Aktív témák
-
válasz
lacos001 #2697 üzenetére
4Gb+ ramnál
különben ez már messze nem nevetséges szerintem, nemigaz hogy enyi idő alatt nem tudtak valamit kezdeni, mindenki mindenhol azzal szenved hogy legyen már valami, és a regelteknél is pár szerencsésen kívűl sokaknak nincs semmilye.. azért az ember egy ekkora szoftveróriástól többet várna
-
lacos001
senior tag
bocs a többszörös offért ,a kérdés a lényeg,mert 40 perc alatt lerángatom,ha érezni fogok vmi okosabb rendszert,mint 32-bites w7..........
-
meridaharcos
senior tag
Hello!
Ha jól olvastam, van már hozzá ati driver. Valaki be tudná linkelni ? Sehol sem találom... Ati (AMD) oldalán sem...
-
CHIPman
nagyúr
Ilyenem már nekem is van, 32es kéne még...
AZOKNAK, AKIKNEK 32 és 64-es KÓDJUK IS VAN:
Ugyanazzal a mailcímmel szereztétek mindkettőt?
Véletlenül nem ugyanaz a kettő?szerk.: Aki 64-es kódra vár, törölje a cookiekat, és frissítgesse az oldalt! nekem már harmadszor adja be, de csak ugyanazt a kódot...
-
Na jó, én feladtam...
Hiába törlöm a sütiket, lépek be, folyton az átirányításos móka játszik (pedig próbálom én FF és IE alatt is). Nem lehet, hogy a nyelvi beállítások is játszanak (nálam magyar)?
Ezen kívül a #&@ Flashget is megakadt a letöltésben 19%-nál már vagy fél órája, és nem megy tovább (már vagy negyedszer próbáltam meg letölteni, de mindig megállt előbb-utóbb).
A MS kapja be... -
bassza meg 3 és fél órája frissítek!
-
D@ni88
addikt
valaki linkelné honnan lehet kulcsot kérni?
-
-
twine
veterán
Fentebb megtalálod a 64bit kulcshoz a linket,,,,,a lépéseket nem tudom,,,nem is akarom tudni,,mert tegnap egész estém ezzel ment el hogy lépcsőről, lépcsőre megtettem mindent,, de a cél előtt folyton error volt, mint bárki másnak,,,,éjszaka,,,linkelték a 64 bit kulcsát,,,linkre nyom kulcs bejön....ennyire nem voltak lépések,,azt beirtam és activated lett,,,,,ennyi.... tesztelgetni jó ez igy,,,,azt felelőtlenségnek tartom hogy az ember erre épitkezzen,,,hiszen akárhonnan nézzük ez még béta,,,persze ha csak valaki hobby-zik a géppel meg játszik,,akkor lehet ez a fő op...de akkor meg nehezen beszélhetünk szerintem "erre építésről"...
-
Tibbah
csendes tag
A jelenlegi témától eltérően, de a win7-hez kapcsolódva, a win7 minden védelmi funkcióját alapon hagyva, mennyire szükséges hozzá antivírus/internet security? Mennyire életképes ilyen külső védelem nélkül? Mert amúgy menne rá a Kaspersky Internet Secuirty 2009, csak ha nem muszáj nem teszem fel rá.
-
Joaquin
csendes tag
Megszereztem egy második 32bites keyt is.z egy haveromé lesz. Még szerzek egyett, mert barátnőmnek is kell
Kitartással és kattintgatással hamar megvan.1óra alatt szereztem eddig 3 keyt. -
D@ni88
addikt
de minek kell key? 120napig semmi gond...
-
h-yle
addikt
Nekem is beadta a kulcsot!
Ma reggel (10kor...) ráfrissítettem 3x és sikerült.
Szóval mam már sokkal sanszosabb, hogy beadja, ezért próbálkozzatok!
-
toldy
őstag
azt szeretném megkérdezni h 20gb partícióra fel merjem rakni? ( az xp helyére raknám az meg annyi, más partícióm meg tele van , amit nem törölnék le )
-
válasz
Kolondrum #2654 üzenetére
Csak a másodikra az jön be(legalább is nálam, bejelentkezés megvolt), hogy sajnos a kért oldal nem található
Ezt kéne addig F5-el bűvölni míg beadja??
Egyébként ha tegnap én semedig nem jutottam el, tehát se reg, se mail, se semmi, és erre a linkre megyek, akkor ugy is fogok serial-t kapni?
-
lacos001
senior tag
nyomogatom vadul a linkekre az F5-öt,de csak nevetgélek közben
jó móka,igy csak eddig előzmény és ennek a következménye alakul ki
-
rootkiller
őstag
válasz
rootkiller #2647 üzenetére
Ehhez még annyit, hogy szerintem az MS-nek kéne könyörögnie, hogy minél több paraszt töltse le a Beta szarját, és tesztelje, hogy minél több vason minél több hiba kijöjjön, nem még a felhasználót kódkéréssel szivatni. Elmennek ám a sóhivatalba. Kö**** Fa*******!
-
L7wy
őstag
Nekem mail se jött, akkor mi a teendőm?
-
rootkiller
őstag
válasz
rootkiller #2617 üzenetére
A Kód dolog már önmagában a dolog felfújása. Ezt is el kéne felejteni, hogy egy betahoz serial kell.
-
Peetry
senior tag
válasz
Kolondrum #2641 üzenetére
de nekem az a problémám, hogy 32bites kulcsot sikerült igényelni elvileg. megkaptam a visszaigazolo mailt, visszaigazoltam ott volt ugye egy continue gomb, arra klikk aztán error. itt akadt el mindenki végül. Megnyugodtam hogy megvolt a reg jön majd a kulcs, nade még mindig nem kaptam semmit, és most attól tartok, hogy nem jön a kulcs:S
-
toldy
őstag
már rendszer töltése is 70 % van , egyébként nekem működik a download gomb, onan töltöm most a rendszert
-
Peetry
senior tag
normális dolog hogy tegnap 8körl sikerült reggelnem de kulcsot azóta se kaptam?
-
Joaquin
csendes tag
Sziasztok. Én 11kor keltem fel
és 20 perc nyomogatás után van 32 bites és 64 bites kódom is.
-
PuMbA
titán
ja
Ezek szerint az a 2.5millió az 7.5 millió igazából:
"Your product key will work for up to three separate computers, so if you want to install the Windows 7 Beta on another PC, you can re-use the same key. "Kell valakinek egy 64bites key,mert sikerült szereznem,én csak 32bitest használom úgy is.
-
szacsee
nagyúr
Skacok valami nem okés!
Public betat feltettem és még 1-2 illesztőprogit, amikor is erre eszméltem:
Az oldalsávon a kihasználtságot mutató monitor is ki van akadva a memóriánál 95%-os kihasználtságot jelez!
Viszont a vezérlőpultban meg ez fogad:Nem látok olyan alkalmazást, ami többet enne 200Mb-nál, viszont valami miatt azt látom, hogy teljesen le van terhelve... mi zabálhatja a memóriát a háttérben?
-
xio
csendes tag
nos. nekem a 32 bites windows 7-hez kéne kulcs.
1. lépés: Profile center ---login
https://profile.microsoft.com/regsysprofilecenter/default.aspx?lcid=10332. lépés: https://www.microsoft.com/betaexperience/productkeys/win7-32/enus/default.aspx
Így kéne?
-
átdob a win 7 lapjára ha nem vagy bejelentkezve!
-
CHIPman
nagyúr
https://www.microsoft.com/betaexperience/productkeys/win7-64/enus/default.aspx -64bit
Cookiekat kitörölni! -
CimbiX
aktív tag
Eredeti nemet nyelvü Vista Business-em van, es az angol W7-et töltöttem le (mivel mas nem müködött...). Na most szeretnek upgrade-elni, de ugye a nyelv nem kompatibilis, es ahogy en olvastam itt-ott, a nyelvet csak akkor tudnam valtoztatni, ha Ultimate verziom lenne a Vistabol. Ki lehet ezt valahogy kerülni?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
rootkiller #2617 üzenetére
Nem, 64bites kódot könnyen lehet szerezni...
-
rootkiller
őstag
Úgy látom az MS nagyon felfújja a dolgot, ti meg itt sírtok. Tisztességes helyen ez úgy működne, hogy leszeded, felrakod, és használod meg frissíted ameddig akarod, illetve amíg ki nem jön az RTM.
Szóval egy nagy-nagy feketepont az MS-nek.
-
xio
csendes tag
hát engem ez a cím: https://www.microsoft.com/betaexperience/productkeys/win7-32/enus/default.aspx --- erre ---- dob: http://www.microsoft.com/windows/windows-7/.
KB 100-ból 100 szor
-
toldy
őstag
hay
tegnap 8 óta folyamatosan f5zök mint őrült, 1ig csináltam aztán ma reggel folyattam azzal linkel amin PuMBA-nak is sikerült, szacsee modszerével csináltam köszönöm
már van 32 bites kulcsom
-
bossvico
senior tag
Ezeket olvasgatva amit írtok én nem szerencsétlenkedek kulcsokkal, letöltöm onnan amit az it cafe linkelt, már jön is lefele és 30 naponta beírom azt a kódot amivel kitolom max 120 napra.
-
akasp
senior tag
avi lejátszása közben vannak problémáim: a hang megy, de kép az nincs. mit kell csinálni, hogy jó legyen? mien kodeket tötsek le?
Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Megjöttek az átcímkézett Alcatelek
- Nintendo Switch 2
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest