Hirdetés

Aktív témák

• jahrn

senior tag

válasz diegho #23763 üzenetére

"tízezer feletti csataszám és 900 alatti eff"

A magam reszerol tobb problemam van az olyan jatekosokkal akik vegig kempelnek hatul a hvy-jukben ulve, majd amikor jol lefogyatkozott - es leharcolodott :U - az ellen akkor felbatorodva nekiindulnak - tegnap ilyet jatszott el 2 - a szakasztarsam szerint, merthogy nem hasznalok XVM-et - 1500 feletti effes jatekos topdogkent. Szal ha probalja elvegezni a dolgat, akkor nem tulzottan erdekel mennyire effektiv, arra mindenkepp jo h tuzet vonjon el rolam/masokrol es mindemelle sebezzen is (plane plussz pont ha a halala utan a roncsa jo fedezeket ad :D ).

Kicsit ide tartozik, de szopok ezerrel a stock ISU-val. Ami viszont megjobban zavar h annak ellenere h elegge benazok azzal a rovid 152mm-el nagyon gyakran vagyok top 3-ban kiosztott dmg szempontjabol, mig nalam magasabb szintu tankokkal jatszok a beka segge alatt allnak :((( .
    Persze Bl-10-el mar teljesen korrekt lessz, de a problema akkor is fent all. End tierben (ez nalam t8-t9) sokkal nehezebb megvaltoztatni egy csata allasat mint mondjuk M36-ban ulve.

(#23765) Akos96 Azt tudom mondani h a VK36 nem farmolos tank. Persze hozza folyamatosan a 10-15k-t csatankent (nem szeretek hatrebb maradni vele, szal ritka h nem sebeznek le) prem nelkul, de ezt nem neveznem jo zsetonnak (ennyit szerintem a PzIV is siman hoz, de majd megirja valaki ha rosszul tudom)
    Ha jo nem nemet is, az M36 egy tapos-makos isten gepezet.

Aktív témák