Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
Néha hihetetlen, mik vannak. Most volt egy olyan meccs, ahol 3 tank, köztük a top, afk, a fél csapat (nem-td-k) kempel, másik fele ellemingel, nekem meg a becélzott, teljesen tankot fedő célzókörös lövéseim érthetetlen módon mellémentek. 5<8-nál a bázisnál volt 3 afk tank, egy hegyekben bujkáló, egyet sem lövő stuart és én, a maradék 8 ellenfél ellen. Az utolsó ellenfelet már ap nélkül lőttem ki, az utolsó másodpercekben (mert a stuart még annyit sem segített, hogy megkeresse az utolsót). Ezzel kicsit megszenvedtem. Összesen 9 kill, 2795dmg. Ha a passzív játékosokat levonjuk, Kolobanov-érdemes lett volna.
Victory!
Battle: Redshire 2012. szeptember 22. 4:01:40
Vehicle: S-35 CA
Experience received: 2 734 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 60 721
Battle Achievements: Bölter's Medal, Top GunDe ez a nap amúgy bitangpusztulatosan szar volt. Arányom 53.12-ről 52.94-re esett. Hiába játszottam eredményesen, több top gunt összeszedtem, sorra buktuk a csatákat. 12-14 assault csatából egyetlen egy sem volt defense, ami már abszurd. Lehet, hogy szerintetek nincs olyan, hogy szopóág, de ezt egyszerűen mással nem tudom magyarázni. Az, hogy 12 assaultból, ahol fifty-fifty az oldal, végig csak az egyik (sajnos itt rosszabbik) oldalon, 0.000244140625 az esély.
Aktív témák
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- sziku69: Szólánc.
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest