-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
válasz
Djuree #24199 üzenetére
A bélát én is jobban bírom mint az e-75. Az jó benne, hogy nem kell sarkozni. Ki kell álnni, azt lőjenek. Ha balfaszok, úgy sem lőnek át szemből.
(na jó azért csak óvatosan, meg van ennek a kialakításnak is az előnye, arról nem is beszélve, hogy nem lesz minden szar kósza lövéstől motorhibás)
-
Djuree
félisten
válasz
homeless09 #24195 üzenetére
én sem nagyon félte tőle, viszont pattogott néha rendesen hogy lőttem. majd meglátjuk. a béla viszont isten jó lesz, átlőni nem nagyon tudtam, de sokszor láttam más sem. sztem jobb mint az e-75. egyetlen hátránya hogy a hátulján van a torony, sarkozni nem jó vele.
Taragas: hát remélem ráérzek majd
-
Taktoj
aktív tag
hat lehet, hogy van benne valami
de csak szerenyen jegyzem meg hogy piszok nehez tartani vele a 2 kill/ csatas atlagot. koszi a segitseget akkor megy a mentor neki. az alca nem is tudm jo e valamire ha valaki artyra jon vadaszni s a tobbiek persze elol vadasznak sokra nem megyek vele. kicsi is lomha is de azert szeretem /kis su/ addig biztos igy is marad amig a forgotornyos 8 as nem lesz meg.
-
Taragas
aktív tag
válasz
Djuree #24194 üzenetére
A vka nem ilyen jól páncélozott, viszont fullosra fejlesztve, egy jól páncélozott mednek felel meg, kb olyan mint a vk3601. Nem is értem miért hevie, amikor nem az. Ágyúja pontatlan, nincs elég páncélja hevinek. Mednek viszont nagyon jó. Ha ráérzel imádni fogod. Én így voltam vele, imádtam.
homeless09: pilótája válogatja, én imádtam is3-kat, meg t32ket szétszedni vele.Egy tipp. Közelharcban jól forgasd be, úgy fog pattogni mint a szemét, ha mozogsz is hozzá, és nem hagyod hogy belőjék a hasát.
-
jano_77
nagyúr
Meglett az első Tank Ász-om!
Még pedig a VK3001DB-elGyőzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. november 13. 19:50:30
Jármű: VK 3002 (DB)
Szerzett tapasztalat: 2 362 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 29 906
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"sebzés: 2.743 és 1.145 körül volt a felderítés általi sebzés
-
Djuree
félisten
na ezzel befejeztem a tiger p-t egy időre:
veszem a vka-t. aztán majd a ferdit is kihúzom vele."Csata: Siegfried Line 2012. november 13. 19:54:58
Jármű: PzKpfw VI Tiger (P)
Szerzett tapasztalat: 1 444
Szerzett kredit: 34 483
Csatában elért Achievement: Sinai oroszlán"mai mérleg vele kb. 70% győzelem, 20k xp-t húztam vele ma ki
durván jó ez a tank. remélem a vka is jó lesz. -
Timyyy
őstag
A wotos körök alatt sokszor szembe jut ez a kép...
-
-vitya-
őstag
ehh, 3 kör a T34el, mindháromban 3000 feletti sebzés, egyszer TopGun, és mindhárom bukta...
tökönbökömmagamiszom is egy kis bort, megünneplem a bénák rajzását... bár olyan hosszan élnének mint a kérészek...
-
mody123
tag
Sziasztok !
Valaki tudna néhány szót mondani a Brit medekről Centuriotol mert már a comet meg van
amit eddig hallottam róla az nem túl jók. -
Taragas
aktív tag
Baszki gyerekek, a múltkori videó, amikor wolf kilőtt egy artyt véletlen, velem is megesett. Csak én voltam az artyval. Siegfried Line-on egy isu a város másik oldalán volt, lőtt egyet az előtte állóra, azt kinyírt engem....
Jött is a tőle lol, én meg írtam, hogy wtf?????
-
vhw
addikt
-
scyllarus
veterán
válasz
S.Copperpot #24128 üzenetére
Minden tippet szívesen fogadok. Pláne, ami segít túlélni ezt a hulladékot. Amúgy is tanuló fázisban vagyok, amikor elkezdtem a játékot, öreg gépem volt, 15 fps-sel játszottam, a csata már egy perce tartott, mire betöltődtem
Abba is hagytam. Fél év szünet után, új géppel már jobban megy, de még hurcolom az első párszáz csata statisztikáját. Belekezdtem minden ágba, nincs nagy tapasztalatom semelyikben. Sajnos a tippjeidhez pálya is kell, engem is szokott szívatni a MM, Himmelsdorfban vagy Wideparkban izélhetem a 20 fokos kanyarodási sugaramat
Bár Wideparkban a múltkor csúnyán megleptem egy kempelő SU-101-et, beleálltam a fenekébe, tehetetlen volt. 14--szer lőttem bele, 75% HP-ja elment, mire egy T-32-es megmentette a bőrét.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
GaburroSan #24129 üzenetére
Hű de nagy hülyeséget sikerült kanyarintanod... ugyamúgy cirka 8k a javítási költség, persze ha előtte szétlövik a modulokat akkor lehet drágább, de ez eddig is így volt...
A mozgása meg rendkívül fürge, és gyors lett a 8.0 óta, szerintem ismét paranoia riadó van...
-
Taktoj
aktív tag
az angollal hadilabon allok most adtatok valaszt vagy sem? esetleg ha olyan adna tanacsot aki artyzott mar mondjuk nem kenyszerbol, akkor duplan hasznosnak vehetnem koszi
-
Vigneau
félisten
Amerikai forgótornyos TD-k felszerelésrekeszeibe mit szokás rakni? Ugyanazt, mint a "merev lövegű" német társaikba: töltésgyorsító, periszkóp és álcaháló? Vagy inkább valami mást? Ahogy észrevettem, ennek a típusnak inkább a mozgóharcmodor áll jobban - legalábbis számomra - és oda talán nem kellene annyira az álcaháló. Vagy kissé láma vagyok és emiatt "csiki-csuki" tankként használom...
-
Taktoj
aktív tag
3. skill mi legyen arty parancsnokon; mentor vagy alca?
/ 1. elit alakulat 2. hatodik erzek/
a tobbi lehenysegi tagon 1. elit alakulat 2. alca
koszi -
Djuree
félisten
válasz
homeless09 #24175 üzenetére
tudom, az azért gyengébb eresztés sajna
-
Djuree
félisten
diegho mondjad Ukko-nak hogy jó kis csata volt
a végén a klántársaddal már csak ketten maradtunk, ő centurionnal én tiger p-vel, majdnem odaraktunk 5db t8-as gépet
mekkora csata volt, szedtük őket rendesen, low hp-n maradt az a 2 aki megmaradt
ez a tiger p amilyen szarnak tűnt először, kiderült annyira jó. jó a T29 is, de nekem a tiger p jobbnak tűnik most nekem
-
marked one94
őstag
válasz
homeless09 #24168 üzenetére
Ma nekem is volt egy ilyen eset és emiatt nem lett meg a top gun-om
-
Sanya
nagyúr
válasz
Napfénysüti #24164 üzenetére
nekem volt olyan köröm, hogy gwpantherral _minden_ lövésem ghost shell volt. kb a 6. után kijöttem célzó módból és lőttem egyet a földre. utána már megjavult a rendszer, de hogy mi lehetett a baj?
-
Taragas
aktív tag
válasz
homeless09 #24168 üzenetére
Engem is rendszeresen...
Amúgy vk2801-el nekem a low tieres mathcek inkább átoknak számítanak, mint áldásnak. Elviekbe jobban kéne menni a játéknak, de mindenki gyorsabban lő ebben a tierben, és hab testét ennek a tanknak simán átlövik, ergo k*rva hamar ledarálják a hpját(hiába kacsázok), 2. olyan váratlan helyekről jön az ellen, meg olyan balfasz mindenki lowtierben (általában az én csapatomban) hogy az valami borzasztó. A jelenlegi többi 4-5ös tankomat is utálom, mert belépek a játékba, és még annyira sincs csapat mint 10-es meccsen, ha 5% nyerési esélyünk van(arról nem is beszélve, hogy a legénységre költeni itt erőforrás kidobás, de marha idegesítő, amikor folyamatosan mellé megy lövés)... -
Patrick76496
őstag
-
homeless09
őstag
Hogy engem is állandóan csata közepén a "legjobbkor" tud telefonon zaklatni mindenki......
-
válasz
Napfénysüti #24157 üzenetére
Prémium tankkal max akkor tudsz mínuszba menni, ha rengeteg skulót ellősz a zűrbe.
(#24161) Paul119: ja, hogy APCR lőszer... Én eddig még nem éreztem szükségét a gold ammónak a T34-gyel lévén, hogy alapból 249 a penje. Az még a Maus ellen is elég, hacsak nincs beforgatva.
-
Paul119
addikt
válasz
Napfénysüti #24157 üzenetére
-20k bassza meg... 8 lövés 0 dmg volt acpr lőszerrel a nyomorult t110 hasára egy sebzett 500 at
typeal is megyek nagy vidáman sehol senki hoppá 3 is8 az arcomba a hegyen -
jahrn
senior tag
válasz
Huhh, az komoly es hatalmas nerf^^. Lassan - legalabbis szerintetek - a Type-t lenerfelik tier 7 szintre...
Most latom (#24136) vhw megelozottMostanaban sokat olvasom h T34 is kapott rendes nerfet, en ha neha eloveszem nem latom rajta. Max az erezheto meg neha h hulldown pozicioban is konnyebben tudnak kiloni a gold ammo miatt.
Comet: tegnap osszealltam egy Comet tulajjal es eleg jol nyomta. Irta h inkabb ilyen tamogato cucc mint igazi med (mondjuk teny h aki elindul a med soron az valoszinuleg med stilusban szeretne jatszani, szal van kerdojel a Comet hasznalhatosaga korul...) , hatrebb maradni es onnal leamortizalni az ellent, majd ha mar halal kozeleben van akkor mehet a test-test elleni kontakt/rape.
-
Paul119
addikt
Defeat
Battle: Mines 2012. november 13. 15:59:42
Vehicle: T34
Experience received: 279
Credits received: 26 575nincs szopó ág nincs szopó ág...
-
vbbb
őstag
Remélem lesz, hogy frissíteni tudjam az árú készletet. Ide úgyis hamarabb megjön szvsz.
Hogy a mákba engedik ezeket accountot árulni az eBay-en???
Villám ár: 450 font...na persze...
Aszongya:
"If you follow my guide I can 100% guarantee you will be able to achieve what is listed in the sale on the first day of your play, so joining any pro clan should not be an issue."
Fú de nagyon örülne bármelyik klán egy amatőrnek...na meg mi ha velünk kerül össze egy csatába...omg
-
jano_77
nagyúr
válasz
GaburroSan #24138 üzenetére
Egyet értek GaburroSan-al, mert én is azt érzékelem SAJNOS az utóbbi időben, hogy a Type-al történt vmi.
Érezhetően lassabban megy minden pályán, kevésbé keresek vele, pedig elvileg - mutatók alapján - javult a játékom és nagyon drága lett. És azt sem értem, hogy ha én lövök egy Type59 akkor az istennek nem akar sérülni, viszont ha engem lőnek benne, akkor szinte bárhová lőnek szedi a HP-mat?!?!?
Amúgy azt, hogy kevesebbet kapok szerintem jobb körökért, más tankoknál is észleltem.
Pl. a korábban említett VK3601H-nál is: korábban egy jobb körrel simán meg volt 10-15K prem nélkül is, most meg alig van pár K nyereségem, pedig mondom, elvileg fejlődtem. Több a sebzésem, spottolásom, védésem, foglalásom, stb.
Nem értem -
Taragas
aktív tag
Én úgy látom, hogy több gyullad, de kevesebb robban 8.1 óta. Bár ez az én véleményem.
-
Taragas
aktív tag
Amúgy nem tom mi ez a nagy type fóbia. Néha idegesítő, amikor berohan, és kinyírja az artyt, de semmi extra. Még a tonya is menni szokott szemből, csak tudni kell hova kell lőni. Talán Pantherrel utáltam őket, de panther 2től kezdve ők utálnak engem, mert volt jó párszor olyan, hogy 2őt ettem meg reggelire P2vel egyszerre. Én azt vettem inkább észre, hogy szemből jóval gyulladósabb. 10-ből 2-3 esetbe kigyújtok szemből 8.1óta egy typot.
-
Fel
addikt
Új dobozos WoT verzió. Egyelőre csak orosz szeróra. Korlátozott darabszámban (5000).
Két változat van: német (Pz. II J) és szovjet (BT-SV).
Kíváncsi leszek lesz-e más régiókba is.. -
vhw
addikt
válasz
A gyorsulásáról nem tudok mit mondani, nincs nekem.
De a kredites prem ammo világában (ahol sokan még most is gyűlölködve tekintenek az OP Type-ra, és már csak bosszúból is apcr-t lőnek rá) azon csodálkozni, hogy "minden átlövi"...A javítási költség, ha tényleg elszállt jópár modul, akkor az lényegesen megemelheti.
-
kanyipicske
tag
válasz
kanyipicske #24131 üzenetére
Hoppá elnézést nem láttam, hogy már korrigálták
-
Fel
addikt
Amennyire jó tank a Cromwell, annyira ratyi ez a Comet..
Semmi előrelépés nincs az elődhöz képest.
A nagyobb tömeg miatt sokkal lomhább (Vicces volt ma, mikor egy T29-et nem tudtam körbetáncolni, mert a tornya szépen forgott velem együtt). Páncélzat ugyanúgy nincs. Minden csatában lehal az ammorack, vagy a sofőr, vagy a lövész, vagy a parancsnok...
Kicsit hasonló a szitu a T-34-85, T-43 pároshoz, de annál rosszabb. A T-43 top lövegének legalább van sebzése, a Comet legjobbjának pedig kőkemény 140 az alfája.. 1-1 elleni csatában nincs az a tank amit ki tudnék lőni, mert mind megesz dpm-ből. -
psycroptic
őstag
válasz
Eddig is lassan gyorsult, sőt forduláskor még veszített is a lendületéből. Eddig is minden átlőtte könnyedén. A javítási ktg-n sem emeltek sutyiban. És igen van type-om.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Én nem tudom de ha ellenem vannak képesek úgy pattanni mint a huzat. Pedig nem hülye módjára lövöldözök orrba-szájba hanem igyekszem a gyengébben páncélozott részeit célba venni.
-
GeGexx
aktív tag
válasz
GaburroSan #24137 üzenetére
Azt hittem valami WoT-os számítógépház legalább.. de nem nagyon bírom kiszűrni a szövegből.
-
vhw
addikt
válasz
S.Copperpot #24128 üzenetére
Hm... nekem 32 csata alatt 12k, 37 kill
Mit csinálok rosszul?
GaburroSan: nem akarok már megint okoskodónak tűnni, de az ilyen "húsbavágó" kijelentések helyett nem lehetne úgy körbe járni a témát, hogy csak egyszerűen megkérdezed, mostanában kinek mennyi volt a Type javítási költsége?
Ha valaki betéved ide, rögtön ez ég az agyába, hogy mindig, újra és újra nerfelik szegény type-ot (vagy bármelyik másik premet) az esetleges cáfoló/magyarázó posztokra már nem figyel senki.
Pedig ha eddig mind összeadódtak volna az "állítólagos" prem tank nerfeléses "tapasztalatok", akkor már lassan annyira se kéne keresniük mint normál riválisaik.Szóval először a "bizonyítékok" utána a kijelentések.
-
GaburroSan
aktív tag
Sorry az OFF-ért de a röhögéstől még nem tértem magamhoz!Gondoltam megosztom veletek!
-
GeGexx
aktív tag
válasz
GaburroSan #24133 üzenetére
Ezt biztos ide akartad? Mi ez egyáltalán?
-
válasz
Nem lőtték ki egy csomó modulodat? Mert akkor emelkedik a javítási költség is.
Már rég játszottam vele, de majd kipróbálom valszeg még ma este.
-
GaburroSan
aktív tag
Burkoltan a Type-ot megint nerfelték!
Soha nem került a javítása 7-8000k nál többe erre ma 10.950k javítási költség!
Akinek van T59, a javítási kts mennyi szokott lenni??? -
S.Copperpot
tag
válasz
scyllarus #24120 üzenetére
Hát szerintem nem is kell nagyon lövöldözni az A-20-szal, nekem a 28 meccs alatt 3000 damage és 6 kill jött össze. Pont erre céloztam, hogy gyakorolni kell, mert a scoutolás nem egyenlő azzal, hogy a meccs kezdetén berohanunk az ellenség közé, aztán pukk. Felderítésnél azért kapsz sok pénzt meg XP-t, ha olyan tankot lőnek (és sebeznek), amit éppen te látsz, azaz arra kell törekedni, hogy nagy sebességgel cirkálsz és spottolod az enemy tankokat azon a frontvonalon, amit a saját tankok tűz alatt tudnak tartani. Ha esetleg rést látsz a fronton, és van arty, akkor érdemes lehet becsusszanni, megkeresni és kinyírni.
Még valami: az A-20, ahogy írtad is, gyors, de nem fordul túl jól (a T-50 ellentéte), ezért nem hirtelen fordulókra kell törekedni, hanem elnyújtott, szabálytalan, kiszámíthatatlan íveket. Egyszerre ne fordulj többet 10-20 foknál, úgy nem lassul le annyira a gép. Persze ehhez viszonylag nagy tér kell, a szűk helyeken nagyon oda kell figyelni a fordulókra, mert a kiszámítható, lassú mozgás vagy a megállás legtöbbször azonnali halált jelent. Érdemes a repair kitet a láncra/motorra tartalékolni, és rakni rá toolkitet, felfüggesztés-javító felszerelést (ami növeli a teherbírást, az növeli a lánc ellenállóképességét is) és/vagy spall linert (bár az jócskán nehezíti a gépet).
-
Taragas
aktív tag
válasz
Plasticbomb #24117 üzenetére
Nem, de csak a kedvedért.(és van még egy m37 is, de azt külön nem fotózom le)
Amúgy az van bepipálva, hogy az elsődlegesnek kijelölt tankok látszódjanak. Délután 5kor jár le a premem, azt addig gyűjtöm a pénzt. -
Mcray
senior tag
válasz
scyllarus #24124 üzenetére
Miután belejöttem a Jgpanzer 4 jobban hozta a pénzt mint a Stug bármikor
Igazi KV 3 killer lettem vele
A tank ász körömben 3db KV-3-mat ettem le pár HP-ra Himmelsdorfon, mert elkövették azt a hibát, hogy lenéztek. Amikor már leszedtem őket 200 HP-ra teljesről, akkor már fordultak rám hogy kinyírjanak, de 2 KV 3 lepattant rólam a nagy löveggel, úgy hogy enyhén szögbe raktam magam. Rég volt, de azt hiszem a 3. KV 3 megölt, de előtte őt is leszedtem full HP-ról 1 lövésnyire
-
jano_77
nagyúr
az lehet, bár én sosem néztem ilyen HTML file-t.
azért a korábbi megoldás sokkal jobb és kulturáltabb, szebb volt.Kérdezte vki korábban, hogy milyen tankokkal lehet jól - viszonylagosan jól - keresni.
Szerintem a VK3601H és a VK3001H is remekül megfelel erre a szerepre - természetesen miután már fullos és elit lesz és a legénység is 100%-os! Illetve nekem nincs (még) StugIII-am, de amit láttam platoon társaktól és ellenfelektől, azzal is lehet keresni egészen jól. Mindenképp megszerzem magamnak is. -
scyllarus
veterán
válasz
S.Copperpot #24118 üzenetére
Köszi a tippet! Gyakorolgatok vele, csak az a baj, hogy nehéz úgy, hogy alapból utálom.
Felraktam rá a nagy ágyút, úgy jobban ad, ha legalább 1-2-őt belelövök valakibe. Alapból nem foglalkoztam a fegyverrel, mert mondom, scout tank, nem kell vele lövöldözni. De ezzel nem lehet a saját szerepében játszani (mondjuk, máshogy sem). Ellenfélként is rengeteget látom, ahogy elvágtatnak vele a bázisunkig, és meghalnak (vagy még előtte). Nem láttam még olyat, aki a csata 2. percében még élt volna.
Mind1, valahogy kiküzdöm a T-34-et és elfelejtem ezt a szörnyűséget. -
HungAryan
tag
válasz
Plasticbomb #24117 üzenetére
Tudod szűrni a tankokat nemzet, kategória és elit státusz alapján. A képen úgy látom, hogy csak az elit szinten lévő heavy tankokat mutatja a garázsban nála.
-
S.Copperpot
tag
válasz
scyllarus #24099 üzenetére
A A-20-szal én a béta alatt küzdöttem meg, és olyan mély benyomást tett rám, hogy a játék elindulásakor meg is kerültem az egész ágat (a KV-13-ról mentem át a med vonalra). Aztán később sok light felderítő tapasztalattal nekiálltam, és pikk-pakk sikerült kitolni, egész jó eredménnyel (28 csata alatt 118 spot, 71% WR). Szóval gyakorlat teszi a mestert...
-
Mcray
senior tag
Na! Tegnap meghajtottam az M5 és M4-et gold ammo-val. 75%-os lett a napi mérleg. Az M5-tel még sosem mentem ennyit és akkor sem élveztem. Most egy másik M5-tel platoonban tier 6-ig tudtunk csatákat fordítani, úgy hogy a csapatunk balpénisz volt.
M18-cal mentem egy 7 killes kört, ami után a 6 killes megvert és kiszedett ellenséges KV-1S, megkeresett privátban és megkért, hogy ugyan platoonozzak már vele
Hát mi ez ha nem dicséret?
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
HungAryan #24106 üzenetére
Magyarul még szerintem nem rakták fel, de német és angol váltazatban felelhető: német wot reklám
(#24107) Taragas
nagyon szép kör lehetett, mennyi hp-d maradt a végére?
-
Taragas
aktív tag
Ez de kurva jó kör volt gyerekek. Sok ilyet, vagy hasonlót akarok még....
-
AlexWolf
senior tag
Tesóm tegnap este mondta, hogy a TV-ben látott World of Tanks reklámot valamelyik magyar adón.
Ti nem futottatok bele? Illetve, ha igen nem tudtok egy linket ahol megnézhető? -
D.Orion
veterán
Van 4db invite kódom, hogy ha valaki új acc-ot regelne!
-
Plasticbomb
addikt
Én a 107essel használom, a 152 is megvan hozzá depóban, de csak nagyon ritkán teszem fel rá. Frászt kapok a 20 sec töltésidejétől. A kisebb, a 122 meg sosem volt rajta, még anno sima KV időkben fejlesztettem ki, aztán, ugye, átrakták KV-2nek... Sokáig nem is mentem vele, aztán csak úgy fun-ból, elkezdtem megyegetni vele, s nemrég kitaláltam, hogy kifejlesztem rajta az s-51et... Még 55k tp,s megvan az is rajta...
-
válasz
Plasticbomb #24086 üzenetére
Legalább a derp gunnal voltál sniper?
Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 1
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest