- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Aktív témák
-
Bordoi
őstag
szunya1 Talán egy picit finomabban is fogalmazhatnál.
-
DV
senior tag
https://technet.microsoft.com/en-gb/subscriptions/securedownloads/default.aspx?ppud=4
? -
Blaise
veterán
rajtam kívül kinek van még kulcsa ?
-
twine
veterán
Van ennek auto update-je? vagy ugy kell kotorni hozzá mindig?
-
twine
veterán
válasz
moonman #2475 üzenetére
talán jobban tisztában vagy a "lépcsőfokokkal" mint én... ha már egyszer regisztráltam, megkaptam a visszaigazoló e-mailt, amit vagy 20x visszaigazoltam mert sikerült tudomásul venniük hogy visszaigazoltam,de aztán jött az ominozus Continue,,,,és "beh@nytˇ a rendszer....akkor az azt jelenti hogy a visszaigazoló mail-jük linkjéről amint helyrerakják a dolgaikat tovább tudok lépni?
-
-
moonman
titán
gyerekek, usában most délután 2-4 óra van, csúcsra jár a dolog, legyetek kis türelemmel.
nyilván a Microsoft-osok sem mentek haza, hanem ezerrel tolják a backup szervereket is.
tulajdonképpen örömteli, hogy ennyire rázuhant a nép, csak aztán feedback is lenne ennyi, mert utólag mindig könnyebb okosnak lenni. -
Skynet258
veterán
És konkrétan ez itt található, jobb belinkelni, mert így mindenki up to date maradhat
-
moonman
titán
válasz
Kolondrum #2474 üzenetére
"Leszűröm a lényeget: swarc windows lesz! És többet nem próbálok legalitással!"
remek gondolat. nemhogy várnál pár órát, hogy magához térjen szerencsétlen, vagy mondjuk elkaristolsz vele 120 napig kulcs nélkül. vagy gondolom már égsz a vágytól, hogy feedback-elhess ezerrel és azért akarod annyira aktiválni...
-
wep
tag
Hivatalos info by FlowM@N (HWSW):
Due to very heavy traffic we’re seeing as a result of interest in the Windows 7 Beta, we are adding some additional infrastructure support to the Microsoft.com properties before we post the public beta. We want to ensure customers have the best possible experience when downloading the beta, and I’ll be posting here again soon once the beta goes live. Stay tuned! We are excited that you are excited!
-
-
TokLac
senior tag
-
törölt tag
emailes linken már 2X túljutottam,bejött a live bejelentkező oldal,de amikor beírtam a jelszavamat megmurdelt
-
wep
tag
Én is kaptam, bár cca. 20-25 percig masszíroztam az F5-öt
-
FTeR
addikt
thx, ez elkerülte a figyelmemet
-
moonman
titán
válasz
Komplikato #2449 üzenetére
technet az előfizetős téma, nem is túl olcsó.
-
Alister71
nagyúr
A délután folyamán már 3x raktam fel a 7000-es 64-es bétát. Windows update nagy piros pajzs, és nem hajlandó működni!
Mi a franc lehet a kínja? -
Prozac
aktív tag
további jó szórakozást nektek, nekem holnap vizsga
-
CHIPman
nagyúr
Holnap reggelre várható valami fejlődés a kulcsnyerés irányába? Mert ha oda jutok, akkor én is kérek 5-öt, azzal talán elleszek...
szerk.: a fentebb linkelt regelős oldalon most a "kért lap nem található"... -
Prozac
aktív tag
Azért qrvára kíváncsi lennék egy statisztikára, hogy Európából vagy M.o.-ról hányan kaptak kulcsot.
Itt van aki kapott?
-
TokLac
senior tag
válasz
God Vazzeg #2434 üzenetére
Én meg azért nem töltöttem le a 64-bitest eddig hogy megvárjam a publikus bétát, dehát hiába vártam.
Nem baj, olyan szépen kihegyeztem már a 32bites beta1-et hogy sajnálnám is formatálni. -
CHIPman
nagyúr
Nem tudja valaki, a germán vagy az arab vagy más nyelvű kiadásokhoz sincs kulcs most?
-
TokLac
senior tag
válasz
God Vazzeg #2426 üzenetére
Töltöm naívan a 64bites linket oszt jön nekem a 32bites, mondom heló, ez már meg van. Katt a 32bites linkre ott meg jön a 64bit...... Kis humoros kolega vagy elírta vagy direkt szivatja a jó népet!
-
moonguru
őstag
Bohoctréfa...
Sokkal jobb lenne ha nem ígérgetnének...
-
oO7
őstag
wow végre megtört a jég... túljutottam a "server is busy" feliraton és már jön is lefele a kis 64bit -es win7
és még kulcsot is kaptam mellé hmmmmmm
-
Service Unavailable -
TokLac
senior tag
válasz
God Vazzeg #2417 üzenetére
A nagyobb méretű.
-
ááá ebből most nem lesz semmi
Ha most nekiállok, felrakom kód nélkül, aztán később ha még lehet beregelek a kódért, azt utólag is meg lehet adni nem?moonman: most ha én csak kulcsot akarok igényelni, akkor hova menjek?
-
CHIPman
nagyúr
:ASD ezt az oldalt nézzétek: PiciPuha arra kényszerült, hogy leállítsa a regisztrációt:[link]
"Windows® 7 Beta coming soon!" -
moonman
titán
válasz
God Vazzeg #2417 üzenetére
a nagyobbik értelemszerűen.
-
moonman
titán
válasz
szacsee #2348 üzenetére
azt először is tisztázzuk, hogy van a fizikai memóriamennyiség, ebből tud a 32 bites 4 GB-ot, a 64 bites 16 terabyte-ot* megcímezni, aztán van a virtuális memóriának elnevezett okosság, ami a fizikai memória és a lapozófájl által adott mennyiséget együttesen adja.
namost a 32 bites rendszer alapértelmezésként úgy osztja fel a fizikai memóriát, hogy abból maximum 2 GB-ot allokálhat kernelspace-be, vagyis a rendszernek és 2 GB-ot userspace-be, vagyis az alkalmazásoknak. ezt az arányt lehet 1/3-ra változtatni a /3GB kapcsolóval a boot.ini-ben vagy a BCD-ben (Vistától felfelé). a 64 bites rendszerekben nem támogatott, nincs is értelme a /3GB kapcsolónak.
ahhoz, hogy egy alkalmazás kihasználhassa a /3GB kapcsolóval elérhető maximumot, azt a /largeaddressaware opcióval kell fordítani. 64 biten is számít ez a kapcsoló, de mivel ott eleve nagyobb a címtér, az ilyen (32 bites) programok akár teljes 4 GB-ot is kaphatnak (azért ennyit, mert ugye 32 bitesek), csak itt nem kell osztozniuk a rendszerrel és más programokkal sem. ezáltal a 32 bites programok is előnyben vannak 64 bites rendszeren futtatva, mert nem csak 2 (vagy 3) GB-ot kapnak, hanem akár 4-et.
pár érdekesség:
- 64 bites rendszeren a 64 bites programok 8 terabyte címtárból gazdálkodhatnak
- *64 biten elméletileg 16 exabyte a maximális elérhető címtér, de a jelenlegi Windows-okban 16 terabyte van implementálva (8 tera kernel / 8 tera user).
- kvázi képtelenség kifutni a virtuális memóriából, mivel a lapozófájl maximális mérete még 32 biten is 16 terabyte (64 biten 256 terabyte). ez azt jelenti, hogy ha elfogyna a 4 GB fizikai memória, 16 terabyte-nyi adatot tudsz még kilapozni lemezre.remélem, nem hagytam ki semmit...
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Kolondrum #2410 üzenetére
Dettó
Legalább tovább tartunk egy kicsivel
szerk.: nekem az előbb még a sign in felirat is bejött, de nagyon furcsán, körülötte az adatátvitel megszakadt-tal.
Már megint
ErrorThe site is currently experiencing technical difficulties, please check back in the next business day.
-
h-yle
addikt
válasz
Kolondrum #2406 üzenetére
Kell szeded, nemkell nem szeded. Senki különös nem vagyok se itt, se máshol.
Más: Key ma valszeg már nem lessz (vagy max éjjel, hajnalban), mert a szerverek totál kikészültek, addig mindenki leszedheti az ISO-t (letöltés manager használata ajánlott, hogy tudjátok folytatni ha megszakadna). Aztán holnap újjult erővel megnézzük van-e hozzá key
Persze ne legyen igazam, és legyen key... MOST!
-
Adatátvitel megszakadt!
A kapcsolat a(z) profile.microsoft.com hellyel megszakadt az oldal betöltése közben
A böngésző sikeresen csatlakozott, de a kapcsolat megszakadt az adatátvitel közben. Próbálja újra később.* Más webhelyeket sem képes elérni? Ellenőrizze a számítógép hálózati kapcsolatát.
* Továbbra is fennáll a probléma? Kérjen segítséget a rendszergazdától vagy az internetszolgáltatójától. -
Tibbah
csendes tag
Nekem is 404....
-
h-yle
addikt
Nesztek MS direktlink azoknak, akik szerint a torrent az ördög találmánya:
Windows 7 x86 (32bit) és x64 (64 bit)
De mintmár mondtam a lényeg a key.
szerk.: Skynet a másik totyikot nem olvastam, és én már a beta-t használom pár napja, gondoltam megkönnyítem mások életét.
Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Diablo 3 Collector's Edition
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest