyarokat is kozepesen veszi...igaz ezzel is a vegere kezdtem raerezni, mikor mar el kellett adjam.
Amugy a tankok kozul a Panther 2 kulcsine tetszik a legjobban talan.
-
D.Orion
veterán
válasz
emerico2004 #25327 üzenetére
Wot DB:
Rate of fire: 3,75 - 4,17Magyarul nem történt semmi változás.
Szerk.: A 8.1 Update Notes-t átnyálazva sincs semmi ilyen említve, se az ágyúra se a tankra.
-
vhw
addikt
válasz
100% crew: 3.91 rpm
+ Vents: 4 rpm
+ BiA : 4.09 rpm
+ Food: 4.26 rpmEz a wiki oldalról van...
-
emerico2004
aktív tag
viszont én felfedeztem az első nyereséges gold ammot greditért....
kv2 troll gun -ba bele...
csodát tesz az átütéssel
-
Timyyy
őstag
válasz
Nem tudom igaz-e mert nincs ilyen tankom, de megérdemelné, mert 6-os tank és nagyobb a max sebzése mint a 8-as Tiger2 max sebzése.
-
vhw
addikt
válasz
Konkrétan mit is nerfeltek rajta és mikor? (az meg, hogy nem OP a tierjében kissé erős...)
-
emerico2004
aktív tag
most láttam nerfelték a kv1s -t pedig nem volt op a tierjében....
minden jó mókát tönkre kell tenni...
-
Dr_Syrex
senior tag
Mindíg felforr az agyvizem, amikor idióták népes csoportjával kerülök össze
Legalább 5 frag előnyünk van és az ellenfél teljesen szét van esve, szóval csak le kellene őket vadászni. DE nem: 4-5 tankunk nagy bátran beáll foglalni és hiába kérem őket, hogy várjanak. Nulla reakció! És nem csak az idegesít, hogy 1 kill és top gun meglett volna (Acélfal azért járt), hanem az hogy nem is akartak tovább játszani.
De bizonyára itt mindenki tapasztalt már hasonló élményeket -
homeless09
őstag
Platoon-ba volt most 2 T1HT. Mind a kettő ugyanolyan idióta volt, becéloztam kv1-el az ellent, csak 1 lövés kellett volna, erre odébblök mint az állat, ugyan úgy később a másik haverja is majdnem kitol a szikla mögül. Aztán szépen megmondtam nekik még 1 ilyen és kilövöm mind2-őt. Abba is hagyták szerencséjükre. Rohadtul tudom utálni mikor lökdösnek odébb.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
GaburroSan #25320 üzenetére
Érdekes, engem legritkábban az artyk szednek ki. Jó persze van, hogy kapok egy maflást, de én például soha nem állok meg és igyekszem úgy helyezkedni, hogy artyk számára belőhetetlen helyen legyek. Pedig a kedvenc típusom a heavy és érzem magamon, hogy célpont vagyok, de mégsem nyírnak ki annyiszor, hogy valaha is fikáztam volna őket. Nálam eléggé eloszlik a heavy, med, TD, arty-k között, hogy kik nyírnak ki legtöbbször.
-
Enzolord
addikt
válasz
GaburroSan #25320 üzenetére
Igen, ezt már én is felvetettem..
De szép is lenne ez a játék... -
GaburroSan
aktív tag
válasz
Enzolord #25318 üzenetére
Ja az vicces volt mert semmi közöm nem volt a meccshez, mert már az elején spottoltak és kaptam 1másután 3 beöntést az artyk-tól és leves! De észrevettem hogy az esetek többségében olyan 100/95 az artyk szednek ki! Kár hogy nincs olyan kapcsoló a játékban hogy arty legyen vagy ne!
-
GaburroSan
aktív tag
válasz
Mellesleg még a győztes csapatnál sem kaptak annyi xp-t mint én vereségre!!
-
Enzolord
addikt
válasz
Azért az király, hogy majdnem 3x annyi kreditet kaptál egy bukott meccsen az M7-tel, mint egy győztes meccsen az IS7-tel..
-
Enzolord
addikt
válasz
GaburroSan #25314 üzenetére
Beugratós kérdés, vagy Happy End?
-
-
myckey
veterán
válasz
gzbotii #25309 üzenetére
középre-középre....
nekünk van olyan nap szakaszba,amikor rendre aljára rak be.mit tehetünk.semmit.
megyünk aztán csipegetünk.óvatosabban kell játszani,meg jobban rá vagy utalva a csapatra,de attól még lehet játszanién nem bánom...tegyen minden csatába utso 3 ba....csak ne ilyen ...verésekkel legyek együtt
-
scyllarus
veterán
válasz
gzbotii #25274 üzenetére
De a KV-1-et nem neked kell legyaknod a PzIII/IV-gyel, sem a KV-1S-t a Hetzerrel (mondjuk, ott már segíthetsz). A KV-1-gyel meg a Black Prince-t ki lehet szedni, én még csak ellenfélként kaptam, VK3001-gyel sem volt nehéz (persze nem egyedül). A nagyobb KV-kat meg mindig többen kell puszilgatni, már ha hagyja magát
-
vhw
addikt
válasz
gzbotii #25309 üzenetére
Középre kerülve nem lehet sebezni? Nem lehet segíteni a csapatot? Nem lehet játszani?
Nincs egy szinten? Mert nem ugyanaz a feladatuk, nem ugyanarra kell használni. Lehet a KV-1el felderíteni? elérni fontos stratégiai pontokat gyorsan? a megfelelő pillanatban be lehet rohanni vele artykért? lehet vele gyorsan helyet változtatni és segíteni a másik oldalon meggyengült csapattársaknak?
-
gzbotii
nagyúr
Megis hogy lehet 8 csataban (a 9bol) mindig kozepre kerul KV-1el?
Ha meg mas tier4-5 tankal vagyok, akkor mindig a KV a legnagyobb..melyik fejleszto szamlajara kell utalni a penzt?(#25308) vhw igen, de azert egy PzIII/IV nincs egy szinten egy KV-1el, sem egy PzIII, pl
-
vhw
addikt
válasz
gzbotii #25290 üzenetére
Az ugye megvan, hogy mindkét tank 5ös, tehát egy kategória. Hogy "középen" vagy ha KV-1 van a csapatban talán azért lehet, mert a játék tierenként, kategóriánként és abc sorrendben listázza ki a csapat tankjait.
Egy heavy amúgyis megelőzné a medet, de 'P' kezdőbetűvel amúgysem lenne előrébb egy tank, ha van rengeteg AMX, BDR,Churchill, Crusader, KV-1, M4, M7. -
diegho
nagyúr
Megvan az 50. Ace tankerem:
Victory!
Battle: Fisherman's Bay 2012. november 20. 15:28:15
Vehicle: SU-26
Experience received: 1 066
Credits received: 33 123 (fine for causing damage to allies: 135)
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker" -
válasz
kanyipicske #25305 üzenetére
Az kicsoda?
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Metal topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest