- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
-
-
-
válasz
hucsikoi #3134 üzenetére
Mint haveromnak és jött "sírni" h mivan..... Kicsit szívott de már a full házba a win 7 van, laptopon mindenen!
Hozzáteszem olyan szinten megy náluk a házban a lan h install után rögtön a 7 látta a full xp-s gépeket! minden mindennel ment elsőre pöccre! és itt a lényeg! -
válasz
hucsikoi #3122 üzenetére
Adott egy pl 70 gigás xp partíció win 7 telepítő alatt! (ez nálam van!) fogtam delete gomb! utána volt xxx MB nem partícionált területem! NEW gomb és a max elérjetőre mentem! erre kiírta h oké de létrehozok egy + partíciót! és ekkor az eredeti 70Gb helyett 69.8 Gb vol az elérhető és ott figyelt egy 200 megás prtíció is mellette! de úgy 1000HSZ-el korábban még képeket is tettem be!
-
taro
csendes tag
-
válasz
hucsikoi #808 üzenetére
több okból is nem
egyrészt még 24 órája sincs, hogy először látom működés közben és használom ezt az OS-t. nem tudom mik a rendszeres nyűgjei, mik azok, amiket naponta 10x fognak megkérdezni, magam sem ismerem eléggé.másrészt az OS alfa/béta jellegéből adódóan a topikban elhangzott kérdések nagy része az inkompatibilitás miatt kerül megkérdezése, ahogy haladunk előre az időben, szépen el fog mindennek készülni a W7-re felkészített verziója.
nézd meg: a legtöbb kérdés: "hogyan indítsam el ezt meg azt?", meg "próbáltad-e már ezt vagy azt az új funkciót?"
a kérdések maradéka, pedig a warez fogalomkörébe fog tartozni, amint megjelenik a véglegesazt hiszem a Windows 7 még nem érett meg egy Prohardveres első hsz-re
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel topik
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Képregény topik
- One mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...