- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videószerkesztés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Vistaboy #31020 üzenetére
Érdemesebb megvenni inkább, akkor azért egy gyári lemezt is kapsz, nem csak egy kulcsot, ami könnyebben veszik el esetleg.../szépen csillog a Vista lemezem is....
/
-
JamesHun
addikt
-
JamesHun
addikt
válasz
Vistaboy #17910 üzenetére
hát használnám én is, de még kicsit hegesztenem kell, hogy csak ez maradjon :S
USB-s HDD-t ha használom nincs kikapcsolás
és a USB-s hangfalamnál nem megy a hangerőszabályzós távkapcsom, pedig béta alatt mentés minden film lejátszása előtt valami sémaváltozós vacakkal jön és baromi lassan nyitja meg a filmeket az smplayer, pedig béta alatt tökéletesen megy és ugyan azokat a progikat tettem fel az RC be mint a bétába :S
-
válasz
Vistaboy #15125 üzenetére
Ezt nekem is kiírTA! Run Program! Persze futtasd! Ha kész a telepítés még egyszer felteszi a kérdést akkor ikszeld be h többet ne kérdezzen rá + Run Program! Saját felelősségre mert eléggé problémás néhány embernek a Dt. Nem értem miért!
hackeeeee! Én az IE-vel vagyok így! Valamire jó!
-
válasz
Vistaboy #10810 üzenetére
Van egy nagyon jó kis defrag progim de win7-re nem merem telepíteni, xp-be is nagyon beleeszi magát, itt lehet h nem kéne.
A kerregés akkor van ha sokáig magára hagyom, gondolom unatkozik és tesz vesz a sys, nem tetszik a dolog de ez van.(#10834) pzstm! Build 7068! Csak az RC, csak azt ceressem már!
Más: Ez az időzített kikapcs fajin, csak elég durva h nem jelzi h ketyeg az óra és nem jelzi azt sem h pl 10s van hátra vagy valami, néztem annyi van h se szó se beszéd kikapcsol. Ettől eltekintve fajin, éjjel arra keltem h nem zúg, na mondom jó, szunya tovább.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Vistaboy #10567 üzenetére
Ha minden igaz, május utolsó hetében jön.
Amúgy is, szerintem tuti kiadják a Beta lejárta előtt, szóval nem hiszem, hogy kell majd parázni. Sőt, ha minden igaz, akkor április végén már megkapják a hivatalos tesztelők az RC-t, onnan meg tuti hamar felkerül valami site-ra. Általában így szokott lenni. -
pzstm
titán
válasz
Vistaboy #10533 üzenetére
Már a 7057-essel is khúzhatod 2010 márciusáig, gondolom az RC-vel is ez lesz. Szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a Public RC a hivatalos megjelenés után még jópár hónapig használható lesz (Vista esetében is így volt). Szóval nem csak kihúzhatod vele, addig, hanem még spórolhatsz is addig, hogy a számodra minden igényt kielégítő verziót vásárolhasd meg
-
thomboy
tag
válasz
Vistaboy #4763 üzenetére
Vistaboy: Nero DriveSpeed tud ilyet, ha jól emlékszem.
Kérdés: nem települ a Microsoft ajánlott AVG 8 trial, aztán van amikor ennek az uninstallálása közben (észreveszi a telepítő, hogy rossz a telepítés és unintallálni akarja magát) kékhalál és restart...
Találkozott valaki hasonlóval? (kompatibilitást és admin jogokat próbáltam) -
thomboy
tag
válasz
Vistaboy #3478 üzenetére
Ezidáig én is kerestem, igaz már koliból írok, ahol jóöreg Pista van fenn, de mivel otthon a Win7-en nem ment a felirat, most itt ismerkedek vele addig.
A problémára a megoldás nálam:
Beállítások>Felirat feldolgozás>Többnyelvű felirat/TTS>Haladó és ott a legfelső helyre egy pipa.Softsubos MKV is megy így, meg ass is.
To Aru Majutsu no Index-hoz nem csak srt-t adott ki az US? Vagy ez csak egy mintakép?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Vistaboy #3205 üzenetére
Nem tudom, én mivel sok ingyenes mmorpg-t kipróbáltam, sokszor töltöttem le több gigás klienseket, és sose volt szakadási gondom. Most Win7-et is gond nélkül le tudtam húzni. Szóval lehet, hogy nálad (router, szolgáltató) van valami gubanc.
_ak_:
Ha gáz lenne, akkor már minden hírportál és fórum azzal lenne tele, hogy elrontották a kulcskiadástSzóval nyugodtan küld őket, ez így van jól
-
-
TokLac
senior tag
válasz
Vistaboy #3171 üzenetére
Volt itt valahol direkt link, én onnan húztam le. Egyszer szakadt meg, de eltudtam indíani. És win7 alól, free download manager-el. A kalózoknál is ott van mind kettő, csak ne buheráltat tölts le. Az hogy mit ismer fel a gépedből majd kiderül.
Csúcs a win7, megfogsz lepődni!
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest