Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Az utóbbi két hétben összesen másfél órát tudtam játszani, de az előző akció alkalmával megvettem féláron a KV-1S-t. Kíváncsi voltam már rá, mert agyon dicsértétek itt a fórumon. 7. csatára össze is jött vele a Tank Ász. Nagyon jó vele játszani, fürgébb mint amire számítottam és lehet vele osztani a sebzést is, a javítás meg szinte ingyen van. +% kredit akcióban is sűrűn szerepel, lehet megtartom farmolós tanknak.
Prémiumos, 3800 sebzés. Visszajátszás. Semmi extra nem volt a csatában, a dombot hanyagolták a fiúk, de azért megoldották a dolgot.
Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Óra topik
- Első tesztkörén a Snapdragon 8 Elite 2
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Amd Ryzen 5 3600xt, Zotac Rtx 2060 12GB, 24 GB Crosair 3200MHz, komplet gamergép.
- Oculus Quest 2 VR szett, 128 GB hibátlan állapot, garanciás
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest