- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
sanya67 #22901 üzenetére
ÓÓÓ ilyen nekem is volt tegnap. A vicc az volt hogy én gőzöltem be és én jöttem ki jól belőle:
IS-8-cal mentem az Amerikai pályán a városba. A városban átverekedtem magam pár tier 8-as tankon és mentem egyenesen a hátul kempingező 9-esek felé. Ott voltam mögöttem egy fullos ellenséges Löwével. Velem szemben 2 fullos tier 8, mögöttük IS-8, mögötte 2 arty és egy Ferdi. Amikor arty leláncolt és mindegyik felém irányzott, mondtam magamban, hogy "Ezt elkúrtam...". Erre: Löwe szemből, belém trafált rendesen. IS 8 lepattant (Én is róla LOL). Mögöttem levő Löwét kinyírta a csapat, de nem tudtak jönni segíteni, mert oldalukban ellen T30 volt. Mielőtt ott hagytak meghalni, a velem szemben levő két tier 8-ast segítettek kinyírni. Fogtam magam és full gáz az ellen IS-8 felé, aki folyamatosan húzott a Ferdi csapdájába. Időben megálltam. 1 Artyt kiszedtem. Az ellen IS-8 megint lepattant, ezért kiszedtem a másik artyt is. Erre kinyírtam IS-8-cat. Alig sebződtem. Ferdinek nem mertem nekimenni, csak mikor betalált rajta az Artynk. Őt is kiszedtem. Elindultam foglalni, mert erősen bukó volt a kör. Bázisunk elesett. A foglalókörben pár méterre megjelent még egy tank. IS 3 vagy IS 8 volt.(nem emlékszem). Ketten összecsomagoltuk, de maradt 70 HP-m és jött rám a T30. Nem ért oda.
4 kill, és leírhatatlan mennyiségű mázli, hogy ennyi (4-5 IS 8 lövés) lepattant rólam.
Napfénysüti
Az a neve,hogy 40 MM POM POM. komolyan. Valami 40 millis Bofors légvédelmi löveg, ha jól emlékszem. Rövid egymásutánban 2 lövést ad le, majd még kettőt, majd kifogy és 9 másodperc töltés. Hasonló, mint a franciák csak itt tier 2-nek már van. Láttam amint valaki tier 5 tankkal a KV-2-öt ezzel ölte meg. Gondolom gold ammo, de akkor is vicces volt.
Aktív témák
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest