Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
freelancer #16537 üzenetére
Ennek ellenére a 8.0-ban sem nerfelték nagyon az S35-öt, ami szerintem ocsmányul OP (ezért is használom farmolásra). Mióta a SU85 nerfelését bejelentették, nézem, hogy mikor fogják ezt is, de szerencsére eddig megúszta, 8.0-ban csak a töltési időt növelik 11.2-ről 12-re. 165 pen, 300 dmg, miközben a saját hp-ja 330, mi ez, ha nem OP?
S még az ágyú vízszintes kitéríthetősége is nagyon jó, szemben az utána következő ARL-V-vel (nemrég kezdtem el, hogy azt hogy utálom...).
A Pz4 nerfelésének kárörvendek, a nerf hírére eladtam, s különben is régóta a KV1-et (és TD-ket) használok helyette farmolásra -- ha valaki már tudja, hogyan kell használni azt a tankot, mire kell vele vigyázni (frontpáncél gyenge pontjai), s legénysége is jó, csúnyákat lehet vele menni. Így csak eggyel kevesebb potens ellenfél a harcmezőn
Szovjet nehéztankoknál semmi változás, ez furcsa, úgy emlékszem, minimális IS7 buff emlegetve volt. IS8-ra is ráférne, német kilencesekkel nem szívesen találkozom abban.
Német közepes ágyúk jelentős része kapott egy kis buffot (kicsit nagyobb átütés), ennek már kevésbé örülök, mivel Pz4 személyében az utolsó német tankom is eladtam, már csak ellenfélként találkozom velük a harcmezőn.
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Diablo IV
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest