Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- 
			  PROHARDVER! Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

Atlantis veterán Most még kevésbé értem, de azért köszi.  Nagy, meg kicsi, a matek szabályai szerint a negatív kisebb, tehát akkor mindig a negatív jelöli a depression-t? (ahogy az logikus is lenne). Találtam egy ilyet, ez alapján ez akár igaz is lehet. Nagy, meg kicsi, a matek szabályai szerint a negatív kisebb, tehát akkor mindig a negatív jelöli a depression-t? (ahogy az logikus is lenne). Találtam egy ilyet, ez alapján ez akár igaz is lehet.ollie: hát lehet, a napokban a S-35CA mellett leginkább az amerikai tankokkal foglalkoztam, mert eléggé le van maradva az a két ág a némethez képest és utána sokkoló volt az IS-3. Már majdnem eladtam mérgemben... Djuree: komolyan nem akarod kifejleszteni Lorraine-re a motort? Nekem azért nem mindegy, hogy a papír tankomat 980LE viszi előre vagy 575LE, míg újratölt és esetleg fel kéne rongyolni egy dombra...200k XP elég sok a Batchat-hez, nem 3 csatára fejlesztené ki az ember azt a motort. Ennek a tanknak a mozgékonyság az egyik legnagyobb előnye, szerintem hiba kb. felezni az erejét. Szerintem... 
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ingatlanos topic!
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nagy, meg kicsi, a matek szabályai szerint a negatív kisebb, tehát akkor mindig a negatív jelöli a depression-t? (ahogy az logikus is lenne). Találtam egy
 Nagy, meg kicsi, a matek szabályai szerint a negatív kisebb, tehát akkor mindig a negatív jelöli a depression-t? (ahogy az logikus is lenne). Találtam egy