Aktív témák

• Dobi 562

addikt

válasz Tüzi #16121 üzenetére

Random istenség velem is kicseszik sűrűn, de ha éppen nem figyel rám akkor sikerül vele nagyon jó köröket menni. :)

Előbb ST-1-el ugyanazt a taktikát próbáltam Widepark pályán, de nem jött össze a dolog. A 10-eseink hasznavehetetlenek voltak, az hagyján. De a lövéseim fele nem sebzett, csak 0 sebzéses kritikus volt. :) Gondolkoztam is, hogy beírom az ellenfélnek, jöjjenek át nyugodtan az átjárón, én nem vagyok veszélyes.

Csata elején IS-7 átrobogott a híd mellett, elszaladt 3 10-es tankunk mellett és mire utolérték, kilőtt egy artyt. Mentek rá különben mint cicák a gombolyagra, csak nem találták el. Aztán 3 10-es heavynk 3 irányba a szélrózsa minden irányába szétszéledt és meghaltak egyenként.
    -------------------------------------------------------------------
    Különben megkaptam megint, hogy noob vagyok, mert elsőnek haltam meg. Megnéztem garázsban azt a pro playert, kiderült 48% win rátája van, E-75-el 43% 500 csata után... Kérdeztem tőle, hogy ha én noob vagyok, akkor ő lenne a pro? Azt válaszolta, hogy mivel nekem nincs 10-es tankom 8000 csata után, így én noob vagyok... Egyébként az IS-7 ott van a garázsomban, na mindegy.

Oly sokszor futottam már bele ebbe a fals érvelésbe... Ki nem sz@rja le, hogy van-e 10-es tankja valakinek, nem? Igazából IS-7 nélkül is boldogan ellennék, ész nem kell a kifarmolásához csak idő... Na mindegy, legyen boldog a kis koma a 10-es tankjaival és extrém gyenge győzelmi arányával... Csak a núbozást hagynák abba.

Aktív témák