Hirdetés

Aktív témák

• .mf

veterán

válasz freelancer #16537 üzenetére

Ennek ellenére a 8.0-ban sem nerfelték nagyon az S35-öt, ami szerintem ocsmányul OP (ezért is használom farmolásra). Mióta a SU85 nerfelését bejelentették, nézem, hogy mikor fogják ezt is, de szerencsére eddig megúszta, 8.0-ban csak a töltési időt növelik 11.2-ről 12-re. 165 pen, 300 dmg, miközben a saját hp-ja 330, mi ez, ha nem OP? :)) S még az ágyú vízszintes kitéríthetősége is nagyon jó, szemben az utána következő ARL-V-vel (nemrég kezdtem el, hogy azt hogy utálom...).

A Pz4 nerfelésének kárörvendek, a nerf hírére eladtam, s különben is régóta a KV1-et (és TD-ket) használok helyette farmolásra -- ha valaki már tudja, hogyan kell használni azt a tankot, mire kell vele vigyázni (frontpáncél gyenge pontjai), s legénysége is jó, csúnyákat lehet vele menni. Így csak eggyel kevesebb potens ellenfél a harcmezőn :))

Szovjet nehéztankoknál semmi változás, ez furcsa, úgy emlékszem, minimális IS7 buff emlegetve volt. IS8-ra is ráférne, német kilencesekkel nem szívesen találkozom abban.

Német közepes ágyúk jelentős része kapott egy kis buffot (kicsit nagyobb átütés), ennek már kevésbé örülök, mivel Pz4 személyében az utolsó német tankom is eladtam, már csak ellenfélként találkozom velük a harcmezőn.

Aktív témák