-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
Lehet, hogy nem rossz tank ez az M10, de folyamatosan szívok vele
A legénységét a T40-ből képeztem át, azzal 58.5%-nál tartottam (sajnos hétvége lévén már lefelé ment a majdnem a végéig tartott 6x%-ról), mire meglett az M10. T40 48 meccs után 1.79 kr, effje 1656.
M10 most 50 meccs után, 44% wr, miközben 1685 eff. Egyszerűen olyan csatákat kapok sorozatosan, hogy a csapat ellemingel, s hiába osztom ki a saját hp-m 3-4-szeresét dmg-ben, egyedül már kevés vagyok megmenteni a meccset.
Az előbb is olyan csatám volt, encounter, tier 3-5-ös csatán, tehát felső tier, látom, hogy már egyből az elején berohantak foglalni, a többiek a másik irányba mennek, akkor megyek resetelni, mert náluk gyorsabb vagyok. Odaérek, már épp 9x%-nál voltak, gondoltam, nem sokon múlt. Kilövök a flag alól 2db pz4-et, lesebzem még az ott álló su85-öt és talán Leo-t, levittem 0-ra a foglalást. 2. pz4 kilövés után gurulnék ki arrébb a fedezék mögül a su85-öt is kilőni, mire kilőnek hátulról. Gondoltam, hogy na mindegy, sikerült teljesen resetelnem, kiszedtem két top tier tankukat és még egy adag sebzést kiosztottam, megtettem, amit lehetett, most már a többieken múlik. Erre vége is a meccsnek. Nézek, mint Mari a moziban, de most ez mi, hisz' az előbb reseteltem teljesen? Kiderült, hogy hiába mentek a top tierjeik foglalni, amiket én lefoglaltam, és hiába ment szinte mindenki tőlünk a másik irányba, mégis elhullottak, s már csak én voltam életben. 2.5, max 3 perc alatt...
Aktív témák
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hegesztés topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest