- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videószerkesztés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz
Viszlát #4430 üzenetére
sikerült feltenni egy általános audigy drivert ami mindegyik típushoz jó, de valami nem stimmel. filmnézés közben 5 percenként elő jön egy zúgó-sistergő hang
és ez már a 3-4 driver amit próbáltam még akkor megnézek egy xp drivert is.... ha nem sikerül, megy a vista vissza...
-
GodHeart
senior tag
válasz
Viszlát #4467 üzenetére
Tudom hogy a reális dolog ellen beszélek, hogy a rendes az már nem béta lesz, de nálam még ez is 100x stabilabb és elégedettebb vagyok vele, mint az SP3-as XP-val..
Lehet, hogy csak elvarázsolt a működőképes és célszerű design elemek, és nem ásom sem magam bele annyira.. de amire használni akarom a gépet ott kapásból feltudnék dolgokat sorolni, amiket xp-vel nem sikerült elérnem.. ezzel igen.. (S-video kimenet.. xp-n több hetes szenvedéssel sem bírtam működésre bírni notin, ujjlenyomat olvasó.. xp-n 1x sikerült működésre bírnom, hogy arra használhassam amire beletették egy notiba.. stb stb)
-
GodHeart
senior tag
válasz
Viszlát #4445 üzenetére
továbbra sem értem, hogy a boltban megvásárolt kód alapján ezt a windowst mér ne lehetne tovább használni.. a microsoft is tudja, hogy nem szívesen teszi újra fel a gépére az ember.. most abból neki semmi hátránya nem származna. Aki nem veszi meg az így se úgyse tudja használni.. (na ne menjünk bele a részletekbe, tekintsek a picikapucskáknélkül a dolgot
)
-
hemaka
nagyúr
válasz
Viszlát #4170 üzenetére
Na sikerült, leírom hogyan, hátha vkinek szüksége lehet még erre.
(Habár ez nem épp felhasználóbarát, hogy csak ilyen herce-hurca árán lehet installálni a betűtípusokat. Designerek meg hasonló ezzel fogalakozó emberek biztosan örjöngeni fognak.)Új betűtípusok telepítése
Összegyűjtöd egy mappába az összes betűtípust amiket használni szeretnél, majd CTRL+A(összes kijelölése), és install.Egyszerűbben is megoldhatták volna, egy átlag felhasználó lehet szenvedne vele nem is keveset mire sikerülne neki. Nem értem miért nem lehetett egy Install new fonts gombot odabiggyeszteni, majd a júzer kiválasztja a mappát amiből akarja telepíteni, és kész.
Na mindegy, befogom. lényeg, hogy működik. -
-
D@ni88
addikt
válasz
Viszlát #3616 üzenetére
de minden 2. hsz erről szól hogy deamon mért nem megy, vagy hogy működik e? meg ilyesmi.
Ezért csináltak összefoglalót, ami kint van a címlapon is. De ha gondolod, a kedvedért, mindenkinek elküldöm külön külön privátba azt hogy nem megy a deamon tools, meg hogy rendeljen betűjelet a meghajtójához meg hasonlók.
Egyszerű lenne ha utánnakeresne hogy megy e, de lusta rá. mi meg már unjuk mindig ugyan azt szajkózni ennyi.amúgy meg nem tom mit vagy kiakadva, Warezolás tilos a fórumon, és az hogy test drive-ot futtassa deamonból hááát nem tom, sztem nem cdkép formájában töltötte le pénz ellenében a játék oldaláról... szval warez. ennyi
-
sNORh
addikt
-
dqdb
nagyúr
válasz
Viszlát #3084 üzenetére
Én Vista SP1-ről upgrade-eltem, az onnan örökölt 8.5-ös Messenger még jó volt ilyen téren, de én hülye felraktam a 2009-eset ... Ráadásul a Windows Live Mail is ocsmányul néz ki a korábbihoz képest.
Csoportosítva sem jobb a helyzet, mert egy háttérben lévő WLM ablakot a korábbi 1 helyett 2 klikkeléssel lehet előhozni (lásd pzstm hozzászólása). Próbáltam keresni rá megoldást, de a Google sem segített rajtam.
Off: esetleg a kis ikonokat használva a taskbaron több helyet nyersz
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Viszlát #3059 üzenetére
1.: Ilyen nincs, a superber vagy mifene van helyette, az meg ott van a startmenü mellett, mint általában. Oda lehet behúzni parancsikonokat, ugyanúgy használható, mint a gyorsindítás.
2.: Melyik verzsön?
3.: Ahogy már a kollega is említette, PowerISO.pzstm: Ezzel nekem asztalin is gondom lesz
Aktív témák
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest