Hirdetés

Aktív témák

  • diegho

    nagyúr

    Na 9-8-7 kört mentem a 10es heavykkel, ebből volt 1 maus-os tk-zós és 2 e100 tk-zós kör, ahol már modulsérüléssel és sebesülten indultam, de a lényeget már tudom.

    Maus: nagyon jó a páncélzat és a 3k hp, hihetetlen miket túl lehet élni vele, az ágyú teljesen jól használható, elég pontos. Hátránynak azt tudom mondani, hogy nagyon lassú, ezért sok csatában nem jut sebzés, már vagy 3 csatában mentem megállás nélkül előre, de mire odaértem az ellenfél bázisára csak pár lövést tudtam leadni és nyertünk is.

    E-100: szintén jó a páncélzat és a 2.7k hp, ezzel is sokat ki lehet bírni. Az ágyú szintén jó, egyszer gyújtottak eddig fel szemből. A gond ennél is ugyanaz, sokszor nem érek oda, ezért nem tudok eleget sebezni. Volt olyan csatám serene coast-on, hogy összesen 3 lövést tudtam leadni, mert mire megálltam lőni az artyk szétlőttek mindent.

    50B: én gyorsabbra számítottam, az ágyú szuper, nagyon jól lehet vele sebezni, a reload time szuper, páncélzata viszont gyakorlatilag nincs, a nagy td-k pillanatok alatt szétszedik.

    Mindhárom tankot másképpen használtam, ezért mások az eredmények velük.
    Maus-al mindig mentem előre, próbáltam magamra felhívni a figyelmet, hogy engem támadjon minden ellenséges tank és a legfontosabb, hogy az összes arty is. Az ok egyszerű, amíg 3k hp-t lebontanak, addig a gyorsabban tárazó, magasabb pen-es többi heavy és med mindent szétszed, pláne, ha úgy csinálom, hogy egy fedezék mellett megállok egy lövésre és felkínálom magam az artyknak, majd 5-6sec után visszatolatok, max splash sebez talán 500-at, de ők sokáig nem lőnek újra.

    E-100: először elindultam előre sebzést osztani, de rájöttem, hogy túl lassú vagyok és csak akkor van esélyem nagyobb sebzést bevinni, ha az előttem haladók elhullanak, volt pár olyan kör, ahol több, mint 10 med volt a csapatomban, értelmetlen volt velük mennem, inkább a medek által üresen hagyott területeket próbáltam védeni, vagy ha volt velem még tank, akkor ott előremenni.

    50B: azonnal előrementem, mire betáraztam felvettem egy olyan pozíciót, ahonnan vissza tudok vonulni (jó gyorsan tolat) és mindenre lőttem, ami arra jött, majd futás egy másik helyre.

    Összegezve mindhárom teljesen jól használható, még nem döntöttem el melyiket fogom kifejleszteni. Maus mellett szól az, hogy nagyon jól bírja, E-100 mellett szintén az, hogy nagyon jól bírja és az ágyú elég szépen sebez, 50B mellett pedig az agilitás, no meg az, hogy rengeteg modul megvan már a francia ágon.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák