- OLED TV topic
- RAM topik
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
válasz
erikke17 #14558 üzenetére
Nekem német TD-im vannak/voltak/lesznek, a Hetzer nagy istenkirály Tier4ben, StugIII következik utána Tier5ben, 7,5 cm StuK 42 L/70 löveggel töltésgyorsítóval megspékelve, 90% körül legénységgel 4 sec alatti töltési idő, elég szépeket lehet vele aprítani, meg mozgékony! JagdPz IV Tier6ba jön, nekem nem jött be annyira, mert lassabb és a mozgékonyság is romlott az elődhöz képest... 8,8 cm PaK 36 L/56 lövegje tűrhető. Most a Jagdpanther-nél tartok Tier7es TD, gyors, mozgékony, csak magas! Pattogni szokott, de néha papírnak érzem a 80as frontpáncélt, 10,5 cm PaK 45 L/52 lövegje meg isteni, pontos, sebzése jó, töltési ideje elfogadható!
Tier8ra választhatsz, hogy Ferdinand vagy JagdPanther II, lövegben megegyeznek, páncélvastagság meg mozgékonyság változik ahogy néztem! Ferdit fogom kihúzni, mert jó ellenfélnek tartom a gépezetet.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest