- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Apple asztali gépek
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Atlantis #21266 üzenetére
olvastam rengeteg könyvet, láttam az összes elérhető filmet+dokfilmet a 2.vh-ról. nagyon is jók voltak a tigrisek. kevés volt belőlük+ a motor nem volt elég erős, ennyi, ezen kívül más hibát semmilyen forrás nem említ amit én olvastam/láttam. ahol bevetették őket ott arattak, persze 1 tigris nem csinál nyarat, de olvasd el a tank ászok írásait (neten találsz, csak magyarul nem sok van, de gugli fordító segíthet), abból valós képet kapsz, annál hozzáértőbb forrás NINCS!
mikor megjelent a tigris egyetlen tank sem tudta kilőni szemből, ő viszont bármit kilőtt. ennyi. ahol bevetették nagyobb számban ott hozták is a csatát. 2.vh legnagyobb tankcsatái olvasmányt ajánlom.
a tigrisnek is számos módosítása volt, sajna (vagy hálistennek) idő és források hiányában már nem tudták tovább alakítani. de rossz tanknak nagyon nagy hozzáértési hiányosságokkal rendelkezők mondják csak.
érdemes olvasni Sven Hassel könyveit, elolvastam az összeset, elég jól lefesti az erőviszonyokat.
a légierő is teljesen jó volt, csak megint a létszám ugye, meg az üzemanyaghiány.
ajánlom ezt a könyvet a témában: [link]
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest