- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
sith7
félisten
köszönöm a válaszokat, akkor értelemszerűen minél nagyobb, annál jobb .... végülis ez mindhárom számra igaz
-
Tomi0703
addikt
Ilyet szerintem még senki nem látott... Magával a win/lose királyával találkoztam!
-
Dobi 562
addikt
Én szintén a M1A2 löveggel használom, nagyon mókás, hogy szinte sorozatlövő. Az IS-t meg tornyon át lődöztem, szemből (búvónyílást lőttem) és oldalról is vitte szépen, normál lőszerrel. De frontpáncélt is átlövi kis szerencsével.
Nekem különben így sikerült a tegnapom:
A nagyobb tankokat most hanyagolom, tier 6-7-8-ban játszok, illetve néha a micromaus-szal. Ott csücsül pedig a 3 skilles legénység az IS-7-ben és nem tudom kihasználni, mert nincs kedvem a tier 10 vérpistikhez...
-
gzbotii
nagyúr
Ma megyek szepen az ELC AMX-el, rendes szokas szerint 62km/h repesztek..jon egy kanyar hosszan a space billentyure csapok...akartam drfitelni...regi NFS berogzedoes
Ja, meg igy erzem magam ELCvel : TankToon: Hero
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #26174 üzenetére
A gyorsasága tényleg jó + ahhoz képest, hogy orosz, egészen pontos, bár lassan céloz ez is, így menet közben még rosszabb lőni vele.
Én amúgy nem raktam rá vizes rekeszt, egyetlen olyan csatára emlékszem vele, ahol egylövéseztek (tényleg szép szó
). Különösebben az sem rémlik, hogy hajlamos lenne begyűjteni ammorack-találatokat, bár fene tudja, keverednek az emlékek, ugyanis akkoriban mentem Pershing-gel is, azon rendszeres volt a besárgult ammorack, így az egyetlen vizes rekeszem azon volt.
T-44-re már tettem vizes rekeszt én is.
-
HungAryan
tag
válasz
kanyipicske #26163 üzenetére
Amikor elindul a letöltés, akkor az Updates mappában megtalálod a torrent fájlt.
Azt bedobod egy torrent kliensbe és játszhatsz közben a rendes játékkal.Ui.:
Úgy emlékszem, hogy 3 frissítést szed le, szóval mindegyiket le kell tölteni manuálisan is. -
válasz
marked one94 #26177 üzenetére
-
Fel
addikt
Ezek a kici kínai tankok valami eszméletlenek. Itt van pl. ez a WZ-131, ezen biza nem kici a biznic:
Victory!
Battle: Arctic Region 2012. november 23. 13:46:08
Vehicle: WZ-131
Experience received: 3 924 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 85 437 (compensation for damage caused by allies: 322)
Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a prémium Type 62 kreditszorzójával dolgozik... Remélem így marad.
És itt vannak összesítve a könnyű és közepes tankok tier 6-8 között.
Az 59-16-hoz még annyit megjegyeznék, hogy autoloaderes (5-ös tár), de elég kemény scout MM beorolása van. A top lövegével még prémium ammóval is nehéz sebezni néha..A képet meg kihagyom...
-
Mcray
senior tag
válasz
marked one94 #26177 üzenetére
LOL, write only
-
marked one94
őstag
Van új kis videó [link] nekem nagyon tetszik
-
Zeratul
addikt
[True Russia] könnyesre röhögtem rajta magam.
-
nyunyu
félisten
válasz
gzbotii #26160 üzenetére
Szerintetek StuGIII-ra a legjobb agyu a 7.5 cm StuK 42 L/70?
Mint minden, ez is jatekstilus fuggo.
Hetzeren jobban mukodik a trollgun, mert annak a top 75mm-esenek alig van penje, pattog ezerrel, pontossaga sem tul jo, igy nehez vele hatekonyan kempelni.
105mm-essel viszont siman oneshotolod a T4 light+med tankokat, T5 light tankokat.
Vekonyabb pancelzatu TDkbe (Pl. Hellcat) is bele tud rugni egy 350-est.
Persze a trollgunnal meg kozel kell menni, hogy egyaltalan eltalald az ellent.Stug hosszucsovu 75mm-ese viszont majdnem mindent atut a hatos szinten, meg a hetesekre is veszelyes tud lenni.
Meg a pontossaga is kituno, nagyon hatekonyan lehet vele messzirol operalni.Amcsi TDk agyuinak sincs olyan pontossaguk, mint a StuK 42 L/70-nek.
-
GaburroSan
aktív tag
válasz
HungAryan #26157 üzenetére
ÁÁÁhhh dehogy csak elgurult gyógyszerem....ja a következő miatt! Vázolom! (Full Hd ban is meg HD ban is próbáltam)1440x900-ban egy 20perc után le esik az FPS kerek 5 re! ( jelzem 103 fokos volt a gpu a 70 helyett, tehát megfőzök rajta 1 kis teát persze Earl Grey-t )kiderült hogy xar a Hd 7770 karim, úgyhogy szóltak a szervizeseknek Aquában hogy viszem le, mellesleg ők sem láttak ilyesmit, 10 másodperc alatt 103 fok, előre elvtársak...bocs az off ért!
HungAryan: legközelebb megtanulok rendesen olvasni ,mert akkor eléggé elsiklottam felette rendesen! Amúgy olyan 800-900 közöttire saccolnám az árát neki! -
Mcray
senior tag
válasz
Napfénysüti #26167 üzenetére
Ajánlom rá a Wet Ammo Rack-et. Az az egyetlen tankom amire raktam, mert unalmas volt, hogy minden olyan lövés ami amúgy alig sebez, egylövésezi (De szép szó) az egész tankodat. Mióta van fent WAR, semmi parám nincs vele.
-
Enzolord
addikt
Igazán berakhatták volna a 8as francia prémet tárasnak..
Mekkora csalódás volt, hogy nem az.. -
Atlantis
veterán
válasz
Djuree #26152 üzenetére
A fos az csak a T9-es, nem?
Azért a ARL V39-et sem lehet OP-nak nevezni. Tűrhető gép, de T6-ban az amerikai TD-k a nyerők.
Amúgy nekem már az Mle 46 sem a kedvencem, igaz, még nem fullos. Se nem utálom, se nem szeretem, olyan "túl kellene lenni már rajta" érzéssel megyek vele.
Napfénysüti: rosszabbnak tűnik? Konkrétan az egyik legrosszabb ágyúja van T7-ben, míg a T20-nak a legjobb. Amúgy sok türelmet hozzá, az elején nem voltam oda érte, de a vége felé már legalább nem utáltam.
-
Napfénysüti
nagyúr
Na meglett a T-43. Így elsőre az jött le hogy a páncélzata talán jobb mint a T20-é viszont az ágyúja gyengébbnek tűnik.
És persze megkaptam az első oltást vele egy Hummel, T28 proto párostól úgy hogy kettejüket összeadva is többet sebeztem náluk. -
gzbotii
nagyúr
5 Pusztito rangbol, 3-at ma szereztem
-
jano_77
nagyúr
válasz
sehogy.....amíg letölt, nem tudsz játszani
(#26164) ollie:
esetleg passziánsz, akna kereső?
-
válasz
Ajánlom az amőbát vagy a kő-papír-ollót.
-
kanyipicske
tag
hogy lehet játszani, ha jön le a teszt valaki elmondaná?
-
KaLeun
senior tag
válasz
Plasticbomb #26156 üzenetére
Látom van több is, az Rattés is fasza...
-
KaLeun
senior tag
Nem tudom, hogy mi van ma, de az ellenfélnél top tankjai közt minden csatában van vmi ténylegesen jó szakasz, nekünk meg vmi balfasz platoon jut (pl. Enski Encounteren beállnak a K0-ba, aztán már mindegyik 7k csata felett van). Egyedül meg kevés a Black Prince.
-
jahrn
senior tag
válasz
Antonius1978 #26154 üzenetére
2 teszt szerver van, ha az eggyikbe nem enged be probald a masikat.
-
HungAryan
tag
válasz
GaburroSan #26151 üzenetére
Te ezt direkt csinálod amúgy? Azt is írtam, hogy ezek nem végleges árak. Szóval kár nézegetni az árakat tesztszerveren az új tankoknál.
-
Plasticbomb
addikt
-
Flayer
senior tag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
-
Antonius1978
addikt
Mi a menko, a tesztszerver foglalt...na akkor igy hogyan lehet majd jatszani ?
Miki, jovok be a jatekba...
-
myckey
veterán
értem én..nem kell ezt megmagyarázni,vagyis ecsetelni
Csak gondoltam megkérdem,hátha éppen ráérszAntonius1978:
Anti!
jó ha jössz..kellemes játékot,de én éppen most megyek tanárhoz...kellene már az a nyelvvizsga
Szóval csak 4 után leszek...sztmNapközben meg tesztszerveren bohóckodok,jó buli
"rendes" játékba már nem is játszom magam....pár karikát csak. -
HungAryan
tag
válasz
GaburroSan #26117 üzenetére
Na, ez tök jó, hogy egyfolytában kérdezgetsz, csak nem olvasol...
Tegnap már válaszoltam rá:
[link] -
nyunyu
félisten
válasz
Flayer #26137 üzenetére
Stugra vizes loszertarolo?
Nem szokott robbanni, ha meg nagy ritkan megis ellovik az ammo racket, akkor meg mar ugyis mindegy, mert minimum a fele HPd hianyzik, es max a kovetkezo lovesig elsz.En periszkopot hasznalok harmadiknak, anelkul nagyon vak a Stug.
Tegnap anyaztam El Hallufon, hogy a mellettem allo fhanszia furdokadnak sokkal tobb spotja volt, mint nekem tavcsovel.
Aztan megneztem, hogy az S-35CA-nak alapbol 400m a latotavolsaga, majdnem annyi, mint a T9-10 tankoke!
Stugnak meg csak 310, az tavcsovel is csak 387.5...Stuggal támogasd a nagyobb tankokat, és maradj mögöttük... 7-es tankokat is átviszi az, csak ha lehetőség van rá, ne szemből lődd őket....
Multkor probaltam egy T29-et sebezni vele Sand Riveren ~400 meterrol, de sem az AP, sem a HE nem sebezte, akar a hasat, akar az oldalat, akar HEvel a tornyat probaltam loni.
Varosi palyakon viszont siman hasba szoktam loni a szembejovo Tiger, Tiger P-ket. -
forras2
őstag
válasz
Flayer #26142 üzenetére
Ne szaladj előre... Stuggal támogasd a nagyobb tankokat, és maradj mögöttük... 7-es tankokat is átviszi az, csak ha lehetőség van rá, ne szemből lődd őket....
Diegho
Igazad voltÁt lehet lőni a TigerII-t KV1s-el szemből is sima lőszerrel
Egymásnak mentünk, és úgy lőttük egymást. 3 pattant rólam a kicsike, én 3 lövésből 2× átmentem rajta, és a 3. lövésem ki is szedte a dögöt -
jahrn
senior tag
Tesztszeron probalgatom - az uj tankok mellett - h melyik t10 TD-t fejlesszem ki. 2 jelolt maradt, Obj268 meg AMX F155 (JpzE100 eleve nem jatszott), de asszem Obj lessz a nyero. Brutalis egy joszag, arrol meg nem tehet h ha kiosztok 9k dmg-t akkor is bukjuk kemenyen a meccset.
Hellcat vs Slugger: mind2 nagyon jo cucc, az eredmenyeim is nagyon hasonloak mind2 tankkal szal mindketto ajanlott kategoria. A kulonbseg alavetoen annyi h Hellcattal tobbet mozgok, igy arra coated optics kerult.
-
válasz
myckey #26139 üzenetére
A legtöbbször csak éjjel van időm játszani. Nap közben meló, aztán esetleg még van valami programom is, de ha nincs akkor is ott a család (asszony + gyerek), velük is kell néha foglalkozni. Nem árt néha segíteni otthon a háztartásban, stb. Csak átlagos családos hétköznapok...
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem mikor érdemes játszani ha a stugommal nyerni is szeretnék?!
Állandóan 7-8 tier tankokkal rak be egy csatába így esélyem sincs kilőni őket max. a rozsdát szedem le róluk!Ők meg csak mellé lőnek és szétesik a tank!
Az lenne még a kérdésem,hogy van rajta álcaháló,töltésgyórsító.Mi legyen a 3.?
periszkóp vagy inkább vizes lőszertároló?! -
emre
veterán
Nekem nem volt az M46-al nagyon rossz a tegnapi napom. [link]
Mondjuk az utolsó csatámban nagyon felbactam kicsi agyam. A múltkor említettem, hogy milyen jó spotter, most meg láthatatlan T-43 és T29 szedett le belőlem egy keveset, utána még gyorsan bekaptam két lövést 2 E75-től. Ekkor gondoltam úgy hogy befejezem mára.
-
nyunyu
félisten
válasz
Atlantis #26126 üzenetére
Kiegeszites:
Fixtornyu agon csak az M10 Wolverine, meg az M36 Slugger forgathato, kisebbek nem.T5:
T49-cel nagyon regen jatszottam, nem emlekszem, hogy milyen.
M10 Wolverine: mini Hellcat, mozgekony, jo agyu.T6:
M18 Hellcat: sebessege+pancelzata egy light tankkal vetekszik, csak joval nagyobb tuzerovel.
Nagyon nem szereti a hata moge sunnyogo rovidcsovu Hetzereket/Stugokat.
Keves loszer fer bele. (30db)M36 Slugger: ugyanaz az agyu, tobb loszer (45?), de pancelzat+mozgekonysag egy med tanknak felel meg, igy a kisebb tankok agyuit mar kepes lepattintani.
"Alacsony" sebessege miatt kevesbe kedveltem.T7:
T25/2: minimalisan jobb 90mm agyu, mint az M36/M18-on, picit nagyobb pen, kb. 10%-kal gyorsabb utantoltesi ido.
Sajat szintjen elmegy, nyolcas tankokat meg ugy ahogy lehet sebezni vele, kilencesek ellen nagyon keves.
Sebessege valahol a Hellcat es a Slugger kozott van feluton.
T25 AT: nem forgathato, viszont van 105mm agyuja. (ahogy a nemeteknel a JP-nek.)Mivel a forgos TDk tornya lassabban forog, mint a nem szovjet tankoke altalaban, igy eloszor kell forgatni, aztan kibujni a fedezek mogul.
Viszont ha lelancoljak, akkor a fixtornyuakkal ellentetben vissza tudnak loni. -
myckey
veterán
Ollie!
ma leszel?
tegnap egész jó kis "nyerő ágba" voltunk benne........(megint)
bár az utolsó harmadban már voltak bukások,de vele jött is a győzelem.23 csata/1812 Eff/65.22% win...
szóval jó lett.
mondjuk a befejező ütközet után...rendesen elgurult a gyógyszer nálam
na hagyjuk is inkább
-
Atlantis
veterán
válasz
gzbotii #26112 üzenetére
Nézzük T7-től, ott kezdődik az élet igazán, meg alatta a fix tornyos ág is forgótornyos.
Saját tapasztalatom nekem csak a forgó tornyossal van.
Fix tornyos: T25/AT egy egészen jó TD a saját osztályában, jól fordul, ágyúja is tűrhető, összességében egy jó csomag. T8-tól lassúak, mint a fene, de vastag a frontpáncél, ágyú DPM-je kicsit magasabb, mint a forgótornyosé, holott ugyanaz az ágyú van rajtuk. T28 és T95 lassúságuk miatt kedvelt célpontjai a tüzérségnek. T110E3 már más történet, valamivel gyorsabb, a kemény orr megmaradt, bár nem sok van belőle, valaki írta is feljebb, hogy a T95-öt jobban kedveli.
Forgó tornyos: T25/2 nekem tetszett, sokan nem szeretik. Ágyúja lehetne erősebb, de a forgó torony kompenzálja, elég jó a camo-értéke, nem túl nagy a mérete sem, jól lehet vele sunnyogni, hasznos rá a háló, mert nem kell a testet forgatni az ellenség követéséhez.T28Prot lassú, egészen más stílust igényel, ha rossz felé indulsz el, lemaradsz a csatáról. de aránylag jól páncélozott TD, nyitott, hajlamos tüzérségtől eldurranni. Ágyúja szerintem nagyon jó, de megőszül az ember, mire kifejleszti, hátárnyból indul ,emrt nem lesz meg hozzá a T25 AT ágyúja. T30-at sokan kedvelik, én utálom, ágyúja szerintem nagyon lassan tölt, teste papír, tornya viszont kemény, tipikus amerikai gép. T110E4: ilyenem nincs, nekem ez a célom, legutóbb butítottak rajta rendesen, de ha már csak abban jobb lesz, mint a T30, hogy páncélja erősebb, akkor én már kedvelni fogom.
Én a forgótornyos ágat javaslom, fix tornyos, klasszikus TD-k más népnél talán jobbak is vannak, mint az amerikai. Ha kedveled a lassú gépeket, akkor akár bevállalhatod, de nekem a T28Prot bőven elég volt ebből a stílusból.
szerk.: Jahogy most olvasom, hogy nem érdekel nagyobb osztály. Akkor mindegy, melyiket választod, Wolverine és Slugger is forgó toronnyal bírnak, bár szerintem a T49 és a M18 Hellcat így is jobb választás, mert sokkal mozgékonyabbak, jobban lehet velük kellemetlenkedni, mi több, igazi piszok kis dög mindkettő.
-
gzbotii
nagyúr
Erre voltam kivancsi. T8-9 jelenleg annyira nem erdekel, en most meg csak t4-6ban gondolkodom
Azt hittem agyu meg egyeb erdekesegek is johetnek, ala' AMX38 stb...(#26118) jano_77: ez csak ugy altalban irtam, van amikor 5-7 mecsbol egynel se tudsz nyerni...es tudod, nem rajtad mulik. Tegnap is nem egy meccsem volt (AMX40, KV1, Hetzer, StugIII) amikor en csinaltam 3-4 killt, bertunk bazisba is de a tuloldalt ledaraltak es persze, hogy hamrabb foglaltak..
-
AlexWolf
senior tag
forgó tornyos amcsi TDk forever! De én elfogult vagyok!
-
Plasticbomb
addikt
WoT TankViewer-hez 0.8.2 test szerveres tanks.dat fájl: http://www.mediafire.com/?g0zxwp6kwo8pf8v
Én csináltam, ha nem jó valami, szóljatok...
-
jano_77
nagyúr
válasz
gzbotii #26112 üzenetére
örülj neki, hogy csak 5x a 10-ből! nekem volt, mikor 10-ből 8-9x is retardáltak közé tett és mindenki egy irányba, másikba max 1 tank jött velem. volt, hogy azonnal elbuktunk, mert az ellen kemény magja persze felénk jött, de volt, hogy a lemming train hamarabb elbukott mint mi a másik oldalon.
-
Fel
addikt
válasz
GaburroSan #26113 üzenetére
A legérdektelenebb jószág az összes újdonság között...
Szinte egy-az-egyben ugyanaz, mint a T20. Könnyebb nála (még véknyabb "páncél"), és a top lövege a 76 mm-es M1A2. Nem autoloaderes. -
diegho
nagyúr
válasz
GaburroSan #26113 üzenetére
Miért nem próbálod ki teszten?
-
GaburroSan
aktív tag
Szóval korábban kérdeztem de választ nem kaptam! A T21 lesz olyan jó mint a hasonló AMX 13 75 vagy a Német T6-os vasak?
-
gzbotii
nagyúr
Hupsz, ezt nem lattam
Elonyok es hatranyok reszrol tudnal irni?Mas: hogy lehet, hogy az ember 10 csatabol legalabb 5x lokotteket kap ki...nem egyszer volt, csapat fele megy egyik oldalon, masik a masiok..ahogy kell. Az en oldalam szepen gyalul, mindeki segit, lo..egy ket szerencseteln/hulye (OFF)(neha koztuk en is)(/OFF) kihull...de 3an elrunk a bazisig..de persze ugy mire mi berunk addig az ellen 4 tankal mar bent csucsul es 20% tart a foglalas...
Es hozzateve, hogy nem egyszer fordult elo, hogy a heavyk nagy reszet mi apritottuk le meg meg 1-2 arty-t is kiszedunk..es megis -
nyunyu
félisten
válasz
Atlantis #26101 üzenetére
nyunyu: nem szoktak, ez igaz, de ha már vadászat van, akkor pont a legnagyobb vadászokat hagyjuk ki a buliból? JagdPanther II is kimaradt...de tényleg kár erre szót vesztegetni, csak egy megjegyzés volt.
JP2 mar nyolcas.
Engem nem zavar, mert ugyis hianyzik meg 25-30k XP a JP-rol a Ferdihez, meg kivetelesen nem Hellcattal megyek ideg levezetonek, hanem visszaveszem a Wolverinet.
Ugyis vissza akartam mar venni valamelyik forgotornyos T5 TD-t, max nem a T49 lesz az. -
gzbotii
nagyúr
Es akkor az amcsi tankvadasz resz, ujra: melyik a legjobb ag ott?
-
Fel
addikt
Ennél a T69-nél csak én érzem kevésnek a 4-es tárat?A T54E1-nek is 4 lövedék van a tárában, de annak 390 az átlagsebzése. A T69 90 mm-esének viszont csak 240 az átlaga. 1-1-es szituációban tier 7 heavy, vagy tier 8 közepes tank ellen semmi esélye. Még ha valami oltári nagy mákot dob is a random és minden lövés 300-at sebez, akkor is az csak 4 x 300 = 1200 sebzés. Esetleg egy 13 90-et, vagy egy AMX M4-et ki lehet vele iktatni... Remélem ezen változtatnak és felemelik 5-re a tárkapacitást.
-
nyunyu
félisten
Szopoag?
19:02 M18_Hellcat win XP: 569 Dmg: 1428 Killed: 1 Spotted: 0
19:22 JagdPantherII win XP: 433 Dmg: 424 Killed: 1 Spotted: 0
19:31 JagdPantherII lose XP: 490 Dmg: 3430 Killed: 1 Spotted: 1
19:40 JagdPantherII win XP: 845 Dmg: 2659 Killed: 3 Spotted: 0
19:53 JagdPantherII win XP: 373 Dmg: 473 Killed: 0 Spotted: 2
20:00 JagdPantherII win XP: 790 Dmg: 2939 Killed: 1 Spotted: 2
20:08 JagdPantherII win XP: 685 Dmg: 1938 Killed: 5 Spotted: 0
20:19 JagdPantherII win XP: 922 Dmg: 3272 Killed: 4 Spotted: 0
20:41 JagdPanther lose XP: 270 Dmg: 1993 Killed: 0 Spotted: 0
20:53 JagdPanther lose XP: 630 Dmg: 2775 Killed: 2 Spotted: 3
21:01 JagdPanther lose XP: 275 Dmg: 1376 Killed: 1 Spotted: 1
21:08 JagdPanther lose XP: 354 Dmg: 2090 Killed: 1 Spotted: 0
21:16 JagdPanther lose XP: 129 Dmg: 675 Killed: 0 Spotted: 1
21:21 JagdPanther win XP: 437 Dmg: 923 Killed: 0 Spotted: 3
21:33 M103 win XP: 848 Dmg: 3402 Killed: 2 Spotted: 2
21:43 PzIII_IV win XP: 223 Dmg: 314 Killed: 0 Spotted: 3
21:56 1 lose XP: 77 Dmg: 0 Killed: 0 Spotted: 1
21:59 T20 lose XP: 123 Dmg: 0 Killed: 0 Spotted: 3
22:06 T20 win XP: 802 Dmg: 2159 Killed: 2 Spotted: 4
22:15 1 win XP: 282 Dmg: 156 Killed: 1 Spotted: 0
22:23 StuGIII lose XP: 85 Dmg: 126 Killed: 0 Spotted: 0
22:30 StuGIII win XP: 320 Dmg: 739 Killed: 2 Spotted: 0
22:40 T25_2 win XP: 674 Dmg: 1550 Killed: 3 Spotted: 1]Az nincs.
Tegnap JP2-vel majdnem mindent megnyertem, meg azt is, ahol nagyon bena voltam.
Ellenben JP-t csak hatodikra sikerult duplazni, mert folyton agyhalottak koze rakott az MM. (Pl. 3 T8 heavy egyutt kevesebbet sebzett, mint en egyedul.) -
forras2
őstag
Replaynál kiírja az elején, hogy mivel tudod felgyorsítani a lejátszást, ill vissza lassítani.
Ki írja, melyik gomb megnyomására szabad kamera nézet van.... Ilyenkor arra nézelődsz a replayba, amerre szeretnélAzt viszont nem tudom, lehet-e a replayba tankok közt ugrálni, azt még sohasenem próbáltam
-
Mcray
senior tag
válasz
kanyipicske #26098 üzenetére
Véletlen
. De ezt már nem véletlen
-
Atlantis
veterán
Tesztre most is olyan nehéz bejutni, mint a korábbiakra? Mert ha igen, akkor inkább le se töltöm.
nyunyu: nem szoktak, ez igaz, de ha már vadászat van, akkor pont a legnagyobb vadászokat hagyjuk ki a buliból? JagdPanther II is kimaradt...de tényleg kár erre szót vesztegetni, csak egy megjegyzés volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ! Sony ZV-1F
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest