- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
856MB-nál megszakadt.
Erről ennyit, marad a Torrent. Hiába, ha nem kellene holnap melóba mennem, akkor már lent lenne, de így most muszáj vagyok egy műszakot is túlélni... ááááá...
MOD: Mikor fogják már végre megcsinálni, hogy a 4-500MB-nál nagyobb fájlokat ne csak torrenttel lehessen leszedni? Tököm kivan, hogy nálam sose működnek a nagyobb fájlok, mindig megszakad.
-
Prozac
aktív tag
A letölthető image más mint a keringő pre-beta?
Más verziószám, más build?
-
djbahool
senior tag
Lécci árulja el vki, hogy kell úgy feltenni másodlagos partícióra, hogy dual bootos legyen?
-
Vistaboy
veterán
760MB, idáig minden rendben, remélem hogy kitart még 2 órán keresztül. (Szorítós smiley)
A feedback-ot én is hanyagolom egyenlőre.
Egyébként azt tudja valaki, hogy miért nem kaptam még emailt? Vagy csak az aktiválás után?
-
_ak_
addikt
Free download managerrel szoktam tölteni, eddig mindig működött, de a 32bites kifog rajta. egyszer csak bedobja az unknown szerver errort és pont. nem hajlandó még folytatni sem. szerencsére megtaláltam azt amelyiket még régebben töltöttem le, már csak kéne vmi hash checket csinálnom.
A másik gázosabb probléma amivel már 2szer találkoztam, az ugyan az, ami régen a vistánál volt. Egyszerűen gondol egyet és minden wines ablak/beállít, üresen jön be. Tehát megnyitom a sajátgépet és be hoz egy üres ablakot. restart után megjavul.
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
XP mellé feltettem egy másik partícióra a Win7Bétát, de nem csinált dualboot-ot.
Tudja vki hogy miért, és hogy utólag lehet-e?Köszi
-
student
őstag
64 mega vrammal meg se probáljam felrakni vagy az aero nem müxik csak akkor?
-
Prozac
aktív tag
700-es pre-beta
Outlook 2007, bekonfiguráltam a Gmail fiókot IMAP elérésre, pár percig jó volt, aztán egyszer csak az Outlook összeomlott, újraindította magát, majd közölte, hogy nincs profilom, adjak nevet az újnak. Vagyis kezdjem el elölről a beállításokat.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Hali mindenkinek!
Valami nagy gebasz van nálam: az Ati Catalyst 8.12 telepítése után egyszerűen eltűntek a gadgetek, és semmi praktikával nem tudom visszaszerezni őket, csak System Restore-val......affene.....így nem sokat ér a csilivili oprendszer....Más nem járt így?
-
corran9
tag
Sziasztok!
Az alábbi kérdésem lenne:
Jelenleg 2 OS van a gépen... egy xp és egy vista, egy vinyó két partícióján.
Namost kérdem én, hogy a vinyó 3. partíciójára fel tudom-e telepíteni úgy a Win7-t, hogy megmaradjon az előbbi kettő úgy, hogy a bootolásnál is választani tudjam őket, azaz amikor ki kell majd választani h melyik OS-t akarom indítani, hozzáfűzi-e magát az előbbi kettőhöz, és már három közül tudok-e majd választani.
Avagy, felülírja a mostani boot.ini-t úgy, hogy az xp-t látom majd csak, és a Win7-et, és eltűnik-e a Vista?
Ötletek?
-
akasp
senior tag
erre vki? [link]
-
Gézengúz
addikt
Alternatíva:
-
Vistaboy
veterán
Oké, köszi a válaszokat. Ezek szerint a RoM-ot illetően megnyugodhatok, a kulcsom tényleg tucatkulcs, és van vírusirtó is alája.
Akkor most már csak a minden kiderül ha beborul fázis van hátra.
A RoM-ot illetően még hozzá kell azt is tennem, hogy sajnos a klienst is le kell majd szednem, mert nekem még az OB-s nincsen meg, csak patchelgettem idáig. Szóval most lesz egy pár napos kiesésem játék terén.
-
-
Vistaboy
veterán
Egyenlőre csak egy 30GB-os partíciót tudok elkülöníteni a Windows 7 számára. A 64-es Vista Ultimate-em elvan 18GB-on, remélem a Win7-nek sem kell sokkal több.
Most már csak a várakozás van hátra. Mondjuk a kulcsot illetően picit aggódok, már amennyiben tényleg csak 5-5 kulcs létezik és azt ismételgeti a rendszer. Lehetséges akkor hogy nem fogja elfogadni az aktiválást?
Itt van egy kép a kulcsomról (Persze csak az első sorról), akkor ez is tucatkulcs? Fog ezzel működni egyáltalán? Mert kitöltöttem mindent, amit kérdeztek, de például E-Mail-t nem kaptam még. Most akkor hogyisvanez?
MOD: sghc_toma: Köszi, közben olvastam máshol, hogy jövő év elejére tervezik, így már választ is kaptam a kérdésemre.
-
TokLac
senior tag
válasz
Vistaboy #3171 üzenetére
Volt itt valahol direkt link, én onnan húztam le. Egyszer szakadt meg, de eltudtam indíani. És win7 alól, free download manager-el. A kalózoknál is ott van mind kettő, csak ne buheráltat tölts le. Az hogy mit ismer fel a gépedből majd kiderül.
Csúcs a win7, megfogsz lepődni!
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok!
Annak idején elsők között próbáltam és vettem meg a Vistát, most is nagy érdeklődéssel várom a Windows 7-et. Már sikerült is kulcsot szereznem az MS honlapjáról a Bétához. Sajnos valamiért csak a 32-bites verzió letöltési linkje működött az oldalon (A 64-bites hibát írt ki, hogy valami eredetiség-igazolvány vagy mi nem ellenőrizhető.), de egyenlőre ez is megteszi.
1. kérdés: Ugye a Béta Augusztus 1-én lejár, akkor elméletileg addigra már lesz végleges verzió?
2. A Vistában meg lehetett oldani, hogy a 32-bites kulccsal aktiváljam a 64-bites Home Premium-omat, a Windows 7-nél ez működik, próbálta már valaki? (Ha nem, akkor majd egyszer kipróbálom később, ha lesz időm leszedni a 64-bites változatot is).
3. Driverek tekintetében milyen? Nagyjából felismeri az eszközöket? Mondjuk én nem a legújabb dolgokat használom, de nem is P4-es Celeron-t (Konfigom az adatlapon), akinek hasonló felépítésű gépe van, tapasztalt problémát (Eszköz fel nem ismerése)?
4. Mostanában a Runes of Magic kivételével nem játszok más játékkal. Remélem hogy működni fog a Windows 7-el is.
5. Vírusírtók közül (ingyenes) melyik működik Windows 7 alatt?
Nagyjából ennyi. Három óra múlva lent lesz, és akkor bővebben és konkrétabban is tudok majd kérdezni.
Már alig várom, hogy kipróbálhassam.
-
hemaka
nagyúr
Feltelepítettem, összes driver felkúszott, aktiválta magát. MSN, Winrar, és paff eddig bírta, betöltődik, majd teljesen kifagy, nem reagál semmire sem, csak a reset gombra a gépen.
Ezt még feedbackelni sem lehet.
-
Cathfaern
nagyúr
Nem, nem így működik. Adott egy launcher.exe. Ez felelős (többek közt) a program frissítéséért. Tehát ezt indítod először, majd ebben van egy olyan gomb, amivel el tudod indítani a programot. Ha azt megnyomod, akkor a launcher.exe bezárul és elindul a program.exe. Tehát ha már fut a program, akkor a launcher már nem fut, ezért is lenne jó ha egy ikon alatt gyűlnének össze
-
front3r
őstag
Gondolom nem minden gadget problémáját oldja meg. Reméljük majd mostanában jönnek ki új verziók a gadgetekből, HA ez a probléma nem windows-os.
Overlocker: Köszi szépen!
Illetve ez a Windows Search nemcsak a fájlok között keres, hanem ha talál dokumentumokat akkor az azokban lévő szavakra is rákeres, azt még nem vizsgáltam meg hogy miket tud olvasni. (Azt nem néztem hogy Vistában milyen fájlba tudott beleolvasni, mert a Vistában a lassúsága miatt nem használtam) Illetve még annyit hogy TC-ről kezdek átszokni Windows Explorer-re. -
Cathfaern
nagyúr
Egy olyan gondom akadt mondjuk most az új tálcával, hogy adott egy program, amit egy launcherrel kell elindítani. Értelemszerűen azt teszem ki gyorsindítóba. Viszont mivel utána nem ez a program fog futni, hanem amit a launcher elindít, ezért az külön jelenik meg a tálcán. Ez persze részben nagyon is jól van így, hisz két külön program, de ebben az esetben mégis csak jó lenne, ha egynek venné őket, ez vajon megoldható valahogy?
-
sNORh
addikt
válasz
Cathfaern #3156 üzenetére
nekemis nagyon adja az új asztal, főleg ha kiteszel egy ikont teszemfel mozilla, megnyitod, és meg külön ablakot csinál a tálcán, hanem kiszélesedik az ikon, tetszik nagyon.
jobbsarokban a show desktop sem rossz ötlet, minthgy ikon helyet foglaljon...
és tenyleg pöpec gyorsfront3r nekem a google gadget nemakarja sehogysem, meg a mozilla van beállítva alapértelmezett böngészőnek, és mégis az Explórerben nyitja meg a keresett szót
-
Cathfaern
nagyúr
Feldobtam a 7-t a laptopomra, amin Vista kicsit lassúcska volt, gondoltam jó teszt lesz neki. Döbbenetes sebességgel fut, XP szint, vagy talán még jobb is annál. Még nem sokat használtam, épp csak feldobtam pár programot. Legnagyobb meglepetés számomra az IE8 volt. Kifejezetten gyors, eltünt minden lassúság amit eddig az IE-kben mindig éreztem, vannak nagyon jó ötletek benne (tabok szinezése). Egy bajon van csak vele, be lehet azt állítani valahogy, hogy minden linket új tabon nyisson?
Új tálca is nagyon bejön
Sokan szídják a Wint, hogy a user helyett akar megcsinálni dolgokat, de én Sevennél azt érzem, hogy végre nem helyettem akar dolgozni, hanem a kezem alá dolgozik. Kifejezetten kényelmes, mindent elsőre ott találtam ahol kerestem szinte, ez alól egyedül talán a vezérlőpult a kivétel, viszont a kereső funkciónak köszönhetően nagyon könnyű ott is megtalálni bármit is (könnyebb is mint volt, lévén almenüpontokat is kiad ha jól vettem észre, így ha nem is tudom hogy X dolgot pontosan hol keressek, akkor is meg tudom így találni). -
sNORh
addikt
-
Alister71
nagyúr
válasz
Overlocker #3152 üzenetére
Remélem meggyőzöl!
-
D@ni88
addikt
újra adnak kulcsot
gyorsan letéptem 4et -
Alister71
nagyúr
válasz
Overlocker #3146 üzenetére
Szerintem bench-re még mindíg az xp a legjobb! Bár a cpu-t ez sokkal jobban használja, de video teljesítménybe az xp verhetetlen!
-
eisento
addikt
válasz
Overlocker #3142 üzenetére
azt az utorrentes oldalsávos bigyo letöltési címét elküldhetnéd majd
-
Overlocker
veterán
válasz
Alister71 #3143 üzenetére
Remélem "Bench"-re jó lesz, mert arra készült..
Ha jól emlékszem ebből a változatomból igencsak kikerült a hálózat és sok egyéb ami a hétköznapokban kellhet..Szeretnék egy jó 24/7 változatot, ami remélhetőleg szintén vígan fog menni 512MB rammal, illetve megáll a mérete 5GB alatt telepítve.
-
sNORh
addikt
válasz
mángyilkolod szegény wint
jönnek azért szépen a bug-ok.. -
Alister71
nagyúr
válasz
Még a végén csak jó lesz ez a rendszer valamire! -
luki88
csendes tag
-
CHIPman
nagyúr
Pirk: olvass vissza, van mindkettőhöz direktlink!(h-yle által)
szerk.: fene a jó szívemet:
http://prohardver.hu/tema/windows_vienna/hsz_2403-2403.html -
válasz
hucsikoi #3134 üzenetére
Mint haveromnak és jött "sírni" h mivan..... Kicsit szívott de már a full házba a win 7 van, laptopon mindenen!
Hozzáteszem olyan szinten megy náluk a házban a lan h install után rögtön a 7 látta a full xp-s gépeket! minden mindennel ment elsőre pöccre! és itt a lényeg! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nah, technettől megvannak 32 és 64-es kulcsok, de letöltés még nem okés. Talán majd holnap reggel...
-
hucsikoi
senior tag
válasz
Kolondrum #3126 üzenetére
Lehet én toltam el valamit, mert, ha lehúztam a szóban forgó kettéosztott winyót az alaplapról egyik rendszer sem indul el.
Mod: félreértettél, mert én meg vagyok elégedve a win 7-tel. Az első prebéta óta használom és meg vagyok elégedve vele.Most cseréltem le a bétára.
-
leviske
veterán
Az innen leszedett iso működik valakinek? Nekem állanódan kiírja telepítésnél, hogy nem kollekt...
MOD: Ha működik, akkor mit cseszek el?
-
luki88
csendes tag
-
CHIPman
nagyúr
Egy cipőben járunk... De nekem még a lámpa sem világít rajta. Nekem Realtek.
Még jó, hogy volt itthon egy PCIos
Látom, hogy nem én vagyok egyedül, légyszi küldd már el priviben ha találsz valami megoldást
Over@locker: Komoly az a név és ikon nélküli shortcut az asztalon
Várjuk a releasedetÉn prociból adnék neki egy 433-as cerkát, amit feltolnék mondjuk 600MHz-re, meg egy Quantum 7gigás vinyót 354MB RAM társaságában...
-
válasz
hucsikoi #3122 üzenetére
Adott egy pl 70 gigás xp partíció win 7 telepítő alatt! (ez nálam van!) fogtam delete gomb! utána volt xxx MB nem partícionált területem! NEW gomb és a max elérjetőre mentem! erre kiírta h oké de létrehozok egy + partíciót! és ekkor az eredeti 70Gb helyett 69.8 Gb vol az elérhető és ott figyelt egy 200 megás prtíció is mellette! de úgy 1000HSZ-el korábban még képeket is tettem be!
-
Overlocker
veterán
-
Gerisz
addikt
Nincs meg egy vinyóm! Milyen dolog ez?
-
luki88
csendes tag
jah és a hálózati kártyám típusa Atheros L1 10/100/1000 ethernet card
kösz -
luki88
csendes tag
Hello!!
Lenne egy nagy problémám , remélem tudtok segiteni.
Telepitettem a win 7-t ami rendben is volt, fél óra alatt fennt volt, viszont kikapcsolás után az alaplapomon integrált ethernet kártya teljesen halottnak látszik..nemtudom ,hogy mi lehet az oka, 1x már előfordult(ugyanígy win 7 de még nem a 7000 beta, 68xx nemtudom pontosan a verziószámot) és akkor a windows mellé telepített ubuntu oprendszer megoldotta a problémát és utána működött rendesen!de most ez sem segített..A gépem adatai:
Asus P5K/EPU alaplap
Intel Core 2 duo @2,4GHz
2GB RAM
Nvidia 8600GT 256MBköszönöm előre is.
-
hucsikoi
senior tag
Van egy kis gondom: Most látom, hogy az egyik kettéosztott winyóm egyik felét nem látja a rendszer.
ez, hogy lehetséges? Vistában megvan.
Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest